
نکته : برای تهیه دونات آرد شیرینی استفاده کنید، اگر در دسترس ندارید، آرد سفید را ۳ بار الک کنید.طرز تهیه دونات بدون شیر و خمیر مایه
با این میزان مواد حدود ۸ الی ۹ دونات خواهید داشت.
ماست و بکینگ پودر را خوب مخلوط کرده و یک ربع کنار بگذارید تا عمل آید..
تخم مرغ، شکر، وانیل و سه قاشق روغن را با هم مخلوط کرده و حدود یک دقیقه با همزن دستی هم بزنید.
ماست عمل آمده (پف کرده) را به آن اضافه کرده و با همزن دستی حدود ۳۰ ثانیه مخلوط کنید.
دو لیوان آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید و سپس با دست ورز دهید.
به قدری آرد بزنید و ورز دهید که چسبندگی آن کم شود.
برای دیدن😋» طرز تهیه انواع شیرینی خانگی و بازاری در مجله تصویر زندگی «😋 کلیک کنید
خمیر را چانه کنید، کف ظرف را آرد پاشیده و خمیر را به مدت یک ربع در آن استراحت دهید.

از خمیرها به اندازه نارنگی کوچک برداشته و با دست پهن و گرد کنید.
وسط خمیر را با وسیله ای مانند در بطری یا کاتر گرد کوچک خالی کنید.
روغن را ابتدا با شعله زیاد کاملا داغ کنید و بعد حرارت را متوسط رو به کم کنید.
پخت هر طرف دونات تقریبا ۷ الی ۱۰ دقیقه طول می کشد تا کاملا مغز پخت و سرخ شود.
به هیچ وجه دونات را با شعله زیاد سرخ نکنید، چون داخلش خمیری و نچخته می شود.
دونات ها را بدر شکلات بن ماری شده بزنید یا پودر قند بپاشید.
بجای ماست نمی توانید آب یا شیر استفاده کنید.

خمیر احتیاج به ورز زیاد ندارد.
یک ربع استراحت برای خمیر کافیست.
آرد در حدی بریزید که چسبندگی زیاد خمیر گرفته شود.
در نهایت خمیر کمی چسبندگی دارد، نگران نباشید.

می توانید برای عطر دونات از چند قاشق گلاب یا پودر هل استفاده کنید.
برای قالب زدن می توانید از قالب مخصوص دونات استفاده کنید.
می توانید خمیر را پهن کرده و با لیوان یا کاسه کوچک قالب زده و میانش را با در بطری خالی کنید.
می توانید دونات را در فر بپزید.
دونات ها را خیلی سرخ نکنید که خشک شوند.
دونات ها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
بخش اول

بخش دوم

براساس تجارب ۳۰ سالهی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راهحل برای حفظ انگیزهی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت کوتاهه. با رژیم گروهی علاوه بر این که رژیم اختصاصی خودت رو دریافت میکنی، تو گروههای لاغری عضو میشی و تا عید 12 کیلو وزن کم میکنیطرز تهیه دونات بدون شیر و خمیر مایه
توی فر یا تستر باید تو دمای چند درجه گذاشت و چند دقیقه باید بزاریم بمونه ؟؟
ممنونم خیلی عالی بود و سریع آماده شد …
ممنون واقعا خوشمزه شد

یه سوال به جای ماست چه چیزی میتونیم بریزیم؟
شیر
آیا بجای ماست شیرین می توان از ماست های معمولی استفاده کرد؟
منظور از ماست شیرین همون ماست های معمولیه ولی خیلی ترش نباشه که دونات مزه ترشی ماست بده
سلام. ببخشید تا چه مدت میتوانیم دونات ها رو نگه داریم. باید در یخچال بگذاریم یا نه؟
سلام دوست عزیز
دونات ها را در ظرفی در بسته یا در نایلون هوا گرفته نگهداری کنید.
در محل خنک و بیرون یخچال تا دو روز و در یخچال تا یک هفته قابل نگهداری است
می توانید در طرف در بسته یا نایلون در فریزر بگذارید، نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کرده و ۵ تا ۱۰ ثانیه با مایکروفر حرارت دهید.
من درست کردم خیلی خوشمزه بود طعمش هم خیلی عالی بود. ممنون که این ویدئو طرز تهیه دونات بدون مایه خمیر رو گذاشتید💗.
میشه داخل فر پخت؟

بله دوست عزیز
سلام روزتون بخیر من درست کردم اولش تا نیم ساعت
خوب بود ولی با اینکه توی ظرف در بسته هم گذاشتم خیلی خیلی خشک شده
بجای بکینگ پودر میشه جوش شیرین استفاده کرد
بله می تونین جوش شیرین رو جایگزین بکینگ پودر کنین : نسبت اونها یک به چهاره ینی میزان جوش شیرین یک چهارم بکینگ پودر
جوش شیرین: نصف قاشق چای خوری
جایگزین : دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
برای اطلاع از جایگزین ها در مواد کیک به لینک زیر مراجعه کنید :
جایگزین مواد اولیه در تهیه کیک و شیرینی
من خمیر دونات رو دیدم نسبتا خشک هست ولی این چرب دیده می شه عجیبه
حتی من ندیدم که توش از ماست استفاده بشه
خمیرها روش های تهیه متفاوت دارن. مثل مایه کیک بعضی با شیر مایع هست، بعضی با ماست ، بعضی با شیر خشک.
می تونید مقدار مواد را نصف و امتحانش کنید.
بنظر من نباید از ارد گندم استفاده کرد ارد شیرینی بهتر است چون مخصوص شیرینی است و بافت دوناتمان نرم تر میشود
ایا می شود از ارد گندم هم استفاده کرد

آرد شیرینی آرد گندم هست ولی سبک تر و مناسب برای تهیه شیرینی و کیک.
آرد سفید گندم را اکثر سوپری ها هم دارن.
آرد گندم کامل برای تهیه دونات مناسب نیست.
سه بار الکش کنی میشه آرد شیرینی
نام:
1
+
یک
=
.hide-if-no-js {
display: none !important;
}

ستاره | سرویس آشپزی – دونات که در لاتین به دو صورت Donut – Doughnut نوشته می شود، یک نوع شیرینی است که در آن خمیر تهیه شده پس از آماده سازی در روغن سرخ می شود و پس از سرخ شدن با تاپینگ های مختلف طعم دار و تزیین می شود. `پیش از این آموزش تهیه دونات با ماست را آموختیم اما در این مطلب به شما می آموزیم چگونه بدون شیر، دونات یا پیراشکی خانگی تهیه کنید؛ پس با ما باشید با طرز تهیه دونات بدون شیر پفکی خانگی بسیار خوشمزه!
دونات بدون شیر
طرز تهیه دونات بدون شیر و خمیر مایه
بیشتر بدانید: دستور پخت دونات بدون فر در منزل
سخن آخر
دونات ها اغلب بصورت رینگ شکل هستند، و البته می توانند بسیار متنوع و در اشکال مختلف تهیه و تولید شوند. به عنوان مثال فیلد دونات یا دونات توپر که با شکلات، کرم، مربا و … پر می شوند نیز بسیار پر طرفدار هستند. همچنین دونات های گرد کوچک به نام دونات بال و یا دونات هول و یا دونات بایت هم از پرطرفدارهای انواع آن هستند.
امیدواریم این دستورات را امتحان کرده و نتیجه را در پایین همین مطلب با ما در میان بگذارید. شما می توانید طرز تهیه دونات سبزیجات را نیز که یکی از خوشمزه ترین شورینی هاست، در ستاره بخوانید.
براساس تجارب ۳۰ سالهی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راهحل برای حفظ انگیزهی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت کوتاهه. با رژیم گروهی علاوه بر این که رژیم اختصاصی خودت رو دریافت میکنی، تو گروههای لاغری عضو میشی و تا عید ۱۲ کیلو وزن کم میکنی.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
با عضویت رایگان در پلتفرم ستاره به گلچینی ازبهترین مطالب و منابع اطلاعاتی به زبان فارسی دست پیدا کرده و از ابزارها و امکانات مخصوص کسب و کارها نیز استفاده نمایید.
دونات بدون شیر بسیار مناسب افرادی است که به لاکتوز حساسیت دارند و نمیتوانند شیر را در برنامه غذایی خود قرار دهند. به خاطر همین موضوع می توانند این دسر خوشمزه را با آب و بدون استفاده از قالب و فر و همچنین آشنایی با نکات مهم و فوت و فن های پخت تهیه نمایند. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دونات بدون شیر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
ابتدا آب را بر روی اجاق گاز قرار دهید تا به صورت ولرم آماده شود در حدی که انگشت شما را نسوزاند سپس یک قاشق غذاخوری شکر را به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
حالا یک قاشق غذاخوری پودر مایه خمیر فوری را به آب اضافه کنید و روی ظرف خود را برای مدت زمان ۱۰ دقیقه ببندید و آن را در یک جای نسبتاً گرم قرار دهید تا خمیر مایه شما به اصطلاح عمل بیاید.طرز تهیه دونات بدون شیر و خمیر مایه
خمیرمایه باید بعد از عمل آمدن پف کند و روی آن کف آلود شود، اگر این اتفاق بعد از عمل آمدن و ده دقیقه استراحت نیفتد به این معناست که مایه خمیر شما فاسد بوده و عمل نکرده است.
درون یک ظرف جداگانه تخم مرغ را شکسته سپس به آن نمک و کره نرم شده و سه قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید، این مواد را به وسیله یک همزن دستی با هم مخلوط کنید، پس از آن نوبت به اضافه کردن مایه خمیر می رسد.
آرد را برای این که یک دست شود و آن را هواگیری کنید برای دو یا سه مرحله الک کنید سپس آن را به آرامی به مایع اضافه کنید در حدی که یک خمیر نرم و لطیف داشته باشید مواد را با دست مخلوط کرده و ورز دهید.
یکی از نکات طلایی برای پخت یک کیک با بافت اسفنجی این است که خمیر شما نباید به دست بچسبد و یا اینکه نباید زیاد سفت باشد این حالت خمیر را شما با کم و زیاد کردن آرد باید بصورت تجربی انجام دهید.
ظرفی را که خمیر در آن وجود دارد با حوله بپوشانید و در یک مکان گرم برای مدت زمان یک ساعت قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد از آماده شدن خمیر چانه های کوچک را از آن برداشته و با کف دست صاف کنید.
وسط خمیرها را با کاتر مخصوص و یا درب قوطی نوشابه در بیاورید. کف سینی خود را چرب کنید و دونات های آماده شده را بر روی آن بچینید، روی سینی را دوباره با حوله بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه دیگر به آن استراحت دهید.
یک ماهیتابه نسبتاً مناسب برای سرخ کردندونات آماده کنید روغن نسبتاً زیادی در آن خالی کرده و بر روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. اکنون دونات ها را به آرامی برداشته و درون روغن سرخ کنید.
هنگامی که یک طرف دونات ها کمی حالت طلایی رنگ گرفت آن را بچرخانید و طرف دیگر آن را نیمه سرخ کنید. دوباره دونات را بچرخانید و آن را کاملاً سرخ کنید تا طلایی رنگ و برشته شود.
اگر با این روش دونات ها را سرخ کنید همین امر باعث میشود تا آنها بیشتر پف کنند و کاملاً مغز پخت شوند. همین موضوع یکی از نکات و فوت و فن های مهم برای پخت دونات به روش بازاری می باشد.
پس از سرخ کردن می توانید آنها را با پودر قند و یا گاناش تزیین کنید. برای تهیه گاناش به طور مساوی باید از خامه و شکلات تخته ای خرد شده استفاده کنید، وزن آنها تقریباً باید با هم برابر باشد.
پس از مخلوط کردن خامه و شکلات آن را بر روی بخار آبجوش کتری قرار دهید تا شکلات کاملاً درون خامه حل شود. اکنون می توانید با گاناش و ترافل های شکلاتی رنگی دونات ها را تزیین کنید.
برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید
برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید
برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید
فروش ویژه انواع آبسردکن فانتزی و صنعتی
یه کمک درسی رایگان! فقط کافیه ثبت نام کنی
طرز تهیه دونات خانگی
یکی از معروف ترین انواع پیراشکی دونات است که بک شیرینی و میان وعده بین المللی محسوب میشود که بسیار پرطرفدار است. دونات برای اولین بار در آمریکا تهیه شده است و به عنوان یک شیرینی آمریکایی در تمام جهان معروف شده است . گفته میشود که در قرن 19 توسط مهاجران هلندی که به آمریکا رفته اند ، پخته شده است و گروهی نیز بر این باروند که یک قناد جوان آمریکایی در سال 1847 برای اولین بار طرز تهیه دونات با شیر را روی عرشه کشتی ساخته است.طرز تهیه دونات بدون شیر و خمیر مایه
به طور معمول تهیه دونات بدون فر است و در روغن سرخ میشود ولی برای افرادی که ترجیح میدهند از روغن کمتری استفاده کنند طرز تهیه دونات در فر را هم در ادامه مقاله میتوانید ببینید.
اگر میخواهید طرز تهیه دونات نرم و لطیف خانگی را بیاموزید با ما همراه شوید. در ادامه مقاله طرز تهیه دونات خانگی مرحله به مرحله را به روش های مختلف به شما آموزش میدهیم.
در این بخش طرز تهیه دونات خانگی مرحله به مرحله با نکاتی که برای طرز تهیه دونات نرم و لطیف لازم است را به شما آموزش میدهیم.
معمولا طرز تهیه دونات با شیر طرفداران بیشتری دارد.
خمیر مایه را به همراه آب ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط نمایید و در ظرف را بگذارید و به مدت 15 دقیقه در جایی گرم قرار دهید تا خمیر مایه حباب بزند و بالا بیاید.
کره را باید از قبل از یخچال بیرون بگذارید تا نرم شود سپس به همراه شکر هم برنید تا یکدست شود.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
خمیر مایه که عمل آمده را به همراه شیر ولرم به مواد اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود.
آرد را دو بار الک کنید و کمی نمک به آن اضافه کنید.
4 پیمانه آرد را به تدریج به مواد اضافه کرده و با قاشق چوبی به آرامی مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیری شکل شود.
روی میز کار را آرد بپاشید و خمیر را به میز کار منتقل کرده و شروع به ورز دادن کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.
خمیر را گرد کرده و حدود 50 – 100 بار از بالا محکم به سطح میز کار بکوبید.
مهم ترین نکته برای طرز تهیه دونات نرم و لطیف همین مرحله کوبیدن است هر چه تعداد بیشتری تکرار شود خمیر شما نرم و لطیف تر خواهد شد.
یک کاسه بزرگ با حجم دو برابر خمیر را چرب کنید و خمیر را گرد کرده داخل کاسه منتقل کنید و روی کاسه را بپوشایند و به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود.
خمیر را دوباره کمی ورز دهید تا هوای اضافه اش خارج شود.
روی میز کار را آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به ضخامت 1 سانتی پهن کنید.
طرز تهیه دونات ساده
خمیر را با قالب دونات ، قالب بزنید و هر کدام را به صورت جدا روی یک تکه کاغذ روغنی که چرب شده است منتقل کنید تا شکلشان به هم نریزید.
روی دونات ها را با پارچه بپوشانید و نیم ساعت دیگر به آن ها استراحت بدهید.
داخل یک تابه گرد به قدری روغن بریزید که دونات ها در آن شناور بمانند.
طرز تهیه دونات با شیر
تابه را روی حرارت بسیار ملایم بگذارید تا داغ شود.
طرز تهیه دونات بدون شیر و خمیر مایه
دستتان را از کاغذ روغنی دونات ها بگیرید و دونات را داخل روغن بیندازید.
برای این که دونات ها بهتر پف کنند و به صورت یکدست طلایی شوند هنگام سرخ شدن با قاشق رویشان روغن داغ بریزید.
حدود 1 دقیقه برای سرخ شدن هر طرف دونات ها کافی است.
دونات ها را بعد از سرخ شدن روی کاغذ حوله ای بگذارید تا روغ اضافه اش گرفته شود.
کمی که دونات ها از حرارت افتادند، برای تزئین دونات ها رویشان پودر شکر یا شکلات ذوب شده و پسته بریزید.
طرز تهیه دونات شکلاتی
برای طرز تهیه دونات شکلاتی کافیست 2 قاشق غذاخوری از آرد را با پودر کاکائو جایگزین کنید.
دونات ها بعد از این که کمی از حرارت افتاد یک سمتشان را درون سس شکلات یا گاناش شکلات که از حرارت افتاده بزنید و روی توری سیمی بگذارید تا شکلات خودش را بگیرد.
برای درست کردن روکش شکلاتی دونات میتوانید سه چهارم پیمانه پودر قند را با 2 قاشق غذاخوری کاکائو ، 2 قاشق غذاخوری نوتلا و 3 قاشق غذاخوری شیر مخلوط نموده روی حرارت ملایم هم بزنید تا کاملا یکدست شود سپس کنار بگذارید از حرارت بیوفتد و با برس روی دونات ها بزنید.
طرز تهیه دونات شکری
برای طرز تهیه دونات شکری میتوانید از روش های مختلفی استفاده کنید.
دونات را بعد از پخت داخل یک کاسه شکر دانه درشت بزنید تا کاملا تمام سطح دونات ها به شکر آغشته شود.
شکر را آسیاب کنید تا پودر شود و با کمی پودر هل و دارچین مخلوط نموده روی دونات ها بپاشید.
یا این که میتوانید از طرز تهیه شهد شکری دونات استفاده کنید. برای تهیه سس شکری دونات کافیست 3 فنجان پودر شکر را با نصف قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری وانیل و نصف قاشق چایخوری شیر مخلوط نموده به مدت 10 دقیقه روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل شود. بعد از این که از حرارت افتاد دونات ها را که خنک شده اند یکی یکی داخل شهد بزنید و روی توری سیمی بگذارید تا خشک شوند.
البته میتوانید سس شکری دونات را داخل قیف ریخته و به صورت خطی روی دونات ها بریزید و به سلیقه خودتان تزئینش کنید تا ظاهر زیبا تری پیدا کند.
این دونات بدون خمیر مایه تهیه میشود و برای پف کردن از بکینگ پودر در ترکیب آن استفاده میکنیم.
برای طرز تهیه دونات در فر آرد ، شکر ، نمک ، بکینگ پودر را مخلوط نمایید.
تخم مرغ ها را در کاسه ای جدا بشکنید و روغن مایع را به آن ها اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود.
باترمیلک ( آبی که از درست کردن کره بدست می آید ) یا شیر و سپس وانیل را به تخم مرغ اضافه کرده هم بزنید یکدست شود. از آن جا که این دونات بدون خمیر مایه تهیه میشود باترمیلک به لطیف تر شدن آن کمک میکند.
مواد مایع را به مواد خشک اضافه کرده و در یک جهت با همزن دستی هم بزنید تا خمیر تقریبا روان و یکدستی درست شود.
قالب های دونات را با کره ذوب شده چرب کنید و خمیر را داخل قالب بریزید.
حدود سه چهارم قالب ها را پر کنید و در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 10 – 12 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
بعد از خارج کردن قالب از فر حدود 5 دقیقه صبر کنید از حرارت بیوفتد و سپس با کاردک اطراف دونات ها را از قالب جدا کنید و روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنشک شوند و با سس شکلات یا شهد شکر و ترافل های رنگی رویشان را تزئین کنید.
طرز تهیه دونات با ماست
تخم مرغ ها را هم بزنید تا کرم رنگ شود.
شکر و روغن را اضافه کرده به هم زدن ادامه دهید تا کاملا سفید رنگ شود.
برای طرز تهیه دونات بدون شیر ، ماست ، بکینگ پودر ، نمک و جوش شیرین را مخلوط نموده و به تخم مرغ ها اضافه کنید و با قاشق هم بزنید یکدست شود.
آرد را که الک کرده اید کم کم به مواد اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.
خمیر را گرد کرده در کاسه ای بزر گ قرار داده رویش را بپوشانید و سه ساعت در محلی گرم قرار دهید تا ور بیاید.
روی میز کار را آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت 1 سانتی متر با وردنه باز کنید و قالب بزنید و در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرفش طلایی شود.
دونات ها را روی صافی بگذارید تا روغن اضافه اش گرفته شود و سپس در مخلوط خاک قند و دارچین بغلتانید.
این دونات بدون شیر تهیه میشود و کمی بافت و طعم متفاوت با دستورهای قبلی دارد.
گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینی
کمک به پیشگیری از کم خونی فقر آهن
جدیدترین ست های مردانه سال !
دیگه نگران ست کردن لباست نباش!
خرید و مشاهده انواع سویشرت و هودی و کاپشن
انواع مکمل های اصل رو فقط از دارو نت بخر!
بلیط آنلاین اتوبوس،متناسب با بودجه ای که میخوای!
بخاری برقی هوشمند شیائومی
چه کسانی نباید از لیزر موهای زائد استفاده کنند ؟!
ست های کیف رو دوشی با تخفیفات استثنائی*فرصت محدود
دانلود رایگان پلی لیست اختصاصی برای انواع ورزش ها
کامل ترین داروخانه اینترنتی* تخفیف ویژه
ارزانترین بلیط هواپیما فقط با این کد تخفیف:RSP
کلکسیونی از بهترین کفش های مردانه در تمامی مدل ها*باتخفیف
با خیال راحت و ارزانتر از همه جا هتل رزرو کن و برو سفر
لاغری تا عید ◀به روزترین متد لاغری دنیا
انگیزه درس خوندنت اینجاست! کافیه شمارتو ثبت کنی
جنسیت بچتو خودت تعیین کن ! (مرکز باروری و درمان ناباروری)
لاکچری ترین ست های مردانه سال را اینجا پیدا کن!
انواع مدل جلیقه و کاپشن را اینجا مشاهده کن!
ویژه آقایان (انواع ست لباس، سویشرت ، شلوار ، کفش
با یک کلیک اونور آبی! ◀ درخواست مشاوره رایگان
5 دقیقه ای بلیط رزرو کن◀ تنوع و مقایسه قیمت
میخوام درس بخونم، ولی نمیشه! اینجا ثبت نام کن
پکیج طلایی قبولی دانشگاه تهران
ارائه ارزانترین قیمت بلیط هواپیما از تمامی ایرلاینها
کالا ها و خدمات منتخب
Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2022
خیلی از مردم دونات را جزو خوشمزه ترین دسرهای جهان میدانند. این خوراکی لذیذ اغلب از شیرینی فروشیها خریداری میشوند، اما ممکن است هوس کنید خودتان درست کنید. دوناتهای خانگی میتوانند خیلی سالم تر و خوشمزه تر باشند، اما باید نحوه درست کردن آن را بدانید. هرچند به طور معمول، برای پختن دوناتها از فر استفاده میشود. با این حال، اگر فر نداشته باشید هم میتوانید دونات خوش طعم و مزه آماده کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه دونات بدون فر را آموزش میدهیم که هم آسان و هم خوشمزه است.
لینک مرتبط: طرز پخت لبو قرمز با نبات که عطر و طعمی بی نظیر دارد!
برای یادگیری نحوه پخت دونات بدون فر به خواندن ادامه دهید. با این دستور پخت میتوانید بهترین دوناتها را پخته و میل کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر دونات بدون فر:
۲ فنجان آرد گندم (۲۵۰ گرم)
طرز تهیه دونات بدون شیر و خمیر مایه
½ قاشق چایخوری خمیر مایه
¼ فنجان شکر (36 گرم)
¾ فنجان شیر یا در صورت نیاز کمیبیشتر اضافه کنید
3 قاشق غذاخوری کره یا روغن
مقداری کم جوز هندی رنده شده یا جوز هندی آسیاب شده – اختیاری
لینک مرتبط: طرز تهیه مربای کدو تنبل خوشمزه برای میز صبحانه شما!
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل یا ½ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری پودر قند (شکر قنادی) یا شکر آسیاب شده
4 قاشق غذاخوری شیر یا کمیبیشتر در صورت نیاز
¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل یا یک قطره اسانس وانیل
2 تا 3 قاشق غذاخوری نارگیل خشک شده (رنده یا پودر شده) برای پاشیدن روی دوناتها، اختیاری
مطلب مرتبط: طرز تهیه باسلوق خانگی خوشمزه به روش بازاری!
۲ قاشق غذاخوری شکر ریز یا پودر قند
½ قاشق چایخوری پودر دارچین (دارچین آسیاب شده)
۲ قاشق غذاخوری کره – ذوب شده
لینک مرتبط: طرز تهیه پوره کدو حلوایی با یک روش ساده و آسان!
نکته: خمیر باید نرم و لطیف باشد. اگر خمیر نرم نباشد، دوناتها نیز بافت نرمی نخواهند داشت.
مطلب مرتبط: طرز تهیه چای ماسالای خوش عطر و طعم به روش هندی
شکر آسیاب شده یا پودر قند با پودر دارچین آسیاب شده در یک کاسه یا بشقاب بریزید. خوب مخلوط کنید و کناری بگذارید.
حالا نوبت خمیر و پختن دوناتها است. یک قابلمه بردارید و داخل آن روغن بریزید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و شعله زیاد کنید تا روغن داغ شود. قبل از آن یک بار دیگر خمیر را به آرامیورز دهید. مقداری آرد بپاشید و کل خمیر را به شکل دایره ای در بیاورید. وسط خمیر را به یک کاتر یا یک باطری خالی کنید تا خمیر رول شود. این کار را برای همه دوناتها انجام دهید. حالا برای 15 تا 20 صبر کنید تا حجم دوناتها دو برابر شود.
در این مطلب: طرز تهیه مربای به خانگی با رنگ و طعم فوق العاده
وقتی روغن کاملا داغ شد. یکی یکی دوناتها را سرخ کنید. پخت هر دونات تقریبا 7 تا 10 دقیقه زمان میبرد تا کاملا مغز پخت شود. دقت کنید که هر دو طرف دونات باید کاملا طلایی شود اما زیاد پخته نشود، چون سفت شده و بافت لطیف خود را از دست خواهد داد.
دوناتهای پخته شده روی یک ورق بگذارید تا روغن آن گرفته شود. حالا نوبت تزئین دوناتها است. پس از این که دوناتها کاملا خنک شدند، میتوانید یک طرف دوناتها را به مخلوط شکلات خود بزنید و روی آن را با دارچین و شکر تزئین کنید.
امیدواریم با این طرز تهیه بتوانید خوشمزه ترین دوناتهای بدون فر را آماده کنید و از خوردن آن در یک دورهمیعصرانه لذت ببرید!
تمامی حقوق مطالب متعلق به خبرنامه میباشد.
خیلی از مردم دونات را جزو خوشمزه ترین دسرهای جهان میدانند. این خوراکی لذیذ اغلب از شیرینی فروشیها خریداری میشوند، اما ممکن است هوس کنید خودتان درست کنید. دوناتهای خانگی میتوانند خیلی سالم تر و خوشمزه تر باشند، اما باید نحوه درست کردن آن را بدانید. هرچند به طور معمول، برای پختن دوناتها از فر استفاده میشود. با این حال، اگر فر نداشته باشید هم میتوانید دونات خوش طعم و مزه آماده کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه دونات بدون فر را آموزش میدهیم که هم آسان و هم خوشمزه است.
لینک مرتبط: طرز پخت لبو قرمز با نبات که عطر و طعمی بی نظیر دارد!
برای یادگیری نحوه پخت دونات بدون فر به خواندن ادامه دهید. با این دستور پخت میتوانید بهترین دوناتها را پخته و میل کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر دونات بدون فر:
۲ فنجان آرد گندم (۲۵۰ گرم)
طرز تهیه دونات بدون شیر و خمیر مایه
½ قاشق چایخوری خمیر مایه
¼ فنجان شکر (36 گرم)
¾ فنجان شیر یا در صورت نیاز کمیبیشتر اضافه کنید
3 قاشق غذاخوری کره یا روغن
مقداری کم جوز هندی رنده شده یا جوز هندی آسیاب شده – اختیاری
لینک مرتبط: طرز تهیه مربای کدو تنبل خوشمزه برای میز صبحانه شما!
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل یا ½ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری پودر قند (شکر قنادی) یا شکر آسیاب شده
4 قاشق غذاخوری شیر یا کمیبیشتر در صورت نیاز
¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل یا یک قطره اسانس وانیل
2 تا 3 قاشق غذاخوری نارگیل خشک شده (رنده یا پودر شده) برای پاشیدن روی دوناتها، اختیاری
مطلب مرتبط: طرز تهیه باسلوق خانگی خوشمزه به روش بازاری!
۲ قاشق غذاخوری شکر ریز یا پودر قند
½ قاشق چایخوری پودر دارچین (دارچین آسیاب شده)
۲ قاشق غذاخوری کره – ذوب شده
لینک مرتبط: طرز تهیه پوره کدو حلوایی با یک روش ساده و آسان!
نکته: خمیر باید نرم و لطیف باشد. اگر خمیر نرم نباشد، دوناتها نیز بافت نرمی نخواهند داشت.
مطلب مرتبط: طرز تهیه چای ماسالای خوش عطر و طعم به روش هندی
شکر آسیاب شده یا پودر قند با پودر دارچین آسیاب شده در یک کاسه یا بشقاب بریزید. خوب مخلوط کنید و کناری بگذارید.
حالا نوبت خمیر و پختن دوناتها است. یک قابلمه بردارید و داخل آن روغن بریزید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و شعله زیاد کنید تا روغن داغ شود. قبل از آن یک بار دیگر خمیر را به آرامیورز دهید. مقداری آرد بپاشید و کل خمیر را به شکل دایره ای در بیاورید. وسط خمیر را به یک کاتر یا یک باطری خالی کنید تا خمیر رول شود. این کار را برای همه دوناتها انجام دهید. حالا برای 15 تا 20 صبر کنید تا حجم دوناتها دو برابر شود.
در این مطلب: طرز تهیه مربای به خانگی با رنگ و طعم فوق العاده
وقتی روغن کاملا داغ شد. یکی یکی دوناتها را سرخ کنید. پخت هر دونات تقریبا 7 تا 10 دقیقه زمان میبرد تا کاملا مغز پخت شود. دقت کنید که هر دو طرف دونات باید کاملا طلایی شود اما زیاد پخته نشود، چون سفت شده و بافت لطیف خود را از دست خواهد داد.
دوناتهای پخته شده روی یک ورق بگذارید تا روغن آن گرفته شود. حالا نوبت تزئین دوناتها است. پس از این که دوناتها کاملا خنک شدند، میتوانید یک طرف دوناتها را به مخلوط شکلات خود بزنید و روی آن را با دارچین و شکر تزئین کنید.
امیدواریم با این طرز تهیه بتوانید خوشمزه ترین دوناتهای بدون فر را آماده کنید و از خوردن آن در یک دورهمیعصرانه لذت ببرید!
تمامی حقوق مطالب متعلق به خبرنامه میباشد.
خیلی از مردم دونات را جزو خوشمزه ترین دسرهای جهان میدانند. این خوراکی لذیذ اغلب از شیرینی فروشیها خریداری میشوند، اما ممکن است هوس کنید خودتان درست کنید. دوناتهای خانگی میتوانند خیلی سالم تر و خوشمزه تر باشند، اما باید نحوه درست کردن آن را بدانید. هرچند به طور معمول، برای پختن دوناتها از فر استفاده میشود. با این حال، اگر فر نداشته باشید هم میتوانید دونات خوش طعم و مزه آماده کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه دونات بدون فر را آموزش میدهیم که هم آسان و هم خوشمزه است.
لینک مرتبط: طرز پخت لبو قرمز با نبات که عطر و طعمی بی نظیر دارد!
برای یادگیری نحوه پخت دونات بدون فر به خواندن ادامه دهید. با این دستور پخت میتوانید بهترین دوناتها را پخته و میل کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر دونات بدون فر:
۲ فنجان آرد گندم (۲۵۰ گرم)
طرز تهیه دونات بدون شیر و خمیر مایه
½ قاشق چایخوری خمیر مایه
¼ فنجان شکر (36 گرم)
¾ فنجان شیر یا در صورت نیاز کمیبیشتر اضافه کنید
3 قاشق غذاخوری کره یا روغن
مقداری کم جوز هندی رنده شده یا جوز هندی آسیاب شده – اختیاری
لینک مرتبط: طرز تهیه مربای کدو تنبل خوشمزه برای میز صبحانه شما!
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل یا ½ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری پودر قند (شکر قنادی) یا شکر آسیاب شده
4 قاشق غذاخوری شیر یا کمیبیشتر در صورت نیاز
¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل یا یک قطره اسانس وانیل
2 تا 3 قاشق غذاخوری نارگیل خشک شده (رنده یا پودر شده) برای پاشیدن روی دوناتها، اختیاری
مطلب مرتبط: طرز تهیه باسلوق خانگی خوشمزه به روش بازاری!
۲ قاشق غذاخوری شکر ریز یا پودر قند
½ قاشق چایخوری پودر دارچین (دارچین آسیاب شده)
۲ قاشق غذاخوری کره – ذوب شده
لینک مرتبط: طرز تهیه پوره کدو حلوایی با یک روش ساده و آسان!
نکته: خمیر باید نرم و لطیف باشد. اگر خمیر نرم نباشد، دوناتها نیز بافت نرمی نخواهند داشت.
مطلب مرتبط: طرز تهیه چای ماسالای خوش عطر و طعم به روش هندی
شکر آسیاب شده یا پودر قند با پودر دارچین آسیاب شده در یک کاسه یا بشقاب بریزید. خوب مخلوط کنید و کناری بگذارید.
حالا نوبت خمیر و پختن دوناتها است. یک قابلمه بردارید و داخل آن روغن بریزید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و شعله زیاد کنید تا روغن داغ شود. قبل از آن یک بار دیگر خمیر را به آرامیورز دهید. مقداری آرد بپاشید و کل خمیر را به شکل دایره ای در بیاورید. وسط خمیر را به یک کاتر یا یک باطری خالی کنید تا خمیر رول شود. این کار را برای همه دوناتها انجام دهید. حالا برای 15 تا 20 صبر کنید تا حجم دوناتها دو برابر شود.
در این مطلب: طرز تهیه مربای به خانگی با رنگ و طعم فوق العاده
وقتی روغن کاملا داغ شد. یکی یکی دوناتها را سرخ کنید. پخت هر دونات تقریبا 7 تا 10 دقیقه زمان میبرد تا کاملا مغز پخت شود. دقت کنید که هر دو طرف دونات باید کاملا طلایی شود اما زیاد پخته نشود، چون سفت شده و بافت لطیف خود را از دست خواهد داد.
دوناتهای پخته شده روی یک ورق بگذارید تا روغن آن گرفته شود. حالا نوبت تزئین دوناتها است. پس از این که دوناتها کاملا خنک شدند، میتوانید یک طرف دوناتها را به مخلوط شکلات خود بزنید و روی آن را با دارچین و شکر تزئین کنید.
امیدواریم با این طرز تهیه بتوانید خوشمزه ترین دوناتهای بدون فر را آماده کنید و از خوردن آن در یک دورهمیعصرانه لذت ببرید!
تمامی حقوق مطالب متعلق به خبرنامه میباشد.
خیلی از مردم دونات را جزو خوشمزه ترین دسرهای جهان میدانند. این خوراکی لذیذ اغلب از شیرینی فروشیها خریداری میشوند، اما ممکن است هوس کنید خودتان درست کنید. دوناتهای خانگی میتوانند خیلی سالم تر و خوشمزه تر باشند، اما باید نحوه درست کردن آن را بدانید. هرچند به طور معمول، برای پختن دوناتها از فر استفاده میشود. با این حال، اگر فر نداشته باشید هم میتوانید دونات خوش طعم و مزه آماده کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه دونات بدون فر را آموزش میدهیم که هم آسان و هم خوشمزه است.
لینک مرتبط: طرز پخت لبو قرمز با نبات که عطر و طعمی بی نظیر دارد!
برای یادگیری نحوه پخت دونات بدون فر به خواندن ادامه دهید. با این دستور پخت میتوانید بهترین دوناتها را پخته و میل کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر دونات بدون فر:
۲ فنجان آرد گندم (۲۵۰ گرم)
طرز تهیه دونات بدون شیر و خمیر مایه
½ قاشق چایخوری خمیر مایه
¼ فنجان شکر (36 گرم)
¾ فنجان شیر یا در صورت نیاز کمیبیشتر اضافه کنید
3 قاشق غذاخوری کره یا روغن
مقداری کم جوز هندی رنده شده یا جوز هندی آسیاب شده – اختیاری
لینک مرتبط: طرز تهیه مربای کدو تنبل خوشمزه برای میز صبحانه شما!
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل یا ½ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری پودر قند (شکر قنادی) یا شکر آسیاب شده
4 قاشق غذاخوری شیر یا کمیبیشتر در صورت نیاز
¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل یا یک قطره اسانس وانیل
2 تا 3 قاشق غذاخوری نارگیل خشک شده (رنده یا پودر شده) برای پاشیدن روی دوناتها، اختیاری
مطلب مرتبط: طرز تهیه باسلوق خانگی خوشمزه به روش بازاری!
۲ قاشق غذاخوری شکر ریز یا پودر قند
½ قاشق چایخوری پودر دارچین (دارچین آسیاب شده)
۲ قاشق غذاخوری کره – ذوب شده
لینک مرتبط: طرز تهیه پوره کدو حلوایی با یک روش ساده و آسان!
نکته: خمیر باید نرم و لطیف باشد. اگر خمیر نرم نباشد، دوناتها نیز بافت نرمی نخواهند داشت.
مطلب مرتبط: طرز تهیه چای ماسالای خوش عطر و طعم به روش هندی
شکر آسیاب شده یا پودر قند با پودر دارچین آسیاب شده در یک کاسه یا بشقاب بریزید. خوب مخلوط کنید و کناری بگذارید.
حالا نوبت خمیر و پختن دوناتها است. یک قابلمه بردارید و داخل آن روغن بریزید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و شعله زیاد کنید تا روغن داغ شود. قبل از آن یک بار دیگر خمیر را به آرامیورز دهید. مقداری آرد بپاشید و کل خمیر را به شکل دایره ای در بیاورید. وسط خمیر را به یک کاتر یا یک باطری خالی کنید تا خمیر رول شود. این کار را برای همه دوناتها انجام دهید. حالا برای 15 تا 20 صبر کنید تا حجم دوناتها دو برابر شود.
در این مطلب: طرز تهیه مربای به خانگی با رنگ و طعم فوق العاده
وقتی روغن کاملا داغ شد. یکی یکی دوناتها را سرخ کنید. پخت هر دونات تقریبا 7 تا 10 دقیقه زمان میبرد تا کاملا مغز پخت شود. دقت کنید که هر دو طرف دونات باید کاملا طلایی شود اما زیاد پخته نشود، چون سفت شده و بافت لطیف خود را از دست خواهد داد.
دوناتهای پخته شده روی یک ورق بگذارید تا روغن آن گرفته شود. حالا نوبت تزئین دوناتها است. پس از این که دوناتها کاملا خنک شدند، میتوانید یک طرف دوناتها را به مخلوط شکلات خود بزنید و روی آن را با دارچین و شکر تزئین کنید.
امیدواریم با این طرز تهیه بتوانید خوشمزه ترین دوناتهای بدون فر را آماده کنید و از خوردن آن در یک دورهمیعصرانه لذت ببرید!
تمامی حقوق مطالب متعلق به خبرنامه میباشد.
خیلی از مردم دونات را جزو خوشمزه ترین دسرهای جهان میدانند. این خوراکی لذیذ اغلب از شیرینی فروشیها خریداری میشوند، اما ممکن است هوس کنید خودتان درست کنید. دوناتهای خانگی میتوانند خیلی سالم تر و خوشمزه تر باشند، اما باید نحوه درست کردن آن را بدانید. هرچند به طور معمول، برای پختن دوناتها از فر استفاده میشود. با این حال، اگر فر نداشته باشید هم میتوانید دونات خوش طعم و مزه آماده کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه دونات بدون فر را آموزش میدهیم که هم آسان و هم خوشمزه است.
لینک مرتبط: طرز پخت لبو قرمز با نبات که عطر و طعمی بی نظیر دارد!
برای یادگیری نحوه پخت دونات بدون فر به خواندن ادامه دهید. با این دستور پخت میتوانید بهترین دوناتها را پخته و میل کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر دونات بدون فر:
۲ فنجان آرد گندم (۲۵۰ گرم)
طرز تهیه دونات بدون شیر و خمیر مایه
½ قاشق چایخوری خمیر مایه
¼ فنجان شکر (36 گرم)
¾ فنجان شیر یا در صورت نیاز کمیبیشتر اضافه کنید
3 قاشق غذاخوری کره یا روغن
مقداری کم جوز هندی رنده شده یا جوز هندی آسیاب شده – اختیاری
لینک مرتبط: طرز تهیه مربای کدو تنبل خوشمزه برای میز صبحانه شما!
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل یا ½ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری پودر قند (شکر قنادی) یا شکر آسیاب شده
4 قاشق غذاخوری شیر یا کمیبیشتر در صورت نیاز
¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل یا یک قطره اسانس وانیل
2 تا 3 قاشق غذاخوری نارگیل خشک شده (رنده یا پودر شده) برای پاشیدن روی دوناتها، اختیاری
مطلب مرتبط: طرز تهیه باسلوق خانگی خوشمزه به روش بازاری!
۲ قاشق غذاخوری شکر ریز یا پودر قند
½ قاشق چایخوری پودر دارچین (دارچین آسیاب شده)
۲ قاشق غذاخوری کره – ذوب شده
لینک مرتبط: طرز تهیه پوره کدو حلوایی با یک روش ساده و آسان!
نکته: خمیر باید نرم و لطیف باشد. اگر خمیر نرم نباشد، دوناتها نیز بافت نرمی نخواهند داشت.
مطلب مرتبط: طرز تهیه چای ماسالای خوش عطر و طعم به روش هندی
شکر آسیاب شده یا پودر قند با پودر دارچین آسیاب شده در یک کاسه یا بشقاب بریزید. خوب مخلوط کنید و کناری بگذارید.
حالا نوبت خمیر و پختن دوناتها است. یک قابلمه بردارید و داخل آن روغن بریزید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و شعله زیاد کنید تا روغن داغ شود. قبل از آن یک بار دیگر خمیر را به آرامیورز دهید. مقداری آرد بپاشید و کل خمیر را به شکل دایره ای در بیاورید. وسط خمیر را به یک کاتر یا یک باطری خالی کنید تا خمیر رول شود. این کار را برای همه دوناتها انجام دهید. حالا برای 15 تا 20 صبر کنید تا حجم دوناتها دو برابر شود.
در این مطلب: طرز تهیه مربای به خانگی با رنگ و طعم فوق العاده
وقتی روغن کاملا داغ شد. یکی یکی دوناتها را سرخ کنید. پخت هر دونات تقریبا 7 تا 10 دقیقه زمان میبرد تا کاملا مغز پخت شود. دقت کنید که هر دو طرف دونات باید کاملا طلایی شود اما زیاد پخته نشود، چون سفت شده و بافت لطیف خود را از دست خواهد داد.
دوناتهای پخته شده روی یک ورق بگذارید تا روغن آن گرفته شود. حالا نوبت تزئین دوناتها است. پس از این که دوناتها کاملا خنک شدند، میتوانید یک طرف دوناتها را به مخلوط شکلات خود بزنید و روی آن را با دارچین و شکر تزئین کنید.
امیدواریم با این طرز تهیه بتوانید خوشمزه ترین دوناتهای بدون فر را آماده کنید و از خوردن آن در یک دورهمیعصرانه لذت ببرید!
تمامی حقوق مطالب متعلق به خبرنامه میباشد.
خیلی از مردم دونات را جزو خوشمزه ترین دسرهای جهان میدانند. این خوراکی لذیذ اغلب از شیرینی فروشیها خریداری میشوند، اما ممکن است هوس کنید خودتان درست کنید. دوناتهای خانگی میتوانند خیلی سالم تر و خوشمزه تر باشند، اما باید نحوه درست کردن آن را بدانید. هرچند به طور معمول، برای پختن دوناتها از فر استفاده میشود. با این حال، اگر فر نداشته باشید هم میتوانید دونات خوش طعم و مزه آماده کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه دونات بدون فر را آموزش میدهیم که هم آسان و هم خوشمزه است.
لینک مرتبط: طرز پخت لبو قرمز با نبات که عطر و طعمی بی نظیر دارد!
برای یادگیری نحوه پخت دونات بدون فر به خواندن ادامه دهید. با این دستور پخت میتوانید بهترین دوناتها را پخته و میل کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر دونات بدون فر:
۲ فنجان آرد گندم (۲۵۰ گرم)
طرز تهیه دونات بدون شیر و خمیر مایه
½ قاشق چایخوری خمیر مایه
¼ فنجان شکر (36 گرم)
¾ فنجان شیر یا در صورت نیاز کمیبیشتر اضافه کنید
3 قاشق غذاخوری کره یا روغن
مقداری کم جوز هندی رنده شده یا جوز هندی آسیاب شده – اختیاری
لینک مرتبط: طرز تهیه مربای کدو تنبل خوشمزه برای میز صبحانه شما!
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل یا ½ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری پودر قند (شکر قنادی) یا شکر آسیاب شده
4 قاشق غذاخوری شیر یا کمیبیشتر در صورت نیاز
¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل یا یک قطره اسانس وانیل
2 تا 3 قاشق غذاخوری نارگیل خشک شده (رنده یا پودر شده) برای پاشیدن روی دوناتها، اختیاری
مطلب مرتبط: طرز تهیه باسلوق خانگی خوشمزه به روش بازاری!
۲ قاشق غذاخوری شکر ریز یا پودر قند
½ قاشق چایخوری پودر دارچین (دارچین آسیاب شده)
۲ قاشق غذاخوری کره – ذوب شده
لینک مرتبط: طرز تهیه پوره کدو حلوایی با یک روش ساده و آسان!
نکته: خمیر باید نرم و لطیف باشد. اگر خمیر نرم نباشد، دوناتها نیز بافت نرمی نخواهند داشت.
مطلب مرتبط: طرز تهیه چای ماسالای خوش عطر و طعم به روش هندی
شکر آسیاب شده یا پودر قند با پودر دارچین آسیاب شده در یک کاسه یا بشقاب بریزید. خوب مخلوط کنید و کناری بگذارید.
حالا نوبت خمیر و پختن دوناتها است. یک قابلمه بردارید و داخل آن روغن بریزید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و شعله زیاد کنید تا روغن داغ شود. قبل از آن یک بار دیگر خمیر را به آرامیورز دهید. مقداری آرد بپاشید و کل خمیر را به شکل دایره ای در بیاورید. وسط خمیر را به یک کاتر یا یک باطری خالی کنید تا خمیر رول شود. این کار را برای همه دوناتها انجام دهید. حالا برای 15 تا 20 صبر کنید تا حجم دوناتها دو برابر شود.
در این مطلب: طرز تهیه مربای به خانگی با رنگ و طعم فوق العاده
وقتی روغن کاملا داغ شد. یکی یکی دوناتها را سرخ کنید. پخت هر دونات تقریبا 7 تا 10 دقیقه زمان میبرد تا کاملا مغز پخت شود. دقت کنید که هر دو طرف دونات باید کاملا طلایی شود اما زیاد پخته نشود، چون سفت شده و بافت لطیف خود را از دست خواهد داد.
دوناتهای پخته شده روی یک ورق بگذارید تا روغن آن گرفته شود. حالا نوبت تزئین دوناتها است. پس از این که دوناتها کاملا خنک شدند، میتوانید یک طرف دوناتها را به مخلوط شکلات خود بزنید و روی آن را با دارچین و شکر تزئین کنید.
امیدواریم با این طرز تهیه بتوانید خوشمزه ترین دوناتهای بدون فر را آماده کنید و از خوردن آن در یک دورهمیعصرانه لذت ببرید!
تمامی حقوق مطالب متعلق به خبرنامه میباشد.
خیلی از مردم دونات را جزو خوشمزه ترین دسرهای جهان میدانند. این خوراکی لذیذ اغلب از شیرینی فروشیها خریداری میشوند، اما ممکن است هوس کنید خودتان درست کنید. دوناتهای خانگی میتوانند خیلی سالم تر و خوشمزه تر باشند، اما باید نحوه درست کردن آن را بدانید. هرچند به طور معمول، برای پختن دوناتها از فر استفاده میشود. با این حال، اگر فر نداشته باشید هم میتوانید دونات خوش طعم و مزه آماده کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه دونات بدون فر را آموزش میدهیم که هم آسان و هم خوشمزه است.
لینک مرتبط: طرز پخت لبو قرمز با نبات که عطر و طعمی بی نظیر دارد!
برای یادگیری نحوه پخت دونات بدون فر به خواندن ادامه دهید. با این دستور پخت میتوانید بهترین دوناتها را پخته و میل کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر دونات بدون فر:
۲ فنجان آرد گندم (۲۵۰ گرم)
طرز تهیه دونات بدون شیر و خمیر مایه
½ قاشق چایخوری خمیر مایه
¼ فنجان شکر (36 گرم)
¾ فنجان شیر یا در صورت نیاز کمیبیشتر اضافه کنید
3 قاشق غذاخوری کره یا روغن
مقداری کم جوز هندی رنده شده یا جوز هندی آسیاب شده – اختیاری
لینک مرتبط: طرز تهیه مربای کدو تنبل خوشمزه برای میز صبحانه شما!
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل یا ½ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری پودر قند (شکر قنادی) یا شکر آسیاب شده
4 قاشق غذاخوری شیر یا کمیبیشتر در صورت نیاز
¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل یا یک قطره اسانس وانیل
2 تا 3 قاشق غذاخوری نارگیل خشک شده (رنده یا پودر شده) برای پاشیدن روی دوناتها، اختیاری
مطلب مرتبط: طرز تهیه باسلوق خانگی خوشمزه به روش بازاری!
۲ قاشق غذاخوری شکر ریز یا پودر قند
½ قاشق چایخوری پودر دارچین (دارچین آسیاب شده)
۲ قاشق غذاخوری کره – ذوب شده
لینک مرتبط: طرز تهیه پوره کدو حلوایی با یک روش ساده و آسان!
نکته: خمیر باید نرم و لطیف باشد. اگر خمیر نرم نباشد، دوناتها نیز بافت نرمی نخواهند داشت.
مطلب مرتبط: طرز تهیه چای ماسالای خوش عطر و طعم به روش هندی
شکر آسیاب شده یا پودر قند با پودر دارچین آسیاب شده در یک کاسه یا بشقاب بریزید. خوب مخلوط کنید و کناری بگذارید.
حالا نوبت خمیر و پختن دوناتها است. یک قابلمه بردارید و داخل آن روغن بریزید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و شعله زیاد کنید تا روغن داغ شود. قبل از آن یک بار دیگر خمیر را به آرامیورز دهید. مقداری آرد بپاشید و کل خمیر را به شکل دایره ای در بیاورید. وسط خمیر را به یک کاتر یا یک باطری خالی کنید تا خمیر رول شود. این کار را برای همه دوناتها انجام دهید. حالا برای 15 تا 20 صبر کنید تا حجم دوناتها دو برابر شود.
در این مطلب: طرز تهیه مربای به خانگی با رنگ و طعم فوق العاده
وقتی روغن کاملا داغ شد. یکی یکی دوناتها را سرخ کنید. پخت هر دونات تقریبا 7 تا 10 دقیقه زمان میبرد تا کاملا مغز پخت شود. دقت کنید که هر دو طرف دونات باید کاملا طلایی شود اما زیاد پخته نشود، چون سفت شده و بافت لطیف خود را از دست خواهد داد.
دوناتهای پخته شده روی یک ورق بگذارید تا روغن آن گرفته شود. حالا نوبت تزئین دوناتها است. پس از این که دوناتها کاملا خنک شدند، میتوانید یک طرف دوناتها را به مخلوط شکلات خود بزنید و روی آن را با دارچین و شکر تزئین کنید.
امیدواریم با این طرز تهیه بتوانید خوشمزه ترین دوناتهای بدون فر را آماده کنید و از خوردن آن در یک دورهمیعصرانه لذت ببرید!
تمامی حقوق مطالب متعلق به خبرنامه میباشد.
خیلی از مردم دونات را جزو خوشمزه ترین دسرهای جهان میدانند. این خوراکی لذیذ اغلب از شیرینی فروشیها خریداری میشوند، اما ممکن است هوس کنید خودتان درست کنید. دوناتهای خانگی میتوانند خیلی سالم تر و خوشمزه تر باشند، اما باید نحوه درست کردن آن را بدانید. هرچند به طور معمول، برای پختن دوناتها از فر استفاده میشود. با این حال، اگر فر نداشته باشید هم میتوانید دونات خوش طعم و مزه آماده کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه دونات بدون فر را آموزش میدهیم که هم آسان و هم خوشمزه است.
لینک مرتبط: طرز پخت لبو قرمز با نبات که عطر و طعمی بی نظیر دارد!
برای یادگیری نحوه پخت دونات بدون فر به خواندن ادامه دهید. با این دستور پخت میتوانید بهترین دوناتها را پخته و میل کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر دونات بدون فر:
۲ فنجان آرد گندم (۲۵۰ گرم)
طرز تهیه دونات بدون شیر و خمیر مایه
½ قاشق چایخوری خمیر مایه
¼ فنجان شکر (36 گرم)
¾ فنجان شیر یا در صورت نیاز کمیبیشتر اضافه کنید
3 قاشق غذاخوری کره یا روغن
مقداری کم جوز هندی رنده شده یا جوز هندی آسیاب شده – اختیاری
لینک مرتبط: طرز تهیه مربای کدو تنبل خوشمزه برای میز صبحانه شما!
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل یا ½ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری پودر قند (شکر قنادی) یا شکر آسیاب شده
4 قاشق غذاخوری شیر یا کمیبیشتر در صورت نیاز
¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل یا یک قطره اسانس وانیل
2 تا 3 قاشق غذاخوری نارگیل خشک شده (رنده یا پودر شده) برای پاشیدن روی دوناتها، اختیاری
مطلب مرتبط: طرز تهیه باسلوق خانگی خوشمزه به روش بازاری!
۲ قاشق غذاخوری شکر ریز یا پودر قند
½ قاشق چایخوری پودر دارچین (دارچین آسیاب شده)
۲ قاشق غذاخوری کره – ذوب شده
لینک مرتبط: طرز تهیه پوره کدو حلوایی با یک روش ساده و آسان!
نکته: خمیر باید نرم و لطیف باشد. اگر خمیر نرم نباشد، دوناتها نیز بافت نرمی نخواهند داشت.
مطلب مرتبط: طرز تهیه چای ماسالای خوش عطر و طعم به روش هندی
شکر آسیاب شده یا پودر قند با پودر دارچین آسیاب شده در یک کاسه یا بشقاب بریزید. خوب مخلوط کنید و کناری بگذارید.
حالا نوبت خمیر و پختن دوناتها است. یک قابلمه بردارید و داخل آن روغن بریزید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و شعله زیاد کنید تا روغن داغ شود. قبل از آن یک بار دیگر خمیر را به آرامیورز دهید. مقداری آرد بپاشید و کل خمیر را به شکل دایره ای در بیاورید. وسط خمیر را به یک کاتر یا یک باطری خالی کنید تا خمیر رول شود. این کار را برای همه دوناتها انجام دهید. حالا برای 15 تا 20 صبر کنید تا حجم دوناتها دو برابر شود.
در این مطلب: طرز تهیه مربای به خانگی با رنگ و طعم فوق العاده
وقتی روغن کاملا داغ شد. یکی یکی دوناتها را سرخ کنید. پخت هر دونات تقریبا 7 تا 10 دقیقه زمان میبرد تا کاملا مغز پخت شود. دقت کنید که هر دو طرف دونات باید کاملا طلایی شود اما زیاد پخته نشود، چون سفت شده و بافت لطیف خود را از دست خواهد داد.
دوناتهای پخته شده روی یک ورق بگذارید تا روغن آن گرفته شود. حالا نوبت تزئین دوناتها است. پس از این که دوناتها کاملا خنک شدند، میتوانید یک طرف دوناتها را به مخلوط شکلات خود بزنید و روی آن را با دارچین و شکر تزئین کنید.
امیدواریم با این طرز تهیه بتوانید خوشمزه ترین دوناتهای بدون فر را آماده کنید و از خوردن آن در یک دورهمیعصرانه لذت ببرید!
تمامی حقوق مطالب متعلق به خبرنامه میباشد.
خیلی از مردم دونات را جزو خوشمزه ترین دسرهای جهان میدانند. این خوراکی لذیذ اغلب از شیرینی فروشیها خریداری میشوند، اما ممکن است هوس کنید خودتان درست کنید. دوناتهای خانگی میتوانند خیلی سالم تر و خوشمزه تر باشند، اما باید نحوه درست کردن آن را بدانید. هرچند به طور معمول، برای پختن دوناتها از فر استفاده میشود. با این حال، اگر فر نداشته باشید هم میتوانید دونات خوش طعم و مزه آماده کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه دونات بدون فر را آموزش میدهیم که هم آسان و هم خوشمزه است.
لینک مرتبط: طرز پخت لبو قرمز با نبات که عطر و طعمی بی نظیر دارد!
برای یادگیری نحوه پخت دونات بدون فر به خواندن ادامه دهید. با این دستور پخت میتوانید بهترین دوناتها را پخته و میل کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر دونات بدون فر:
۲ فنجان آرد گندم (۲۵۰ گرم)
طرز تهیه دونات بدون شیر و خمیر مایه
½ قاشق چایخوری خمیر مایه
¼ فنجان شکر (36 گرم)
¾ فنجان شیر یا در صورت نیاز کمیبیشتر اضافه کنید
3 قاشق غذاخوری کره یا روغن
مقداری کم جوز هندی رنده شده یا جوز هندی آسیاب شده – اختیاری
لینک مرتبط: طرز تهیه مربای کدو تنبل خوشمزه برای میز صبحانه شما!
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل یا ½ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری پودر قند (شکر قنادی) یا شکر آسیاب شده
4 قاشق غذاخوری شیر یا کمیبیشتر در صورت نیاز
¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل یا یک قطره اسانس وانیل
2 تا 3 قاشق غذاخوری نارگیل خشک شده (رنده یا پودر شده) برای پاشیدن روی دوناتها، اختیاری
مطلب مرتبط: طرز تهیه باسلوق خانگی خوشمزه به روش بازاری!
۲ قاشق غذاخوری شکر ریز یا پودر قند
½ قاشق چایخوری پودر دارچین (دارچین آسیاب شده)
۲ قاشق غذاخوری کره – ذوب شده
لینک مرتبط: طرز تهیه پوره کدو حلوایی با یک روش ساده و آسان!
نکته: خمیر باید نرم و لطیف باشد. اگر خمیر نرم نباشد، دوناتها نیز بافت نرمی نخواهند داشت.
مطلب مرتبط: طرز تهیه چای ماسالای خوش عطر و طعم به روش هندی
شکر آسیاب شده یا پودر قند با پودر دارچین آسیاب شده در یک کاسه یا بشقاب بریزید. خوب مخلوط کنید و کناری بگذارید.
حالا نوبت خمیر و پختن دوناتها است. یک قابلمه بردارید و داخل آن روغن بریزید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و شعله زیاد کنید تا روغن داغ شود. قبل از آن یک بار دیگر خمیر را به آرامیورز دهید. مقداری آرد بپاشید و کل خمیر را به شکل دایره ای در بیاورید. وسط خمیر را به یک کاتر یا یک باطری خالی کنید تا خمیر رول شود. این کار را برای همه دوناتها انجام دهید. حالا برای 15 تا 20 صبر کنید تا حجم دوناتها دو برابر شود.
در این مطلب: طرز تهیه مربای به خانگی با رنگ و طعم فوق العاده
وقتی روغن کاملا داغ شد. یکی یکی دوناتها را سرخ کنید. پخت هر دونات تقریبا 7 تا 10 دقیقه زمان میبرد تا کاملا مغز پخت شود. دقت کنید که هر دو طرف دونات باید کاملا طلایی شود اما زیاد پخته نشود، چون سفت شده و بافت لطیف خود را از دست خواهد داد.
دوناتهای پخته شده روی یک ورق بگذارید تا روغن آن گرفته شود. حالا نوبت تزئین دوناتها است. پس از این که دوناتها کاملا خنک شدند، میتوانید یک طرف دوناتها را به مخلوط شکلات خود بزنید و روی آن را با دارچین و شکر تزئین کنید.
امیدواریم با این طرز تهیه بتوانید خوشمزه ترین دوناتهای بدون فر را آماده کنید و از خوردن آن در یک دورهمیعصرانه لذت ببرید!
تمامی حقوق مطالب متعلق به خبرنامه میباشد.
خیلی از مردم دونات را جزو خوشمزه ترین دسرهای جهان میدانند. این خوراکی لذیذ اغلب از شیرینی فروشیها خریداری میشوند، اما ممکن است هوس کنید خودتان درست کنید. دوناتهای خانگی میتوانند خیلی سالم تر و خوشمزه تر باشند، اما باید نحوه درست کردن آن را بدانید. هرچند به طور معمول، برای پختن دوناتها از فر استفاده میشود. با این حال، اگر فر نداشته باشید هم میتوانید دونات خوش طعم و مزه آماده کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه دونات بدون فر را آموزش میدهیم که هم آسان و هم خوشمزه است.
لینک مرتبط: طرز پخت لبو قرمز با نبات که عطر و طعمی بی نظیر دارد!
برای یادگیری نحوه پخت دونات بدون فر به خواندن ادامه دهید. با این دستور پخت میتوانید بهترین دوناتها را پخته و میل کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر دونات بدون فر:
۲ فنجان آرد گندم (۲۵۰ گرم)
طرز تهیه دونات بدون شیر و خمیر مایه
½ قاشق چایخوری خمیر مایه
¼ فنجان شکر (36 گرم)
¾ فنجان شیر یا در صورت نیاز کمیبیشتر اضافه کنید
3 قاشق غذاخوری کره یا روغن
مقداری کم جوز هندی رنده شده یا جوز هندی آسیاب شده – اختیاری
لینک مرتبط: طرز تهیه مربای کدو تنبل خوشمزه برای میز صبحانه شما!
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل یا ½ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری پودر قند (شکر قنادی) یا شکر آسیاب شده
4 قاشق غذاخوری شیر یا کمیبیشتر در صورت نیاز
¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل یا یک قطره اسانس وانیل
2 تا 3 قاشق غذاخوری نارگیل خشک شده (رنده یا پودر شده) برای پاشیدن روی دوناتها، اختیاری
مطلب مرتبط: طرز تهیه باسلوق خانگی خوشمزه به روش بازاری!
۲ قاشق غذاخوری شکر ریز یا پودر قند
½ قاشق چایخوری پودر دارچین (دارچین آسیاب شده)
۲ قاشق غذاخوری کره – ذوب شده
لینک مرتبط: طرز تهیه پوره کدو حلوایی با یک روش ساده و آسان!
نکته: خمیر باید نرم و لطیف باشد. اگر خمیر نرم نباشد، دوناتها نیز بافت نرمی نخواهند داشت.
مطلب مرتبط: طرز تهیه چای ماسالای خوش عطر و طعم به روش هندی
شکر آسیاب شده یا پودر قند با پودر دارچین آسیاب شده در یک کاسه یا بشقاب بریزید. خوب مخلوط کنید و کناری بگذارید.
حالا نوبت خمیر و پختن دوناتها است. یک قابلمه بردارید و داخل آن روغن بریزید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و شعله زیاد کنید تا روغن داغ شود. قبل از آن یک بار دیگر خمیر را به آرامیورز دهید. مقداری آرد بپاشید و کل خمیر را به شکل دایره ای در بیاورید. وسط خمیر را به یک کاتر یا یک باطری خالی کنید تا خمیر رول شود. این کار را برای همه دوناتها انجام دهید. حالا برای 15 تا 20 صبر کنید تا حجم دوناتها دو برابر شود.
در این مطلب: طرز تهیه مربای به خانگی با رنگ و طعم فوق العاده
وقتی روغن کاملا داغ شد. یکی یکی دوناتها را سرخ کنید. پخت هر دونات تقریبا 7 تا 10 دقیقه زمان میبرد تا کاملا مغز پخت شود. دقت کنید که هر دو طرف دونات باید کاملا طلایی شود اما زیاد پخته نشود، چون سفت شده و بافت لطیف خود را از دست خواهد داد.
دوناتهای پخته شده روی یک ورق بگذارید تا روغن آن گرفته شود. حالا نوبت تزئین دوناتها است. پس از این که دوناتها کاملا خنک شدند، میتوانید یک طرف دوناتها را به مخلوط شکلات خود بزنید و روی آن را با دارچین و شکر تزئین کنید.
امیدواریم با این طرز تهیه بتوانید خوشمزه ترین دوناتهای بدون فر را آماده کنید و از خوردن آن در یک دورهمیعصرانه لذت ببرید!
دیدگاهتان را بنویسید