طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

امیر هوشنگ فرجی

طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

فهرست مطالب

اگر نگاهی به لیست غذاهای سنتی ایرانی بیندازید، می‌بینید که خوراک گوجه و بادمجان و سیب زمینی، یکی از محبوب‌ترین غذاهای موجود در این لیست است. این خوراک ساده، فوری و صدالبته ارزان، یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است و همه آن را دوست دارند. به همین دلیل است که ما امروز در این مطلب از مجله اسنپ اکسپرس، قصد داریم تا طرز تهیه خوراک گوجه و بادمجان و سیب زمینی را به شما آموزش دهیم. خیلی از افراد باور دارند که طرز تهیه خوراک گوجه و بادمجان و سیب زمینی، اصالتی شمالی دارد؛ اما به‌هرحال این غذای لذیذ امروز در سرتاسر ایران طبخ می‌شود.

 

طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

 

اگر به دنبال طرز تهیه غذای ایرانی ساده می‌گشتید، باید بگوییم که این خوراک، می‌تواند بهترین انتخاب برای شما باشد. زیرا که هم مواد اولیه‌اش اندک و ناچیز است، هم اینکه بسیار ارزان است؛ و البته از همه مهم‌تر، بسیار سریع و فوری آماده می‌شود. برای روزهایی که خسته‌وکوفته به خانه برگشته‌اید و نمی‌دانید باید چه درست کنید، طرز تهیه خوراک گوجه و بادمجان و سیب زمینی می‌تواند به دادتان برسد.

از جمله مواد اولیه خوراک گوجه و بادمجان و سیب زمینی، می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

 

مواد اولیه ذکر شده در جدول بالا، برای طرز تهیه خوراک گوجه و بادمجان و سیب زمینی به روش ساده، به کارتان خواهند آمد. گفتنی است که اگر دوست دارید مقدار کمتر یا بیشتری درست کنید، تنها کافی است که این مواد را به نسبت مساوی، افزایش و یا کاهش دهید. البته اگر دوست داشتید، می‌توانید بسته به سلیقه خود، مقداری گوشت چرخ‌کرده هم اضافه کنید. توصیه می‌کنیم که مقاله غذا با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی را حتماً مطالعه بفرمایید.

 

طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه
  • طرز تهیه سس چیکن آلفردو
  •  

    مثل اکثر غذاهای ایرانی، طرز تهیه خوراک گوجه و بادمجان و سیب زمینی نیز دارای چند روش متفاوت است. در این بخش، می‌خواهیم ساده‌ترین طرز تهیه را به شما آموزش دهیم. البته در بخش‌های بعدی، دستورهای دیگری را نیز در اختیارتان خواهیم گذاشت. بد نیست بدانید که این غذا علاوه بر آسان و سریع بودن، خواص بسیاری هم دارد. خواص بادمجان، سیب‌زمینی و گوجه در کنار هم جمع شده‌اند و یک غذای رژیمی درجه یک را تشکیل داده‌اند. طرز تهیه این غذا، به روش زیر است:

    بادمجان‌‌ها را پوست بگیرید، آن‌ها بشویید و سپس نمک بزنید و کنار بگذارید. حدود 15 دقیقه تا نیم ساعت بعد، آن را با دست فشار دهید تا تلخی‌شان حسابی گرفته شود. در این حین، باید به سراغ آماده‌کردن باقی مواد بروید. می‌توانید گوجه و سیب‌زمینی را حاضر کنید.

    سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و به‌صورت خلالی خرد کنید. آن‌ها را بشویید و بگذارید خشک شوند. سپس در یک ماهیتابه مناسب‌، آن‌ها را سرخ کنید. بعد به سراغ گوجه بروید. بسته به سلیقه خود، گوجه را به شکل حلقه‌ای یا صرفاً فقط از وسط برش بزنید و اجازه دهید که در روغن باقی‌مانده از سیب‌زمینی، سرخ شود.

    بعد از سرخ شدن گوجه، بادمجان‌ها را سرخ کنید. بادمجان‌ها باید حسابی مغزپخت و طلایی شوند. بادمجان که پخت، خوراک شما نیز حاضر است. هر سه را در بشقابی مناسب ریخته و سرو کنید. می‌توانید در کنارش از کته نیز استفاده کنید. نوش جان!

     

    طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

     

    اگر می‌خواهید طرز تهیه انواع غذا با سیب زمینی را یاد بگیرید، همین مقاله می‌تواند دو تا از بهترین‌ها را به شما آموزش دهد! دومین طرز تهیه خوراک گوجه و بادمجان و سیب زمینی، روش مجلسی آن است. اگر می‌خواهید سفره میهمانی‌های خود را با یک پیش خوراک ساده، خوش‌رنگ و لعاب کنید، این بخش می‌تواند حسابی به کارتان بیاید. برای تهیه این خوراک به روش مجلسی، باید مواد اولیه زیر را حاضر کنید:

     

    طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

     

    درست مثل طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی، برای این خوراک نیز باید ظرافت‌های خاصی را در نظر داشته باشید. در این بخش، قصد داریم که طرز تهیه خوراک گوجه و بادمجان و سیب زمینی را به روش مجلسی و میهمان پسند به شما یاد دهیم. البته باید بگوییم که از اسمش نترسید! هرچند این دستور مجلسی است، اما آماده‌سازی و طبخش آسان است:

    ابتدا به سراغ بادمجان‌ها بروید. آن‌ها را پوست بکنید و به‌صورت حلقه‌ای یا ورقه‌ای برش بزنید. رویشان نمک بزنید یا داخل آب‌نمک قرار دهید که تلخی‌شان کشیده شود. سپس در یک ماهیتابه مناسب، مقداری کره یا روغن حیوانی بریزید و اجازه دهید که مقداری داغ شود. بعد از آن بادمجان‌ها را داخلش بگذارید و سرخ کنید. هر زمان که بادمجان‌ها طلایی شدند، آن‌ها را بردارید و روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغنش کشیده شود.

    حال باید سیب‌زمینی را سرخ کنید. برای سرخ‌کردن سیب‌زمینی می‌توانید آن را هم ورقه‌ای کنید، یا اینکه به‌صورت نگینی خردشان کنید. در همان روغن باقی‌مانده از بادمجان، سیب‌زمینی‌ها را نیز سرخ کنید و سپس کنار بگذارید. حال باید پیاز را سرخ کنید. پیاز را به شکل خلالی خرد کنید و در روغن سرخشان کنید. سیر را نیز با رنده مخصوص، ریز کرده و اضافه کنید.

    گوجه‌ها را می‌توانید به دو صورت اضافه کنید؛ یا اینکه به‌صورت حلقه‌ای برش زده و سرخشان کنید، یا اینکه آن را پوره کرده و سپس اضافه کنید. نوع دوم از نظر ما، مجلسی‌تر است و شکل و شمایل بهترین به خوراک شما خواهد بخشد.

    روی پیاز سرخ‌شده، پوره گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مقداری رب هم اضافه کنید. رب باعث می‌شود که خوراک شما رنگ و لعاب بهتری به خود بگیرد. بعد از اینکه مقداری آب گوجه خشک شد، سیب‌زمینی و بادمجان را اضافه کنید و مقداری هم بزنید. در نهایت نیز آب جوش را اضافه کنید. نمک و فلفل را هم میزان کنید و در ماهیتابه را ببندید.

    اجازه دهید که خوراک به مدت 20 تا 30 دقیقه بجوشید و خوب بپزد. آب آن باید خشک شود و حالتی غلیظ پیدا کند. بعد از آن می‌توانید خوراک را سرو کنید. روی خوراک را می‌توانید با سبزی معطر تزیین کنید. بسته به سلیقه خود، می‌توانید در این خوراک از گوشت چرخ‌کرده هم استفاده کنید. نوش جان! اگر به غذاهایی که با بادمجان تهیه می‌شوند علاقه دارید، می‌توانید طرز تهیه حلیم بادمجان را هم مطالعه کنید.

    همچنین ببینید: طرز تهیه خوراک کدو سبز و بادمجان

    کلام آخر

    طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

    در این مقاله از مجله اسنپ اکسپرس، ما طرز تهیه خوراک گوجه و بادمجان و سیب زمینی را آموزش دادیم. اگر به دنبال غذایی ساده و سریع می‌گشتید که بتوانید با کمترین بودجه ممکن حاضرش کنید، بفرمایید! این خوراک در خدمت شماست. امیدوارم که کمال لذت را از این خوراک ببرید. راستی! یادتان نرود که اگر هر یک از مواد اولیه این خوراک را در خانه نداشتید، به کمک سرویس اسنپ اکسپرس می‌توانید آن را سفارش داده و در کمترین زمان ممکن، دمِ در منزل خود تحویل بگیرید!

     

    سؤالات متداول

    این خوراک خوشمزه را می‌توان با 2 روش ساده و مجلسی، مخصوص میهمانی‌ها تهیه کرد. روش دوم اندکی سخت‌تر است.

    بله. در طرز تهیه آن به‌صورت مجلسی، می‌توانید به‌دلخواه خود مقداری گوشت چرخ‌کرده و یا حتی سویا نیز اضافه کنید.

    طرز تهیه این خوراک بسیار سریع است. این خوراک را می‌توانید در کمتر از 1 ساعت آماده کنید و از آن به‌عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی استفاده کنید.

    طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

    به اشتراک گذاری

    طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

    امیر هوشنگ فرجی

    امیر هوشنگ فرجی

    طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

    ترشی قدیمی‌ترین و محبوب‌تری…

    تاکنون به پخت انواع غذا با …

    فیلم‌های اکشن همیشه از پرفر…

    طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

    سینما زودتر از بسیاری از صن…

    سال ۲۰۲۲، سالی بود که اعصاب همه ما از کووی…

    درست‌کردن رولت تخم مرغ به قدری آسان است که…

    طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

    به نظرتان چطور لباس بپوشیم که سرما نخوریم؟…

    شاید شما هم از آن دسته افرادی هستید که بعد…

    رژیم غذایی کتوژنیک، بر اساس مصرف بسیار اند…

    یکی از دلایلِ اصلیِ معمولی به ‌نظر رسیدن ظ…

    سال ۲۰۲۲، سالی بود که اعصاب همه ما از کووید و خانه‌نشینی تحمیل…

    اسنپ اکسپرس

    1401/11/05

    درست‌کردن رولت تخم مرغ به قدری آسان است که دیگر لازم نیست آن ر…

    اسنپ اکسپرس

    1401/11/03

    به نظرتان چطور لباس بپوشیم که سرما نخوریم؟ وارد شدن به فصل پای…

    امیر شکرزاده

    1401/11/03

    شاید شما هم از آن دسته افرادی هستید که بعد از بیداری هنوز خسته…

    سپیده علی‌محمدی احمر

    1401/11/03

    رژیم غذایی کتوژنیک، بر اساس مصرف بسیار اندک کربوهیدرات و در عو…

    اسنپ اکسپرس

    1401/11/02

    یکی از دلایلِ اصلیِ معمولی به ‌نظر رسیدن ظاهر ما با لباس جین، …

    اسنپ اکسپرس

    1401/11/02

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه *

    نام *

    ایمیل *

    وب‌ سایت

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    اسنپ اکسپرس مگ یا همان مجله اسنپ اکسپرس یک مجله وسیع با تمام سرفصل‌های کاربردی مدنظر شما از اخبار و مطالب علمی گرفته تا آموزش و اطلاعات عمومی و سرگرمی است که محتوای آن در هر لحظه از طریق منابع معتبر در حال به‌روزرسانی است.

    

    طرز تهیه پلو یونانی پلو یونانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که اصالت آن به کشور یونان تعلق دارد و …

    خوراک گوجه بادمجان یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که امروزه با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

    برای تهیه خوراک گوجه بادمجان خوشمزه، ابتدای کار بادمجان ها را میشوییم، سپس پوست آن ها را جدا می کنیم و به صورت ورقه ای برش می زنیم. در ادامه یک تابه مناسب انتخاب می کنیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم.

    طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

    حالا مقداری روغن را درون تابه می ریزیم. در ادامه برای این که بادمجان ها روغن کمتری جذب کند، مقداری ماست را با برس در دو طرف بادمجان ها می مالیم. در ادامه ورقه های بادمجان را درون تابه می چینیم و اجازه می دهیم کاملا سرخ شود.

    در این مرحله پس از این که یک طرف بادمجان ها کاملا سرخ شد، بر می گردانیم تا طرف دیگر هم کاملا سرخ شود. در ادامه پوست پیاز و سیر را جدا می کنیم، سپس می شوییم و درون یک ظرف جداگانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

    حالا پیاز و سیر خرد شده را درون تابه ای که بادمجان ها را سرخ کردیم می ریزیم. در ادامه تفت می دهیم تا پیاز و سیر سبک و طلایی شود، سپس فلفل سیاه، زردچوبه و نمک را به تابه حاوی پیاز و سیر  اضافه می کنیم.

    در این مرحله به تفت دادن ادامه می دهیم تا ادویه ها کاملا سرخ شود. در ادامه گوجه فرنگی را می شوییم، سپس از وسط برش می زنیم. در ادامه بادمجان ها را روی پیاز و سیر می چینیم، سپس روی آن گوجه فرنگی می گذاریم.

    حالا برای طعم و عطر بهتر چند برش از فلفل دلمه ای را در اطراف گوجه فرنگی ها و بادمجان ها قرار می دهیم. در ادامه درون یک کاسه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم، سپس مقداری آب جوش را روی آن می ریزیم تا رقیق شود.

    در نهایت رب رقیق شده را روی خوراک گوجه بادمجان می ریزیم، سپس درب ظرف را می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه جا بیفتد. در پایان خوراک را درون ظرف مورد نظر بریزید و به همراه نان سنگک و پیاز میل کنید. نوش جان.

    

    طرز تهیه حلوا رولی میکادو حلوا رولی یا حلوا میکادو یکی از انواع حلواهای مجلسی است که می توانید برای مراسم های خود استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

    طرز تهیه ناشف گوشت ناشف گوشت یکی از اغذاهای ساده و خوشمزه عربی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

    طرز تهیه خوراک لوبیا سبز خوراک لوبیا سبز یکی از انواع غذاهای خوشمزه پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه که با نام راگو هم …

    طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

    خوراک گوجه بادمجان یکی از غذاهای لذیذ گیاهی است و سرشار از ویتامین است. خوراک بادمجان را می ‌توان با روش های متفاوت و انواع گوشت تهیه کرد که هر نوع آن برای عاشقان بادمجان دلچسب و خوشمزه است. شاید بتوان گفت که خوراک گوجه بادمجان گیاهی یکی از راحت ترین خوراک هایی است که می‌ توان با بادمجان تهیه کرد که هم می ‌توان با نان و هم با برنج به عنوان خورش، آن را سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

    برای تهیه خوراک خوشمزه و مخصوص با گوجه فرنگی و بادمجان در ابتدای کار، کدو و بادمجان ها را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت لایه لابه برش می زنیم و بدون اینکه روغن بریزیم کمی روی حرارت قرار می ‌دهیم تا آب آنها خشک شود.

    با این روش اصلاً روغن به خود نمی‌ گیرند. از تابه در می آوریم. درون تابه کمی روغن می ریزیم و کدو را درون آن سرخ می کنیم. کدو باید با شعله کم سرخ شود. بعد از سرخ شدن کدو ها، بادمجان ها را هم سرخ می کنیم.

    پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم. درون تابه با کمی روغن پیاز ها را تفت می ‌دهیم. سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم. بعد سیب ‌زمینی ‌های خرد شده را هم به پیاز ها اضافه می ‌کنیم و تفت می ‌دهیم.

    سپس زردچوبه اضافه می‌ کنیم. گوجه فرنگی ها را هم خرده کرده و اضافه می ‌کنیم و تفت می ‌دهیم. بعد رب گوجه فرنگی و نمک را اضافه می ‌کنیم. سپس یک استکان آب را اضافه کرده و درب قابلمه را می‌ گذاریم تا بجوشد. بعد از این که جوش آمد، کدو و بادمجان ها را داخل قابلمه می ‌چینیم.

    درب قابلمه را می‌ گذاریم و بعد از یک ساعت که با شعله کم پخت، آماده است. میزان آب را خیلی کم می ‌ریزیم تا خوراک مزه آب به خودش نگیرد و با بخار و آب گوجه فرنگی پخته شود. مدت زمان پخت این خوراک یک ساعت می ‌باشد.

  • طرز تهیه سالاد سزار رستوران میخوش
  • توجه داشته باشید که اگر خوراک بعد از یک ساعت آبکی بود، درب قابلمه را باز یا نیم لا می‌ گذاریم تا آب آن کشیده شود. این خوراک با سیر هم فوق ‌العاده می ‌شود. بسته به ذائقه می توان دو حبه سیر همراه سیب زمینی به خوراک اضافه کرد.

    بادمجان جدا از اینکه خواص بسیاری برای بدن دارد یکی از انواع مواد غذایی است که می توان با آن غذاهای خوشمزه و متنوعی تهیه کرد.در این مطلب فهرستی کامل از غذاهای با بادمجان را به همراه آموزش طرز تهیه غذاها جمع آوری کرده ایم. با ما در مجله دلگرم همراه شوید.

    لپه را از دو ساعت قبل می شوییم، در آب گرم خیس می کنیم و هنگام استفاده در آبکش میریزیم. بادمجانها را پوست کنده به صورت حلقه ای خرد کرده، یک ساعت در آب نمک قرار داده و بعد سرخ میکنیم.(از آب نمک در آورده، کمی آب روی آن میگیریم، بعد روی دستمال گذاشته تا خشک شود و سرخ میکنیم)پیاز را در روغن تفت داده، گوشت خرد شده را می افزاییم و با حرارت زیاد سرخ میکنیم تا گوشت آب نیندازد، ادویه و زردچوبه زده، لپه را اضافه کرده و دو دقیقه تفت میدهیم.

    طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

    رب گوجه فرنگی را به مواد افزوده و آب میریزیم تا گوشت و لپه پخته شوند.در انتهای پخت نمک، گردلیمو و زعفران میریزیم و اجازه میدهیم جا بیفتد و نباید مانند خورش آب داشته باشد.برنج را در آب جوش ریخته و به همراه نمک میجوشانیم. کمی دانتر از برنج معمولی برمیداریم و آبکش میکنیم. ته قابلمه یا قالب را روغن ریخته، بادمجانهای ورقه شده را میچینیم.یک طرف آن که سرخ شد، برگردانده و از روی حرارت برمیداریم، کمی برنج میریزیم و از مواد خورش کمی روی برنج ریخته، بادمجان میچینیم و به همین ترتیب لایه ها را ادامه داده و در انتها برنج میریزیم، سپس روی حرارت گذاشته، بخار که کرد، کمی روغن روی برنج ریخته و دمکنی میگذاریم، ۴۰ دقیقه دم بکشد. پس از پخت در ظرف سرو برنج را برمیگردانیم.

    بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه هایی به ضخامت دو سانتیمتر برش میزنیم. روی بادمجانها نمک پاشیده و در آبکش میگذاریم تا تلخی آنها گرفته شود.پس از حداقل نیم ساعت آنها را شسته، خشک کرده و در روغن سرخ میکنیم، سپس با حوله کاغذی روغن اضافه آنها را میگیریم.درون یک تابه روغن محلی ریخته و بادمجانها را کف آن میچینیم. تخم مرغها را در یک کاسه شکسته و زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود.تابه را روی شعله گاز داغ کرده، سپس تخم مرغها را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا بسته شود، بعد از ۱۰ دقیقه برش زده و طرف دیگر را در پایین قرار میدهیم تا هر دو طرف سرخ شود. این غذا را با گوجه فرنگی، ماست و برنج کته سرو میکنیم.

  • طرز تهيه شامي كباب افغاني
  • سینه مرغ را با یک عدد پیاز، هویج و برگ بو پخته و کنار میگذاریم تا خنک شود، سپس به صورت نگینی خرد میکنیم. یک عدد پیاز دیگر را خرد کرده، تفت میدهیم و ذرت را اضافه مینماییم.سینه مرغ خرد شده را نیز میریزیم و پس از اضافه کردن نمک و ادویه ها، ابتدا فلفل دلمهای و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و پس از تفت کوتاهی زیر مواد را خاموش میکنیم. بادمجانهای دلمه ای را شسته و محتویات داخل آنها را با کمک قاشق خالی میکنیم و از مواد آماده شده داخل بادمجانها را پر میکنیم.در قابلمه ای مناسب یک عدد پیاز دیگر را رنده ریز کرده، تفت میدهیم و پس از افزودن زردچوبه و رب گوجه فرنگی، آب را داخل قابلمه میریزیم و بادمجانها را داخل قابلمه چیده و در آن را میگذاریم و به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم میگذاریم تا دلمه ها پخته شوند.

    بادمجانها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد میکنیم. پیاز را نیز خلال کرده و در کمی روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود.بادمجانها را نمک زده و به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم تا تلخاب آن گرفته شود، سپس تلخاب بادمجانها را با فشار دست میگیریم. بادمجانها را در تابهای دیگر با کمی روغن تفت میدهیم تا آب آن کامل بخار شود.گوجه فرنگی ها را پوست گرفته، نگینی خرد نموده و در تابهای جداگانه تفت میدهیم تا آب آن تبخیر شود و کمی روغن به آن اضافه میکنیم.بادمجان، گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را با هم مخلوط نموده و به آن نمک، فلفل و زردچوبه افزوده و به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم تا مواد با هم تفت خورده و بپزند.

    بادمجان‌ها را شسته و خشک کنید، با چاقویی تیز، اطراف کلاهک بادمجان‌ها را ببُرید، سپس آن را روی شعله‌گاز یا کباب‌پز کباب کنید، بادمجان‌های کبابی را در ظرف آب سردی قرار دهید، سپس از آب در آورده و پوست سوخته بادنجان ها را جدا کنید، و در آبکش ریخته و اجازه دهید آب آن‌ها برود. کلاهک بادمجان‌ها را جداکرده و آن‌ها را به صورت ریز خرد کنید.در قابلمه‌ای منلسب،یک پیمانه آب، زرد‌چوبه و نمک را با یکدیگر مخلوط کرده، بادمجان‌ها را در آن بریزید و حرارت را زیاد کنید.

    زمانی‌که جوش آمد، درِ ظرف را بگذارید و حرارت را به حداقل برسانید و پخت را تا زمانی‌که بادمجان‌ها کاملاً پخته و بدون آب شده باشند ادامه دهید. با گوشت‌کوبی بادمجان‌ها را له کنید، سپس مقداری کشک، نعناع‌داغ، سیر داغ، پیاز‌داغ و گردو به آن اضافه کرده و با گوشت‌کوب کمی دیگر بزنید تا مخلوط کاملاً له شود. سپس کشک بادمجان را در ظرف مورد نظر بریزید روی آن را با کشک، نعناع‌داغ، پیاز‌داغ، مغز گردو و سیر‌داغ تزیین کرده و در کنار نان تازه و سبزی خوردن سرو کنید.

    نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالی کنید و بشویید. گوشت، نخود، لوبیا سفید، نمک، پیاز خرد کرده و حبه های سیر را با ۵ پیمانه آب خوب بپزید.پس از اینکه یک ساعت از پخت آبگوشت گذشت، زردچوبه را بریزید و نیم ساعت مانده به پایان پخت آبگوشت، بادمجان های سرخ شده را هم اضافه کنید. در آخر، کشک را اضافه کنید تا چند جوش بزند.کمی نعنا داغ درست کنید و در آبگوشت بریزید. وقتی آبگوشت کاملا جا افتاد ، آب آن را در ظرف های جداگانه بکشید.گوشت، بادمجان، لوبیا و نخود را نیز با هم بکوبید و با سبزی خوردن و نان سنگک سرو کنید. به این آبگوشت به زبان محلی ” دو گوله دودار” گفته می شود و در فصل سرما بسیار طرفدار دارد.

    ابتدا بادمجانها را پوست بکنید و به عرض نیم سانت حلقه حلقه کنید. سپس روی آنها نمک بپاشید و بعد از حداقل ۱۵ دقیقه با آب سرد بشویید و کاملا خشک کنید. و بعد از آن در روغن سرخ کرده و کنار بگذارید.سپس پیاز را با روغن کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید.بعد از پختن گوشت ، قارچ ورقه شده را اضافه کرده و با شعله بالا حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا قارچ ها آب نیندازند.در این مرحله شعله را کم کرده و سیر رنده شده , نمک , فلفل سیاه , آویشن و رب گوجه را اضافه کنید و اندکی تفت دهید تا سس غذای شما آماده شود.در ظرف مورد نظر یه ردیف بادمجان بچینید. مقداری از سس را روی آنها بریزید. و سپس پنیر پیتزا رنده شده را اضافه کنید. و سپس سس گوشتی را که آماده کرده اید به غذایتان اضافه کنید.تا زمانی که موادتان تمام شود به همین صورت عمل کنید تا ظرفتان کامل شود. در پایان سس سفید را به غذایتان اضافه کنید و ظرف گراتن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا روی پنیرها طلایی شود و سپس غذای تان را سرو کنید.

    طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

    ابتدا پیاز را با ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی در یک تابه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس سیر خرد شده را به پیاز سرخ کرده اضافه کنید. ادویه‌ی مورد علاقه و پودر فلفل چیلی را اضافه کنید و هم بزنید. گوشت گاو چرخ‌کرده و گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و اجازه بدهید بپزد تا گوشت به رنگ قهوه‌ای دربیاید. سپس رب گوجه‌فرنگی و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. جعفری خردشده را به تابه اضافه کنید. چند دقیقه دیگر مواد را حرارت دهید.در یک تابه‌ی دیگر، ۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی بریزید، هر بادمجان را از وسط یک برش بزنید و بعد آن را سرخ کنید. یک تابه‌ی بزرگ‌تر بردارید، ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی به آن اضافه کنید و نیمی از گوجه‌فرنگی‌های برش خورده را داخل آن بریزید.

    توجه: قبل از رفتن به مرحله‌ی بعدی، کمی صبر کنید تا بادمجان و مخلوط گوشت گاو خنک شود. با مخلوط گوشت گاو بادمجان را پر کنید و با خلال دندان‌های چوبی آن‌ها را ببندید.بادمجان را روی لایه‌ی گوجه‌فرنگی قرار دهید. باقی گوجه‌فرنگی‌های خرده شده را روی بادمجان‌ها قرار دهید. درب تابه را بگذارید. حرارت را در حالت متوسط بگذارید و اجازه بدهید غذا به مدت ده دقیقه بپزد.

    بادمجان را از طول به دو نیم تقسیم کنید، تمام سطوح آن را به روغن زیتون آغشه کنید، سپس آن را روی سینی فر بگذارید و در دمای ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت بپزید.fادمجان را از فر خارج کنید. بادمجان بسیار داغ خواهد بود، بنابراین آن را کنار بگذارید تا سرد شود. در یک تابه، روغن زیتون را در دمای متوسط رو به زیاد ​​گرم کنید. دانه‌های خردل و زیر‌ه‌ی سبز را به روغن اضافه کنید و به مدت ۲۰-۳۰ ثانیه آن را حرارت دهید. نباید آن‌ها را به مدت زیاد حرارت بدهید زیرا با این کار بیش از حد می‌پزند. همچنین اگر تمایل داشته باشید می‌توانید کمی آنقوزه نیز به آن اضافه کنید. هنگامی ‌که دانه‌های زیره‌ شروع به باز شدن می‌کنند، پیاز را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر آن‌ها را تفت بدهید.سیر و فلفل تند را اضافه کنید و به تفت دادن مواد ادامه بدهید. پودر گشنیز و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. من دوست دارم که ادویه‌جات را به میزان متوسط استفاده کنم اما راحت باشید و هر چه‌قدر که دوست دارید اودیه اضافه کنید.

    اگر دوست دارید غذای‌تان اسپایسی‌تر باشد، ۱ قاشق چایخوری پودر چیلی نیز به آن اضافه کنید. من خیلی ادویه اضافه نمی‌کنم تا طعم آن‌ها بر طعم بادمجان غالب نباشد. نمک را برای بهبود طعم و مزه اضافه کنید و اجازه بدهید چند دقیقه‌ نیز بپزد. گوجه‌فرنگی را نیز به مواد اضافه کنید، حرارت را کم کنید و بگذارید ۴ تا ۵ دقیقه‌ی دیگر بپزد.در حالی که گوجه‌فرنگی روی حرارت به آرامی می‌جوشد، سراغ بادمجان بروید. در این مرحله، آماده کردن بادمجان برشته شده بسیار راحت خواهد بود (گرچه ممکن است هنوز داغ باشد، پس مراقب باشید).با استفاده از یک قاشق، گوشت بادمجان را به راحتی از پوست آن جدا کنید. پوست آن را دور بریزید. بادمجان را ریز خرد کنید، و آن را داخل تابه بریزید، و با گوجه‌فرنگی خوب مخلوط کنید. ۳-۴ دقیقه مواد را بپزید و سپس گرام ماسالا را اضافه کنید. هم بزنید و اجازه بدهید چند دقیقه‌ی دیگر نیز بپزد. ۱ فنجان برگ گشنیز خرد شده را نیز اضافه کنید. مواد را هم بزنید و شعله را خاموش کنید.

    ابتدا بادمجان را به صورت نوارهای هم سایز انگشت برش بزنید و آن را در آب بگذارید. یک کاسه بردارید و تخم‌مرغ، مقداری اورگانو، نمک و فلفل چیلی را اضافه کنید.سپس آرد برنج و نمک را به مواد بالا اضافه کنید. بادمجان‌های برش خورده را در آرد برنج بغلطانید و بعد آن‌ها را در مخلوط تخم‌مرغ فرو کنید. دوباره بادمجان‌ها را در آرد برنج بغلطانید و در مخلوط تخم‌مرغ فرو کنید. سپس بادمجان‌ها را به آرد سوخاری آغشته کنید و در نهایت آن‌ها را در روغن سرخ کنید.این غذا خیلی ساده است و آماده کردن آن زمان زیادی نیاز ندارد. این غذا را با سس گوجه‌فرنگی سرو کنید.‍ نوش جان!

    بادمجان ها را به صورت ورقه ای برش زده و سرخ میکنیم. گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز داغ و کمی روغن تفت میدهیم.سپس قارچ، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پیازچه، جعفری، نمک و ادویه ها را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم. در انتها سس سفید را اضافه میکنیم.در مرحله بعد در یک ماهیتابه دیگر یک لایه بادمجان سرخ شده را کنار هم میچینیم و کمی پنیر موزارلا را روی آن میپاشیم.تمام مواد گوشتی را روی بادمجان ها پخش کرده و مابقی پنیر را روی آن میریزیم، یک لایه بادمجان دیگر روی آن قرار داده و روی حرارت میگذاریم.تخم مرغها، شیر، کمی نمک و فلفل سیاه را روی موسکا می پاشیم و در تابه را بسته تا روی حرارت بپزد.

    روغن را در یک تابه گرم کنید و به مدت ۲ دقیقه پیاز و نمک را در آن تفت بدهید. سپس خمیر سیر و زنجبیل، زردچوبه، گوجه‌فرنگی، نارگیل رنده شده، پودر چیلی و پودر گشنیز را اضافه کنید.در تابه را بگذارید و آن را به مدت ۲ دقیقه طبخ کنید. پس از آن‌که شعله را خاموش کردید و کمی صبر کردید تا خنک شد، آن را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید. روغن را در یک تابه گرم کنید، بعد دانه‌های خردل، دانه‌های شنبلیله، چیلی قرمز، لوبیای سیاه (اختیاری)، برگ‌های کاری را در آن بریزید و خمیر آماده شده از پیاز، گوجه‌فرنگی و نارگیل را به آن اضافه کنید.مواد را خوب مخلوط کنید، درب ضرف را روی آن بگذارید و اجازه بدهید به مدت ۵ تا ۶ دقیقه‌ی دیگر هم بپزد. آب تمبر هندی را اضافه کنید، هم بزنید، سپس شکر زرد را اضافه کنید.هنگامی که به جوش آمد، بادمجان‌های کوچک سرخ شده و نمک را اضافه کنید، آن‌ها را خوب مخلوط کنید، و چند دقیقه‌ی دیگر هم صبر کنید تا کمی بیش‌تر بپزد. سپس شعله را خاموش کنید. شما می‌توانید این غذا را با برنج یا روتی سرو کنید.

    ایتدا پیاز را خرد کرده و با گوشت چرخ کردیم حسابی تفت می دهیم. سپس رب و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و با هم سرخ میکنیم.پس از آن گوجه فرنگی، فلفل سبز و نمک را اضفاه میکنیم و با کمی آب گرم میگذاریم بپزند و نرم شوند. بادمجانها و کدوها را پوست گرفته و به صورت برش های طولی سرخ میکنیم .کدو و بادمجان سرخ شده را در دیواره ها و کف ظرف(قالب کیک کمربندی) می چینیم. سپس سیب زمینی پخته شده و رنده شده را با کره و شیر مخلوط میکنیم و در قالب میریزیم و از ماده گوشتی هم وسطش میگذاریم.یک لایه دیگر از سیب زمینی را اضافه کرده و سس بشامل و سپس پنیر پیتزای رنده شده را اضافه میکنیم. ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم تا سس و پنیر پیتزا طلایی رنگ شود و سپس سرو میکنیم.

    بادمجان را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید و آن‌ها را در روغن داغ به مدت حدود ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم و کمی قهوه‌ای شوند، سرخ کنید و سپس شعله را خاموش کنید. پیاز را در همان روغن سرخ کنید؛ وقتی پیاز قهوه‌ای طلایی شد، کرفس و گوجه‌فرنگی را اضافه کنید. اجازه بدهید مواد روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. هندوانه‌ی کوهی و زیتون را اضافه کنید بادمجان را به این مخلوط اضافه کنید. در یک کاسه‌ی مخصوص مایکروویو، شکر را به سرکه، نمک و فلفل اضافه کنید به مدت ۳۰ ثانیه آن‌ها را در مایکروویو رارت بدهید، و این ترکیب گرم را به بادمجان اضافه کنید. درب تابه را بگذارید و به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه روی شعله‌ی متوسط آن‌ را حرارت بدهید و هر از گاهی آن را هم بزنید.

    ابتدا پیاز را به صورت خلالی برش داده و سرخ می کنیم و سینه بوقلمون خرد شده را اضافه کرده با ادویه تفت میدهیم. سپس لوبیا سبز خرد شده و هویج نگینی را اضافه کرده تفت میدهیم.بادمجان را برش های نازک زده و جداگانه تفت داده و اضافه میکنیم. قارچ و گوجه فرنگی را نیز ورقه ای برش زده و با لوبیای پخته با دیگر مواد مخلوط میکنیم.سپس کمی آب گرم به غذا اضافه کرده و حدود چهل دقیقه زمان میدهیم تا پخته شوند. در آخر آبغوره را اضافه کرده و ادویه مورد نیاز را می زنیم.

    ابتدا بادمجان ها را میشوییم و یکی از چدن های گاز را بر میداریم و بادمجان ها را روی شعله زیاد کباب می کنیم به این صورت که پوست بادمجان بسوزد و داخل آن نرم شود. در صورت تمایل بر روی آتش یا ذغال نیز می توانید بادمجان ها را کباب کنید.اما اگر از طعم کبابی آن را دوست ندارید میتوانید بادمجان ها را سرخ کنید. پس از کبابی کردن تمام بادمجان ها پوست شان را میگیریم و با گوشت کوب برقی یا دستی آن ها را خوب له میکنیم،البته میتوانید در مخلوط کن نیز بریزید.در قابلمه ای کوچک آب میریزیم و حرارت آن را زیاد میکنیم تا زود به جوش بیاید آن گاه گوجه فرنگی ها را در آن قرار می دهیم تا کمی نرم شوند و بتوانیم پوست شان را جدا کنیم.

    سیرها را پوست میگیریم و میشوییم و با رنده ریز رنده میکنیم.در داخل یک تابه مقداری روغن میریزیم و کمی تامل میکنیم تا داغ شود سپس سیر رنده شده را درون روغن تفت می دهیم.گوجه ها را کمی خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم وبا سیر تفت می دهیم و بادمجان میکس شده را به مواد تابه می افزاییم و مجددا تفت میدهیم و نمک،فلفل سیاه روی مواد میریزیم و صبر میکنیم تا آب مواد کاملا تبخیر شود و اصطلاحا به روغن بیفتد.(میتوانید برای خوش رنگ تر شدن میرزاقاسمی مقداری رب گوجه فرنگی در کمی روغن بریزید و تفت دهید و به مواد اضافه کنید،البته قبل از اینکه تخم مرغ را به میرزاقاسمی اضافه کنید) در تابه ای کمی روغن میریزیم و تخم مرغ ها را در آن می شکنیم و به مواد میرزاقاسمی می افزاییم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند و در ظرف مورد نظر سرو کنید.نوش جان

    ابتدا یکی از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود.پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا پیاز با ادویه ها یکدست شود. در مرحله بعد گوشت را بشویید ، سپس به قابلمه اضافه کنید و با پیاز خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به طور کامل بپزد. توجه داشته باشید که برای تهیه حلیم بادمجان باید از گوشت یکدست و لخم مانند گوشت سردست و فیله استفاده کنید.

    نکته مهم دیگر در این مرحله این است باید مقداری آب داخل قابلمه بریزید که پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت حدود یک لیوان آب گوشت داخل قابلمه باقی بماند. اینکار باعث می شود در وسط پخت مجبور نشوید آب اضافه کنید که روی طعم غذا تاثیر منفی بگذارد.پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت آنرا از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کنید ، سپس مجددا به قابلمه اضافه کنید. در مرحله بعدی بادمجان ها را پوست بگیرید و با روغن تفت دهید تا سرخ شوند سپس به قابلمه حاوی گوشت اضافه کنید.در مرحله بعدی برنج را به همراه عدس در یک قابلمه مناسب بریزید و مقداری آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا برنج و عدس به طور کامل بپزند. در همین حین دو پیاز باقیمانده ، سیرها و نعناع خشک را به صورت جداگانه با روغن تفت دهید.

    پس از آماده شدن نعناع داغ ، سیر داغ و پیاز داغ نصف آنها را داخل قابلمه بریزید و نصف دیگرشان را برای تزیین حلیم بادمجان نگه دارید. در مرحله بعدی پس از اینکه برنج و عدس پختند آنها را بکوبید و به قابلمه حاوی گوشت اضافه کنید.حرارت زیر قابلمه را کم کنید و مداوم مواد را هم بزنید تا بادمجان کاملا له شود. پس از اینکه حلیم بادمجان به روغن افتاد و تقریبا آماده شد کشک را اضافه کنید و با دیگر مواد مخلوط کنید. پس از ده دقیقه غذا آماده سرو است.

    بادمجان ها را از یک ساعت قبل پوست بگیرید و آغشته به نمک کنید و بذارید که نمک به طور کامل جذب بادمجان بشود و آب بندازه به این صورت هم تلخی بادمجان از بین میرود و هم در حین سرخ کردن روغن کمتری مصرف میشود.داخل یه قابلمه 3لیوان آب بریزید و مرغ ها رو به همراه یک عدد پیاز متوسط ,نمک و زردچوبه به مدت 20 دقیقه بذارین تا نیم پز بشود. بادمجان ها را نیز سرخ کنید.بعد از 20 دقیقه مرغ ها رو از قابلمه بیرون بیارین و در روغن کمی سرخ کنید. آب قابلمه رو هم از صافی رد کنید تا برای پخت خورش از اون استفاده کنید.رب گوجه را هم کمی تفت داده به همراه مرغ ها ,آب مرغ و پیاز سرخ شده داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا بپزد. در این مرحله آبلیمو رو کم کم به خورشت اضافه کنید و مراقب باشید که خورشتتون بیش از اندازه ترش نشود.

    دارچین و در صورت نیاز کمی نمک هم به خورشت اضافه کنید. در صورتی که پیاز سرخ شده ی آماده نداشتین 3 عدد پیاز متوسط رو خلالی نازک خرد کرده و کاملا طلایی کنید و به خورشت بیفزایید.اگر در حین پخت خورشت های مختلف حس کردید که شوری و ترشی غذا بیش از مقدار لازمه میتونین یه سیب زمینی رو پوست گرفته و خام داخل خورشت بذارید تا ترشی و شوری را تا حدود زیادی جذب کرده و غذای مطبوع تری داشته باشید.بعد از اینکه خورشت شروع به قل قل زدن کرد نصف بادمجان ها رو داخل قابلمه بریزین و تا حد امکان حرارت رو کم کنید تا خورشت کاملا جا بیفته. بادمجان و پیاز سرخ شده باعث لعاب انداختن غذا میشود.

    درج کامنت برای این مطلب غیر فعال است

     

    فهرست

    سلام دوستای گلم، می‎خوام براتون خوراک گوجه بادمجان درست کنم، بادمجون هشت عدد، پیاز سه عدد، سیر پنج خبه، گوجه چهار عدد، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، از هر کدوم یک قاشق چایخوری.

    من یک مقدار روغن داخل ماهیتابه ریختم، و حرارت گاز رو متوسط کردم، و بادمجون‎ها را پوستشون رو گرفتم در قسمت وسط بادمجون دو تا برش دادم و این‎ها را سرخش می‎کنم. من درسته سرخش می‎کنم چون یک مقداری بادمجون‎ها قلمی‎هستند، اگر شما دوست داشتید می‎تونید ورقه ای ورقه ای خورد کنید و سرخش کنید.

    دوستان من یک مقدار دیگه روغن ریختم روی بادمجونا، چون بادمجون خیلی روغن خور هستش، اگر هم ورقه ای خواستید که به این شکل خورد کنید بادمجون‎هاتون رو، ورقه ورقه کنید وسرخش کنید. پیازها را خلالی خوردش کردم، و با یک مقدار خیلی کم روغن، سرخش می‎کنم. و الان سیر را بهش اضافه می‎کنم.

    مهم ترین چیز داشت یادم می‎رفت، یک قاشق خیلی پر رب بهش اضافه می‎کنم. نصف قاشق رب فلفل تند بهش اضافه می‎کنم. ادویه و نمک رو بهش اضافه می‎کنم. نمکش بسته به خودتون، کم و زیادش را دیگه خودتون می‎دونید. یک مقدار آب بهش اضافه می‎کنم. یعنی تقریبا دو لیوان دسته دار پر.

    طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

    خوب الان دونه دونه بادمجونا را می‎چینم روی سسی که درست کردم. گوجه را ورقه ای خورد کردم در آخر اضافه می‎کنم. خوب، در قابلمه را می‎گذارم نیم ساعت واسه خودش آروم آروم بپزه تا کاملا جا بیفته. خوب یک مقدار  آبلیمو رو بهش اضافه می‎کنم و می‎کشم داخل ظرف.

    دوستان نازنینم این هم غذای ما آماده شده امیدوارم که خوشتون بیاد، شما هم درست کنید و از خوردنش لذت ببره. لایک و سابسکرایب یادتون نره، تاویدیوی بعدی خدا نگهدار.

    خوراک گوجه بادمجان یکی از غذاهای گیاهی خوشمزه و غنی از ویتامین است. خوراک بادمجان را می توان با روش ها و انواع گوشت‌ها طبخ کرد، که همه انواع آن برای دوستداران بادمجان دلچسب و لذیذ است. می توان گفت خوراک گوجه بادمجان یکی از ساده ترین و راحت‌ترین غذاهایی است که می توان با بادمجان درست کرد، همچنین می توان آن را با نان و برنج به عنوان خورش سرو کرد. برای مشاهده دستورپخت کامل و گام به گام این خوراک لذیذ تا انتها با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

    بادمجان متوسط ۴ عدد

    کدو ۴ عدد

  • طرز تهیه پودر چای ماسالا به روش هندی
  • گوجه فرنگی بزرگ ۲ عدد

    سیب زمینی ۱ عدد

    پیاز متوسط ۱ عدد

    رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

    نمک و زردچوبه به میزان لازم

    آب ۱ استکان

    برای تهیه یک خوراک لذیذ از گوجه فرنگی و بادمجان نخست کدو و بادمجان ها را خوب بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را لایه لایه برش دهید و بدون اضافه کردن روغن روی شعله بگذارید تا آب آن خشک شود.

    با این کار هیچ روغنی به خود جذب نمی کنند. آن را از ماهیتابه خارج نموده و در تابه مقداری روغن بریزید و کدو را در آن سرخ کنید. کدو باید روی حرارت کم سرخ شود. پس از سرخ کردن کدوها، بادمجان ها را هم سرخ نمایید.

    پیاز را بشویید و پوست بگیرید و به صورت قطعات کوچک نگینی خرد کنید. پیاز را با کمی روغن در تابه تفت دهید. سیب زمینی ها را شسته و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد نمایید. سپس سیب زمینی های خرد شده را به پیازها اضافه نمایید و تفت دهید.

    سپس زردچوبه را اضافه نمایید. گوجه فرنگی ها را نیز خرد کرده و اضافه نمایید و هوب تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی و نمک را اضافه نمایید. در ادامه یک لیوان آب اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا بجوشد. بعد از جوش آمدن، کدو و بادمجان ها را در قابلمه بریزید.

    در قابلمه را ببندید و بعد از یک ساعت پخت روی حرارت ملایم؛ مقدار خیلی کمی آب اضافه نمایید تا غذا مزه آبکی نداشته باشد و با بخار و آب گوجه فرنگی پخته شود. پخت این غذا یک ساعت طول می کشد.

    دقت داشته باشید که چنانچه بعد از یک ساعت غذا آبکی شد، در قابلمه را باز یا نیمه باز بگذارید تا آب آن گرفته شود. این غذا با سیر مزه‌ی بی‌نظیری میگیرد. بسته به سلیقه خود می توانید دو حبه سیر را به همراه سیب زمینی به غذا بیفزایید.

     

     

    هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه شما *

    نام *

    ایمیل *

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    ما تصمیم داریم آرشیو کاملی از دستور پخت های غذاهارو داشته باشیم که با یه سرچ ساده پیداشون کنیم. شما هم میتونی توی این مسیر همراه ما باشی و برامون دستور پخت های خودت رو بفرستی

    ایمیل: info@rezim.ir

    ارسال دستور پخت تنها برای اعضای سایت امکان پذیر می‌باشد.
    چنانچه هم‌ اکنون عضو سایت هستید وارد شوید و در غیر این صورت در سایت ثبت نام کنید

    ثبت نام تنها با شماره موبایل امکان پذیر است.


    شماره تماس *



    ورود / ثبت نام

    برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید


    آخرین خبر/ مواد لازم:گوجه ۲تا۳تابادمجان۴تاسیر سه حبهپیاز متوسط ۲عدددلمه به اندازه ای که دوست داریننمک فلفل زردچوبه ادویه کاریرب گوجه فرنگی ۱تا دو قاشقابلیمو دوقاشق و اب مقداریبادمجون رو پوست بگیرین و برش بزنین داخل مقداری اب و نمک بزارین به مدت نیم تا ۱ساعت تا تلخیش گرفته بشهبشورین و خشک کنین.بادمجونارو داخل روغن گرم سرخ کنین(برای اینکه روغن کمتری استفاده کنین با ماست یا سفیده تخم مرغ بادمجان را رومال کنین)بعد سرخ کردن از روغن بردارین.پیاز رو نگینی هردو تفت بدین سیرهم نگینی خردکنین و اضافه کنین ادویه بزنین.و بادمجونارو روش بچینین گوجه رو هم برش بدین وروی بادمجون بزارین ودلمه هم اضافه کنینبرای سس رب گوجه رو با مقداری اب و ابلبمو مخلوط و روی بادمجان بریزین درتابه رو بزارین نیم تا ۴۵دقیقه بمونه تا خوراکمون جا بیفتهاین غذا هم نونی هست هم با برنج میتونین میل کنین

    به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندیدinstagram.com/akharinkhabar

    طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

    تبلیغات


    (۰۸:۱۴) ۱۴۰۱/۱۱/۰۸


    (۲۲:۴۵) ۱۴۰۱/۱۱/۰۷


    (۲۲:۱۵) ۱۴۰۱/۱۱/۰۷


    (۲۱:۱۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۷


    (۲۰:۱۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۷

  • طرز تهیه روغن دنبه بدون بو ساناز مینایی

  • (۱۹:۱۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۷


    (۱۸:۱۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۷


    (۱۷:۱۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۷


    (۱۶:۱۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۷


    (۱۵:۳۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۷


    (۱۵:۰۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۷


    (۱۴:۳۳) ۱۴۰۱/۱۱/۰۷


    (۱۴:۰۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۷


    (۱۳:۰۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۷


    (۱۲:۰۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۷


    (۱۱:۰۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۷


    (۱۰:۰۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۷


    (۱۰:۰۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۷


    (۰۹:۲۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۷


    (۲۲:۵۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۶


    (۲۲:۰۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۶


    (۲۱:۰۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۶


    (۲۰:۰۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۶


    (۱۹:۰۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۶


    (۱۸:۰۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۶


    (۱۷:۰۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۶


    (۱۶:۰۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۶


    (۱۵:۲۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۶


    (۱۴:۳۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۶


    (۱۳:۳۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۶


    (۱۲:۳۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۶


    (۱۱:۳۹) ۱۴۰۱/۱۱/۰۶


    (۱۰:۳۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۶


    (۰۹:۳۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۶

    طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه


    (۰۸:۳۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۶


    (۲۲:۵۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۵


    (۲۲:۳۳) ۱۴۰۱/۱۱/۰۵


    (۲۲:۲۶) ۱۴۰۱/۱۱/۰۵


    (۲۲:۲۳) ۱۴۰۱/۱۱/۰۵


    (۲۱:۱۶) ۱۴۰۱/۱۱/۰۵


    (۲۰:۴۴) ۱۴۰۱/۱۱/۰۵


    (۲۰:۳۳) ۱۴۰۱/۱۱/۰۵


    (۱۹:۲۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۵


    (۱۸:۴۳) ۱۴۰۱/۱۱/۰۵


    (۱۸:۲۶) ۱۴۰۱/۱۱/۰۵


    (۱۷:۵۴) ۱۴۰۱/۱۱/۰۵


    (۱۶:۱۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۵


    (۱۵:۱۵) ۱۴۰۱/۱۱/۰۵


    (۱۴:۵۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۵


    (۱۴:۳۰) ۱۴۰۱/۱۱/۰۵

    

    طرز تهیه کشمش پلو کشمش پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات بسیار متنوعی درست می شود، …

    طرز تهیه خورش ریواس خورش ریواس یکی از خورش های فصل بهار می باشد که به صورت نوبرانه تهیه می شود و طعمی …

    طرز تهیه سالاد آلمانی سالاد آلمانی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای …

    طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

    خوراک گوجه بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

    برای تهیه خوراک بادمجان خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته و پوست شان را کاملا جدا می کنیم. در ادامه بادمجان ها را به صورت ورقه ای برش زده و مقداری نمک روی ورقه های بادمجان می ریزیم.

    حالا اجازه می دهیم بادمجان ها به مدت ۱ ساعت استراحت کنند تا تلخی آنها گرفته شود. پس از گذشت این زمان بادمجان ها را کمی فشار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس یک تابه مناسب انتخاب می کنیم.

    در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا سطح بادمجان ها به مقدار کمی ماست آغشته می کنیم تا هنگام سرخ شدن روغن کمتری به خود جذب کنند.

    در این مرحله بادمجان ها را درون تابه قرار داده و به خوبی سرخ می کنیم، سپس کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و مقداری روغن مایع درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.

    حالا پیاز را به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز طلایی و سرخ شود. در ادامه رب گوجه فرنگی و زردچوبه را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا زردچوبه و رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شوند.

  • طرز تهیه آبگوشت سنتی تبریز
  • در این مرحله بادمجان ها را درون قابلمه می چینیم، سپس گوجه فرنگی ها را شسته و به ۲ قسمت تقسیم می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را درون قابلمه روی بادمجان ها می چینیم و غوره را به قابلمه اضافه می کنیم.

    حالا ۱ لیوان آب جوش به همراه مقداری نمک و پودر دارچین به قابلمه اضافه می کنیم، سپس درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم خوراک جا بیفتد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه خوراک را به همراه نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

    اگر از علاقه مندان بادمجان هستید حتماً از خوراک گوجه و بادمجان هم لذت خواهید برد. در تهیه این غذای ساده از مواد متنوعی استفاده می‌شود، ولی گوجه فرنگی و بادمجان مهمترین موادی هستند که در پخت آن به کار می‌روند. در دستور پخت بادمجان و گوجه بی بی عطار می‌‌توانید از کدو سبز، سیر، فلفل دلمه‌ای و انواع ادویه‌جات استفاده کنید. همچنین می‌توانید این خوراک را بدون گوشت و یا با گوشت چرخ کرده و مرغ طبخ کنید.

     

    در طرز تهیه بادمجان و گوجه برای ۴ نفر به این مواد نیاز خواهید داشت:

    بادمجان قلمی (۴ عدد)

    گوجه فرنگی (۴ عدد)

    طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

    پیاز (۲ عدد)

    سیر (۲ تا ۳ حبه)

    فلفل دلمه ای خرد شده در صورت تمایل (نصف فنجان)

    روغن سرخ کردنی (به مقدار لازم)

    رب گوجه فرنگی (۲ قاشق غذاخوری)

    نمک، فلفل سیاه، زردچوبه (به مقدار لازم)

  • طرز تهیه بامیه خشک و ترد
  • خوراک بادمجان و گوجه غذایی ساده اما لذیذ است. می توانید این خوراک ساده و خوش طعم را در پنج مرحله آماده کنید. در این بخش با طرز تهیه بادمجان و گوجه به صورت مرحله به مرحله آشنا می‌ شویم.

    بادمجان‌ها را بشویید، آن‌ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه ای یا حلقه حلقه برش بزنید. بهتر است برش‌های بادمجان را به مدت نیم ساعت در آب نمک قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. این کار علاوه بر اینکه طعم تلخ بادمجان را از بین می برد کمک می‌کند تا بادمجان‌ها در هنگام سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند. برای اینکه بادمجان‌ها شور نشوند بعد از آب نمک آنها را بشویید و به خوبی خشک کنید.

    در تابه به مقدار لازم روغن بریزید و بادمجان‌ها را در داخل آن قرار دهید. باید هر دو طرف بادمجان‌ها را به خوبی سرخ کنید.

    پیاز را خرد کرده و تفت دهید تا جایی که سبک و طلایی شود. سپس سیر را اضافه کرده و تفت دهید. وقتی بوی سیر بلند شد، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و به مدت کوتاه به تفت دادن ادامه دهید تا ادویه جات هم همراه با سیر و پیاز حرارت دیده و سرخ شوند.

    در این مرحله از طرز تهیه بادمجان و گوجه باید بادمجان‌ها را بر روی سیر و پیاز بچینید. سپس گوجه فرنگی‌ها را به دو قسمت تقسیم کرده و بر روی بادمجان‌ها قرار دهید. در صورت تمایل می توانید فلفل دلمه ای خرد شده را بر روی بادمجان‌ها و گوجه‌ها بریزید.

    در مرحله آخر رب گوجه فرنگی را با مقداری آب رقیق کرده و روی خوراک بادمجان و گوجه بریزید. سپس درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت با شعله ملایم بپزد. نیازی نیست به خوراک آب اضافه کنید، چون آب گوجه فرنگی‌ها برای پخت آن کافی است. با این حال می‌توانید گاهی به ظرف سر بزنید تا مطمئن شوید که خوراک ته نگیرد. اگر احساس کردید که آب خوراک گوجه و بادمجان زیاد شده می‌توانید درب ظرف را باز بگذارید تا آب اضافی آن بخار شود.

     

    با طرز تهیه گوجه بادمجان بدون گوشت آشنا شدید. همانطور که می‌‌دانید در پخت این خوراک می‌توانیم از گوشت هم استفاده کنیم. معمولاً در خوراک گوجه و بادمجان از گوشت چرخ کرده یا مرغ استفاده می‌شود.

    طرز تهیه بادمجان و گوجه و گوشت تفاوت زیادی با طرز تهیه گوجه بادمجان بدون گوشت ندارد. تنها کافی است که گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز و سیر سرخ شده اضافه کرده و تفت دهید. این کار را باید تا جایی که گوشت چرخ کرده به خوبی سرخ شود ادامه دهید. در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را به این ترکیب اضافه کنید و کمی تفت دهید به طوری که بوی خامی آن از بین برود. سپس کمی آب بر روی آن بریزید و اجازه بدهید گوشت به طور کامل بپزد و به غلظت کافی برسد.

    در مرحله بعد ورقه های بادمجان را سرخ کنید، سپس گوجه فرنگی‌ها را به صورت حلقه ای برش زده و به صورت مختصر سرخ کنید. در ادامه گوجه فرنگی ها و بادمجان های سرخ شده را در تابه گوشت بچینید و در صورت تمایل به آن کمی آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید. سپس درب ظرف را بگذارید و اجازه بدهید که خوراک بادمجان و گوجه خوب جا بیفتد.

    در پخت خوراک بادمجان و گوجه و گوشت می‌توانید از فلفل دلمه ای خرد شده یا قارچ نیز استفاده کنید. همچنین می‌توانید انواع ادویه جات مورد نظر خودتان را به این غذا اضافه کنید. طرز تهیه بادمجان و گوجه با مرغ نیز به همین شکل است و تنها به جای گوشت چرخ کرده از گوشت مرغ استفاده می‌شود.

     

    در طرز تهیه بادمجان و گوجه با توجه به این نکات می‌ توانید یک خوراک سالم و خوشمزه درست کنید:

    آشپزخانه ایرانی

    آشپزخانه ایرانی

    آشپزخانه ایرانی

    آشپزخانه ایرانی

    آشپزخانه ایرانی

    آشپزخانه ایرانی

    آشپزخانه ایرانی

    آشپزخانه ایرانی

    آشپزخانه ایرانی

    آشپزخانه ایرانی

    طعم ها را با ما به یاد ماندنی کنید

    قدرت گرفته از فایرفلای

    استفاده از مطالب فروشگاه اینترنتی بی بی عطار فقط برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کلیه حقوق این سایت متعلق به بی بی عطار می‌باشد.

    درباره ما |
    تماس با ما |
    سوالات متداول |
    قوانین و مقررات

    دیدگاه شما

    طرز تهیه غذا با بادمجان و گوجه

    در مورد طرز تهیه بادمجان و گوجه بدون گوشت + با گوشت


    دیدگاه خود را شرح دهید

    دیدگاه شما

    در مورد طرز تهیه بادمجان و گوجه بدون گوشت + با گوشت در پاسخ به


    دیدگاه خود را شرح دهید

    طعم ها را با ما به یاد ماندنی کنید

    با توجه به مشکلات موجود در بستر اینترنت کشور، شما می توانید با اضافه کردن نشانگر بی بی عطار روی صفحه اصلی خود بدون مشکل به بی بی عطار دسترسی داشته باشید.

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید


    منتشر شده

    در

    توسط

    برچسب‌ها:

    دیدگاه‌ها

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *