طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

ستاره | سرویس آشپزی – دونات که در لاتین به دو صورت Donut – Doughnut نوشته می شود، یک نوع شیرینی است که در آن خمیر تهیه شده پس از آماده سازی در روغن سرخ می شود و پس از سرخ شدن با تاپینگ های مختلف طعم دار و تزیین می شود. `پیش از این آموزش تهیه دونات با ماست را آموختیم اما در این مطلب به شما می آموزیم چگونه بدون شیر، دونات یا پیراشکی خانگی تهیه کنید؛ پس با ما باشید با طرز تهیه دونات بدون شیر پفکی خانگی بسیار خوشمزه!

 

 

دونات بدون شیر

طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

 

 

 

طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

 

بیشتر بدانید: دستور پخت دونات بدون فر در منزل

طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست
  • طرز تهیه دیزی سنگی رستورانی
  •  

    سخن آخر

    دونات ها اغلب بصورت رینگ شکل هستند، و البته می توانند بسیار متنوع و در اشکال مختلف تهیه و تولید شوند. به عنوان مثال فیلد دونات یا دونات توپر که با شکلات، کرم، مربا و … پر می شوند نیز بسیار پر طرفدار هستند. همچنین دونات های گرد کوچک به نام دونات بال و یا دونات هول و یا دونات بایت هم از پرطرفدارهای انواع آن هستند.

    امیدواریم این دستورات را امتحان کرده و نتیجه را در پایین همین مطلب با ما در میان بگذارید. شما می توانید طرز تهیه دونات سبزیجات را نیز که یکی از خوشمزه ترین شورینی هاست، در ستاره بخوانید.

    براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت کوتاهه. با رژیم گروهی علاوه بر این که رژیم اختصاصی خودت رو دریافت می‌کنی، تو گروه‌های لاغری عضو می‎شی و تا عید ۱۲ کیلو وزن کم می‌کنی.

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

    با عضویت رایگان در پلتفرم ستاره به گلچینی ازبهترین مطالب و منابع اطلاعاتی به زبان فارسی دست پیدا کرده و از ابزارها و امکانات مخصوص کسب و کارها نیز استفاده نمایید.

    

    طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

    دونات بدون شیر بسیار مناسب افرادی است که به لاکتوز حساسیت دارند و نمی‌توانند شیر را در برنامه غذایی خود قرار دهند. به خاطر همین موضوع می توانند این دسر خوشمزه را با آب و بدون استفاده از قالب و فر و همچنین آشنایی با نکات مهم و فوت و فن های پخت تهیه نمایند. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دونات بدون شیر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

    ابتدا آب را بر روی اجاق گاز قرار دهید تا به صورت ولرم آماده شود در حدی که انگشت شما را نسوزاند سپس یک قاشق غذاخوری شکر را به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

    حالا یک قاشق غذاخوری پودر مایه خمیر فوری را به آب اضافه کنید و روی ظرف خود را برای مدت زمان ۱۰ دقیقه ببندید و آن را در یک جای نسبتاً گرم قرار دهید تا خمیر مایه شما به اصطلاح عمل بیاید.

    طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

    خمیرمایه باید بعد از عمل آمدن پف کند و روی آن کف آلود شود، اگر این اتفاق بعد از عمل آمدن و ده دقیقه استراحت نیفتد به این معناست که مایه خمیر شما فاسد بوده و عمل نکرده است.

    درون یک ظرف جداگانه تخم مرغ را شکسته سپس به آن نمک و کره نرم شده و سه قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید، این مواد را به وسیله یک همزن دستی با هم مخلوط کنید، پس از آن نوبت به اضافه کردن مایه خمیر می رسد.

    آرد را برای این که یک دست شود و آن را هواگیری کنید برای دو یا سه مرحله الک کنید سپس آن را به آرامی به مایع اضافه کنید در حدی که یک خمیر نرم و لطیف داشته باشید مواد را با دست مخلوط کرده و ورز دهید.

    یکی از نکات طلایی برای پخت یک کیک با بافت اسفنجی این است که خمیر شما نباید به دست بچسبد و یا اینکه نباید زیاد سفت باشد این حالت خمیر را شما با کم و زیاد کردن آرد باید بصورت تجربی انجام دهید.

    ظرفی را که خمیر در آن وجود دارد با حوله بپوشانید و در یک مکان گرم برای مدت زمان یک ساعت قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد از آماده شدن خمیر چانه های کوچک را از آن برداشته و با کف دست صاف کنید.

    وسط خمیرها را با کاتر مخصوص و یا درب قوطی نوشابه در  بیاورید. کف سینی خود را چرب کنید و دونات های آماده شده را بر روی آن بچینید، روی سینی را دوباره با حوله بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه دیگر به آن استراحت دهید.

  • طرز تهیه ی پاستا بدون پنیر پارمزان
  • یک ماهی‌تابه نسبتاً مناسب برای سرخ کردن‌دونات آماده کنید روغن نسبتاً زیادی در آن خالی کرده و بر روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. اکنون دونات ها را به آرامی برداشته و درون روغن سرخ کنید.

    هنگامی که یک طرف دونات ها کمی حالت طلایی رنگ گرفت آن را بچرخانید و طرف دیگر آن را نیمه سرخ کنید. دوباره دونات را بچرخانید و آن را کاملاً سرخ کنید تا طلایی رنگ و برشته شود.

    اگر با این روش دونات ها را سرخ کنید همین امر باعث می‌شود تا آنها بیشتر پف کنند و کاملاً مغز پخت شوند. همین موضوع یکی از نکات و فوت و فن های مهم برای پخت دونات به روش بازاری می باشد.

    پس از سرخ کردن می توانید آنها را با پودر قند و یا گاناش تزیین کنید. برای تهیه گاناش به طور مساوی باید از خامه و شکلات تخته ای خرد شده استفاده کنید، وزن آنها تقریباً باید با هم برابر باشد.

    پس از مخلوط کردن خامه و شکلات آن را بر روی بخار آبجوش کتری قرار دهید تا شکلات کاملاً درون خامه حل شود. اکنون می توانید با گاناش و ترافل های شکلاتی رنگی دونات ها را تزیین کنید.

    صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍪 نان، شیرینی، دسر » طرز تهیه دونات خانگی بدون فر و بدون مایه خمیر (پُف کرده و پوک)

    قبلا چند روش تهیه دونات با مایه خمیر را دیدید، اما برای درست کردن دونات بدون مایه خمیر از ترکیب ماست و بکینگ پودر برای پف کردن و پوک شدن خمیر دونات استفاده می شود. در این روش چون مدت استراحت خمیر کمتر است، زمان آماده شدن دونات کاهش می یابد.

    طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

    نکته : برای تهیه دونات آرد شیرینی استفاده کنید، اگر در دسترس ندارید، آرد سفید را ۳ بار الک کنید.

    طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

    با این میزان مواد حدود ۸ الی ۹ دونات خواهید داشت.

    ماست و بکینگ پودر را خوب مخلوط کرده و یک ربع کنار بگذارید تا عمل آید..

    تخم مرغ، شکر، وانیل و سه قاشق روغن را با هم مخلوط کرده و حدود یک دقیقه با همزن دستی هم بزنید.

    ماست عمل آمده (پف کرده) را به آن اضافه کرده و با همزن دستی حدود ۳۰ ثانیه مخلوط کنید.

    دو لیوان آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید و سپس با دست ورز دهید.

  • طرز تهیه املت سبزیجات رستورانی
  • به قدری آرد بزنید و ورز دهید که چسبندگی آن کم شود.

    برای دیدن😋» طرز تهیه انواع شیرینی خانگی و بازاری در مجله تصویر زندگی «😋 کلیک کنید

    خمیر را چانه کنید، کف ظرف را آرد پاشیده و خمیر را به مدت یک ربع در آن استراحت دهید.

    از خمیرها به اندازه نارنگی کوچک برداشته و با دست پهن و گرد کنید.

    وسط خمیر را با وسیله ای مانند در بطری یا کاتر گرد کوچک خالی کنید.

    روغن را ابتدا با شعله زیاد کاملا داغ کنید و بعد حرارت را متوسط رو به کم کنید.

    پخت هر طرف دونات تقریبا ۷ الی ۱۰ دقیقه طول می کشد تا کاملا مغز پخت و سرخ شود.

    طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

    به هیچ وجه دونات را با شعله زیاد سرخ نکنید، چون داخلش خمیری و نچخته می شود.

    دونات ها را بدر شکلات بن ماری شده بزنید یا پودر قند بپاشید.

    بجای ماست نمی توانید آب یا شیر استفاده کنید.

    خمیر احتیاج به ورز زیاد ندارد.

    طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

    یک ربع استراحت برای خمیر کافیست.

    آرد در حدی بریزید که چسبندگی زیاد خمیر گرفته شود.

    در نهایت خمیر کمی چسبندگی دارد، نگران نباشید.

    می توانید برای عطر دونات از چند قاشق گلاب یا پودر هل استفاده کنید.

    برای قالب زدن می توانید از قالب مخصوص دونات استفاده کنید.

    می توانید خمیر را پهن کرده و با لیوان یا کاسه کوچک قالب زده و میانش را با در بطری خالی کنید.

    می توانید دونات را در فر بپزید.

    طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

    دونات ها را خیلی سرخ نکنید که خشک شوند.

    دونات ها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

    بخش اول

    بخش دوم

     

    براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت کوتاهه. با رژیم گروهی علاوه بر این که رژیم اختصاصی خودت رو دریافت می‌کنی، تو گروه‌های لاغری عضو می‎شی و تا عید 12 کیلو وزن کم می‌کنی

    طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

    توی فر یا تستر باید تو دمای چند درجه گذاشت و چند دقیقه باید بزاریم بمونه ؟؟

    ممنونم خیلی عالی بود و سریع آماده شد …

    ممنون واقعا خوشمزه شد

    یه سوال به جای ماست چه چیزی میتونیم بریزیم؟

    شیر

    آیا بجای ماست شیرین می توان از ماست های معمولی استفاده کرد؟

    منظور از ماست شیرین همون ماست های معمولیه ولی خیلی ترش نباشه که دونات مزه ترشی ماست بده

    سلام. ببخشید تا چه مدت میتوانیم دونات ها رو نگه داریم. باید در یخچال بگذاریم یا نه؟

    سلام دوست عزیز
    دونات ها را در ظرفی در بسته یا در نایلون هوا گرفته نگهداری کنید.
    در محل خنک و بیرون یخچال تا دو روز و در یخچال تا یک هفته قابل نگهداری است
    می توانید در طرف در بسته یا نایلون در فریزر بگذارید، نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کرده و ۵ تا ۱۰ ثانیه با مایکروفر حرارت دهید.

    من درست کردم خیلی خوشمزه بود طعمش هم خیلی عالی بود. ممنون که این ویدئو طرز تهیه دونات بدون مایه خمیر رو گذاشتید💗.

    میشه داخل فر پخت؟

    بله دوست عزیز

    سلام روزتون بخیر من درست کردم اولش تا نیم ساعت
    خوب بود ولی با اینکه توی ظرف در بسته هم گذاشتم خیلی خیلی خشک شده

    بجای بکینگ پودر میشه جوش شیرین استفاده کرد

    بله می تونین جوش شیرین رو جایگزین بکینگ پودر کنین : نسبت اونها یک به چهاره ینی میزان جوش شیرین یک چهارم بکینگ پودر
    جوش شیرین: نصف قاشق چای خوری
    جایگزین : دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
    برای اطلاع از جایگزین ها در مواد کیک به لینک زیر مراجعه کنید :
    جایگزین مواد اولیه در تهیه کیک و شیرینی

    من خمیر دونات رو دیدم نسبتا خشک هست ولی این چرب دیده می شه عجیبه
    حتی من ندیدم که توش از ماست استفاده بشه

    خمیرها روش های تهیه متفاوت دارن. مثل مایه کیک بعضی با شیر مایع هست، بعضی با ماست ، بعضی با شیر خشک.
    می تونید مقدار مواد را نصف و امتحانش کنید.

    بنظر من نباید از ارد گندم استفاده کرد ارد شیرینی بهتر است چون مخصوص شیرینی است و بافت دوناتمان نرم تر میشود

    ایا می شود از ارد گندم هم استفاده کرد

    آرد شیرینی آرد گندم هست ولی سبک تر و مناسب برای تهیه شیرینی و کیک.
    آرد سفید گندم را اکثر سوپری ها هم دارن.
    آرد گندم کامل برای تهیه دونات مناسب نیست.

    سه بار الکش کنی میشه آرد شیرینی

    نام:


    2
     + 
    4
     = 

    .hide-if-no-js {
    display: none !important;
    }

    مینویسم – مجله تفریحی ، آموزشی ، خبری ، هنری ، ورزشی ، سبک زندگی

    دونات یکی از شیرینی های محبوب و بین المللی است. این شیرینی به دلیل ظاهر فوق العاده جذابی که دارد مورد علاقه ی همه ی سنین به خصوص کودکان است. دونات ساده بدون شیر نوع خاص و خوشمزه از دونات است.

    دونات یکی از انواع دسر شیرین و خوشمزه بین المللی است که اولین بار در یونان و روم تهیه شد. اما امروزه در همه جای جهان دونات را طبخ می کنند و یکی از دسر های بسیار محبوب و خوشمزه است. این دسر البته در دسته شیرینی و کیک نیز قرار می گیرد. اگر شما هم مثل من علاقه دارید که خودتان در منزل دونات ساده بدون شیر تهیه کنید تا انتهای این پست همراه من باشید.

    دونات در شکل و طعم های مختلفی مانند دونات شکلاتی و دونات ساده آماده می شود که نوع دونات ساده بدون شیر آن برای افرادی که به شیر حساسیت دارند پیشنهاد خوب و خوشمزه ای است. در این پست از مینویسم طرز تهیه دونات ساده بدون شیر را با شما به اشتراک میگذاریم.

    زمان مورد نیاز: 45 minutes.

    طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

    آب را کمی ولرم مایل به داغ کرده و 1 قاشق غذاخوری شکر داخل آن می ریزیم. خمیرمایه را اضافه کرده و 15 دقیقه در جای تقریبا گرم قرار می دهیم تا عمل بیاید.

    در ظرف گودی تخم مرغ را می شکنیم و سپس نمک را با کره به آن می افزاییم. 4 قاشق شکر را می ریزیم و مواد را مخلوط می کنیم. کمی با همزن دستی یا دور کند همزن برقی می زنیم. خمیر مایه به عمل آمده را ریخته و چند دقیقه می زنیم. آرد را دوبار الک کرده و به مواد اضافه می کنیم. در این مرحله مواد دونات را کمی با دست هم می زنیم. با دستمال نرمی مواد را می پوشانیم و در جای گرم قرار می دهیم. اجازه می دهیم سه ساعت استراحت کند.

    دونات ها را روی سطح صاف، با وردنه پهن کنید. سپس با لبه یک لیوان برش داده و همه ی این دایره ها را در یک سینی می چینیم. داخل هر دایره را با سر یک بطری نوشابه برش داده و این دایره ی کوچک را از آن جدا می کنیم طوری که وسط آنها به اندازه سر بطری نوشابه خالی شود. روی آن ها دستمالی قرار داده و 40 دقیقه هم استراحت می دهیم.

    در قابلمه ای روغن ریخته و اجازه می دهیم داغ شود. دونات ها را دانه دانه در روغن می اندازیم تا سرخ و طلایی شود. در آبکشی قرار می دهیم تا روغن اضافی نداشته باشد.

    همچنین بخوانید :

  • طرز تهیه چیپس خانگی سرکه ای ساده
  • طرز تهیه دونات با شیر بدون خمیر مایه

    مراحل تهیه بیسکوئیت های بای

    دستور پخت پنکیک شکلاتی خانگی بدون فر

    طرز تهیه مربای پوست پرتقال بسیار خوشمزه مجلسی، بدون تلخی

    طرز تهیه کاکا کدو شمالی پف دار به روش ساده در منزل

    طرز تهیه کماچ سهن کرمانی نرم و خوشمزه + نکات طلایی

    طرز تهیه کیک پرتقالی زعفرانی مجلسی با طعم فوق العاده

    طرز تهیه پیراشکی ساده خانگی بدون فر؛ خوشمزه و پف دار

    طرز تهیه حلوا اوماج مجلسی با طعم فوق العاده

    طرز تهیه ژله دو رنگ ساده با پودر ژله؛ فوری و راحت

    طرز تهیه پاناکوتا وانیلی؛ دسر خوشمزه و ساده

    طرز تهیه کیک ردولوت مخملی قرمز با کرم پنیری

    طرز تهیه حلوای هویج مخصوص شب یلدا؛ خوشمزه و خوشرنگ

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    اطلاعات من را ذخیره کن تا در آینده نیازی به ورود اطلاعات نداشته باشم

    Δdocument.getElementById( “ak_js_1” ).setAttribute( “value”, ( new Date() ).getTime() );

    عناوین مهم

    طرز تهیه سالاد الویه با کالباس مجلسی + فوت و فن خوشمزه شدن آن

    طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی؛ خوشمزه و مقوی

    طرز تهیه سس سیب شیرین خوشمزه به روش ساده در منزل

    طرز تهیه کباب دیگی مشهدی مجلسی با گوشت چرخ کرده

    طرز تهیه کباب مرغ سیخی خوشمزه و مجلسی در تابه

    طرز تهیه شیر نارگیل غلیظ کافی شاپی به روش ساده

    طرز تهیه کباب حسینی با مرغ؛ خوشمزه و لذیذ

    کباب سلطانی چیست (بهمراه طرز تهیه و نکات طلایی)

    طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

    آخرین دستور پخت ها و نکات آشپزی

    ادویه همبرگر چیست (ترکیبات اصلی ادویه همبرگر رستورانی)

    طرز تهیه کتلت گوشت خوشمزه به سبک رستورانی و حرفه ای

    طرز تهیه کتلت مرغ مجلسی خوشمزه؛ مرحله به مرحله


    طرز تهیه سوپ شلغم خیلی خوشمزه بدون تلخی

    طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ مجلسی جا افتاده با طعم بی نظیر

    طرز تهیه بورانی اسفناج مجلسی با ماست و پیاز داغ

    طرز تهیه خورشت قیمه با مرغ؛ خوش طعم و بی نظیر

    طرز تهیه لیمو خشک ورقه ای خوشرنگ بدون تلخی

    ادویه کاچی چیست (ترکیبات و طرز تهیه ادویه مخصوص کاچی)

    طرز تهیه خمیر جادویی همه کاری فوری با پف زیاد

    طرز تهیه آش سبزی شیرازی خوشمزه اصیل + نکات طلایی

    طرز پخت خرچنگ ترد و خوشمزه خانگی + نحوه پاک کردن

    طرز تهیه کاری ژاپنی؛ خورشت ساده و خوشمزه

    طرز پخت زبان گوساله و مدت زمان لازم برای پختن

    طرز تهیه کاپ کیک یلدایی مجلسی به روش ساده

    طرز تهیه » شیرینی » طرز تهیه دونات

    دونات یه نوع پیراشکیه که تونسته به یه میان وعده خیلی خوشمزه تبدیل بشه و جایگاه ویژه‌ای تو قلب هوادارنش داره. انواع بیشماری از دونات با طعم‌های مختلف وجود داره و شما میتونید با هر طعمی که دوست دارید هم دونات رو بپزید و هم اون رو تزئین کنید.

    تاریخ دونات به قرن 19 برمیگرده که اون زمان مهاجران هلندی برای اولین بار در امریکای شمالی، پختش رو به عنوان کیک روغنی شروع کردن.

    برای تهیه دونات خوشمزه و عالی در خانه، به مهارت‌های آشپزی نیاز ندارید، هرکسی میتونه این کار رو انجام بده، و درست کردن دونات خانگی ساده‌تر از چیزیه که فکر میکنید.

    طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

    چیزی که شما نیاز دارید اینه که زمان داشته باشید، به این معنی که اگه دونات رو برای صبحانه میخواید، پس باید زود از خواب بیدار شید یا اینکه برای تعطیلات آخر هفته اگه میخواید دونات بپزید پس تایمش رو فراموش نکنید.

    با ما تا آخر این مقاله همراه باشید که طرز تهیه دونات خوشمزه خانگی رو به 2 روش، یعنی با قالب و بدون قالب با هم مرور کنیم.

    لوازم مورد نیاز

    نکته: در صورت تمایل میتونید از وسایل جایگزین استفاده کنید.

    1-  طرز تهیه دونات خانگی به این صورته که یه کاسه مناسب رو انتخاب کنید، بعد از این کار خمیر مایه، نمک، وانیل و شکر رو به کاسه اظافه کرده و با همزن دستی یا یک چنگال به خوبی  هم بزنید و در آخر هم آرد رو درون کاسه الک کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید تا زمانی که باهم یکدست بشن.

    2-  خب توی این مرحله باید یه قابلمه مناسب رو انتخاب کرده که شیر رو توی اون گرم کنید، نیاز نیست که شیر رو بجوشونید. و برای قدم بعدی به سراغ کره رفته و با حرارت غیرمستقیم اجازه بدید که کره نرم بشه.

  • طرز تهیه شله زرد مجلسی برای 10 نفر
  • در ادامه هم شیر گرم شده رو با کره به کاسه‌ی مخلوط آرد اظافه کنید و بعد از اون تخم مرغ‌ها رو هم داخل کاسه بشکنید و مواد رو با هم مخلوط کنید.

    نکته: توجه داشته باشید که شیر نباید بجوشه، و همون گرم شدن کافیه.

    3-  در ادامه وقتی که مواد رو مخلوط کردید و خمیر رو به دست آوردید، با دست به خوبی اون رو ورز بدید.

    4- خب حالا وقتشه که  ورز دادن خمیر رو بیرون از کاسه انجام بدید، و واسه انجام این کار، روی سطح مورد نظرتون رو آرد بپاشید و بعد خمیر رو به روی سطح کار منتقل کنید.

    در ادامه‌ی این روند هم 10 الی 20 دقیقه خمیر رو به خوبی با دست ورز بدید که هم نرم و صاف بشه، و هم اینکه به دستاتون نچسبه.

    نکته:اگه خمیر خیلی شل بود، یه مقدار خیلی کم آرد اظافه کنید تا زمانی که به دست نچسبه.

    5- حالا  که خمیر دونات رو آماده کردید، با یه مقدار روغن داخل یه ظرف مناسب جادار یا یک کاسه بزرگ رو چرب کنید، در ادامه هم خمیر رو به ظرف مورد نظرتون منتقل کنید و روی اون رو با سلفون بپوشونید. اجازه بدید که خمیر به مدت 1 ساعت توی دمای محیط استراحت کنه.

    نکته: نزارید که مدت استراحت خمیر از 1 ساعت بیشتر بشه.

    6- برای تهیه دونات ساده و در ادامه مراحل قبلی، دوباره سطح کار رو آرد بپاشید و خمیر رو که به اندازه کافی هم استراحت کرده، به روی سطح کار منتقل کنید. در اینجا نیازه که حجم و پف خمیر گرفته بشه، پس دست به کار بشید و دوباره خمیر رو با دست یه کم ورز بدید.

    هر وقت که خمیر دونات به کیفیت مورد نظر رسید، با کمک وردنه خمیر رو به قطر 1 سانتی‌متر باز کنید و از قالب دونات استفاده کرده و اون رو قالب بزنید.

    نکته: یادتون نره که خمیر رو فقط یه بار با وردنه صاف کنید که کیفیت خمیر پایین نیاد.

    7- بعد از اینکه با قالب خمیر دونات رو شکل دادید، برش‌های دونات رو روی کاغذ روغنی بچینید و روی اون‌ها رو با نایلون فریزر بپوشونید و اجازه بدید که به مدت 20 دقیقه استراحت کنه.

    8- حالا که همه‌ی مراحل رو طی کردید، نوبت به سرخ کردن دونات‌ها رسیده، برای ین کار یه قابلمه مناسب رو روی حرارت ملایم بزارید و به قابلمه روغن مایع اظافه کنید، در حدی که دونات‌ها توی روغن شناور بشن.

    9- در ادامه وقتی که روغن داغ شد، دونات‌ها رو به آرامی داخل روغن بندازید، و با قاشق به روی دونات‌ها روغن داغ بریزید تا خمیر پف کنه و مغز پخت بشه. به همین ترتیب هر دو سمت دونات ها رو سرخ کنید.

    نکته: بعد از سرخ شدن دونات ها، اون‌ها رو روی دستمال حوله‌ای بزارید که روغنشون گرفته بشه.

    10- خب الان دیگه وقت تزیین دونات رسیده، با شکلات آب شده و اسمارتیز، سس شکلات، شکر یا هرطور که علاقه داشتید دونات رو تزئین کنید و نوش جان کنید.

    نکته: برای درست کردن این نوع دونات خانگی به قالب نیاز ندارید

    مواد لازم برای 32 عدد

    مواد لازم برای تهیه ماست شیرین

    طرز تهیه دونات ساده با طعم گلاب و بدون قالب

    1- برای تهیه این نوع دونات یه ظرف مناسب رو انتخاب و آرد، بیکینگ پودر و بادام رو توی اون مخلوط کنید.

    2- در ادامه کره ذوب کرده رو به ظرف اظافه کنید و با سر انگشت با بقیه مواد مخلوط کنید.

    3- سپس ماست، آب‌گرم و گلاب رو اظافه کنید و مواد رو مخلوط کنید که به شکل خمیر در بیاد.

    4- خمیر رو روی یه شطح آرد پاشی شده ورز بدید تا صاف و یکدست بشه، در ادامه خمیر رو درون یه کیسه نایلونی بزارید و اجازه بدید که توی یخچال به مدت 1 ساعت استراحت کنه.

    5- حالا موقشه که خمیر دونات رو از یخچال بیرون بیارید و اون رو به 32 قسمت مساوی تقسیم کنید، و هر قسمت رو به شکل توپ درارید و بعد روی توپ‌ها رو با دست فشار بدید که نسبتا تخت بشن.

    6- الان وقتشه که خمیرهای دونات رو توی روغن داغ اما با حرارت ملایم سرخ کنید که طلایی رنگ بشن، و بعد از سرخ شدن، دونات‌ها رو روی حوله کاغذی بزارید که روغن اظافیشون گرفته بشه و در ادامه اون‌ها رو توی شکر غلت بدید و با ماست شیرین میل کنید.

    نکته: می‌تونید برای پختن این نوع دونات از فر استفاده کنید، به این صورت که دمای فر رو روی دمای 180 درجه بزارید و به مدت تقریبا 30 دقیقه بپزید.

    ماست، گلاب و شکر رو توی یه ظرف مناسب بریزید و با هم مخلوط کنید.

    این هم از طرز تهیه دونات خانگی، امیدواریم که خوردن دونات‌های خوشمزه ای که خودتون پختید، به خوبی لذت ببرید.

    طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

    ممنون که تا آخر مقاله با ما همراه بودید.

    پایان.

    به همین راحتی میتونی آب رو تصفیه کنی و سالم بنوشی*کلیک کن

    امن ترین سرمایه گذاری در شرایط فعلی*کم ریسک*سودهی بالا

    طرز تهیه دونات خانگی

     

    یکی از معروف ترین انواع پیراشکی دونات است که بک شیرینی و میان وعده بین المللی محسوب میشود که بسیار پرطرفدار است. دونات برای اولین بار در آمریکا تهیه شده است و به عنوان یک شیرینی آمریکایی در تمام جهان معروف شده است . گفته میشود که در قرن 19 توسط مهاجران هلندی که به آمریکا رفته اند ، پخته شده است و گروهی نیز بر این باروند که یک قناد جوان آمریکایی در سال 1847 برای اولین بار طرز تهیه دونات با شیر را روی عرشه کشتی ساخته است.

    طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

     

    به طور معمول تهیه دونات بدون فر است و در روغن سرخ میشود ولی برای افرادی که ترجیح میدهند از روغن کمتری استفاده کنند طرز تهیه دونات در فر را هم در ادامه مقاله میتوانید ببینید.

     

    اگر میخواهید طرز تهیه دونات نرم و لطیف خانگی را بیاموزید با ما همراه شوید. در ادامه مقاله طرز تهیه دونات خانگی مرحله به مرحله را به روش های مختلف به شما آموزش میدهیم.

     

     

  • طرز پخت خورشت بادمجان دونفره
  • در این بخش طرز تهیه دونات خانگی مرحله به مرحله با نکاتی که برای طرز تهیه دونات نرم و لطیف لازم است را به شما آموزش میدهیم.

    معمولا طرز تهیه دونات با شیر طرفداران بیشتری دارد.

     

    خمیر مایه را به همراه آب ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط نمایید و در ظرف را بگذارید و به مدت 15 دقیقه در جایی گرم قرار دهید تا خمیر مایه حباب بزند و بالا بیاید.

    کره را باید از قبل از یخچال بیرون بگذارید تا نرم شود سپس به همراه شکر هم برنید تا یکدست شود.

     

    تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

    خمیر مایه که عمل آمده را به همراه شیر ولرم به مواد اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود.

    آرد را دو بار الک کنید و کمی نمک به آن اضافه کنید. 

    4 پیمانه آرد را به  تدریج به مواد اضافه کرده و با  قاشق چوبی به آرامی مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیری شکل شود.

    روی میز کار را آرد بپاشید و خمیر را به میز کار منتقل کرده و شروع به ورز دادن کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد. 

     

    خمیر را گرد کرده و حدود 50 – 100 بار از بالا محکم به سطح میز کار بکوبید.

    مهم ترین نکته برای طرز تهیه دونات نرم و لطیف همین مرحله کوبیدن است هر چه تعداد بیشتری تکرار شود خمیر شما نرم و لطیف تر خواهد شد. 

    یک کاسه بزرگ با حجم دو برابر خمیر را چرب کنید و خمیر را گرد کرده داخل کاسه منتقل کنید و روی کاسه را بپوشایند و به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود. 

     

    خمیر را دوباره کمی ورز دهید تا هوای اضافه اش خارج شود.

    روی میز کار را آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به ضخامت 1 سانتی پهن کنید.

     

    طرز تهیه دونات ساده

     

    خمیر را با قالب دونات ، قالب بزنید و هر کدام را به صورت جدا روی یک تکه کاغذ روغنی که چرب شده است منتقل کنید تا شکلشان به هم نریزید. 

    روی دونات ها را با پارچه بپوشانید و نیم ساعت دیگر به آن ها استراحت بدهید. 

    داخل یک تابه گرد به قدری روغن بریزید که دونات ها در آن شناور بمانند.

     

    طرز تهیه دونات با شیر

     

    تابه را روی حرارت بسیار ملایم بگذارید تا داغ شود.

     

    طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

    دستتان را از کاغذ روغنی دونات ها بگیرید و دونات را داخل روغن بیندازید. 

    برای این که دونات ها بهتر پف کنند و به صورت یکدست طلایی شوند هنگام سرخ شدن با قاشق رویشان روغن داغ بریزید.

     

    حدود 1 دقیقه برای سرخ شدن هر طرف دونات ها کافی است.

    دونات ها را بعد از سرخ شدن روی کاغذ حوله ای بگذارید تا روغ اضافه اش گرفته شود.

    کمی که دونات ها از حرارت افتادند، برای تزئین دونات ها رویشان پودر شکر یا شکلات ذوب شده و پسته بریزید.

     

    طرز تهیه دونات شکلاتی

     

    برای طرز تهیه دونات شکلاتی کافیست 2 قاشق غذاخوری از آرد را با پودر کاکائو جایگزین کنید. 

    دونات ها بعد از این که کمی از حرارت افتاد یک سمتشان را درون سس شکلات یا گاناش شکلات که از حرارت افتاده بزنید و روی توری سیمی بگذارید تا شکلات خودش را بگیرد. 

     

    برای درست کردن روکش شکلاتی دونات میتوانید سه چهارم پیمانه پودر قند را با 2 قاشق غذاخوری کاکائو ، 2 قاشق غذاخوری نوتلا و 3 قاشق غذاخوری شیر مخلوط نموده روی حرارت ملایم هم بزنید تا کاملا یکدست شود سپس کنار بگذارید از حرارت بیوفتد و با برس روی دونات ها بزنید. 

     

    طرز تهیه دونات شکری

     

    برای طرز تهیه دونات شکری میتوانید از روش های مختلفی استفاده کنید.

    دونات را بعد از پخت داخل یک کاسه شکر دانه درشت بزنید تا کاملا تمام سطح دونات ها به شکر آغشته شود.

    شکر را آسیاب کنید تا پودر شود و با کمی پودر هل و دارچین مخلوط نموده روی دونات ها بپاشید. 

     

    یا این که میتوانید از طرز تهیه شهد شکری دونات استفاده کنید. برای تهیه سس شکری دونات کافیست 3 فنجان پودر شکر را با نصف قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری وانیل و نصف قاشق چایخوری شیر مخلوط نموده به مدت 10 دقیقه روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل شود. بعد از این که از حرارت افتاد دونات ها را که خنک شده اند یکی یکی داخل شهد بزنید و روی توری سیمی بگذارید تا خشک شوند. 

     

    البته میتوانید سس شکری دونات را داخل قیف ریخته و به صورت خطی روی دونات ها بریزید و به سلیقه خودتان تزئینش کنید تا ظاهر زیبا تری پیدا کند. 

     

             

     این دونات بدون خمیر مایه تهیه میشود و برای پف کردن از بکینگ پودر در ترکیب آن استفاده میکنیم.

    برای  طرز تهیه دونات در فر آرد ، شکر ، نمک ، بکینگ پودر را مخلوط نمایید.

    تخم مرغ ها را در کاسه ای جدا بشکنید و روغن مایع را به آن ها اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود.

     

    باترمیلک ( آبی که از درست کردن کره بدست می آید ) یا شیر و سپس وانیل را به تخم مرغ  اضافه کرده هم بزنید یکدست شود. از آن جا که این دونات بدون خمیر مایه تهیه میشود باترمیلک به لطیف تر شدن آن کمک میکند.

     

    مواد مایع را به مواد خشک اضافه کرده و در یک جهت با همزن دستی هم بزنید تا خمیر تقریبا روان و یکدستی درست شود.

     

    قالب های دونات را با کره ذوب شده چرب کنید و خمیر را داخل قالب بریزید. 

    حدود سه چهارم قالب ها را پر کنید و در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 10 – 12 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

     

    بعد از خارج کردن قالب از فر حدود 5 دقیقه صبر کنید از حرارت بیوفتد و سپس با کاردک اطراف دونات ها را از قالب جدا کنید و روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنشک شوند و با سس شکلات یا شهد شکر و ترافل های رنگی رویشان را تزئین کنید. 

     

     

    طرز تهیه دونات با ماست

     

    تخم مرغ ها را هم بزنید تا کرم رنگ شود.

    شکر و روغن را اضافه کرده به هم زدن ادامه دهید تا کاملا سفید رنگ شود.

    برای طرز تهیه دونات بدون شیر ، ماست ، بکینگ پودر ، نمک و جوش شیرین را مخلوط نموده و به تخم مرغ ها اضافه کنید و با قاشق هم بزنید یکدست شود.

     

    آرد را که الک کرده اید کم کم به مواد اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد. 

    خمیر را گرد کرده در کاسه ای بزر گ قرار داده رویش را بپوشانید و سه ساعت در محلی گرم قرار دهید تا ور بیاید. 

     

    روی میز کار را آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت  1 سانتی متر با وردنه باز کنید و قالب بزنید و در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرفش طلایی شود. 

     

    دونات ها را روی صافی بگذارید تا روغن اضافه اش گرفته شود و سپس در مخلوط خاک قند و دارچین بغلتانید. 

    این دونات بدون شیر تهیه میشود و کمی بافت و طعم متفاوت با دستورهای قبلی دارد. 

     

    گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

     

    پخت انواع کیک و شیرینی

    بهترین مکمل های دوران بارداری و شیردهی

    درس خوندن کلافه کنندست برات؟ راه حلش اینجاست

    درمان همورئید در یک جلسه بدون جراحی

    خرید و مشاهده انواع سویشرت و هودی و کاپشن

    انواع مکمل های اصل رو فقط از دارو نت بخر!

    محتوای حرفه ای برای سایت و پیج خود سفارش دهید !

    ارزانترین بلیط هواپیما فقط با این کد تخفیف:RSP

    میخوای دروس کنکورو بدون خوندن فول بشی؟

    درمان مشکلات ارتوپدی شما به دست بهترین پزشک تهران

    دوره های آموزشی صنعت ساختمان رو بگذرون, معمار شو!

    بهترین راه حل مشکلات در رابطه جنسی زوج ها ◀

    یه کمک درسی رایگان! فقط کافیه ثبت نام کنی

    جنسیت بچتو خودت تعیین کن ! (مرکز باروری و درمان ناباروری)

    دانلود رایگان پلی‌ لیست اختصاصی برای انواع ورزش ها

    هم 2.5میلیون تومان هدیه بگیر،هم رتبه برتر کنکور شو!

    چیزی تا عید نمونده؛ برای لاغری از الان اقدام کن

    آموزش مکالمه انگلیسی فشرده فقط در 3 ماه * با22سال سابقه

    کامل ترین داروخانه اینترنتی* تخفیف ویژه

    ویژه آقایان (انواع ست لباس، سویشرت ، شلوار ، کفش

    بلیط هواپیما مشهد با ارزان ترین قیمت ◀تیکبان

    بهترین مکمل آهن برای کودکان*دارونت

    بخاری برقی هوشمند شیائومی

    کفپوش اپوکسی درجه یک با قیمت مناسب را اینجا سفارش دهید

    خرید فالوور ایرانی فقط با 10 هزار تومان

    پکیج طلایی قبولی دانشگاه تهران

    کالا ها و خدمات منتخب

    Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2022

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    پیراشکی دونات خانگی از خوراکی های خوشمزه ای است که تقریبا تمام سنین عاشق آن هستند. در این آموزش از وبسایت پارسی دی قصد داریم تا طرز تهیه پیراشکی دونات را به شما توضیح دهیم. با ما همراه باشید.

    درست کردن پیراشکی دونات بسیار ساده است. نکته مهمی که باید به آن توجه کنید استفاده از خمیر مایه سالم و همچنین زمان دادن به خمیر برای پف کردن و افزایش حجم خمیر است.

    ابتدا آب ولرم را با شکر مخلوط کرده و آن را هم بزنید تا شکر حل شود. سپس خمیر مایه فوری را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید و کمی صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید. این مساله ممکن است ده دقیقه طول بکشد. در این حالت خمیرتان پف می کند. توجه کنید که شکر اضافه شده به آن به میزانی نیست که خمیر را شیرین کند. اما شکر را از دستور تهیه خمیر مایع حذف نکنید، زیرا جهت عمل آمدن خمیر به وجود شکر نیاز است.

    در این مرحله تخم مرغ ها را در یک کاسه شکسته و خوب هم بزنید تا زرده و سفیده به طور کامل با هم مخلوط شوند. سپس روغن را به آن اضافه کرده و مجددا هم بزنید. اکنون مخلوط خمیر مایع را به روغن و تخم مرغ اضافه کنید. همه ترکیبات را با قاشق هم بزنید (برای این کار نباید از همزن استفاده کنید).

    طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

    آرد و نمک را الک کرده و کم کم به مخلوط خمیر مایه اضافه کنید. همانطور که این ترکیبات را اضافه می کنید، با استفاده از قاشق به آرامی آن را هم بزنید. تا وقتی که مخلوط خود را بگیرد، آرد را اضافه کنید. اگر حتی آردتان اضافه آمد، مشکلی نیست و زمانی که خمیر آماده شد، دیگر آرد را به مخلوط اضافه نکنید. برای اینکه بدانید میزان آرد اضافه شده کافی است یا خیر، با دست خود آن را لمس کنید. اگر خمیر به دستتان نمی چسبد، کافی است.

    اکنون با دست خمیر را ورز دهید. خمیر باید نرم و لطیف بوده و به دست نچسبد. سپس خمیر را در داخل یک کاسه که کمی چرب کرده اید، ریخته و آن را با پارچه سلفون بپوشانید.

    این کاسه را به مدت یک تا دو ساعت در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا خمیر پف کند و حجم آن تقریبا دو برابر شود.

    حدود یک چهارم از خمیر را جدا کرده و با وردنه آن را پهن می کنیم تا ضخامت آن حدودا دو میلی متر شود. برای اینکه خمیر به وردنه نچسبد، کافی است تا کمی آرد بر روی آن بریزید.

    یک قالب دایره ای با اندازه پیراشکی دونات های مورد نظرتان آماده کرده و بر روی خمیر قرار دهید و اضافه های خمیر را جدا کنید. این خمیرهای بریده شده را روی کاغذ روغنی که سطح آن را آرد پاشیده اید، پهن کنید.

    اکنون یک قابلمه را آماده کرده و در داخل آن روغن می ریزیم. صبر می کنیم تا روغن داغ شود. پیراشکی ها را در داخل روغن داغ به طوری که پیراشکی در روغن قوطه ور شود سرخ می کنیم.

  • طرز تهیه حلیم بادمجان با برنج تصویری
  • زمان تزئین پیراشکی دونات ها فرا رسیده است. تزئین آن بر اساس سلیقه خودتان متفاوت است. می توانید بر روی آنها شکلات و یا ترافل های رنگی بریزید. اکنون برای سرو کردن آماده است.

    پیراشکی دونات یک خوراکی خوشمزه و جذاب است. امیدوارم که از دستور تهیه این خوراکی لذت برده و حتما آن را در خانه خود تهیه کنید.

    سلام.من هرکار میکنم خمیر به دستم میچسبه. خیلی آردم زدم سفت شده
    چیکار کنم؟!😔

    یکم چشبندگی مورد نداره بزار خمیر ورز بیاد و‌بعد از ور امدن مجدد کمی ورز دهید سپس قالب بزنید و برای استراحت بعدی بزارید اماده شه حتما از ارد سفید استفاده کنید و اگر بیس اندازه به خمیر ارد بزنید خمیر سنگین می شود و در زمان استراحت حجم نمی گیرد

    نباید خیلی آرد اضافه کرد به نظرم تقریبا ۱و ۳/۴ پیمانه و کمی کمتر کافی است هرچه بیشتر ورز دهید کم کم چسبندگی از بین میرود

    سلام نوشته دو لیوان آرد نصف قاشق چایخوری شکر به نظر شکرش خیلی کم میاد برای چند نفر هسته دستورش؟؟

    بله درسته شکر گفته شده هم برای عمل اوری خمیر مایه می باشد چون دونات با شکلات ذوب شده سرو می شود شکر ندارد وگرنه دل را خیلی میزند.

    خیلی عالی در میاد حتما امتحان کنید

    شکرش کم نمیشه؟
    من الان گذاشتم تو استراحت بعد نمیشه بعدش یکم شکر بریزم؟

    نه چون با شکلات کاور میشه یا می توانید بعد سرخ کردن روی ان شکر بپاشید

    عالی بود واقعا ممنونم 💜

    نوش جان

    دلیل ترک ترک شدن دوناتا چی میتونع باشه برا من خیلی دوناتام ترک ترک میشه

    خوب استراحت نکردن خمیر دونات باعث ترک خوردن می شود و حتما دونات بعد قال زدن روی کاغذ روغنی برش خورده قرار دهید و با همان کاغذ به روغن انتقال دهید تا دست باهاش برخورد نداشته باشد و پفش را نگیرد و بعد قاشق قاشق روغن داغ را روی دونات بریزید تا خوب پف کند

    بسیار عالی شد ممنونم

    سلام.من از شب تاصبح گذاشتم خمیرش استراحت کرد.انقدر سبک و خوب شده بودکه اصلا نیازی به ارد زدن نداشت.نه به وردنه چسبید نه به قالب.اجازه بدین کاملا پف کنه و دوبرابر بشه

    اونجوری ترش میشه خمیر

    سلام من هرکاری میکنم با هر دستوری دونات درست میکنم اون چیزی که باید بشه نمیشع ،ینی اصن دوناتام خوب نمیشه .حتی با این دستوردونات

    شاید خمیرمایه تون خرابه

    اگر بخوام با این خمیر پیراشکی پیتزایی درست کنم یعنی داخلش مواد بزارم سرخ کنم حالت توپای کوچیک میتونم ؟ تغییری تو مواد لازمه ؟

    خیر

    یعنی کلا خمیر مناسب نیست یا تغییری نیاز نیست؟

    برای تهیه چ غذای می خواین استفاده کنید

    گوشت چرخ کرده

    https://parsiday.com/6138-pirashki-goosht/
    از این دستور استفاده کنید یا
    تخم مرغ ۲ عدد
    ماست ۱/۲ پیمانه
    جوش شیرین ۱ ق غذا خوری
    نمک ۱/۸ ق چای خوری
    روغن ۳ ق غذا خوری
    آرد به مقدار لازم
    این مواد ابتدا ماست را داخل کاسه ریخته و جوش شیرین را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا جوش شیرین اکتیو شود و ماست کمی پف کند سپس تخم مرغ و روغن مایع را اضافه کنید و در انتها نمک را بریزید و با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند سپس شروع کنید به تدریج به اضافه کردن آرد. میزان آرد گفته نشده زیرا بسته به آب خور آرد شما ممکن است میزان های مخلتفی آرد مصرف شود تا جایی آرد اضافه کنید تا خمیر وسط کاسه جمع شود سپس به مدت ۱۵ دقیقه خمیر را با دست خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود خمیر پیراشکی ما آماده شده است بدون آنکه نیاز به استراحت داشته باشد.

    ممنونم از پاسخگوییتون

    خواهش می کنم

    منظور از دو لیوان ارد دو پیمانه هست؟

    طرز تهیه دونات خانگی بدون شیر و ماست

    بله فقط کم کم بریزید و اگر نیاز بود کمی آرد بریزید تا خمیر جمع شود و بتوانید ورز دهید


    منتشر شده

    در

    توسط

    برچسب‌ها:

    دیدگاه‌ها

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *