طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ



طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

طرز تهیه کباب حسینی کباب حسینی یکی از انواع کباب های ساده و خوشمزه ایرانی است که با گوشت قرمز و مرغ تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه نان سیمیت کاندیل نان سیمیت کاندیل یکی از انواع نان های خوشمزه و رایج کشورهای ترکیه ای است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه چیپس با سس ماست چیپس با سس ماست از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

سوپ پای مرغ یکی از انواع سوپ های مقوی و سالم بین المللی است که با مواد و دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه و مفید بر خلاف دیگر سوپ ها به عنوان پیش غذا محسوب نمی شود و بیشتر برای تقویت استخوان های بدن استفاده می شود. همانطور که مطمئنا می دانید پای مرغ دارای کلسیم بسیار زیادی می باشد، به همین دلیل برای تقویت و استحکام استخوان ها یک گزینه مناسب است. این سوپ خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم با انواع مواد غذایی و طعم دهنده ها درست کنیم. در صورتی که دوست ندارید پای مرغ را سوپ قرار دهید می توانید عصاره انرا بگیرید و به سوپ اضافه کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزش چی شی همراه باشید.

برای تهیه سوپ پای مرغ مقوی ابتدا پای مرغ ها را تمیز می کنیم و می شوییم و داخل قابلمه ای قرار می دهیم، سپس تا یک بند انگشت سطح روی پاهای مرغ آب می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم.

زمانیکه در حال جوشیدن است روی سطح آب کف هایی ظاهر می شود که آن ها را با قاشق یا ملاقه از روی آب بر می داریم و داخل کاسه ای می ریزیم. در ادامه پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و به شش قسمت تقسیم می کنیم.

سپس به پای مرغ ها اضافه می کنیم. همین طور زردچوبه ،نمک را نیز می افزاییم.سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و اضافه می کنیم.صبر می کنیم تا پای مرغ ها کاملا بپزند.

سپس در این مدت باقی مواد سوپ را آماده می کنیم.پیازچه ها را به همراه اسفناج ها می شوییم و داخل آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه پیازچه ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم.

سپس کنار می گذاریم و اسفناج ها را ریز خرد می کنیم. هویج را می شوییم و با پوست کن پوست روی آن را می گیریم و رنده درشت می کنیم.سیب زمینی را نیز پوست می گیریم و می شوییم و با رنده قسمت درشتش رنده می کنیم.

  • طرز تهیه شله زرد نذری نی نی سایت
  • پس از آماده کردن مواد به ترتیب اول هویج و سیب زمینی های رنده شده را اضافه می کنیم و بعد اسفناج و پیازچه های خرد شده را می افزاییم و بلافاصله جو در سر را نیز اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم.

    صبر می کنیم تا مواد به مدت 15 دقیقه بپزند و بعد زعفران دم کرده حدودا 3 الی 4 قاشق غذاخوری به مواد اضافه می کنیم و اگر آب سوپ کم بود حدودا 1 لیوان آب جوش داخل سوپ می ریزیم و خوب سوپ را هم می زنیم.

    حالا درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را بسیار ملایم می کنیم و صبر می کنیم تا سوپ بپزد. زمانی مطمئن می شویم که سوپ پخته است که اگر مواد سوپ را بررسی کنیم همگی کاملا نرم و پخته شده اند.

    حالا پاهای مرغ از شدت پختگی گوشت هایش از استخوان تقریبا جدا شده اند و مواد سوپ منسجم شده است.کمی جعفری خرد شده را داخل سوپ می ریزیم و طعم سوپ را می چشیم اگر نیاز بود مجددا نمک به آن اضافه می کنیم.

    سپس 3 دقیقه بعد سوپ را از روی حرارت بر می داریم.سوپ پای مرغ را داخل سوپ خوری می کشیم و با برگ جعفری روی آن را تزئین می کنیم و با طعم دهنده عالی سوپ ها که لیمو تازه یا نارنج است نوش جان کنید.

    براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت کوتاهه.
    تا 30 آبان فرصت داری تو چالش لاغری تا یلدای برنافیت شرکت کنی و در کنار رژیم گروهی، برنامه ورزشی رو به صورت رایگان هدیه بگیری.

    سبد خرید شما خالی است

    گوشت سفید

    طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

    گوشت قرمز

    آلایش دامی

    فراورده های گوشتی

    طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ
طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

    تخم خوراکی پرندگان

    مقالات علمی

    تماس با ما

    طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

     

    سوپ جو به همراه پای مرغ یکی از مفیدترین غذاهایی است که می تواند سلامتی بدن شما را تضمین کند. عده ای از خانواده ها به علت اینکه پای مرغ ظاهر خوبی ندارد، از آن به عنوان غذا و یک وعده ی غذایی استفاده نمی کنند و تصور می کنند که هیچ خاصیتی ندارد. اما همانطور که در مطلب خواص پای مرغ ذکر کردیم، پای مرغ دارای خواص بسیار زیادی می باشد و اگر شما آن را  جزو رژیم غذایی خود قرار دهید، بدون شک سلامتی بدن شما رو به بهبودی خواهد رفت، پای مرغ را می توان به روش های مختلفی آماده کرد اما بهترین روش برای استفاده از پای مرغ استفاده از آن درون سوپ می باشد، زیرا: هنگامی که از آن درون سوپ استفاده می کنید، تمامی خواص آن به سوپ نیز منتقل می شود و در نتیجه طعم بسیار بهتری خواهد داشت.

     ما در  مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه ی این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم، سعی کنید در طول هفته یکبار سوپ جو به همراه پای مرغ را در رژیم غذایی خود جای دهید تا تأثیر آن را بر روی سلامتی خود ببینید.

  • طرز تهیه سوپ جو پرک با مرغ برای کودک
  •  

    طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

    جو پوست کنده یک بسته

    هویچ 3 عدد

    پیاز متوسط یک عدد

    طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

    جعفری به مقدار لازم

    پای مرغ 10 عدد

    رب 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

    سیب زمینی 1 عدد

    آبلیمو به مقدار لازم

    آب به مقدار لازم

    طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

    نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

    ورمیشل به مقدار لازم 

    در ابتدا باید جو را به همراه 6 لیوان آب بگذارید تا پخته شود و پس از گذشت یک ساعت الی یک ساعت و نیم میتوانید پای مرغ را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به جو اضافه کنید، پس از گذشت 45 دقیقه باید سیب زمینی و پیاز را رنده کنید ، به همراه رب آنها را به جو اضافه کنید. باید اجازه دهید که مواد حدود دو ساعت با شعله ی ملایم پخته شود.

    حدود پنج دقیقه ی آخر باید آبلیمو، ورمیشل و جعفری را به غذا اضافه کنید و سپس غذای خود را سرو کنید.

     

    طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

     

    هنگامی که میخواهید جو را درون قابلمه بریزید، باید در قابلمه را بصورت نیم باز بگذارید، زیرا اگر در قابلمه را بصورت کامل ببندید، جوی درون قابلمه سر می آید.

    نکته ی بعدی اینکه سعی کنید پای مرغ بارنج را به خوبی تمیز کرده و ناخن های ان را حتما جدا کنید.

    هنگامی که تمامی مواد لازم را با یکدیگر ترکیب کرده اید باید هر چند دقیقه یکبار سوپ را به خوبی هم بزنید تا ته نگیرد.

    سعی کنید پیاز را بصورت کاملا ریز رنده کنید، اضافه کردن پیاز برای از بین بردن بوی پای مرغ الزامی می باشد.

    اضافه کردن آبلیمو به این غذا کاملا سلیقه ای می باشد و بستگی به ذائقه ی شخصی شما دارد، شما میتوانید بجای اینکه آبلیمو را به سوپ جو اضافه کنید، آن را بصورت جداگانه در کنار غذا سرو کنید.

    برای تهیه ی سوپ جو بهتر است از جوی پوست کنده استفاده شود.

    و اما نکته ی آخر اینکه علاوه بر پای مرغ شما می توانید از گوشت کتف و بال ، ران و سینه ی مرغ نیز استفاده کنید، که برای استفاده از آنها باید گوشت را بصورت جداگانه به همراه آب، پیاز و یک حبه سیر ، نمک و فلفل و زردچوبه آب پز کنید و پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی پخته شد باید اجازه دهید که سرد شود و سپس آن را ریش ریش کرده و به سوپ اضافه کنید.

    .

    طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

     

     

     

    طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

     

    با عضویت در خبرنامه، از تخفیفات ویژه بیرنج با خبر شوید.

    هدف بیرنج ایجاد بستری مطمئن برای دست یافتن مشتریان به پروتئین و موادغذایی سالم و ارزان است و لذا برای نیل به این اهداف با همکاری تیم متخصص و حذف واسطه ها و هزینه های سرسام آور فروشگاه ها به این مهم دست یافتیم،امیدواریم که همچنان مهر رضایتمندی شما در کارنامه عملکرد ما بدرخشد.

    سبد خرید شما خالی است

    نهایی کردن سفارش

    در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید می توانید ایمیل و یا شماره تلفن همراه خود را وارد کنید تا کد تغییر پسورد برای شما ایمیل یا پیامک شود

    قبلا ثبت نام نکرده اید؟عضو شوید

    زمان خواندن ۲ دقیقه مینا پوردانا یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ ۱۴:۰۴

    زمان آماده سازی

    20 دقیقه

    زمان پخت

    طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

    100 دقیقه

    تعداد سرو

    4 نفر

    بیشتر خواص پای مرغ به کلاژن موجود در آن مربوط می‌شود. کلاژن نقش‌های متعددی در سلامت ما دارد. این ماده به صورت مستقیم برای شادابی و جوانی پوست مورد نیاز است. از طرفی بخش مهمی از ساختار غضروف‌ها را کلاژن تشکیل می‌دهد و مصرف آن برای سلامت مفاصل و کاهش علائم آرتروز فایده زیادی دارد. کلاژن برای جلوگیری از پوکی استخوان نیز مفید است.

    با شنیدن این فواید پای مرغ ممکن است دیگر ظاهر آن به نظرتان بد نباشد و این بار که برای خرید به مرغ فروشی می‌روید، یک بسته پای مرغ هم خریداری کنید.

    حق همه ماست که زندگی سالم‌تر و شادتری را تجربه کنیم؛ تمام تلاش تیم‌های مختلف «سبک زندگی» همین است که حال شما بهتر شود.

  • طرز تهیه پنکیک خانگی برای دو نفر
  • کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به شرکت داده‌کاو (سهامی خاص) می‌باشد.

    

    طرز تهیه پنکیک پنیری پنکیک پنیری یکی از انواع صبحانه های بسیار خوشمزه و فوری بین المللی است که با مواد متنوعی درست …

    سوپ پای مرغ یکی از انواع سوپ های ساده بین المللی است که معمولا برای تقویت بدن پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ پای مرغ در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

    برای تهیه سوپ پای مرغ به روش ساده ابتدای کار جو را درون یک قابلمه مناسب حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم جو درون آب جوش بماند تا به طور کامل پخته شود و لعاب پیدا کند.طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

    حالا ماش را می شوییم تا گرد و غبارش از بین برود، سپس درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم ماش درون آب جوش بماند تا کاملا بخته شود. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم.

    در این مرحله پیاز را به صورت نگینی متوسط خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

    حالا زمانی که پیاز سبک و شیشه ای شد، پای مرغ را به همراه ادویه مرغ، زردچوبه و زیره به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پاهای مرغ سرخ شوند. در ادامه به اندازه کافی آب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم پای مرغ بپزد.

    در این مرحله شلغم و سیر سبز را به خوبی می شوییم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه پس از گذشت ۲ ساعت ماش را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به همراه جو به پای مرغ اضافه می کنیم.

    حالا جعفری را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود و پس از آن روی تخته گوشت قرار می دهیم. در ادامه جعفری را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه ماش به سوپ اضافه می کنیم.

    در این مرحله سیر را به همراه شغلم به سوپ پای مرغ اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه درون یک تابه مناسب مقداری روغن مایع اضافه می کنیم و تابه را روی حرارت قرار می دهیم.

  • طرز تهیه چلو مرغ زرندی
  • حالا رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و رنگ آن باز شود و پس از آن به سوپ اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم سوپ بجوشد تا جا بیوفتد.

    در نهایت ۵ دقیقه آخر پخت، زرشک را به همراه آب لیمو ترش تازه و نمک به سوپ اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه پس از گذشت این زمان سوپ را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

    سوپ پای مرغ را امتحان کرده‌اید؟ اگر از کسانی هستید که فکر می‌کنید پای مرغ یک قسمت اضافه و به دردنخور از مرغ است که باید آن را دور بیندازید، باید بگوییم اشتباه می‌کنید. پای مرغ حاوی مقدار زیادی کلسیم و ویتامین D است و خواص درمانی دارد. به همین دلیل برای استحکام استخوان‌ها و پیشگیری از پوکی استخوان یک غذای بی‌نظیر محسوب می‌شود. در مقاله‌ی دیگری به طور مفصل به خواص پای مرغ پرداخته‌ایم. برای خواندن این مقاله اینجا را کلیک کنید. در ادامه به طرز تهیه سوپ پای مرغ با جو پرک می‌پردازیم.

    بیشتر بخوانید:انواع سوپ خانگی با گوشت، مرغ، سبزیجات و حبوبات

    اغلب در بازار پای مرغ به صورت آماده عرضه می‌شود. اگر شما پای مرغ را به صورت آماده نشده و همراه با پوست آن تهیه کردید، ابتدا باید پوست آن را بگیرید. برای این کار پای مرغ را خوب بشویید. سپس آن را داخل قابلمه ریخته و مقداری آب روی آن بریزید.
    به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا پای مرغ با آب بجوشد. سپس شعله را خاموش کنید و قابلمه را زیر آب سرد بگذارید. حالا به راحتی می‌توانید پوست پای مرغ را جدا کنید. بعد از جدا کردن پوست، وارد مرحله طرز پخت سوپ پای مرغ می‌شویم.

    با طرز تهیه سوپ پای مرغ مرحله به مرحله همراه شما هستیم. روش پخت این نوع سوپ بسیار ساده و آسان است. ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغ تفت دهید تا طلایی رنگ شود. در همین زمان رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید تا هم طعم و هم رنگ آن بهتر شود. سب‌زمینی را خرد کنید و همراه با کرفس و جو پرک به مواد اضافه کنید و تفت دهید. در انتها پای مرغ پوست کنده را هم داخل قابلمه بریزید. به مدت ۱۰ دقیقه مواد را با هم تفت دهید. درست کردن پای مرغ خوشمزه به واسطه تفت دادن آن با پیاز و ادویه هاست. میتوانید فقط عصاره آن را به سوپ اضافه کنید.

    یکی از نکات مهم برای آموزش طرز تهیه سوپ با پای مرغ ، اضافه کردن آب در انتهای تفت دادن است. در این مرحله شما باید به مقداری آب روی مواد بریزید که ۲ بند انگشت بیشتر از مواد سوپ باشد. سپس ادویه، نمک، فلفل و زردچوبه را هم به مواد اضافه کنید. شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت یک ساعت و نیم روی شعله ملایم با هم بپزند. بعد از سپری کردن این زمان، سوپ پای مرغ با جو پرک آماده خوردن است.طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

    تهیه عصاره پای مرغ شبیه طرز تهیه سوپ مرغ است. با این تفاوت که باید غذای شما به مدت ۸ – ۱۰ ساعت روی شعله ملایم قرار بگیرد تا خوب پخته شود. سپس پای مرغ را از غذا خارج کنید و استخوان‌های آن را بگیرید. در انتها گوشت آن را داخل قابلمه بریزید و همراه با سایر مواد (کرفس، هویج، پیاز، مقدار کمی جعفری و سیر) له کنید. می‌توانید این غذا را داخل میکسر بریزید تا مواد با هم ترکیب شوند. بعد آن را داخل قالب ریخته و در فریزر بگذارید. این عصاره پای مرغ برای رشد استخوان‌های کودک معجزه می‌کند. سالمندان و افرادی که به پوکی استخوان مبتلا هستند به این سوپ نیاز دارند. بنابراین یادگیری روش پخت سوپ پای مرغ می‌تواند در هر شرایطی به دردبخور باشد.

    سوپ پای مرغ با عدس را هم میتوانید با اضافه کردن دال عدس امتحان کنید!

  • طرز تهیه سیر ترشی فوری با سرکه سیب
  • اسم و ایمیل مرا در این مرورگر ذخیره کن.

    با اپلیکیشن کرفس به وزن ایده‌آل خود برسید.

    تهران٬ ونک- خیابان برزیل- خیابان شمس لاهیجانی- کوچه دوازدهم- پلاک ۸

    @2019 – طراحی و توسعه تیم کرفس

    سوپ پای مرغ

    سوپ پای مرغ یکی از سوپ های جدید و خوشمزه ایرانی است که به دلیل فواید بسیار فراوان پای مرغ برای درمان برخی بیماری ها طبخ می شود. این سوپ با اینکه طعم خیلی خوبی دارد ولی در اکثر موارد برای درمان بیماری ها طبخ می شود.

    با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ پای مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ پای مرغ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ پای مرغ با پارسی دی همراه باشید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

    دستور پخت

    ابتدا پاهای مرغ ها را با دقت پاک میکنیم و میشوییم و اگر پاک شده از فروشگاه خریداری کرده باشیم که کار راحت است از بسته بندی در می آوریم و میشوییم و در داخل قابلمه ای میگذاریم و ۴ لیوان آب داخل قابلمه میریزیم.

    ادامه مطلب

    در ادامه نمک، فلفل، پودر آویشن به هر میزان که با ذائقه شما سازگار است به پای مرغ و آب می افزاییم و روی شعله با حرارت متوسط میگذاریم تا خوب بپزد. ساقه کرفس را میشوریم و روی تخته آشپزخانه آن را خرد میکنیم و اینکه به چه مدل خرد کنیم کاملا سلیقه ایست من بشکل مربع های ریز خرد میکنم.

    هویج ها را نیز با پوست کن پوست روش رو میکنیم و میشوریم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و یا اگر تمایل ندارید موقع سرو کردن زیر دندان احساس بشه رنده میکنیم. پیاز را پوست میگیریم و میشوییم و از وسط برش میزنیم

    و روی تخته به صورت نگینی ( افقی و عمودی برش بزنید بشکل مربع های کوچک ) خرد میکنیم. در تابه ای کمی روغن میریزیم و حرارت را کم میکنیم تا روغن تقریبا به مرور زمان داغ شود سپس پیازهای نگینی خرد شده را داخل تابه میریزیم

  • طرز پخت کتلت برای دو نفر
  • ادامه مطلب

    و یک تفت میدهیم و شعله همچنان کم است تا کمی پیازها نرم شوند،بعد کرفس خرد شده را به پیاز می افزاییم و تفت میدهیم سپس هویج و برگ بو را به مواد اضافه میکنیم و مجددا تفت میدهیم. سپس مواد داخل تابه را به پای مرغ اضافه میکنیم

    و اگر آب پای مرغ کم بود ۳الی۴ لیوان آب داخل قابلمه میریزیم و حرارت را زیاد میکنیم تا مواد به جوش بیاد سپس حرارت را کم کرده و صبر میکنیم تا سوپ خوب پخته شود و جا بیفتد.  در آخر سوپ را در کاسه ای کشیده و گرم سرو کنید.نوش جان

    سوپ غذای بیمار هست و از اصالت این غذای پر خاصیت و راحت الحضم و سبک دور است که در آن چیزی سرخ یا تفت داده شود با روغن

    کمی تفت دادن سبزیجات به همراه ادویه باعث آزاد شدن بو طعم سوپ و در نهایت خوشمزه شدن آن می باشد.

    سوپ پای مرغ یک سوپ مقوی و بدلیل وجود پای مرغ که دارای کلسیم فراوانی می باشد برای بیماری های مربوط به استخوان بسیار مفید می باشد اما باید مواظب چربی بالای پای مرغ بود. طرز تهیه سوپ پای مرغ بسیار ساده است.

    سوپ پای مرغ یکی از انواع سوپ هایی است که برای بیمارانی که کمبود کلسیم دارند، یا بیماری هایی که مربوط به استخوان می باشند مانند آرتروز یا راشیتیسم و … بسیار مفید می باشد که ما در این مطلب به آموزش طرز تهیه سوپ پای مرغ می پردازیم.

    پای مرغ اگر چه دارای کلسیم فراوان و برای بیماری های مربوط به استخوان و کمبود کلسیم مفید است. اما باید توجه داشت که پای مرغ دارای چربی های اشباع شده ی بسیاری است که برای بیماران دارای چربی خون بالا بسیار مضر می باشد. از طرفی اگر شکل و ظاهر پای مرغ برای شما خوشایند نمی باشد، می توانید آب پای مرغ را تهیه نمایید و از آن در سوپ استفاده کنید، برای این کار باید پای مرغ را حداقل شش ساعت درون آب در حال جوش همراه با پیاز و دیگر مواد دلخواه خود مانند هویج، سیر یا شلغم بگذارید تا کلسیم آن به طور کامل خارج گردد و سپس از صافی عبور دهید.و بعد از اینکه در یخچال بسته شد، فریز نمایید. در این مطلب دستور پخت سوپ پای مرغ با سبزیجات را ارائه می دهیم تا جای خود را در میان انواع سوپ سبزیجات بازنماید.طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

    در ابتدا باید پای مرغ را تمیز نمایید برای این کار به مدت پنج دقیقه بگذارید در آب جوش و نمک، بجوشد سپس با آب سرد آب کشی نمایید و ناخن و پوست زرد روی آن و سیاهی های موجود در کف آن را جدا نمایید. حالا پیاز را خرد نمایید و در ظرف مورد نظر همراه با کمی روغن تفت دهید، بعد از سبک شدن پیاز ها، کرفس و آویشن تازه را اضافه نمایید و تفت دهید.

    در این مرحله از طرز تهیه سوپ پای مرغ به میزان کافی آب درون قابلمه بریزید و پاهای مرغ تمیز شده، هویج خرد شده و برگ بو را به آن اضافه نمایید، همچنین فلفل سبز را درسته درون آن بیاندزید. حرارت را زیاد کرده، بگذارید آب بجوشد و کمی مواد نیم پز شوند سپس حرارت را کم کنید و بگذارید سوپ آرام آرام بپزد و جا بیفتد. در آخر نمک آن را اندازه کنید و آن را تازه و گرم سرو نمایید. تا سرد نشود و حالت ژله مانند به خود نگیرد.

    سوپ پای مرغ را می توانید با روش های متفاوتی تهیه کنید که علاوه بر روش بالا که با آن آشنا شدید می توانید با جو پرک نیز آن را تهیه و نوش جان کنید، در ادامه با طرز تهیه آن آشنا خواهیم شد.

    در روش تهیه این سوپ بسیار خوشمزه ابتدا پیاز های خرد شده را همراه با کمی روغن تفت داده تا رنگ آن ها تغییر کند سپس به آن رب گوجه فرنگی بیفزایید.

  • كوكو سيب زميني طرز تهیه کوکو سبزی ساده و خوشم
  • حالا به مواد کرفس، جو پرک و سیب زمینی خرد شده بیفزایید و شروع به تفت دادن کنید و در پایان پای مرغ پوست کنده نیز به مواد افزوده و به مدت ده دقیقه آن ها را تفت دهید.

    در مرحله بعدی بر روی مواد آب اضافه کرده به اندازه ای که از مواد سوپ دو بند انگشت نیز بیشتر باشد و بعد به آن زردچوبه، فلفل و نمک اضافه کنید.

    در مرحله پایانی از دستور تهیه سوپ پای مرغ با جو پرک اجازه دهید قابلمه بر روی حرارت کم به مدت یک ساعت و نیم باشد تا کاملا پخته و آماده شود، نوش جان.

    ۱. این سوپ را می توانید ناهار، شام و همچنین در ماه مبارک رمضان نیز نوش جان کنید.

    ۲. مقدار مواد گفته ده برای چهار تا پنج نفر مناسب است.

    ضمن سپاس از همراهی شما عزیزان، امیدوارم این سوپ مقوی را در منزل تهیه نموده و از طعم خوب آن لذت ببرید. برای آشنایی با طرز تهیه آش و سوپ های مختلف بخش انواع آش و سوپ را ملاحظه نمایید.

    منبع : آرگا


    با این وسایل ایمن، خونه رو برای کودک تون جذاب کنید



    روتختی های شیک و لاکچری رو اینجا ببینید


    لیست وسایل سیسمونی با محصولات جذاب و دوست داشتنی



    انواع دستبند نقره شیک و خاص رو اینجا ببینید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه *

    نام

    ایمیل

    وب‌ سایت

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

     

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    سوپ پای مرغ یکی از سوپ های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که بسیار مقوی و خوشمزه است و شما می توانید برای سرماخوردگی و یا در زمان مریضی این سوپ مقوی را میل کنید و از خواص خوب پای مرغ بهرمند شوید. شما می توانید از سبزیجات مختلف در تهیه این سوپ استفاده کنید و یک سوپ مقوی و راحت تهیه کنید. پای مرغ بابفت نرم و طعم منحصر به فردی دارد و سرشار از کلاژن می باشد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و یکی از بهترین سوپ ها در موقع جراحت و شکستگی می باشد که شما می توانید با خوردن این سوپ به بهبود زخم و شکستگی کمک کنید. امروز در آشمزی طرز تهیه سوپ پای مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

    ابتدا باید برای ۱۰ دقیقه پای مرغ خریده شده را در آب جوش بریزید و با کمی نمک بگذارید تا نرم شود و رویی پوست پای مرغ جدا شود و اگر کف پا سیاهی دارد با چاقو تمیز کنید و ناخن ها را بگیرید و تمیز کنید.

    در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و بعد سیر را اضافه کنید و داخل تابه کمی تفت دهید و بعد ادویه ها ر ابه همراه پای مرغ اضافه کنید و هم بزنید و برای ۲ الی ۳ ساعت بگذارید تا پای مرغ پخته و عصاره بیشتر خارج شود.

    در ادامه باید سب زمینی نگینی شده و هویج و را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و رب را کمی تفت دهید و به سوپ اضافه کنید و بعد جو پرک خیس شده و جعفری را افزوه و زمان دهید تا جو و سبزیجات بپزند و لعاب بی اندازن و در انتها کمی آبلیموترش اضافه کنید و میل کنید. نوش جان

    ذخیره نام، ایمیل و سایت توسط مرورگر برای ارسال دیدگاه در زمانی دیگر.طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

    سوپ پای مرغ یکی از سوپ های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که بسیار مقوی و خوشمزه است و شما می توانید برای سرماخوردگی و یا در زمان مریضی این سوپ مقوی را میل کنید و از خواص خوب پای مرغ بهرمند شوید. شما می توانید از سبزیجات مختلف در تهیه این سوپ استفاده کنید و یک سوپ مقوی و راحت تهیه کنید. پای مرغ بابفت نرم و طعم منحصر به فردی دارد و سرشار از کلاژن می باشد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و یکی از بهترین سوپ ها در موقع جراحت و شکستگی می باشد که شما می توانید با خوردن این سوپ به بهبود زخم و شکستگی کمک کنید. امروز در آشمزی طرز تهیه سوپ پای مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

    ابتدا باید برای ۱۰ دقیقه پای مرغ خریده شده را در آب جوش بریزید و با کمی نمک بگذارید تا نرم شود و رویی پوست پای مرغ جدا شود و اگر کف پا سیاهی دارد با چاقو تمیز کنید و ناخن ها را بگیرید و تمیز کنید.

    در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و بعد سیر را اضافه کنید و داخل تابه کمی تفت دهید و بعد ادویه ها ر ابه همراه پای مرغ اضافه کنید و هم بزنید و برای ۲ الی ۳ ساعت بگذارید تا پای مرغ پخته و عصاره بیشتر خارج شود.

    در ادامه باید سب زمینی نگینی شده و هویج و را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و رب را کمی تفت دهید و به سوپ اضافه کنید و بعد جو پرک خیس شده و جعفری را افزوه و زمان دهید تا جو و سبزیجات بپزند و لعاب بی اندازن و در انتها کمی آبلیموترش اضافه کنید و میل کنید. نوش جان

    ذخیره نام، ایمیل و سایت توسط مرورگر برای ارسال دیدگاه در زمانی دیگر.طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

    سوپ پای مرغ یکی از سوپ های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که بسیار مقوی و خوشمزه است و شما می توانید برای سرماخوردگی و یا در زمان مریضی این سوپ مقوی را میل کنید و از خواص خوب پای مرغ بهرمند شوید. شما می توانید از سبزیجات مختلف در تهیه این سوپ استفاده کنید و یک سوپ مقوی و راحت تهیه کنید. پای مرغ بابفت نرم و طعم منحصر به فردی دارد و سرشار از کلاژن می باشد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و یکی از بهترین سوپ ها در موقع جراحت و شکستگی می باشد که شما می توانید با خوردن این سوپ به بهبود زخم و شکستگی کمک کنید. امروز در آشمزی طرز تهیه سوپ پای مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

    ابتدا باید برای ۱۰ دقیقه پای مرغ خریده شده را در آب جوش بریزید و با کمی نمک بگذارید تا نرم شود و رویی پوست پای مرغ جدا شود و اگر کف پا سیاهی دارد با چاقو تمیز کنید و ناخن ها را بگیرید و تمیز کنید.

    در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و بعد سیر را اضافه کنید و داخل تابه کمی تفت دهید و بعد ادویه ها ر ابه همراه پای مرغ اضافه کنید و هم بزنید و برای ۲ الی ۳ ساعت بگذارید تا پای مرغ پخته و عصاره بیشتر خارج شود.

    در ادامه باید سب زمینی نگینی شده و هویج و را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و رب را کمی تفت دهید و به سوپ اضافه کنید و بعد جو پرک خیس شده و جعفری را افزوه و زمان دهید تا جو و سبزیجات بپزند و لعاب بی اندازن و در انتها کمی آبلیموترش اضافه کنید و میل کنید. نوش جان

    ذخیره نام، ایمیل و سایت توسط مرورگر برای ارسال دیدگاه در زمانی دیگر.طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

    سوپ پای مرغ یکی از سوپ های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که بسیار مقوی و خوشمزه است و شما می توانید برای سرماخوردگی و یا در زمان مریضی این سوپ مقوی را میل کنید و از خواص خوب پای مرغ بهرمند شوید. شما می توانید از سبزیجات مختلف در تهیه این سوپ استفاده کنید و یک سوپ مقوی و راحت تهیه کنید. پای مرغ بابفت نرم و طعم منحصر به فردی دارد و سرشار از کلاژن می باشد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و یکی از بهترین سوپ ها در موقع جراحت و شکستگی می باشد که شما می توانید با خوردن این سوپ به بهبود زخم و شکستگی کمک کنید. امروز در آشمزی طرز تهیه سوپ پای مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

    ابتدا باید برای ۱۰ دقیقه پای مرغ خریده شده را در آب جوش بریزید و با کمی نمک بگذارید تا نرم شود و رویی پوست پای مرغ جدا شود و اگر کف پا سیاهی دارد با چاقو تمیز کنید و ناخن ها را بگیرید و تمیز کنید.

    در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و بعد سیر را اضافه کنید و داخل تابه کمی تفت دهید و بعد ادویه ها ر ابه همراه پای مرغ اضافه کنید و هم بزنید و برای ۲ الی ۳ ساعت بگذارید تا پای مرغ پخته و عصاره بیشتر خارج شود.

    در ادامه باید سب زمینی نگینی شده و هویج و را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و رب را کمی تفت دهید و به سوپ اضافه کنید و بعد جو پرک خیس شده و جعفری را افزوه و زمان دهید تا جو و سبزیجات بپزند و لعاب بی اندازن و در انتها کمی آبلیموترش اضافه کنید و میل کنید. نوش جان

    ذخیره نام، ایمیل و سایت توسط مرورگر برای ارسال دیدگاه در زمانی دیگر.طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

    سوپ پای مرغ یکی از سوپ های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که بسیار مقوی و خوشمزه است و شما می توانید برای سرماخوردگی و یا در زمان مریضی این سوپ مقوی را میل کنید و از خواص خوب پای مرغ بهرمند شوید. شما می توانید از سبزیجات مختلف در تهیه این سوپ استفاده کنید و یک سوپ مقوی و راحت تهیه کنید. پای مرغ بابفت نرم و طعم منحصر به فردی دارد و سرشار از کلاژن می باشد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و یکی از بهترین سوپ ها در موقع جراحت و شکستگی می باشد که شما می توانید با خوردن این سوپ به بهبود زخم و شکستگی کمک کنید. امروز در آشمزی طرز تهیه سوپ پای مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

    ابتدا باید برای ۱۰ دقیقه پای مرغ خریده شده را در آب جوش بریزید و با کمی نمک بگذارید تا نرم شود و رویی پوست پای مرغ جدا شود و اگر کف پا سیاهی دارد با چاقو تمیز کنید و ناخن ها را بگیرید و تمیز کنید.

    در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و بعد سیر را اضافه کنید و داخل تابه کمی تفت دهید و بعد ادویه ها ر ابه همراه پای مرغ اضافه کنید و هم بزنید و برای ۲ الی ۳ ساعت بگذارید تا پای مرغ پخته و عصاره بیشتر خارج شود.

    در ادامه باید سب زمینی نگینی شده و هویج و را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و رب را کمی تفت دهید و به سوپ اضافه کنید و بعد جو پرک خیس شده و جعفری را افزوه و زمان دهید تا جو و سبزیجات بپزند و لعاب بی اندازن و در انتها کمی آبلیموترش اضافه کنید و میل کنید. نوش جان

    ذخیره نام، ایمیل و سایت توسط مرورگر برای ارسال دیدگاه در زمانی دیگر.طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

    سوپ پای مرغ یکی از سوپ های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که بسیار مقوی و خوشمزه است و شما می توانید برای سرماخوردگی و یا در زمان مریضی این سوپ مقوی را میل کنید و از خواص خوب پای مرغ بهرمند شوید. شما می توانید از سبزیجات مختلف در تهیه این سوپ استفاده کنید و یک سوپ مقوی و راحت تهیه کنید. پای مرغ بابفت نرم و طعم منحصر به فردی دارد و سرشار از کلاژن می باشد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و یکی از بهترین سوپ ها در موقع جراحت و شکستگی می باشد که شما می توانید با خوردن این سوپ به بهبود زخم و شکستگی کمک کنید. امروز در آشمزی طرز تهیه سوپ پای مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

    ابتدا باید برای ۱۰ دقیقه پای مرغ خریده شده را در آب جوش بریزید و با کمی نمک بگذارید تا نرم شود و رویی پوست پای مرغ جدا شود و اگر کف پا سیاهی دارد با چاقو تمیز کنید و ناخن ها را بگیرید و تمیز کنید.

    در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و بعد سیر را اضافه کنید و داخل تابه کمی تفت دهید و بعد ادویه ها ر ابه همراه پای مرغ اضافه کنید و هم بزنید و برای ۲ الی ۳ ساعت بگذارید تا پای مرغ پخته و عصاره بیشتر خارج شود.

    در ادامه باید سب زمینی نگینی شده و هویج و را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و رب را کمی تفت دهید و به سوپ اضافه کنید و بعد جو پرک خیس شده و جعفری را افزوه و زمان دهید تا جو و سبزیجات بپزند و لعاب بی اندازن و در انتها کمی آبلیموترش اضافه کنید و میل کنید. نوش جان

    ذخیره نام، ایمیل و سایت توسط مرورگر برای ارسال دیدگاه در زمانی دیگر.طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

    سوپ پای مرغ یکی از سوپ های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که بسیار مقوی و خوشمزه است و شما می توانید برای سرماخوردگی و یا در زمان مریضی این سوپ مقوی را میل کنید و از خواص خوب پای مرغ بهرمند شوید. شما می توانید از سبزیجات مختلف در تهیه این سوپ استفاده کنید و یک سوپ مقوی و راحت تهیه کنید. پای مرغ بابفت نرم و طعم منحصر به فردی دارد و سرشار از کلاژن می باشد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و یکی از بهترین سوپ ها در موقع جراحت و شکستگی می باشد که شما می توانید با خوردن این سوپ به بهبود زخم و شکستگی کمک کنید. امروز در آشمزی طرز تهیه سوپ پای مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

    ابتدا باید برای ۱۰ دقیقه پای مرغ خریده شده را در آب جوش بریزید و با کمی نمک بگذارید تا نرم شود و رویی پوست پای مرغ جدا شود و اگر کف پا سیاهی دارد با چاقو تمیز کنید و ناخن ها را بگیرید و تمیز کنید.

    در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و بعد سیر را اضافه کنید و داخل تابه کمی تفت دهید و بعد ادویه ها ر ابه همراه پای مرغ اضافه کنید و هم بزنید و برای ۲ الی ۳ ساعت بگذارید تا پای مرغ پخته و عصاره بیشتر خارج شود.

    در ادامه باید سب زمینی نگینی شده و هویج و را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و رب را کمی تفت دهید و به سوپ اضافه کنید و بعد جو پرک خیس شده و جعفری را افزوه و زمان دهید تا جو و سبزیجات بپزند و لعاب بی اندازن و در انتها کمی آبلیموترش اضافه کنید و میل کنید. نوش جان

    ذخیره نام، ایمیل و سایت توسط مرورگر برای ارسال دیدگاه در زمانی دیگر.طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

    سوپ پای مرغ یکی از سوپ های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که بسیار مقوی و خوشمزه است و شما می توانید برای سرماخوردگی و یا در زمان مریضی این سوپ مقوی را میل کنید و از خواص خوب پای مرغ بهرمند شوید. شما می توانید از سبزیجات مختلف در تهیه این سوپ استفاده کنید و یک سوپ مقوی و راحت تهیه کنید. پای مرغ بابفت نرم و طعم منحصر به فردی دارد و سرشار از کلاژن می باشد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و یکی از بهترین سوپ ها در موقع جراحت و شکستگی می باشد که شما می توانید با خوردن این سوپ به بهبود زخم و شکستگی کمک کنید. امروز در آشمزی طرز تهیه سوپ پای مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

    ابتدا باید برای ۱۰ دقیقه پای مرغ خریده شده را در آب جوش بریزید و با کمی نمک بگذارید تا نرم شود و رویی پوست پای مرغ جدا شود و اگر کف پا سیاهی دارد با چاقو تمیز کنید و ناخن ها را بگیرید و تمیز کنید.

    در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و بعد سیر را اضافه کنید و داخل تابه کمی تفت دهید و بعد ادویه ها ر ابه همراه پای مرغ اضافه کنید و هم بزنید و برای ۲ الی ۳ ساعت بگذارید تا پای مرغ پخته و عصاره بیشتر خارج شود.

    در ادامه باید سب زمینی نگینی شده و هویج و را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و رب را کمی تفت دهید و به سوپ اضافه کنید و بعد جو پرک خیس شده و جعفری را افزوه و زمان دهید تا جو و سبزیجات بپزند و لعاب بی اندازن و در انتها کمی آبلیموترش اضافه کنید و میل کنید. نوش جان

    ذخیره نام، ایمیل و سایت توسط مرورگر برای ارسال دیدگاه در زمانی دیگر.طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ

    سوپ پای مرغ یکی از سوپ های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که بسیار مقوی و خوشمزه است و شما می توانید برای سرماخوردگی و یا در زمان مریضی این سوپ مقوی را میل کنید و از خواص خوب پای مرغ بهرمند شوید. شما می توانید از سبزیجات مختلف در تهیه این سوپ استفاده کنید و یک سوپ مقوی و راحت تهیه کنید. پای مرغ بابفت نرم و طعم منحصر به فردی دارد و سرشار از کلاژن می باشد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و یکی از بهترین سوپ ها در موقع جراحت و شکستگی می باشد که شما می توانید با خوردن این سوپ به بهبود زخم و شکستگی کمک کنید. امروز در آشمزی طرز تهیه سوپ پای مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

    ابتدا باید برای ۱۰ دقیقه پای مرغ خریده شده را در آب جوش بریزید و با کمی نمک بگذارید تا نرم شود و رویی پوست پای مرغ جدا شود و اگر کف پا سیاهی دارد با چاقو تمیز کنید و ناخن ها را بگیرید و تمیز کنید.

    در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و بعد سیر را اضافه کنید و داخل تابه کمی تفت دهید و بعد ادویه ها ر ابه همراه پای مرغ اضافه کنید و هم بزنید و برای ۲ الی ۳ ساعت بگذارید تا پای مرغ پخته و عصاره بیشتر خارج شود.

    در ادامه باید سب زمینی نگینی شده و هویج و را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و رب را کمی تفت دهید و به سوپ اضافه کنید و بعد جو پرک خیس شده و جعفری را افزوه و زمان دهید تا جو و سبزیجات بپزند و لعاب بی اندازن و در انتها کمی آبلیموترش اضافه کنید و میل کنید. نوش جان

    ذخیره نام، ایمیل و سایت توسط مرورگر برای ارسال دیدگاه در زمانی دیگر.طرز تهیه سوپ جو ساده با پای مرغ


    منتشر شده

    در

    توسط

    دیدگاه‌ها

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *