طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه

سماتک

طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه

طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه

طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه

کلم شور یکی از خوشمزه ترین ترشی های اصیل ایرانی است که طرز تهیه کلم شور بدون سرکه را در اینجا بیان خواهیم کرد اگر قصد درست کردن کلم شور مخلوط را دارید در پایان طرز تهیه کلم شور مخلوط با هویج گردآوری شده است.

شور انداختن گل کلم یکی از روشهای نگهداری گل کلم که از قدیم در میان مردم رواج داشته است. امروزه شور انداختن سبزیجات و گل کلم بیش از اینکه جنبه نگهدارنده داشته باشد، برای ایجاد طعم و مزه خوب مورد استفاده قرار می‌گیرد و کلم شور اغلب به عنوان دورچین غذا و همراه با غذاهایی همچون لوبیا پلو، استانبولی و کتلت سیب زمینی سرو می‌شوند. برای تهیه کلم شور بدون سرکه از آب و نمک با نسبت خاصی استفاده شده و می توانید مقداری سرکه نیز به آن اصافه کنید که این امر اختیاری است.

گل کلم 2 کیلوگرم
آب جوشیده سرد شده 4 لیوان
نمک 2 قاشق غذاخوری سرپر
سرکه سفید 4 قاشق غذاخوری
فلفل تند 2-3 عدد
سیر 5-6 حبه
سبزی معطر شامل نعنا، ترخون و جعفری 100 گرم

نکته: کلم شور را در بطری های شیشه‌ای کوچک دو سه لیتری درست کنید و پس از باز کردن درب هر بطری آن را در یخچال نگه دارید که کپک نزند.

طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه
  • طرز تهیه بستنی سنتی بدون ثعلب و وانیل
  • برای درست کردن کلم شور بدون سرکه باید از مقدار زیادی سیر استفاده کنید تا گل کلم شور بدون سرکه خوشمزه تر شود.

    ابتدا برگ های سبز دور تا دور گل کلم را جدا کنید.
    با یک چاقوی تیز ساقه‌ ته گل کلم را جدا کنید.
    گل کلم را به قطعات کوچکی تقسیم کنید و اگر روی قسمت‌هایی از آن تیرگی دارد با چاقو بگیرید.
    تکه های گل کلم را با آب سرد بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آن خارج شود. سپس روی یک پارچه نخی تمیز در یک لایه پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
    به ازای هر 2 لیوان آب، یک قاشق سرپر نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.
    اجازه دهید آب به جوش آید و حدود ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس به ازای هر ۴ لیوان آب، ۴ قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کرده، حرارت را خاموش کنید و فرصت دهید آب خنک شود. بهتر است این مرحله را از شب قبل انجام دهید که مخلوط آب نمک و سرکه تا صبح کاملا خنک شود.
    بطری های شیشه ای را تمیز شسته و اجازه دهید کاملا خشک شوند.
    سبزی معطر را پاک کرده، بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آن خارج شده و کاملا خشک شود.
    سیر را پوست گرفته، بشویید و روی پارچه نخی بگذارید تا کاملا خشک شود.
    فلفل ها را شسته و روی پارچه نخی قرار دهید تا خشک شوند.
    ته بطری شیشه‌ای ابتدا یک لایه سبزی معطر، سپس یک لایه گل کلم، یک حبه سیر و یک فلفل سبز بریزید. همه مواد را به همین ترتیب لایه لایه در بطری بریزید تا بطری کاملا پر شود.
    از مخلوط آب نمک و سرکه روی مواد بریزید تا بطری پر شود، سپس درب بطری را محکم بسته و در جای خنک قرار دهید.
    حدود 12 روز صبر کنید تا گل کلم شور عمل آید.
    پس از اینکه رنگ آب کلم شور شروع به کدر شدن کرد، آماده است آن را در یخچال قرار داده و مصرف کنید.

    اگر دوست دارید کلم شور تند باشد، با چاقو روی فلفل‌ها شیار ایجاد کنید.
    تا زمانی که درب بطری کلم شور باز نشود، می‌توانید آن را در خارج یخچال و البته در جای خنک نگهداری کنید. ولی به محض اینکه درب بطری باز شد باید در یخچال نگهداری شود که کپک نزند.
    برای برداشتن کلم شور از قاشق تمیز استفاده کنید تا کپک نزند.
    درب بطری را محکم ببندید که هوا نکشد و کپک نزند.
    کلم شور بدون سرکه را می‌توان از ترکیب گل کلم و کرفس نیز درست کرد که در اینصورت بهتر است مقدار کرفس نصف گل کلم باشد.
    برای جلوگیری از کپک زدن کلم شور بطری‌ها را قبل از استفاده تمیز شسته و خوب خشک کنید یا حتی برای محکم کاری آن‌ها را استریل کنید.
    یکی از دغدغه‌های بانوان در تهیه کلم شور و ترشی خانگی کپک زدن آن است برای جلوگیری از کپک زدن کلم شور و ترشی علاوه بر رعایت موارد فوق، می‌توانید چند عدد گل پر به آن اضافه کنید.

    طرز تهیه کلم شور مخلوط با هویج یا شور گل کلم با هویج را در اینجا می خوانید کلم شور مخلوط در عین سادگی نکاتی داره که رعایت نکردنش در نهایت باعث دلسرد شدنتون از نتیجه کار میشه. به همین دلیل هستش که خیلیا کلم شور مخلوط با هویج رو خودشون درست نمیکنن چون مطمئن نیستن یک شوری درست و حسابی از آب در بیاد. طرز تهیه کلم شور مخلوط رو به همراه بعضی نکات مهمش با هم مرور می کنیم.

    طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه

    گل کلم: ۲ کیلو

    هویج: ۱ کیلو

    کرفس: ۱ کیلو

    طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه

    خیار: ۱ کیلو

    فلفل سبز تند: ۱۰۰ گرم

    سیر: ۲ بوته

    طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه

    سبزی معطر: نیم کیلو

    نمک: به مقدار لازم

    سرکه سفید: به مقدار لازم

    طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه

    در مرحله اول کلم ها رو درشت خرد می کنیم و بعد از شستن روی پارچه ای می ریزیم تا به خوبی خشک بشن.

    هویج ها و کرفس ها رو بعد از شستن به قطعات درشت خرد می کنیم. هویج باید پوست گرفته بشه.

    خیارهای قلمی رو برای شور کردن انتخاب کنین و نیازی نیست خیار ها رو خرد کنین به صورت درست در شور استفاده می کنیم.

    سبزی های معطر رو بعد از پاک کردن و شستن اجازه بدین تا کاملن خشک بشن و نیازی نیست ریز خردشون کنین.

    برای خوش طعم شدن بیشتر شور مخلوط، از برگ های کرفس به همراه سبزی های معطرمون استفاده می کنیم.

    سیرها رو پوست گرفته و به صورت درسته در شور استفاده کنین یا در صورت تمایل هر سیر رو ۴ قسمت کنین.

    فلفل سبزها رو هم می تونین به صورت درسته در شور بیاندازیم و چند تاشو برای اینکه مزه بیشتری به شور بده لابه لای مواد به صورت نصف شده قرار میدیم.

    البته اگر دوست دارین شور تندتری داشته باشین می تونین فلفل های بیشتری رو نصف کنین و در شور گل کلم مخلوط فوری بیاندازیم.

    و اما می رسیم به قسمت آماده سازی شور آب، برای هر یک لیوان آبی که استفاده می کنیم یک قاشق غذاخوری سر پر نمک میریزیم یا برای هر یک لیتر ۳ قاشق غذاخوری نمک میریزیم.

    آب رو به همراه نمک روی حرارت قرار میدیم تا به جوش بیاد و بعد از به جوش آمدن سرکه سفید رو بهش اضافه کرده و ۱۰ زمان میدیم تا از حرارت اولیه بیفته.

    برای هر یک لیتر آبی که استفاده می کنین نصف لیوان سرکه سفید می ریزیم یا به عبارتی برای هر یک لیوان آب ۲ قاشق غذاخوری سرکه.

    طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه

    همه مواد کلم شور مخلوط رو لایه لایه در ظرف های مناسب می ریزیم، دقت کنین که این ظرف ها باید کاملا تمیز و خشک باشن.

    یک لایه سبزی یک لایه گل کلم، هویج و کرفس، چند عدد خیار، فلفل و سیر و دوباره ….

    در پایان مخلوط شور آب و سرکه رو روی مواد شور ریخته و درب ظرف رو به خوبی می بندیم و به مدت یک روز در محیط آشپزخانه قرار میدیم.

    بعد از این یک روز درب ظرف های شور رو باز کنین اگر نیاز بود باز هم از شور آب روش بریزین تا به خوبی روی مواد رو بپوشونه و بعد به یک جای خنک انتقال بدین.

    کلم شور و هویج بعد از ۲ هفته آماده مصرف هستش.

    طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه

    • علت کپک زدن کلم شور، خیس بودن مواد شور یا ظرف هستش … پس باید از خشک بودن هر دو مطمئن باشین.
    • علت لزج شدن آب کلم شور مخلوط، هوا کشیدن و یا کم نمک بودن شور آب و حتی خیس بودن مواد میتونه باشه.

    • برای جلوگیری از این اتفاق ها، همیشه در لایه آخر شور از سبزیجات و برگ کرفس استفاده کنین، یعنی با این سبزیجات ورودی ظرف شور رو به خوبی بپوشونین و یک کیسه فریزر روی ظرف بذارین و بعد دربشو محکم ببندین.

    • زمانی که آب رو روی مواد شور میریزین باید گرم باشه ، یعنی نه به داغی اولش باشه و نه سرد شده باشه … علتش هم اینه که باعث زود رسیدن شور و همین طور ترد شدنش میشه.

    • برای کسانی که دقیقن میخوان بدونن کی آب رو بریزن: وقتی دمای آب بین ۶۵ تا ۷۵ درجه هستش.

    • این مقدار از میزان نمک و سرکه در شور آب امتحان شده هستش، اما اگر میخواین شور مخلوط کم نمک تر باشه میتونین برای هر یک لیتر آب از ۲ قاشق غذاخوری نمک استفاده کنین.
    • سبزیجات معطر شور شامل جعفری، ترخون، مرزه، شوید و برگ کرفس هستش.
    • برای کسانی که مشکل فشار خون دارن، میتونن نیم ساعت قبل از مصرف گل کلم شور و هویج رو در آب سرد قرار بدن تا کمی شوری آن گرفته بشه.

    طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه

    طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه

    نام

    طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه

    ایمیل

    آموزش مرحله به مرحله ترشیجات و طرز تهیه کلم شور خوشمزه پاییز

    گل کلم : ۱ کیلوگرمخیار : نیم کیلوهویج: نیم کیلوسیر: ۱ بوتهفلفل تند : ۲ عددسبزی معطر : ۲۵۰ گرمسرکه سفید: نصف لیوانساقه کرفس: ۱ عدد خرد شدهنمک : به مقدار لازمپودر گل پر : به مقدار لازم

    ۱- ابتدا گل کلم را شسته و به قطعات درشت خرد کنید. سبزی ها که شامل ترخان،شوید، نعنا، جعفری و مرزه می باشد را شسته و بگذارید آب اضافه آن کاملا برود.۲- هویج و ساقه کرفس را نیز به قطعات دلخواه و یکسان خرد کنید. سیرها را به صورت حبه ای خرد کنید.۳- آب را به همراه نمک داخل ظرف بزرگی ریخته و روی شعله گاز بگذارید تا بجوشد، ۱۰ دقیقه که جوشید از شعله برداشته و سرکه را به آن اضافه کنید. نسبت آن ها به این صورت است که هر ۴ لیوان آب ۶ قاشق غذاخوری نمک و نصف لیوان سرکه سفید می خواهد.۴- بعد از سرد شدن محلول ، ظرف شور را کاملا خشک کنید ، کف آن مقداری سبزی معطر بریزید ، مواد شور گل کلم را روی آن اضافه کنید ، و لابه لای مواد سبزی معطر و فلفل تند و مقداری گل پر بریزید.۵- سپس محلول آب نمک و سرکه که خنک شده را روی شور بریزید تا کاملا سطح مواد شور گل کلم را بپوشاند.۶- در پایان کار روی در ظرف را با نایلون پوشانده و درش را محکم ببندید و دو سه روز در جای گرم و ترجیحا مقابل نور خورشید و سپس در جای خنک نگهداری کنید تا آماده شود.

    طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه

    اگر نمی خواهید در شور گل کلم از سرکه استفاده کنید ، آب را درون قابلمه آلومینیومی بجوشانید زیرا قابلمه سیاه می شود، دیگر لازم نیست درون آب و نمک سرکه بریزید و بقیه مراحل مشابه بالا می باشد.

    مواد لازمگل کلم : نصف عددهویجه : ۲ عددکرفس ورقه شده : ۲ شاخهلوبیا سبز خرد شده : ۱ پیمانهکلم پیچ خرد شده : ۱/۴ عددفلفل قرمز : ۳ عددزنجبیل تازه رنده شده : ۳ قاشق غذاخوریفلفل دلمه قرمز : ۱ عددزردچوبه : نصف قاشق چایخوریشکر : ۲ قاشق غذاخوریروغن زیتون : ۵ قاشق غذاخوریسرکه سفید : ۷ قاشق غذاخوریآب لیمو ترش: ۲ عددنمک : به مقدار لازم

  • طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای و بادمجان مجلسی
  • آموزش مرحله به مرحله ترشیجات و طرز تهیه شور مخلوط گل کلم

     

    کلم شور یکی از چاشنی های خوشمزه ایرانی است که طعمی کاملا متفاوت با ترشی کلم دارد و در کنار انواع غذاها سرو می شود. کلم شور برای افرادی که علاقه زیادی به سرکه و ترشی ندارند بسیار مناسب می باشد. مواد شور کاملا سلیقه ای است و با روش ها و مواد متفاوتی درست می شود و معمولا اندازه مواد در کلم شور درشت می باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه کلم شور را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

    داخل کتری مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید، زمانی که آب کتری به جوش آمد، آب را داخل یک ظرف یا همان کتری بریزید و صبر کنید تا آب جوشیده خنک شود.

    گل کلم را با آب سرد تمیز بشویید و اجازه دهید آب آن کمی کشیده شود. هویج ها را هم تمیز بشویید و داخل آبکش قرار دهید. برگ و ساقه کرفس را از هم جدا کنید و خوب بشویید و صبر کنید تا خشک شوند.

    حبه های سیر را جدا کنید و پوست بگیرید و بشویید. در ادامه خیارهای کوچک و قلمی را که برای خیار شور استفاده می شود را نیز با آب بشویید و کنار بگذارید.

    طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه

    سبزیجات شسته شده را روی سطح کار قرار دهید، ابتدا گل کلم را چند برش دهید تا خرد کردن آن راحت تر باشد، بعد گل کلم را در اندازه های درشت خرد کنید. سر و ته هویج ها را جدا و هویج را پوست بگیرید یا با پوست استفاده، هویج ها را به صورت حلقه ای یا تکه های درشت خرد کنید و کنار بگذارید. ساقه کرفس را نیز در اندازه های یکسان خرد کنید.

    نیازی به خرد کردن خیار، فلفل و سیر نمی باشد چون داخل کلم شور مواد به صورت درشت خرد و استفاده می شوند ولی به دلخواه خود می توانید آن ها را نیز خرد کنید. سبزیجات خرد شده را به مدت چند ساعت روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب آن ها کاملا کشیده و خشک شوند.

    سبزی شور که شامل ترخون، مرزه، شوید و برگ کرفس می باشد را تمیز پاک کنید و با آب سرد به خوبی بشویید و سبزیجات را داخل آبکش بریزید. بعد از اینکه آب سبزی نیز کشیده شد آن را نیز روی پارچه پخش کنید تا کاملا خشک شود و اصلا آبی نداشته باشد. سبزی را نیز به دلخواه می توانید خرد یا به صورت خرد نشده داخل ترشی استفاده کنید.

    آب سرد شده را داخل یک ظرف بریزید و به ازای هر یک لیتر آب که معادل ۴ لیوان می باشد، ۲ قاشق غذا خوری نمک داخل آن بریزید و با هم خوب مخلوط کنید تا نمک در آب حل شود.

    شیشه هایی که تمیز و خشک هستند را آماده کنید و از مواد شور به صورت مخلوط و لایه لایه داخل شیشه بریزید. شیشه را با مخلوط آب و نمک پر کنید تا روی سبزیجات را آب بگیرد، بعد درب شیشه را محکم ببندید و شیشه را در جای خشک و خنک به مدت دو هفته قرار دهید تا کلم شور آماده شود.

  • طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ برای 6 نفر
  • با سلام واقعا ممنونم برنامه خیلی خوبی من هم دوست دارم شرکت ک…

    خواب دیدم برادرم برای بار دوم بچه اش توی قبر میزاره اما این…

    نوش جان…

    خیلی خوب بود ممنون از شما…

    سریال یاغی و جیران عالیه اینجا میخونمش فقط لطفا بلافاصله بزا…

    با سلام، لازم است بگم که رضایت شما از خوش سعادتی تیم ما است،…

    برای ما که پول نداریم فیلیمو رو شارژ کنیم واقعا اینجا خوندن…

    خیلی کانال جالبی دارین دستتان درد نکنه فیلم باحال میزارین لط…

    در ادامه آموزش روش تهیه کلم شور بدون سرکه مجلسی و دستور تهیه کلم شور بدون سرکه و مواد لازم کلم شور بدون سرکه و طرز تهیه کلم شور بدون سرکه با رسپی خانگی و فوت و فن کلم شور بدون سرکه خانگی و راز خوشمزگی کلم شور بدون سرکه و ترفندهای درست کردن کلم شور بدون سرکه و زمان تهیه کلم شور بدون سرکه و نکات مهم در تهیه کلم شور بدون سرکه خانگی و تزیین کلم شور بدون سرکه را در نم نمک بخوانید.

    در ابتدا گل کلم و سبزیجات دیگر را خوب بشویید و درون آبکش بریزید تا آب آنها خوب کشیده شود.

    اکنون گل کلم را با دست تکه تکه و از هم جدا کنید و بعد هویج و ساقه کرفس را خیلی درشت و نه خیلی ریز خرد کنید ، سیرها را نیز به صورت حبه ای خُرد کنید.

    در مرحله بعدی طرز تهیه کلم شور ، قابلمه ای را که مخلوط آب و نمک را داخل آن ریخته اید بر روی حرارت بگذارید ، بعد از اینکه آب به جوش آمد ، ده دقیقه دیگر نیز صبر کنید و بعد حرارت زیر قابلمه را خاموش کرده و آن را کنار بگذارید.

    طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه

    سپس ظرف مناسب برای ریختن شور را آماده کنید ، توجه داشته باشید که ظرف شما تمیز و خشک باشد ، اکنون کف ظرف را مقداری سبزی معطر ریخته و مواد شور را به آن اضافه کنید ، در لابه لای مواد نیز بهتر است از سبزی معطر ، مقداری گلپر و سیر استفاده کنید و بعد محلول آب نمک را طوری که به اندازه یک بند انگشت سطح مواد را بپوشاند ، داخل آن بریزید.

    در پایان کار ، روی محفظه ظرف را با پلاستیک پوشانده و بعد در آن را محکم ببندید ، برای آماده شدن شور نیز باید به مدت دو هفته در جای خنک نگهداری شود.

    All Rights Reserved – © 2016 – 2023

    امیر شکرزاده

    فهرست مطالب

    یکی از مرسوم ترین و در عین حال آسان ترین ترشی ها برای ساخت در منزل، ترشی شور مخلوط فوری می باشد. در هر نقطه از ایران ترشی های مختلفی با توجه به ذائقه مردمان آن قسمت از کشور ساخته می شود. به عنوان مثال طرز تهیه انواع ترشی انبه زرد شما را با ذائقه مردمان جنوب شرقی کشور آشنا می کند. طرز تهیه ترشی شور مخلوط تقریباً در تمامی نقاط ایران یکسان است و مربوط به قسمت خاصی از کشور نمی باشد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه ترشی شور مخلوط خانگی به دو روش را برای شما آموزش دهیم.

    مواد لازم:

    طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه

    کرفس

    گل کلم

    200 گرم

    خیار کوچک

    300 گرم

    کلم برگ

  • طرز تهیه پوره سیب زمینی برای نوزاد ۶ ماهه
  • 10 عدد

    نمک

    2 لیتر

    نخود

    5 عدد

    سرکه سفید

    300 گرم

    شاید با خود بگویید با فلفل قرمز چی درست کنیم؟ یکی از موارد پرکاربرد آن ترشی شور مخلوط خواهد بود.

    در کنار تهیه این ترشی می توانید مقاله طرز تهیه سیر ترشی فوری را نیز در مجله اسنپ اکسپرس مطالعه کنید.

    مواد لازم:

    خیار

    یک کیلو گرم

    گل کلم

    10 عدد

    سیر

    نیم کیلو

    آب

    10 لیوان

    نمک

    به میزان کافی

     

    با تهیه مقداری خیار قلمی می توانید در هنگام طرز تهیه ترشی شور مخلوط خانگی، یک خیارشور خوشمزه را نیز بعد از مطالعه مقاله طرز تهیه خیارشور خانگی آماده کنید.

    اگر به دنبال تهیه ترشی متفاوت در منزل هستید پیشنهاد می کنیم مقاله طرز تهیه ترشی پوست هندوانه را از دست ندهید.

    سخن پایانی

    طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه

    در این مقاله سعی کردیم طرز تهیه ترشی شور مخلوط خانگی به دو روش را به طور کامل بیان کنیم. اگر علاقه مند به تهیه سایر ترشی ها در منزل هستید پیشنهاد می کنیم مقالاتی چون طرز تهیه ترشی انگور را از دست ندهید. همچنین برای تهیه با کیفیت ترین مواد اولیه ترشی می توانید از سرویس اسنپ اکسپرس کمک بگیرید تا در کمتر از ۳۰ دقیقه بهترین مواد اولیه را درب منزل تحویل گرفته باشید. در پایان اگر سوالی در مورد طرز تهیه ترشی شور مخلوط خانگی دارید لطفاً با ما در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

    سوالات متداول

    معمولاً به ازای یک لیوان سرکه و یک لیوان نمک آب در ظرف ترشی بریزید

    ترخان، نعنا، شوید، جعفری، برگ کرفس، مرزه

    به اشتراک گذاری

    امیر شکرزاده

    امیر شکرزاده

    ترشی قدیمی‌ترین و محبوب‌تری…

    تاکنون به پخت انواع غذا با …

    فیلم‌های اکشن همیشه از پرفر…

    سینما زودتر از بسیاری از صن…

    غذاهای قطر برای مردم این کشور یک گنجینه اس…

    مشغله‌های روزمره، افراد را از سفرهای طولان…

    شاید روبه‌روی تلویویزون خاموش پا روی پا ان…

    تهیه ترشی ذرت یکی از ساده‌ترین و سرگرم‌کنن…

    آشنایی با استاک (stock) و کاربرد آن، شما ر…

    اول که این عنوان را می‌بینیم برق از سرمان …

    غذاهای قطر برای مردم این کشور یک گنجینه است. آن‌ها غذاها را با…

    اسنپ اکسپرس

    1401/10/30

    مشغله‌های روزمره، افراد را از سفرهای طولانی منع می‌کند؛ غافل ا…

    اسنپ اکسپرس

    1401/10/28

    شاید روبه‌روی تلویویزون خاموش پا روی پا انداخته‌اید و لابه‌لای…

    اسنپ اکسپرس

    1401/10/28

    تهیه ترشی ذرت یکی از ساده‌ترین و سرگرم‌کننده‌ترین کارهای دنیاس…

    اسنپ اکسپرس

    1401/10/28

    آشنایی با استاک (stock) و کاربرد آن، شما را با یکی از رموز شعب…

    اسنپ اکسپرس

    1401/10/28

    اول که این عنوان را می‌بینیم برق از سرمان می‌پرد که «عه، مگه م…

    اسنپ اکسپرس

    1401/10/28

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه *

    نام *

    ایمیل *

    وب‌ سایت

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    اسنپ اکسپرس مگ یا همان مجله اسنپ اکسپرس یک مجله وسیع با تمام سرفصل‌های کاربردی مدنظر شما از اخبار و مطالب علمی گرفته تا آموزش و اطلاعات عمومی و سرگرمی است که محتوای آن در هر لحظه از طریق منابع معتبر در حال به‌روزرسانی است.

    :: ترفندها و طرز تهیه شور بدون سرکه ::

    [ مشاهده ادامه مطلب… ]

    تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۷۰۶۹۵

    طرز تهیه شور مخلوط بدون سرکه

    طرفدار‌های شور اگر از ترشی بیشتر نباشند، کمتر نیستند. اصلا خوردن بعضی از غذا‌ها مثل کتلت، آبگوشت، لوبیا پلو و بقیه غذا‌های نانی کنار شور یک مزه دیگری دارد. همانطور که می‌دانید شور را هم با سرکه و هم بدون سرکه تهیه می‌کنند که کاملا سلیقه‌ای است، اما طرز تهیه شور بدون سرکه با روش دیگر تهیه شور تفاوت‌هایی دارد.

    بیشتر بخوانید:
    اخبار روز خبربان

    هویج یک کیلوگرمخیار یک کیلوگرمگل کلم دو کیلوگرمسیر دو بوتهفلفل سبز تند چهار عددسبزی معطر شامل نعنا، ترخون، مرزه، جعفری، شوید نیم کیلوساقه کرفس دو عددآب هشت لیواننمک ۱۲ قاشق غذاخوریپودر گلپر به مقدار لازم

    برای شروع گل کلم، سبزی‌ها، خیار و ساقه کرفس را خوب بشویید و داخل آبکش بریزید تا آبشان حسابی برود. هویج را هم بعد از پوست کندن بشویید و داخل آبکش بریزید.

    گل کلم را به کمک دست تکه‌تکه کنید و هویج و ساقه کرفس را نه خیلی درشت و نه خیلی ریز خرد کنید. سیر را هم به صورت حبه‌ای خرد کنید.

    آب را همراه نمک داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. بعد از این آب به جوش آمد، صبر کنید تا به مدت ۱۰ دقیقه آب و نمک بجوشند. سپس قابلمه را کنار قرار دهید تا محلول خنک شود.

    ظرفی که می‌خواهید داخل آن شور قرار دهید، انتخاب کنید و میسن جار را درست استریل کنید. ظرف هم باید تمیز و هم باید کاملا خشک باشد. کف ظرف مقداری سبزی معطر بریزید و مواد شور را داخل ظرف بچینید. لابه‌لای مواد سبزی معطر، سیر و مقداری گلپر هم بریزید. سپس محلول آب و نمک را به طور که یک بند انگشت روی مواد را بگیرد، داخل ظرف بریزید.

  • دستور پخت سالاد ماکارونی با مرغ
  • در آخر روی محفظه ظرف یک پلاستیک قرار دهید و در ظرف را محکم ببندید. ظرف را به مدت دو هفته در جای خنک نگهداری کنید تا شور آماده شود.

    نسبت آب به نمک، هر چهار لیوان آب شش غذاخوری نمک است؛ بنابراین اگر از مقدار آب بیشتری استفاده کردید به همان مقدار نمک اضافه کنید.

    ظرف باید کاملا تمیز و خشک باشد. در غیر اینصورت شور شما کپک می‌زند.

    گذاشتن شور با سرکه خانگی هم تقریبا به همین صورت است. کافیست هنگام جوشیدن آب و نمک، یک لیوان سرکه اضافه کنید.

    منبع: کتاب کاله

    منبع: پارسینه

    کلیدواژه: طرز تهیه شور
    ترشی
    پیش غذا
    سبک زندگی
    پارسی خبر
    قرار دهید


    درخواست حذف خبر:

    «خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا
    منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۰۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

    با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

    کد ویدیو دانلود فیلم اصلی یک راکون جلسه شورای شهر را مختل کرد!

    در جریان برگزاری جلسه شورای شهر آکاپولکو مکزیک ناگهان سقف ریزش کرد و یک راکون به پایین سقوط کرد.

    به گزارش فرارو، فیلم‌های نظارتی منتشر شده در روز پنجشنبه، اعضای جلسه شورای شهر را در داخل سالن کنفرانس نشان می‌دهند که ناگهان یک جانور از سقف سقوط کرد.

    جانور شوکه شده به اطراف دوید و سپس در حالی که سیاستمداران فریاد می‌زدند دچار وحشت شده و برخی بالای یک میز پریدند.

    به گزارش روزنامه آکاپولکو ال سور، این حادثه در ۲۲ دسامبر زمانی رخ داد که شورای شهر در حال بررسی بسته بودجه ژانویه و فوریه بود.

    ساختمان شورای شهر آکاپولکو در داخل پارک ۵۲ هکتاری پاپاگایو واقع شده است و آن را به نقطه‌ای ایده آل برای بازدید راکون‌هایی تبدیل می‌کند که در این منطقه پرسه می‌زنند.

    معلوم نیست این راکون چگونه به داخل ساختمان و سقف آن راه پیدا کرده است.

    این ویدئو همچنین دومین راکون را نشان می‌دهد که پس از سقوط راکون اولی خود را بالا نگه داشت و سقوط نکرد.

    راکون مزاحم به دور اتاق می‌دوید و سرانجام از در ورودی خارج شد.

    تمامی حقوق برای خبربان محفوظ است. © ۱۴۰۰

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید


    منتشر شده

    در

    توسط

    برچسب‌ها:

    دیدگاه‌ها

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *