خورشت فسنجان با گوشت قلقلی

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان با گوشت قلقلی
ابتدا یک عدد از پیاز هارو خورد کرده و با کمی روغن تفت میدیم تا سرخ و طلایی بشه. در صورتی که دوست ندارین پیاز تو خورشت معلوم بشه میتونین رنده اش کنین و بعد سرخش کنین.
سرخ کردن پیاز
طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
حالا گردو رو کاملا آسیاب کنین.

آسیاب کردن گردو
بعد گردو آسیاب شده رو به پیازی که طلایی شده اضافه کنین.
اضافه کردن گردو
پیاز و گردو رو فقط کمی با هم تفت بدین ولی نه خیلی زیاد تا گردو نسوزه و تلخ نشه.
تفت دادن مواد

حدود ۳ لیوان آب به مخلوط گردو اضافه کنین و اجازه بدین تا جوش بیاد.
اضافه کردن آب
حالا رب انار رو هم بریزین. اینکه رب انار ترش باشه یا شیرین یا ملس بستگی به سلیقه خودتون داره و مقدارش هم همینطور البته دقت کنین که وقتی رب رو میریزین در ابتدا خورشت روشنه ولی بعد جا افتادن تیره میشه پس در ریختن رب زیاده روی نکنین. حالا در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم تا گردو با حرارت ملایم برای حدود ۳ ساعت بپزه میتونین در این بین ۲ الی ۳ بار هر بار حدود نصف لیوان آب یخ به خورشت اضافه کنین تا گردو بیشتر روغن بندازه.
اضافه کردن رب انار
تا گردو داره میپزه گوشت های قلقلی رو درست میکنیم پس گوشت چرخ کرده، پیاز رنده کرده، نمک و فلفل رو با هم خوب ورز میدیم تا منسجم بشه.
مخلوط کردن گوشت و پیاز

حالا با دست قل قلیشون میکنیم.
قلقلی کردن گوشت
وقتی گردو پخت گوشت های قلقلی رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا برای ۱ ساعت گوشتها داخل خورشت بپزن. در این مرحله میتونیم نمک و زعفرون هم اضافه کنیم.
اضافه کردن گوشت

بعد از این مدت خورشت جا افتاده و روغن انداخته و رنگش هم تیره شده.
جا افتادن خورشت
حالا خورشت خوشمزه ما حاضره … نوش جان
خورشت فسنجان با گوشت قلقلی

دونفره، آموزش هایی برای اشتراک حس خوب زندگی!
در بین مطالب جستجو کن:
فسنجان از اون دست غذاهاست که همه بهش علاقه دارن و درست میکنن. در این مطلب طرز تهیه یک فسنجان ملس با گوشت قلقلی رو قرار میدم که در اون از آلو و کدو تنبل پوره شده هم استفاده میشه و طعم بسیار عالی داره. پیشنهاد میکنم این فسنجان سنتی رو که به دلیل وجود آلو و کدو بسیار مغذی هم هست حتما امتحان کنید و در کنر خونواده عزیزتون لذت ببرید.
فهرست مطالب

مواد لازم برای تهیه فسنجان با گوشت قلقلی
گردو را با چرخ گوشت چرخ میکنیم. مقدار گردویی که من استفاده کردم يك ليوان پر گردوي پوست كنده بود که وقتي پودرش كردم يك ونيم ليوان شد البته من در اينجا با رنده دستي پودر كردم.
تفت دادن پیاز
طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
يك پياز درشت را با رنده درشت رنده میکنیم و درون قابلمه با مقداري روغن تفت میدیم تا طلايي بشه. سپس گردوها و كدو حلوايي رنده شده و تفت داده شده رو به همراه نمك و فلفل و زردچوبه به پیاز در حال تفت اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم. مواد مثل حلوا ميشه کمی سفت میشه. همینطور به هم زدن ادامه بدید تا كمي گردو ها تفت بخوره. بعد يك كاسه آبگوشت خوري آب را آرام آرام روي مواد ريخته و هم ميزنيم تا مواد در آب حل بشن. شعله را زياد ميكنيم تا بجوش بياد. بعد از اینکه به جوش اومد شعله را كم كم ميكننیم. در قابلمه را میگذاریم تا خورشت به روغن بيافته.
کدو و گردو رو اضافه کنید

آب رو به گردو و پیاز و کدوی تفت داده شده اضافه میکنیم.
گوشت چرخ كرده را هم با يك پياز متوسط رنده شده و نمك و فلفل خوب ورز ميديم. از مواد گوشتي به اندازه يك گردو در دست گرد كرده و در مقداري روغن تفت ميديم. فقط در حدي كه دور و اطراف گوشت طلايي بشه تفت میدیم.
طرز تهیه گوشت قلقلی برای فسنجان
گوشت قلقلی تفت داده شده
بعد از اينكه خورشت کمی جا افتاد كوفته را داخل فسنجان میریزیم و رب انار را هم اضافه میکنیم و میذاریم تا خورشت کاملا جا بیفته و روغن بندازه.
فسنجان ملس با گوشت قلقلی

خورش فسنجان را ميشه با گردوي بيشتري درست كرد و به آن كدو حلوايي اضافه نكنيد. بسيار هم خوشمزه تر خواهد بود. ولي مثل بچه هاي من كه زود گرميشان ميكنه براي خنك بودن كدو حلوايی دوسه قاشق كدو حلوايی تفت داده شده ميريزم كه اونم واقعا خوشمزه است امتحان كنيد.
به طور کلی تنوع داخل خورشت بسياره. مثلا بعضي ها از آرد يا هويج يا سيب درختي استفاده ميكنند. ولي من همه را درست كردم و بهترين آنها فقط گردو آسياب شده با پياز تفت داده شده عاليه. اما خواستيد تنوع بديد مقدار خيلي كم كدو حلوايي پخته شده و تفت داده شده بهترين گزينه ميباشد باز سليقه ايي است.
فسنجان با گوشت قلقلی ملس
فسنجان را با مرغ هم ميتوان درست كرد. تمام مراحل را انجام ميدیم و فقط به جاي گوشت قلقلي داخلش مرغ ميريزيم. هر دو نوع خوشمزه است. اگر با مرغ خواستيد درست كنيد حتما مرغها را خرد كنيد. مثلا يك ران را به دو نيم يا سينه مرغ را به دوتا سه تكه كنيد و نمك مال كرده در روغن سرخ كنيد. در قابلمه ايي جدا گانه با يك عدد پياز كوچك سرخ شده ميگذاريم بپزه و بعد از پختن مرغ، وقتي خورشت فسنجان در حال جا افتادن بود مرغها را آرام داخل ظرف فسنجان بگذاريد تا فسنجان به خورد مرغها بره.
برای مشاهده طرز تهیه فسنجان با مرغ روی این لینک کلیک کنید.
من گاهي هم از چهار مغز استفاده ميكنم. مثلا بادام و پسته و گردو و فندوق، همه را آسياب ميكنم و از الك رد ميكنم. بعد مراحل فسنجون را ادامه ميدم. اينم خيلي خوشمزه است فقط خيلي گرمه. به همين دلیل داخلش از سيب زرد درختي پوست ميكنیم و رنده ميكنيم و داخلش با مغزها تفت ميديم. فقط اونهايي كه زود گرميشون میشه نباید زیاد مصرف کنند.
دونفره، آموزش هایی برای اشتراک حس خوب زندگی!
در بین مطالب جستجو کن:

طرز تهیه کتلت تن ماهی کتلت تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ای است که با تن ماهی درست می شود و زمان زیادی برای تهیه آن نیاز نیست، …
خورش فسنجان با گوشت قلقلی یکی از روش های درست کردن این خورش خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
برای تهیه خورش فسنجان خوشمزه با گوشت قلقلی ابتدا گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را رنده می کنیم و آب اضافی آنرا به طور کامل می گیریم.طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
در این مرحله پیاز رنده شده را به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه روی کاسه را به طور کامل با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم.
در همین حین گردوی چرخ شده را به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس گردو را کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. پس از اینکه رنگ گردو یک درجه تیره تر شد، ۲ لیوان آب سرد اضافه می کنیم.
در این مرحله اجازه می دهیم گردوی چرخ شده با حرارت ملایم بپزد و به خوبی روغن بیندازد. در ادامه رب گوجه فرنگی را با کمی روغن به صورت جداگانه سرخ می کنیم، سپس به همراه رب انار به قابلمه اضافه می کنیم.
در این مرحله کاسه حاوی گوشت چرخ کرده را از یخچال خارج می کنیم، سپس گوشت چرخ کرده را به قلقلی هایی به اندازه گردو تبدیل می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم.
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، قلقلی ها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی سرخ می کنیم. پس از اینکه تمام قسمت های قلقلی ها به صورت یکدست سرخ شد، آنها را به آرامی به قابلمه خورش اضافه می کنیم.
حالا اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بپزد تا جا بیفتد. پس از گذشت ۱۵ دقیقه طعم خورش را تست می کنیم و در صورت نیاز مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه خود را اضافه می کنیم.
در نهایت اجازه می دهیم گوشت های قلقلی به طور کامل بپزند و آب خورش کم شود. پس از اینکه خورش به طور کامل جا افتاد، آنرا درون ظرف دلخواه می کشیم و با دانه های اناز تزیین کرده و به همراه برنج سرو می کنیم.
خرید اقساطی لپ تاپ و کامپیوتر ◀️ پی سی کالا
با این موزیک های ورزشی، پر انرژی ادامه بده!
طرز پخت خورش فسنجان
خورشت فسنجان یکی از غذاهای اصیل و پر طرفدار ایرانی است. علاوه بر مردم ایران که علاقه زیادی به این غذا دارند. اما برخی از افراد به این غذا علاقه ندارند. این خورشت طعم ملس دارد و مورد علاقه ی افرادی است که به غذاهای ملس علاقه دارند.طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
خورشت فستجان را به روش های مختلف مثلا با مرغ به صورت تکه ای یا ریش شده و با گوشت قلقلی و … می پزند. این کاملا سلیقه ای است. در این مطلب سعی داریم شما را با طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی برای 4 نفر و نکاتی برای تهیه ی آن آشنا کنیم.
ابتدا یک عدد پیاز را ریز نگینی ریز خرد کنید و یا اگر دوست ندارید می توانید رنده کنید و در روغن تفت بدهید. مغز گردوها را داخل آسیاب خوب خرد کنید. هر چه بیشتر خرد کنید روغن بیشتری می اندازد و هر چه کمتر خرد کنید روغن کمتری می اندازد.
پس از اینکه پیاز تفت داده شد و کمی طلایی شد گردوی آسیاب شده را به آن اضافه کنید و مقداری تفت بدهید مراقب باشید گردو نسوزد زیرا طعم فسنجان را بد می کند و حتی آن را تلخ می کندو پس از تفت داده شدن گردوها مقداری آب سرد روی آن بریزید و اجازه بدهید بجوشد. پس از نیم ساعت جوشیدن به آن زردچوبه، نمک و رب انار را اضافه کنید.
طعم فسنجون به رب انار شما بستگی دارد می توانید از رب انار ترش و یا ملس استفاده کنید. دقت کنید ابتدای کار رب انار به فسنجون رنگ نمی دهد و در آخر کار رنگ آن تیره می شود پس در اضافه کردن رب انار زیاده روی نکنید.
زمانی که جوش آمد زیر آن را کم کنید در ظرف را بگذارید. هر نیم ساعت یک بار یک استکان آب سرد و یا یک قالب آب سر به آن اضافه کنید این کار باعث می شود روغن بیشتر و زودتر از خورشت بیرون بیاید.
در همین حین گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کنید تا منسجم شوند. سپس آنها را به صورت قلقلی در آورید. حدود یک ساعت آخر پخت به مخلوط گردو اضافه کنید. پس از آن زعفران را هم به فسجان اضافه کنید. نیم ساعت تا 40 دقیقه به پایان پخت فسنجان را بچشید و در صورت تمایل و با توجه به سلیقه ی خود شکر و یا رب انار اضافه کنید. و اجازه بدهید خورشت شما خوب جا بیفتد.
نکته هایی برای تهیه ی خورشت فسنجان
• خورشت فسنجون به صبر احتیاج دارد و باید با حرارت کم و در زمان زیادی بپزد. اگر زمان کمی برای پخت خورشت دارید پیشنهاد می کنم اصلا آن را نپزید.
• اگر به هر دلیلی خورشت شما تلخ شد می توانید کمی آبغوره یا آبلیمو به آن اضافه کنید.
• بعضی افراد داخل فسنجان از رب گوجه فرنگی استفاده می کنند که آن هم سلیقه ای است اگر دوست دارید می توانید یک قاشق اضافه کنید.
• اگر دوست دارید هنگام میل کردن خورشت فسنجان گردوها را در آن حس کنید می توانید مقداری از گردوها را درشت تر آسیاب کنید و باقی آن را خوب له کنید تا روغن آن به خوبی خارج شود.
• این دستور تهیه برای 4 نفر می باشد برای تهیه ی فسنجون با گوشت قلقلی برای 6 نفر، به همان نسبت مواد لازم را اضافه کنید.
روش پخت خورشت فسنجان
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
لذت آشپزی با بیتوته
با یک کلیک اونور آبی! ◀ درخواست مشاوره رایگان
میخوام درس بخونم، ولی نمیشه! اینجا ثبت نام کن
ضمانت تعویض یا عودت لوازم خانگی دوو تا 30 روز !!!
تا 50% تخفیف مجلل ترین تالارها + مشاهده لیست مزون و آتلیهطرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
فروش ویژه انواع آبسردکن فانتزی و صنعتی
ارزانترین بلیط هواپیما فقط با این کد تخفیف:RSP
یه کمک درسی رایگان! فقط کافیه ثبت نام کنی
چطور میشه در سریع ترین زمان آب را تصفیه کرد؟
کفپوش اپوکسی درجه یک با قیمت مناسب را اینجا سفارش دهید
برای خونه تکونی دنبال نظافتکار مطمئنی؟وقت بگیرتا پر نشده
چه کسانی نباید از لیزر موهای زائد استفاده کنند ؟!
میخوای بدونی شیطنت کودکت طبیعیه یا بیش فعالی؟
دوره های آموزشی صنعت ساختمان رو بگذرون, معمار شو!
سرمایه گذاری امن با سود بالاتر از بانک ، محاسبه روز شمار
هم 2.5میلیون تومان هدیه بگیر،هم رتبه برتر کنکور شو!
چطور آب سالم بنوشیم؟! ◀مشاهده راهکار
بدون نگرانی از نوسانات بازار، روزانه سود کن|مشاوره رایگان
1000 فالوور واقعی فقط با 13هزار تومان◀عجله کن تا دیر نشده
ریزش مو داری؟ با این مکمل دیگه نگران نباش!
ارائه ارزانترین قیمت بلیط هواپیما از تمامی ایرلاینها
با خرید این مایع میتونی ، همه لکه های لباستو ازبین ببری!!
به همین راحتی میتونی آب رو تصفیه کنی و سالم بنوشی*کلیک کن
صفر تا صد بازسازی ساختمان توسط تیم حرفه ای+طراحی رایگان
بخاری برقی هوشمند شیائومی
چه مکمل هایی در دروان بارداری و شیردهی باید مصرف کرد؟
کالا ها و خدمات منتخب
Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2022
خورش فسنجان با گوشت قلقلی یکی دیگر از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است و شما می توانید این خورش لذیذ را در منزل درست کنید و همراه با برنج سرو کنید. خورش فسنجان را می توانید به دو روش درست کنید. خورش فسنجان با مرغ و خورش فسنجان با گوشت چرخ کرده و قلقلی که در هر دو صورت خوشمزه می شود. در ادامه با طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت با سایت آموزشی بارونک همراه باشید.
برای شروع، ابتدا مغز گردوها را به وسیله چرخ گوشت یا گوشت کوب برقی پوره می کنیم تا کاملا پودر شود.
سپس در یک قابلمه مقداری آب سرد ریخته و گردوی پودر شده را هم در آن می ریزیم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا با حرارت زیاد به جوش بیاید.
وقتی که آب قابلمه به جوش آمد، حرارت را کم می کنیم و حدود 2 ساعت صبر می کنیم تا گردوها در آب بجوشند و روغن شان کاملا خارج شود.
در این فاصله که گردو در حال روغن انداختن است، پیازها را پوست گرفته و با رنده ریز رنده می کنیم و آب پیاز را کامل می گیریم.طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
سپس گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، زردچوبه و فلفل به پیاز رنده شده اضافه می کنیم و حسابی مواد را ورز می دهیم تا مواد به خوبی با هم یکدست شود.
حالا گوشت را حدود یک ساعتی در یخچال می گذاریم تا کاملا مزه بگیرد و استراحت کند. بعد از 1 ساعت گوشت را از یخچال برمی داریم و آن را در اندازه های تخم مرغ قلقلی می کنیم.
سپس در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. بعد هم گوشت قلقلی ها را در روغن با حرارت کم سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
پس از 2 ساعت جوشیدن، وقتی که گردوها کامل به روغن افتادند، رب انار را به گردوها اضافه کرده و هم می زنیم تا رب رنگ باز کند.
در انتها شکر، مقداری نمک و فلفل و گوشت قلقلی های سرخ شده را هم به خورش اضافه می کنیم و حدود 2 ساعت دیگر صبر می کنیم تا خورش با حرارت کم به خوبی بپزد و جا بیفتد.
خورش آماده شده را در ظرف می کشم و همراه با برنج سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی با گوشت لذت ببرید.
برای اینکه خورش فسنجان به خوبی جا بیفتد و به اصطلاح به روغن بیفتد، باید در ابتدا گردوها را در آب خیلی سرد بریزیم تا به گردوها شوک وارد شود و روغن گردوها آزاد شود. این کار باعث روغن انداختن گردوها و خوشمزه و لعابدار شدن خورش فسنجان می شود.
hani
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بارونک می باشد
برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید
برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید
طرز تهیه گراتن سیب زمینی و سوسیس گراتن یک غذای لایه ای سیب زمینی است که با ترکیب مواد گوشتی یا سبزیجات مختلف طبخ می شود. گراتن سیب زمینی و سوسیس، سیب …
طرز تهیه حلوا شکلاتی حلوای شکلاتی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که برای پذیرایی بسیار مناسب است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه …
طرز تهیه سوتی پلو با مرغ سوتی پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه که علاوه بر …
طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
خورش فسنجان با گوشت قلقلی از غذاهای محبوب ایرانی است که با طعم های ترش، شیرین و ملس درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
برای تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی در ابتدای کار یکی از پیازها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه چند قاشق روغن مایع داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.
در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک شود، سپس زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. در ادامه گردوی آسیاب شده را به قابلمه اضافه می کنیم و حدود ۱۰ دقیقه با حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم.
حالا نمک را به همراه ۲ لیوان آب سرد به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گردو با حرارت ملایم بپزد و به خوبی روغن بیندازد. در همین حین پیاز باقیمانده را رنده می کنیم و با دست آب اضافی اش را می گیریم.
در این مرحله پیاز آب گرفته را به همراه گوشت چرخ کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه می ریزیم و با دست حداقل ۵ دقیقه ورز می دهیم تا بافت گوشت چسبناک و کاملا منسجم شود.
حالا به اندازه یک گردو از مخلوط گوشت بر می داریم و آنرا به صورت توپ شکل می دهیم. پس از اینکه تمام مخلوط گوشت را آماده کردیم، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و چند قاشق روغن مایع اضافه می کنیم.
بعد از داغ شدن روغن، گوشت های قلقلی را به تابه اضافه کرده و تمام قسمت هایشان را به صورت یکدست سرخ می کنیم. زمانی که گردو به خوبی روغن انداخت، قلقلی ها را به قابلمه خورش اضافه می کنیم.
حرارت زیر قابلمه را روی کمترین درجه قرار می دهیم و اجازه می دهیم خورش به مدت دو ساعت دیگر روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش، رب انار را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
در ۱۵ دقیقه پایانی نسبت به ذائقه خود شکر را به همراه کمی نمک اضافه می کنیم. اگر دوست دارید فسنجان را به صورت شیرین درست کنید، حتما بعد از اضافه کردن شکر طعم خورش را بچشید و در صورت نیاز مقدار شکر را افزایش دهید.
زمانی که خورش آماده شد، شعله گاز را خاموش می کنیم و درب قابلمه را تا ۱۵ دقیقه بر نمی داریم تا روغن خورش به طور کامل روی آن جمع شود. در نهایت این خورش خوشمزه را به همراه برنج سرو می کنیم.
خورشت فسنجون یکی از خورشتهای اصیل ایرانی است که نه تنها مورد علاقه ایرانیان است بلکه توریستهایی که در سفر به ایران این غذا را چشیدهاند، علاقه زیادی به آن نشان دادهاند. کسانی که میگویند فسنجون دوست ندارند، احتمالا تا به حال خورشت فسنجانی که مطابق با ذائقهشان باشد را امتحان نکردهاند. این خورشت در مناطق مختلف کشور به طرق گوناگون و با مزههای متفاوتی درست میشود. به طور مثال در بخشهای شمالی کشور، فسنجونها بیشتر ترش مزهاند در حالی که جنوبیها تمایل بیشتری به میل کردن فسنجان شیرین دارند. پر طرفدارترین نوع فسنجون، ملس است که در ادامه قصد داریم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.
به طور کلی فسنجون با مرغ و گوشت درست میشود که در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آن با گوشت های قلقلی را به شما عزیزان آموزش دهیم. خورشت فسنجون ازجمله غذاهای پرکالری است.به خصوص اگر در آن از گوشت قرمز استفاده شود. اصلیترین ماده مورد استفاده در این خورشت، گردوی آسیاب شده است و همه ما تقریباً با ارزش غذایی گردو که منبعی غنی از انواع ویتامینها و مواد معدنی لازم برای بدن است، آشنا هستیم. گردو سرشار از استرولهای گیاهی است و میتواند میزان کلسترول بد خون را کاهش دهد. زمانی که کلسترول بد خون کاهش پیدا کند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی نیز کاهش مییابد.
به شما پیشنهاد میکنم این غذای سنتی را حتما در جشن شب یلدا برای خانواده درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
خورشت فسنجون، به علت وجود گردو، پیاز و ادویهجات طبع گرمی دارد و ممکن است پیشنهاد خوبی برای افراد گرم مزاج و یا مصرف در فصول گرم سال نباشد. به همین دلیل برای معتدل کردن طبع آن از رب شاتوت کمک میگیریم. استفاده از رب شاتوت در کنار رب انار، علاوه بر ایجاد اعتدال در طبع فسنجون مزه بسیار متفاوتی هم در طعم غذا ایجاد میکند.طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
ویدئوی آموزشی این روش پخت خورشت فسنجون و در ادامه آن آموزش متنی این غذای لذیذ در ادامه قابل مشاهده است. این دستور پخت، یک خورشت فسنجون جا افتاده در حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت به شما تحویل میدهد.
برای خرید همه مواد اولیه با تخفیف از اپلیکیشن اکالا، کلیک کنید.
دلیل اضافه کردن آب سرد این است که به گردوهای گرم، شک وارد شود و تمام روغن گردوها خارج شوند و لعاب و مزه بهتری به خورشت فسنجون بدهند.
بهتر است هم زدن را به صورت رفت و برگشت انجام دهید چون فسنجون خیلی زود ته میگیرد.
حتی اگر دوست ندارید خورشت فسنجون شما شیرین شود:
“در این مرحله حتما کمی شکر اضافه کنید زیرا برق خاصی به غذای شما میدهد. نکته مهم دیگر این است که از مزه کردن غذا برای تعیین میزان شیرینی در این مرحله اجتناب کنید چون شکر هنوز به خورد غذا نرفته است و ممکن است با اضافه کردن مقدار زیادی شکر، باعث شیرینی بیش از حد این غذا شوید.”
ممکن است که شما تمایل به پخت خورشت فسنجون سنتی و در مدت زمان طولانیتری داشته باشید. در ادامه روش پخت را برای شما عزیزان توضیح میدهیم. در این روش دیگر از رب شاتوت استفاده نمیشود ولی بقیه مواد لازم یکسان هستند.
خورشت فسنجون ما آماده شده و میتوانید آن را با همراه با برنج میل کنید.
امیدوارم از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید. البته برای خوشمزهتر شدن آن به نکات زیر دفت کنید:
نکته اول: در صورت تمایل میتوانید برای یکنواخت شدن خورشت فسنجون، پیاز را از رنده ریز عبور دهید.
نکته دوم: در تهیه خورشت فسنجون بهتر است بهجای استفاده از زردچوبه، زعفران را جایگزین آن کنید. در این صورت علاوه بر رنگ موردنظر، عطر مطبوعی به خورشت اضافه خواهد شد. همچنین میتوانید از یک قاشق چایخوری دارچین برای عطر خورشت استفاده کنید که کاملاً سلیقهای است.
در صورتی که میخواهید دستور پخت غذاهای خوشمزه دیگری را نیز مشاهده کنید، به بخش آموزش آشپزی اکالا مراجعه کنید.
عکس اول مقاله از صفحه اینستاگرامی itsmommyfood گرفته شده است.
فسنجون با گوشت قلقلی یکی از روش های تهیه این خورشت اصیل ایرانی می باشد که می توانید به راحتی آن را در کمترین زمان ممکن تهیه کنید. این غذای خوشمزه را می توانید با یک پلو زعفرانی تهیه کنید. این خورش را می توانید بنا به ذائقه خود شیرین یا ترش یا ملس تهیه کنید. مقدار مواد گفته شده برای ۶ نفر مناسب است و شما می توانید مواد را دو برابر یا نصف کنید. امروز در آشمزی طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا گردو ها را باید آسیاب کنید به طوری که کاملا له شود و به روغن بیفتد. ۲ عدد از پیاز را پوست بگیرید به همراه کمی روغن داخل تابه تفت دهید تا سبک شود. سپس گردو ها را اضافه کنید.
در ادامه گردو ها را خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بوی خامی گردو ها از بین برود و کمی تغییر رنگ دهد. سپس چند لیوان آب سرد و به همراه چند قطعه یخ داخل آن بریزید و بگذارید تا گردو ها به روغن افتاده و بجوشد.
در ادامه پیاز باقی مانده را رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید و به همراه گوشت و ادویه ها و کمی نمک خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا مواد مسنجم شود. سپس از مواد بردارید و در دست گرد کنید و داخل تابه چیده و با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شود.
در ادامه شکر و رب انار را به گردو ها اضافه کنید و مجدد زمان دهید تا روغن افتاده و در انتها گوشت قلقلی را اضافه کنید و برای نیم ساعت دیگر روی حرارت قرار دهید تا خورشت جا افتاده و غلیظ شود. نوش جانطرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
ذخیره نام، ایمیل و سایت توسط مرورگر برای ارسال دیدگاه در زمانی دیگر.
صفحه نخست » 👨🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت چرخ کرده و لقمه ای
خورش فسنجان یکی از خورش های محبوب ایرانی است. اگر برای تهیه این خورش زمان کافی ندارید می توانید خورش فسنجان مجلسی را با گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ پخت نمایید. در این مطلب روش تهیه خورش فسنجون را با گوشت چرخی و گوشت لقمه ای را خواهید دید.
مغز گردو را با آسیاب، چرخ گوشت با هر وسیله دیگری که دارید خوب چرخ کنید.
هر چه مغز نرم تر و خمیری شکل شود، در خورش روغن بیشتری می اندازد.طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
یکی از پیازها را رنده کرده و با مغز گردو با حرارت ملایم تفت دهید تا گردو به روغن بیفتد.
دو لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید با در بسته روی حرارت ملایم بپزد.
حدود ۲ ساعت روی حرارت بماند تا روغن دهد.
غذا چی بپزم ؟ یکی از سوال هایی است که اکثر خانمها به دنبال بهترین …
طی این مدت دو بار آب سرد اضافه کنید.
پیاز دیگر را رنده ریز کره و آب آن را بگیرید.
پیاز را با گشت دو بار چرخ شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز می دهیم.
گوشت را به اندازه گردو قلقلی کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم.
وقتی خورش جا افتاد رب انار را اضافه کنید.
سپس گوشت قلقلی ها را به آرامی در خورش قرار دهید.
وقتی قلقلی ها را اضافه کردید، خورش را هم نزنید، ممکن است متلاشی شوند.
مقداری که فسنجان با گوشت چرخ کرده پخت می توانید آرام هم بزنید.
خورش یک ساعت دیگر روی حرارت بماند تا حسابی جا بیفتد.
برای خوش طعم تر شدن این خورش از گردوی ایرانی چرب و خوب استفاده کنید.
در اواسط پخت می توانید چند تکه یخ در خورش بریزید تا بهتر روغن دهد.
برای لعاب دار تر شدن خورش می توانید یک عدد سیب درختی یا کمی به پوره شده اضافه کنید.
گوشت را زیاد ورز ندهید و زیاد سرخ نکنید که سفت شود.
اگر خورش شیرین دوست دارید به خورش یکی دو قاشق شکر یا عسل اضافه کنید.
در این مطلب لیست کاملی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی را خواهید دید. …
اگر زمان پخت خورش بیشتر باشد خود به خود روغن می اندازد و نیاز به یخ نیست.
تفت دادن گردو، روغن دادن آن را تسریع می کند.
می توانید رب انار را همزمان با گردو تفت دهید.
در اواخر پخت خورشت فسنجان با گوشت چرخی می توانید یکی دو قاشق زعفران دم کرده بریزید.
پیاز را خرد کرده خیلی کم روغن بریزید و کمی تفت دهید.
گوشت و زردچوبه بریزید و بیست دقیقه با حرارت تفت دهید.
گردوی دو بار چرخ شده و خمیری شکل شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
به مقدار لازم آب جوش بریزید.
وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت خوب بپزد.
سپس رب انار را اضافه کرده و هم بزنید.
بر اساس تجارب ۳۰ سالهی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راه حل برای حفظ انگیزه در رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت زمان کوتاهه. بیش از ۹۰% افرادی که با برنافیت رژیم گرفتن، تونستن در 3 ماه حداقل ۱۲ کیلو وزن کم کننطرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
نام:
+
=
.hide-if-no-js {
display: none !important;
}
display: none !important;
}
صفحه نخست » 👨🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت چرخ کرده و لقمه ای
خورش فسنجان یکی از خورش های محبوب ایرانی است. اگر برای تهیه این خورش زمان کافی ندارید می توانید خورش فسنجان مجلسی را با گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ پخت نمایید. در این مطلب روش تهیه خورش فسنجون را با گوشت چرخی و گوشت لقمه ای را خواهید دید.
مغز گردو را با آسیاب، چرخ گوشت با هر وسیله دیگری که دارید خوب چرخ کنید.
هر چه مغز نرم تر و خمیری شکل شود، در خورش روغن بیشتری می اندازد.طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
یکی از پیازها را رنده کرده و با مغز گردو با حرارت ملایم تفت دهید تا گردو به روغن بیفتد.
دو لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید با در بسته روی حرارت ملایم بپزد.
حدود ۲ ساعت روی حرارت بماند تا روغن دهد.
غذا چی بپزم ؟ یکی از سوال هایی است که اکثر خانمها به دنبال بهترین …
طی این مدت دو بار آب سرد اضافه کنید.
پیاز دیگر را رنده ریز کره و آب آن را بگیرید.
پیاز را با گشت دو بار چرخ شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز می دهیم.
گوشت را به اندازه گردو قلقلی کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم.
وقتی خورش جا افتاد رب انار را اضافه کنید.
سپس گوشت قلقلی ها را به آرامی در خورش قرار دهید.
وقتی قلقلی ها را اضافه کردید، خورش را هم نزنید، ممکن است متلاشی شوند.
مقداری که فسنجان با گوشت چرخ کرده پخت می توانید آرام هم بزنید.
خورش یک ساعت دیگر روی حرارت بماند تا حسابی جا بیفتد.
برای خوش طعم تر شدن این خورش از گردوی ایرانی چرب و خوب استفاده کنید.
در اواسط پخت می توانید چند تکه یخ در خورش بریزید تا بهتر روغن دهد.
برای لعاب دار تر شدن خورش می توانید یک عدد سیب درختی یا کمی به پوره شده اضافه کنید.
گوشت را زیاد ورز ندهید و زیاد سرخ نکنید که سفت شود.
اگر خورش شیرین دوست دارید به خورش یکی دو قاشق شکر یا عسل اضافه کنید.
در این مطلب لیست کاملی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی را خواهید دید. …
اگر زمان پخت خورش بیشتر باشد خود به خود روغن می اندازد و نیاز به یخ نیست.
تفت دادن گردو، روغن دادن آن را تسریع می کند.
می توانید رب انار را همزمان با گردو تفت دهید.
در اواخر پخت خورشت فسنجان با گوشت چرخی می توانید یکی دو قاشق زعفران دم کرده بریزید.
پیاز را خرد کرده خیلی کم روغن بریزید و کمی تفت دهید.
گوشت و زردچوبه بریزید و بیست دقیقه با حرارت تفت دهید.
گردوی دو بار چرخ شده و خمیری شکل شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
به مقدار لازم آب جوش بریزید.
وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت خوب بپزد.
سپس رب انار را اضافه کرده و هم بزنید.
بر اساس تجارب ۳۰ سالهی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راه حل برای حفظ انگیزه در رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت زمان کوتاهه. بیش از ۹۰% افرادی که با برنافیت رژیم گرفتن، تونستن در 3 ماه حداقل ۱۲ کیلو وزن کم کننطرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
نام:
+
=
.hide-if-no-js {
display: none !important;
}
display: none !important;
}
صفحه نخست » 👨🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت چرخ کرده و لقمه ای
خورش فسنجان یکی از خورش های محبوب ایرانی است. اگر برای تهیه این خورش زمان کافی ندارید می توانید خورش فسنجان مجلسی را با گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ پخت نمایید. در این مطلب روش تهیه خورش فسنجون را با گوشت چرخی و گوشت لقمه ای را خواهید دید.
مغز گردو را با آسیاب، چرخ گوشت با هر وسیله دیگری که دارید خوب چرخ کنید.
هر چه مغز نرم تر و خمیری شکل شود، در خورش روغن بیشتری می اندازد.طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
یکی از پیازها را رنده کرده و با مغز گردو با حرارت ملایم تفت دهید تا گردو به روغن بیفتد.
دو لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید با در بسته روی حرارت ملایم بپزد.
حدود ۲ ساعت روی حرارت بماند تا روغن دهد.
غذا چی بپزم ؟ یکی از سوال هایی است که اکثر خانمها به دنبال بهترین …
طی این مدت دو بار آب سرد اضافه کنید.
پیاز دیگر را رنده ریز کره و آب آن را بگیرید.
پیاز را با گشت دو بار چرخ شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز می دهیم.
گوشت را به اندازه گردو قلقلی کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم.
وقتی خورش جا افتاد رب انار را اضافه کنید.
سپس گوشت قلقلی ها را به آرامی در خورش قرار دهید.
وقتی قلقلی ها را اضافه کردید، خورش را هم نزنید، ممکن است متلاشی شوند.
مقداری که فسنجان با گوشت چرخ کرده پخت می توانید آرام هم بزنید.
خورش یک ساعت دیگر روی حرارت بماند تا حسابی جا بیفتد.
برای خوش طعم تر شدن این خورش از گردوی ایرانی چرب و خوب استفاده کنید.
در اواسط پخت می توانید چند تکه یخ در خورش بریزید تا بهتر روغن دهد.
برای لعاب دار تر شدن خورش می توانید یک عدد سیب درختی یا کمی به پوره شده اضافه کنید.
گوشت را زیاد ورز ندهید و زیاد سرخ نکنید که سفت شود.
اگر خورش شیرین دوست دارید به خورش یکی دو قاشق شکر یا عسل اضافه کنید.
در این مطلب لیست کاملی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی را خواهید دید. …
اگر زمان پخت خورش بیشتر باشد خود به خود روغن می اندازد و نیاز به یخ نیست.
تفت دادن گردو، روغن دادن آن را تسریع می کند.
می توانید رب انار را همزمان با گردو تفت دهید.
در اواخر پخت خورشت فسنجان با گوشت چرخی می توانید یکی دو قاشق زعفران دم کرده بریزید.
پیاز را خرد کرده خیلی کم روغن بریزید و کمی تفت دهید.
گوشت و زردچوبه بریزید و بیست دقیقه با حرارت تفت دهید.
گردوی دو بار چرخ شده و خمیری شکل شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
به مقدار لازم آب جوش بریزید.
وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت خوب بپزد.
سپس رب انار را اضافه کرده و هم بزنید.
بر اساس تجارب ۳۰ سالهی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راه حل برای حفظ انگیزه در رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت زمان کوتاهه. بیش از ۹۰% افرادی که با برنافیت رژیم گرفتن، تونستن در 3 ماه حداقل ۱۲ کیلو وزن کم کننطرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
نام:
+
=
.hide-if-no-js {
display: none !important;
}
display: none !important;
}
صفحه نخست » 👨🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت چرخ کرده و لقمه ای
خورش فسنجان یکی از خورش های محبوب ایرانی است. اگر برای تهیه این خورش زمان کافی ندارید می توانید خورش فسنجان مجلسی را با گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ پخت نمایید. در این مطلب روش تهیه خورش فسنجون را با گوشت چرخی و گوشت لقمه ای را خواهید دید.
مغز گردو را با آسیاب، چرخ گوشت با هر وسیله دیگری که دارید خوب چرخ کنید.
هر چه مغز نرم تر و خمیری شکل شود، در خورش روغن بیشتری می اندازد.طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
یکی از پیازها را رنده کرده و با مغز گردو با حرارت ملایم تفت دهید تا گردو به روغن بیفتد.
دو لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید با در بسته روی حرارت ملایم بپزد.
حدود ۲ ساعت روی حرارت بماند تا روغن دهد.
غذا چی بپزم ؟ یکی از سوال هایی است که اکثر خانمها به دنبال بهترین …
طی این مدت دو بار آب سرد اضافه کنید.
پیاز دیگر را رنده ریز کره و آب آن را بگیرید.
پیاز را با گشت دو بار چرخ شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز می دهیم.
گوشت را به اندازه گردو قلقلی کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم.
وقتی خورش جا افتاد رب انار را اضافه کنید.
سپس گوشت قلقلی ها را به آرامی در خورش قرار دهید.
وقتی قلقلی ها را اضافه کردید، خورش را هم نزنید، ممکن است متلاشی شوند.
مقداری که فسنجان با گوشت چرخ کرده پخت می توانید آرام هم بزنید.
خورش یک ساعت دیگر روی حرارت بماند تا حسابی جا بیفتد.
برای خوش طعم تر شدن این خورش از گردوی ایرانی چرب و خوب استفاده کنید.
در اواسط پخت می توانید چند تکه یخ در خورش بریزید تا بهتر روغن دهد.
برای لعاب دار تر شدن خورش می توانید یک عدد سیب درختی یا کمی به پوره شده اضافه کنید.
گوشت را زیاد ورز ندهید و زیاد سرخ نکنید که سفت شود.
اگر خورش شیرین دوست دارید به خورش یکی دو قاشق شکر یا عسل اضافه کنید.
در این مطلب لیست کاملی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی را خواهید دید. …
اگر زمان پخت خورش بیشتر باشد خود به خود روغن می اندازد و نیاز به یخ نیست.
تفت دادن گردو، روغن دادن آن را تسریع می کند.
می توانید رب انار را همزمان با گردو تفت دهید.
در اواخر پخت خورشت فسنجان با گوشت چرخی می توانید یکی دو قاشق زعفران دم کرده بریزید.
پیاز را خرد کرده خیلی کم روغن بریزید و کمی تفت دهید.
گوشت و زردچوبه بریزید و بیست دقیقه با حرارت تفت دهید.
گردوی دو بار چرخ شده و خمیری شکل شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
به مقدار لازم آب جوش بریزید.
وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت خوب بپزد.
سپس رب انار را اضافه کرده و هم بزنید.
بر اساس تجارب ۳۰ سالهی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راه حل برای حفظ انگیزه در رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت زمان کوتاهه. بیش از ۹۰% افرادی که با برنافیت رژیم گرفتن، تونستن در 3 ماه حداقل ۱۲ کیلو وزن کم کننطرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
نام:
+
=
.hide-if-no-js {
display: none !important;
}
display: none !important;
}
صفحه نخست » 👨🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت چرخ کرده و لقمه ای
خورش فسنجان یکی از خورش های محبوب ایرانی است. اگر برای تهیه این خورش زمان کافی ندارید می توانید خورش فسنجان مجلسی را با گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ پخت نمایید. در این مطلب روش تهیه خورش فسنجون را با گوشت چرخی و گوشت لقمه ای را خواهید دید.
مغز گردو را با آسیاب، چرخ گوشت با هر وسیله دیگری که دارید خوب چرخ کنید.
هر چه مغز نرم تر و خمیری شکل شود، در خورش روغن بیشتری می اندازد.طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
یکی از پیازها را رنده کرده و با مغز گردو با حرارت ملایم تفت دهید تا گردو به روغن بیفتد.
دو لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید با در بسته روی حرارت ملایم بپزد.
حدود ۲ ساعت روی حرارت بماند تا روغن دهد.
غذا چی بپزم ؟ یکی از سوال هایی است که اکثر خانمها به دنبال بهترین …
طی این مدت دو بار آب سرد اضافه کنید.
پیاز دیگر را رنده ریز کره و آب آن را بگیرید.
پیاز را با گشت دو بار چرخ شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز می دهیم.
گوشت را به اندازه گردو قلقلی کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم.
وقتی خورش جا افتاد رب انار را اضافه کنید.
سپس گوشت قلقلی ها را به آرامی در خورش قرار دهید.
وقتی قلقلی ها را اضافه کردید، خورش را هم نزنید، ممکن است متلاشی شوند.
مقداری که فسنجان با گوشت چرخ کرده پخت می توانید آرام هم بزنید.
خورش یک ساعت دیگر روی حرارت بماند تا حسابی جا بیفتد.
برای خوش طعم تر شدن این خورش از گردوی ایرانی چرب و خوب استفاده کنید.
در اواسط پخت می توانید چند تکه یخ در خورش بریزید تا بهتر روغن دهد.
برای لعاب دار تر شدن خورش می توانید یک عدد سیب درختی یا کمی به پوره شده اضافه کنید.
گوشت را زیاد ورز ندهید و زیاد سرخ نکنید که سفت شود.
اگر خورش شیرین دوست دارید به خورش یکی دو قاشق شکر یا عسل اضافه کنید.
در این مطلب لیست کاملی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی را خواهید دید. …
اگر زمان پخت خورش بیشتر باشد خود به خود روغن می اندازد و نیاز به یخ نیست.
تفت دادن گردو، روغن دادن آن را تسریع می کند.
می توانید رب انار را همزمان با گردو تفت دهید.
در اواخر پخت خورشت فسنجان با گوشت چرخی می توانید یکی دو قاشق زعفران دم کرده بریزید.
پیاز را خرد کرده خیلی کم روغن بریزید و کمی تفت دهید.
گوشت و زردچوبه بریزید و بیست دقیقه با حرارت تفت دهید.
گردوی دو بار چرخ شده و خمیری شکل شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
به مقدار لازم آب جوش بریزید.
وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت خوب بپزد.
سپس رب انار را اضافه کرده و هم بزنید.
بر اساس تجارب ۳۰ سالهی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راه حل برای حفظ انگیزه در رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت زمان کوتاهه. بیش از ۹۰% افرادی که با برنافیت رژیم گرفتن، تونستن در 3 ماه حداقل ۱۲ کیلو وزن کم کننطرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
نام:
+
=
.hide-if-no-js {
display: none !important;
}
display: none !important;
}
صفحه نخست » 👨🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت چرخ کرده و لقمه ای
خورش فسنجان یکی از خورش های محبوب ایرانی است. اگر برای تهیه این خورش زمان کافی ندارید می توانید خورش فسنجان مجلسی را با گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ پخت نمایید. در این مطلب روش تهیه خورش فسنجون را با گوشت چرخی و گوشت لقمه ای را خواهید دید.
مغز گردو را با آسیاب، چرخ گوشت با هر وسیله دیگری که دارید خوب چرخ کنید.
هر چه مغز نرم تر و خمیری شکل شود، در خورش روغن بیشتری می اندازد.طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
یکی از پیازها را رنده کرده و با مغز گردو با حرارت ملایم تفت دهید تا گردو به روغن بیفتد.
دو لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید با در بسته روی حرارت ملایم بپزد.
حدود ۲ ساعت روی حرارت بماند تا روغن دهد.
غذا چی بپزم ؟ یکی از سوال هایی است که اکثر خانمها به دنبال بهترین …
طی این مدت دو بار آب سرد اضافه کنید.
پیاز دیگر را رنده ریز کره و آب آن را بگیرید.
پیاز را با گشت دو بار چرخ شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز می دهیم.
گوشت را به اندازه گردو قلقلی کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم.
وقتی خورش جا افتاد رب انار را اضافه کنید.
سپس گوشت قلقلی ها را به آرامی در خورش قرار دهید.
وقتی قلقلی ها را اضافه کردید، خورش را هم نزنید، ممکن است متلاشی شوند.
مقداری که فسنجان با گوشت چرخ کرده پخت می توانید آرام هم بزنید.
خورش یک ساعت دیگر روی حرارت بماند تا حسابی جا بیفتد.
برای خوش طعم تر شدن این خورش از گردوی ایرانی چرب و خوب استفاده کنید.
در اواسط پخت می توانید چند تکه یخ در خورش بریزید تا بهتر روغن دهد.
برای لعاب دار تر شدن خورش می توانید یک عدد سیب درختی یا کمی به پوره شده اضافه کنید.
گوشت را زیاد ورز ندهید و زیاد سرخ نکنید که سفت شود.
اگر خورش شیرین دوست دارید به خورش یکی دو قاشق شکر یا عسل اضافه کنید.
در این مطلب لیست کاملی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی را خواهید دید. …
اگر زمان پخت خورش بیشتر باشد خود به خود روغن می اندازد و نیاز به یخ نیست.
تفت دادن گردو، روغن دادن آن را تسریع می کند.
می توانید رب انار را همزمان با گردو تفت دهید.
در اواخر پخت خورشت فسنجان با گوشت چرخی می توانید یکی دو قاشق زعفران دم کرده بریزید.
پیاز را خرد کرده خیلی کم روغن بریزید و کمی تفت دهید.
گوشت و زردچوبه بریزید و بیست دقیقه با حرارت تفت دهید.
گردوی دو بار چرخ شده و خمیری شکل شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
به مقدار لازم آب جوش بریزید.
وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت خوب بپزد.
سپس رب انار را اضافه کرده و هم بزنید.
بر اساس تجارب ۳۰ سالهی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راه حل برای حفظ انگیزه در رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت زمان کوتاهه. بیش از ۹۰% افرادی که با برنافیت رژیم گرفتن، تونستن در 3 ماه حداقل ۱۲ کیلو وزن کم کننطرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
نام:
+
=
.hide-if-no-js {
display: none !important;
}
display: none !important;
}
صفحه نخست » 👨🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت چرخ کرده و لقمه ای
خورش فسنجان یکی از خورش های محبوب ایرانی است. اگر برای تهیه این خورش زمان کافی ندارید می توانید خورش فسنجان مجلسی را با گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ پخت نمایید. در این مطلب روش تهیه خورش فسنجون را با گوشت چرخی و گوشت لقمه ای را خواهید دید.
مغز گردو را با آسیاب، چرخ گوشت با هر وسیله دیگری که دارید خوب چرخ کنید.
هر چه مغز نرم تر و خمیری شکل شود، در خورش روغن بیشتری می اندازد.طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
یکی از پیازها را رنده کرده و با مغز گردو با حرارت ملایم تفت دهید تا گردو به روغن بیفتد.
دو لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید با در بسته روی حرارت ملایم بپزد.
حدود ۲ ساعت روی حرارت بماند تا روغن دهد.
غذا چی بپزم ؟ یکی از سوال هایی است که اکثر خانمها به دنبال بهترین …
طی این مدت دو بار آب سرد اضافه کنید.
پیاز دیگر را رنده ریز کره و آب آن را بگیرید.
پیاز را با گشت دو بار چرخ شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز می دهیم.
گوشت را به اندازه گردو قلقلی کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم.
وقتی خورش جا افتاد رب انار را اضافه کنید.
سپس گوشت قلقلی ها را به آرامی در خورش قرار دهید.
وقتی قلقلی ها را اضافه کردید، خورش را هم نزنید، ممکن است متلاشی شوند.
مقداری که فسنجان با گوشت چرخ کرده پخت می توانید آرام هم بزنید.
خورش یک ساعت دیگر روی حرارت بماند تا حسابی جا بیفتد.
برای خوش طعم تر شدن این خورش از گردوی ایرانی چرب و خوب استفاده کنید.
در اواسط پخت می توانید چند تکه یخ در خورش بریزید تا بهتر روغن دهد.
برای لعاب دار تر شدن خورش می توانید یک عدد سیب درختی یا کمی به پوره شده اضافه کنید.
گوشت را زیاد ورز ندهید و زیاد سرخ نکنید که سفت شود.
اگر خورش شیرین دوست دارید به خورش یکی دو قاشق شکر یا عسل اضافه کنید.
در این مطلب لیست کاملی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی را خواهید دید. …
اگر زمان پخت خورش بیشتر باشد خود به خود روغن می اندازد و نیاز به یخ نیست.
تفت دادن گردو، روغن دادن آن را تسریع می کند.
می توانید رب انار را همزمان با گردو تفت دهید.
در اواخر پخت خورشت فسنجان با گوشت چرخی می توانید یکی دو قاشق زعفران دم کرده بریزید.
پیاز را خرد کرده خیلی کم روغن بریزید و کمی تفت دهید.
گوشت و زردچوبه بریزید و بیست دقیقه با حرارت تفت دهید.
گردوی دو بار چرخ شده و خمیری شکل شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
به مقدار لازم آب جوش بریزید.
وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت خوب بپزد.
سپس رب انار را اضافه کرده و هم بزنید.
بر اساس تجارب ۳۰ سالهی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راه حل برای حفظ انگیزه در رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت زمان کوتاهه. بیش از ۹۰% افرادی که با برنافیت رژیم گرفتن، تونستن در 3 ماه حداقل ۱۲ کیلو وزن کم کننطرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
نام:
+
=
.hide-if-no-js {
display: none !important;
}
display: none !important;
}
صفحه نخست » 👨🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت چرخ کرده و لقمه ای
خورش فسنجان یکی از خورش های محبوب ایرانی است. اگر برای تهیه این خورش زمان کافی ندارید می توانید خورش فسنجان مجلسی را با گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ پخت نمایید. در این مطلب روش تهیه خورش فسنجون را با گوشت چرخی و گوشت لقمه ای را خواهید دید.
مغز گردو را با آسیاب، چرخ گوشت با هر وسیله دیگری که دارید خوب چرخ کنید.
هر چه مغز نرم تر و خمیری شکل شود، در خورش روغن بیشتری می اندازد.طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
یکی از پیازها را رنده کرده و با مغز گردو با حرارت ملایم تفت دهید تا گردو به روغن بیفتد.
دو لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید با در بسته روی حرارت ملایم بپزد.
حدود ۲ ساعت روی حرارت بماند تا روغن دهد.
غذا چی بپزم ؟ یکی از سوال هایی است که اکثر خانمها به دنبال بهترین …
طی این مدت دو بار آب سرد اضافه کنید.
پیاز دیگر را رنده ریز کره و آب آن را بگیرید.
پیاز را با گشت دو بار چرخ شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز می دهیم.
گوشت را به اندازه گردو قلقلی کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم.
وقتی خورش جا افتاد رب انار را اضافه کنید.
سپس گوشت قلقلی ها را به آرامی در خورش قرار دهید.
وقتی قلقلی ها را اضافه کردید، خورش را هم نزنید، ممکن است متلاشی شوند.
مقداری که فسنجان با گوشت چرخ کرده پخت می توانید آرام هم بزنید.
خورش یک ساعت دیگر روی حرارت بماند تا حسابی جا بیفتد.
برای خوش طعم تر شدن این خورش از گردوی ایرانی چرب و خوب استفاده کنید.
در اواسط پخت می توانید چند تکه یخ در خورش بریزید تا بهتر روغن دهد.
برای لعاب دار تر شدن خورش می توانید یک عدد سیب درختی یا کمی به پوره شده اضافه کنید.
گوشت را زیاد ورز ندهید و زیاد سرخ نکنید که سفت شود.
اگر خورش شیرین دوست دارید به خورش یکی دو قاشق شکر یا عسل اضافه کنید.
در این مطلب لیست کاملی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی را خواهید دید. …
اگر زمان پخت خورش بیشتر باشد خود به خود روغن می اندازد و نیاز به یخ نیست.
تفت دادن گردو، روغن دادن آن را تسریع می کند.
می توانید رب انار را همزمان با گردو تفت دهید.
در اواخر پخت خورشت فسنجان با گوشت چرخی می توانید یکی دو قاشق زعفران دم کرده بریزید.
پیاز را خرد کرده خیلی کم روغن بریزید و کمی تفت دهید.
گوشت و زردچوبه بریزید و بیست دقیقه با حرارت تفت دهید.
گردوی دو بار چرخ شده و خمیری شکل شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
به مقدار لازم آب جوش بریزید.
وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت خوب بپزد.
سپس رب انار را اضافه کرده و هم بزنید.
بر اساس تجارب ۳۰ سالهی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راه حل برای حفظ انگیزه در رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت زمان کوتاهه. بیش از ۹۰% افرادی که با برنافیت رژیم گرفتن، تونستن در 3 ماه حداقل ۱۲ کیلو وزن کم کننطرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
نام:
+
=
.hide-if-no-js {
display: none !important;
}
display: none !important;
}
صفحه نخست » 👨🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت چرخ کرده و لقمه ای
خورش فسنجان یکی از خورش های محبوب ایرانی است. اگر برای تهیه این خورش زمان کافی ندارید می توانید خورش فسنجان مجلسی را با گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ پخت نمایید. در این مطلب روش تهیه خورش فسنجون را با گوشت چرخی و گوشت لقمه ای را خواهید دید.
مغز گردو را با آسیاب، چرخ گوشت با هر وسیله دیگری که دارید خوب چرخ کنید.
هر چه مغز نرم تر و خمیری شکل شود، در خورش روغن بیشتری می اندازد.طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
یکی از پیازها را رنده کرده و با مغز گردو با حرارت ملایم تفت دهید تا گردو به روغن بیفتد.
دو لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید با در بسته روی حرارت ملایم بپزد.
حدود ۲ ساعت روی حرارت بماند تا روغن دهد.
غذا چی بپزم ؟ یکی از سوال هایی است که اکثر خانمها به دنبال بهترین …
طی این مدت دو بار آب سرد اضافه کنید.
پیاز دیگر را رنده ریز کره و آب آن را بگیرید.
پیاز را با گشت دو بار چرخ شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز می دهیم.
گوشت را به اندازه گردو قلقلی کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم.
وقتی خورش جا افتاد رب انار را اضافه کنید.
سپس گوشت قلقلی ها را به آرامی در خورش قرار دهید.
وقتی قلقلی ها را اضافه کردید، خورش را هم نزنید، ممکن است متلاشی شوند.
مقداری که فسنجان با گوشت چرخ کرده پخت می توانید آرام هم بزنید.
خورش یک ساعت دیگر روی حرارت بماند تا حسابی جا بیفتد.
برای خوش طعم تر شدن این خورش از گردوی ایرانی چرب و خوب استفاده کنید.
در اواسط پخت می توانید چند تکه یخ در خورش بریزید تا بهتر روغن دهد.
برای لعاب دار تر شدن خورش می توانید یک عدد سیب درختی یا کمی به پوره شده اضافه کنید.
گوشت را زیاد ورز ندهید و زیاد سرخ نکنید که سفت شود.
اگر خورش شیرین دوست دارید به خورش یکی دو قاشق شکر یا عسل اضافه کنید.
در این مطلب لیست کاملی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی را خواهید دید. …
اگر زمان پخت خورش بیشتر باشد خود به خود روغن می اندازد و نیاز به یخ نیست.
تفت دادن گردو، روغن دادن آن را تسریع می کند.
می توانید رب انار را همزمان با گردو تفت دهید.
در اواخر پخت خورشت فسنجان با گوشت چرخی می توانید یکی دو قاشق زعفران دم کرده بریزید.
پیاز را خرد کرده خیلی کم روغن بریزید و کمی تفت دهید.
گوشت و زردچوبه بریزید و بیست دقیقه با حرارت تفت دهید.
گردوی دو بار چرخ شده و خمیری شکل شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
به مقدار لازم آب جوش بریزید.
وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت خوب بپزد.
سپس رب انار را اضافه کرده و هم بزنید.
بر اساس تجارب ۳۰ سالهی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راه حل برای حفظ انگیزه در رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت زمان کوتاهه. بیش از ۹۰% افرادی که با برنافیت رژیم گرفتن، تونستن در 3 ماه حداقل ۱۲ کیلو وزن کم کننطرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
نام:
+
=
.hide-if-no-js {
display: none !important;
}
display: none !important;
}
صفحه نخست » 👨🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت چرخ کرده و لقمه ای
خورش فسنجان یکی از خورش های محبوب ایرانی است. اگر برای تهیه این خورش زمان کافی ندارید می توانید خورش فسنجان مجلسی را با گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ پخت نمایید. در این مطلب روش تهیه خورش فسنجون را با گوشت چرخی و گوشت لقمه ای را خواهید دید.
مغز گردو را با آسیاب، چرخ گوشت با هر وسیله دیگری که دارید خوب چرخ کنید.
هر چه مغز نرم تر و خمیری شکل شود، در خورش روغن بیشتری می اندازد.طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
یکی از پیازها را رنده کرده و با مغز گردو با حرارت ملایم تفت دهید تا گردو به روغن بیفتد.
دو لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید با در بسته روی حرارت ملایم بپزد.
حدود ۲ ساعت روی حرارت بماند تا روغن دهد.
غذا چی بپزم ؟ یکی از سوال هایی است که اکثر خانمها به دنبال بهترین …
طی این مدت دو بار آب سرد اضافه کنید.
پیاز دیگر را رنده ریز کره و آب آن را بگیرید.
پیاز را با گشت دو بار چرخ شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز می دهیم.
گوشت را به اندازه گردو قلقلی کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم.
وقتی خورش جا افتاد رب انار را اضافه کنید.
سپس گوشت قلقلی ها را به آرامی در خورش قرار دهید.
وقتی قلقلی ها را اضافه کردید، خورش را هم نزنید، ممکن است متلاشی شوند.
مقداری که فسنجان با گوشت چرخ کرده پخت می توانید آرام هم بزنید.
خورش یک ساعت دیگر روی حرارت بماند تا حسابی جا بیفتد.
برای خوش طعم تر شدن این خورش از گردوی ایرانی چرب و خوب استفاده کنید.
در اواسط پخت می توانید چند تکه یخ در خورش بریزید تا بهتر روغن دهد.
برای لعاب دار تر شدن خورش می توانید یک عدد سیب درختی یا کمی به پوره شده اضافه کنید.
گوشت را زیاد ورز ندهید و زیاد سرخ نکنید که سفت شود.
اگر خورش شیرین دوست دارید به خورش یکی دو قاشق شکر یا عسل اضافه کنید.
در این مطلب لیست کاملی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی را خواهید دید. …
اگر زمان پخت خورش بیشتر باشد خود به خود روغن می اندازد و نیاز به یخ نیست.
تفت دادن گردو، روغن دادن آن را تسریع می کند.
می توانید رب انار را همزمان با گردو تفت دهید.
در اواخر پخت خورشت فسنجان با گوشت چرخی می توانید یکی دو قاشق زعفران دم کرده بریزید.
پیاز را خرد کرده خیلی کم روغن بریزید و کمی تفت دهید.
گوشت و زردچوبه بریزید و بیست دقیقه با حرارت تفت دهید.
گردوی دو بار چرخ شده و خمیری شکل شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
به مقدار لازم آب جوش بریزید.
وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت خوب بپزد.
سپس رب انار را اضافه کرده و هم بزنید.
بر اساس تجارب ۳۰ سالهی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راه حل برای حفظ انگیزه در رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت زمان کوتاهه. بیش از ۹۰% افرادی که با برنافیت رژیم گرفتن، تونستن در 3 ماه حداقل ۱۲ کیلو وزن کم کننطرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای دو نفر
نام:
+
=
.hide-if-no-js {
display: none !important;
}
display: none !important;
}
دیدگاهتان را بنویسید