طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده



طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

طرز تهیه لوز بادامی لوز بادامی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای …

پنکیک شکلاتی یکی از انواع پنکیک های بسیار محبوب بین المللی است که معمولا در کنار عسل، مربا و .. برای صبحانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک شکلاتی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

برای تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه و ساده ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم با دمای محیط کاملا هماهنگ شوند.طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

حالا درون یک کاسه مناسب تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل اضافه می کنیم و به مدت ۷ دقیقه با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مواد سفید و کش دار شود. در ادامه کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم.

در این مرحله کره را بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود. در ادامه کره آب شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم.

حالا درون یک کاسه جداگانه آرد را به همراه پودر کاکائو و بکینگ پودر اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه برای جلوگیری از گلوله شدن آرد مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه می کنیم.

در این مرحله با دور کند همزن برقی به مدت ۲۰ ثانیه در یک جهت هم می زنیم تا مواد ترکیب و یک دست شود. توجه داشته باشید مایه پنکیک را زیاد هم نزنید، به دلیل آن که بکینگ پودر غیر فعال می شود و پنکیک پف نمی کند.

حالا روی کاسه حاوی مایه پنکیک را با سلفون می پوشانیم، سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

در این مرحله درون تابه را به مقدار کمی روغن چرب می کنیم، سپس یک ملاقه مایه پنکیک درون تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روی پنکیک حباب های ریزی ایجاد شود، سپس بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن پخته شود.

  • طرز تهیه کتلت در فر
  • در نهایت به همین ترتیب پنکیک ها را درست می کنیم تا مایه پنکیک تمام شود. در ادامه پنکیک ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس با سس شکلات و پودر پسته تزئین می کنیم. در آخر به همراه چای یا قهوه سرو کنید. نوش جان.

    دستور پخت پنکیک شکلاتی خوشمزه

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    بعضی وقت‌ها که ایده یک صبحانه متفاوت به سرمان می‌زند، پنکیک شکلاتی گزینه‌ای بسیار خوشمزه و مناسب است. چون طرز تهیه بسیار راحتی دارد و ۱۰ دقیقه قبل وعده صبحانه می‌توانید پنکیک شکلاتی داغ و تازه را آماده و میل کنید. با طرز تهیه پنکیک شکلاتی در وبسایت پارسی دی با ما همراه باشید.

    با این مقدار مواد اولیه می تونیم برای ۴ نفر پنکیک شکلاتی درست کنیم.

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    ابتدا شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ و کش دار شود. سپس کره که بهتره است در دمای محیط آب شده باشد و شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم. بعد از آن پودر کاکائو را هم افزوده و دوباره با همزن دستی مواد را مخلوط میکنیم. اگر دوست داشتید میتوانید به جای یک قاشق پودر کاکائو از یک قاشق نوتلا استفاده کنید. یعنی ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو و یک قاشق غذاخوری نوتلا.

    در این مرحله بیکینگ پودر و آرد را که الک کرده ایم کم کم به مواد اضافه کرده و مواد رو هم میزنیم.

    در این مرحله یک ماهیتابه را روی دمای متوسط گذاشته تا داغ شده و با برس کمی چرب کنید. اگر از نچسب بودن تابه اطمینان دارید می توانید تابه را چرب نکنید.

    در این مرحله از مواد پنکیک با یک ملاقه کوچک یا قاشق بزرگ در تابه بریزید و اجازه بدهید خودش پخش شود. زمانی که که کناره های پنکیک بسته شد و روی آن شروع به حباب زدن کرد حدود ۳ الی ۴ دقیقه طول می کشد، حالا باید پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم حدود ۲ تا ۳ دقیقه بپزد. در ماهیتابه در تمام مراحل پخت پنکیک باید باز باشد.

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    

    طرز تهیه شکلات سالامی شکلات سالامی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و لاکچری است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

    پنکیک شکلاتی یکی از انواع صبحانه های بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که معمولا به همراه شکلات صبحانه یا نوتلا سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

    برای تهیه پنکیک شکلاتی ساده در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم مواد با دمای محیط کاملا هماهنگ شوند.طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    در این مرحله پس از گذشت این زمان تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ سفید و کش دار شود.

    حالا کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود. در ادامه کره ذوب شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی در حد مخلوط شدن به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم.

    در این مرحله شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و به مدت ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم.

    حالا مخلوط آرد را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با دور کند همزن برقی مایه پنکیک را در یک سمت به مدت ۲۰ ثانیه هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.

    توجه داشته باشید مایه پنکیک را بیش از حد هم نزنید، به دلیل آن که بکینگ پودر غیر فعال می شود و پنکیک پف نمی کند. در ادامه روی کاسه حاوی مایه پنکیک را با سلفون می پوشانیم و در دمای محیط قرار می دهیم.

    در این مرحله اجازه می دهیم مایه پنکیک به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس درون تابه را به مقداری روغن مایع چرب می کنیم.

  • طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی برای دو نفر
  • در این مرحله یک ملاقه از مایه پنکیک شکلاتی درون تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روی پنکیک حباب های ریزی ایجاد شود، سپس پنکیک را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا پخته شود.

    در نهایت به همین ترتیب پنکیک ها را درست می کنیم تا مایه پنکیک تمام شود. در ادامه پنکیک ها را درون ظرف مورد نظرمان روی هم قرار می دهیم، سپس به همراه سس شکلات و میوه های اسلایس شده سرو می کنیم. نوش جان.

    

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    طرز تهیه شیرینی دو رنگ کنجدی شیرینی دو رنگ کنجدی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و جذاب ایرانی است که بافت آن به بافت کوکی شباهت دارد، برای مشاهده آموزش کامل …

    طرز تهیه بیسکویت شطرنجی بیسکوییت شطرنجی یک بیسکوییت دو رنگ است که رنگ شکلاتی آن از پودر کاکائو بدست می آید. این بیسکوییت به صورت شطرنجی و رنگ ها به صورت سفید …

    طرز تهیه چیز کیک کیوی چیز کیک یک نوع دسر یا کیک بسیار خوشمزه و شیک است که طرفداران زیادی دارد. تلفیق پنیر و شکر کنار هم، طعم فوق العاده ای ایجاد …

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    پنکیک یکی از انواع صبحانه های خوشمزه بین المللی است که به دلیل اینکه در تابه های کوچک تهیه می شود با نام پنکیک شهرت یافته است. پنکیک انواع بسیار متنوعی دارد و در کشورهای مختلف با روش های متنوعی پخته می شود که معمولا به عنوان میان وعده، عصرانه و بیشتر صبحانه سرو می شود. البته نوعی پن کیک هم وجود دارد که به عنوان پیش غذا سرو می شود و معمولا با گوشت یا مرغ تهیه می شود. در این دستور آموزش پنکیک به روش انگلیسی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم که معمولا به همراه عسل، خامه و یا میوه های تازه فصل سرو می شود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه پنکیک خانگی در ادامه با سایت فرهنگی و آموزشی چیشی همراه باشید.

    برای تهیه پنکیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه مناسب می ریزیم و آنرا کمی می زنیم تا بافت آن از هم جدا شود و کاملا با هم ترکیب شوند، سپس شکر را به همراه وانیل را به آن می افزاییم و مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

    یک نکته مهم در مورد اضافه کردن وانیل که باید مقدار بسیار کمی وانیل اضافه کنید، چون اگر وانیل بیشتر از حد باشد باعث تلخی طعم پنکیک ها می شود. در ادامه پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم روغن مایع را نیز به کاسه اضافه می کنیم.

    حالا با همزن دستی مواد را به خوبی هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شوند، سپس بکینگ پودر و مقدار خیلی کمی نمک را در یک ظرف جا دار با آرد سفید مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد را دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا نرم شود.

    در این مرحله مخلوط آرد را پس از الک کردن به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم و همگی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس شیر را کم کم به مواد اضافه می کنیم و مداوم مواد را مخلوط می کنیم تا مایه پنکیک یکدست شود.

    در صورتی که شیر در دسترس ندارید یا به هر دلیلی نمی خواهید از شیر استفاده کنید می توانید از آب هم برای تهیه پن کیک استفاده کنید. پس از اینکه خمیر پن کیک آماده شد یک تابه بسیار کوچک به اندازه پنکیک روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید.

  • طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد برنج
  • سپس با مقدار کمی روغن مایع کف تابه را چرب کنید، حالا به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد داخل تابه بریزید ( نیاز نیست خودتان مایه پنکیک را پخش کنید چون خودش باید به حدی شل باشد که خود به خود پخش شود ) و اجازه دهید حباب بزند.

    پس از اینکه کف پنکیک رنگ گرفت، آنرا را برگردانید تا سمت دیگرش نیز طلایی شود. به همین ترتیب تمام پن کیک ها را آماده کنید سپس می توانید به همراه انواع میوه های تازه فصل مثل توت فرنگی ، موز ، آناناس و … یا انواع صبحانه های معمول مثل عسل ، انواع مربا ، نوتلا و کره سرو کنید.

    سر آشپزهای معروف همگی توصیه می کنند برای تهیه پن کیک از شیر استفاده کنید زیرا شیر علاوه بر اینکه طعم بهتری به پن کیک شما می دهید باعث می شود پن کیک شما بافتی نرم داشته باشد و همچنین می توانید مدت زمان بیشتری آنرا بدون اینکه خشک شود نگهداری کنید.

    برای لذیذتر شدن طعم پنکیک می توانید مقداری کره هم به مایه آن اضافه کنید ، البته به دلیل اینکه شما می توانید پس از پایان پخت پنکیک ها کره را اضافه کنید می توانید پنکیک خود را بدون کره تهیه کنید، زیرا برخی افراد پنکیک را با کره دوست ندارند.

    در صورتی که تمایل دارید پنکیک های شما تخت نباشند و حالت پفکی مانند کیک داشته باشند می توانید نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر به مایه پنکیک اضافه کنید. نکته دیگر اینکه برای اینکه خاصیت بکینگ پودر از بین نرود نباید آنرا بیش از حد مخلوط کنید.

    پس از اینکه بکینگ پودر را به مایه پنکیک اضافه کردیم، باید سعی کنیم از هم زدن بیهوده مایه پنکیک خودداری کنیم، چون خاصیت بکینگ پودر از بین می رود. پس از اینکه شیر یا آب را به مواد اضافه کردیم باید فقط در حدی مواد را مخلوط کنیم که با هم یکدست شوند.

    یک از سوالاتی که ممکن است ذهن شما را درگیر کرده باشد این است که با پنکیک چی بخوریم؟ پنکیک صبحانه به دلیل اینکه طعمی شیرین دارد، معمولا به همراه انواع مربا، خامه صبحانه، میوه های تازه، شکلات صبحانه، نوتلا و .. سرو می شود.

    نوع دیگری پنکیک وجود دارد که به عنوان میان وعده، پیش غذا و یا حتی غذای کامل سرو می شود که طعمی مانند نان دارد و به همین دلیل می توانیم آنرا به همراه مواد غذایی متنوعی مانند گوشت چرخ کرده، مرغ، سوسیس، کالباس و .. سرو کنیم.

    این نوع پنکیک هم از خوشمزه ترین پنکیک ها محسوب می شود که به طور معمول با دو دستور با آرد و بدون آرد تهیه می شود. اگز تمایل دارید این پنکیک خوشمزه را در منزل درست کنید، توصیه می کنیم آموزش زیر را مطالعه نمایید.

    یکی از محبوب ترین دستورهای پنکیک صبحانه استفاده از کاکائو یا شکلات تخته ای در پنکیک است که نتیجه آن پنکیک شکلاتی می شود. در صورتی که تمایل دارید پنکیک را به صورت شکلاتی درست کنید، آموزش زیر می تواند به شما کمک کند.

    پن کیک مغزدار یکی از انواع پنکیک های پر طرفدار در سراسر جهان است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. برای مغز این پنکیک به دلخواه می توانیم از موادی مثل نوتلا یا شکلات صبحانه استفاده کنیم. دستور این پنکیک را در مطلب زیر مطالعه نمایید.

    پنکیک سیب و دارچین یکی از خوش عطرترین پنکیک های موجود است که طعمی بسیار جذاب دارد. این پنکیک بر خلاف دیگر پنکیک ها معمولا به عنوان عصران درست می شود، آموزش درست کردن این پنکیک خوشمزه را در مطلب زیر مشاهده نمایید.

    اگر عاشق کیک های کوچک و پفکی هستید، توصیه می کنیم این پنکیک جذاب را امتحان کنید. پنکیک ژاپنی از نظر متریال تفاوت چندانی با پنکیک های دیگر ندارد. تنها تفاوت این کیک تابه ای ژاپنی با دیگر پنکیک ها پف بسیار زیاد آن می باشد.

    براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت کوتاهه.
    تا 30 آبان فرصت داری تو چالش لاغری تا یلدای برنافیت شرکت کنی و در کنار رژیم گروهی، برنامه ورزشی رو به صورت رایگان هدیه بگیری.

    پنکیک یکی از شیرینی های خانگی خوشمزه است که به ساده ترین روش در منزل تهیه می شود. پنکیک هم به صورت شیرینی و دسر تهیه می شود و هم به عنوان یک صبحانه کامل، پنکیک ها دارای تنوع بسیار زیادی هستند از جمله: پنکیک شکلاتی، پنکیک مغز دار، پنکیک ساده و…. در بخش آشپزی از وب سایت سلام دنیا قصد داریم تا طرز تهیه پنکیک شکلاتی را به شما آموزش دهیم.

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    مرحله اول آماده سازی خمیر پنکیک: ابتدا تخم مرغ ها را داخل ظرف ریخته و کمی مخلوط می کنیم. حالا نمک، شکر و شیر را به تخم مرغ افزوده و به خوبی مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست شود.

    حالا آرد سفید، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی مواد الک می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدستی داشته باشیم (در صورت نیاز مواد را صافی عبور دهید تا کاملا یکدست شود.)

    زمانی که خمیر یکدستی فراهم شد. خمیر را در محیط آشپزخانه 10 دقیقه استراحت می دهیم.طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    تابه دیواره کوتاهی را روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود حالا یک ملاقه از مواد پنکیک را در مرکز تابه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا زمانی که حباب هایی روی پنکیک ظاهر شد. پنکیک را برگردانده و اجازه می دهیم تا سمت دیگر آن هم کاملا پخته شود و بعد از داخل تابه خارج می کنیم.

    پنکیک ها را داخل ظرف مناسبی گذاشته و با خامه، شکلات و میوه های برش خورده تزئین و نوش جان کنید.

    گاهی وقت‌ها که هوس یک صبحانه متفاوت به سرمان می‌زند، پنکیک گزینه فوق‌العاده خوشمزه و مناسبی است. چون آنقدر طرز تهیه راحتی دارد که همان قبل وعده صبحانه می‌توانید آماده کنید و داغ داغ میل کنید. شاید پنکیک یک صبحانه ساده و فوری باشد، اما مطمئن باشید که شکلاتی کردنش هم وقت زیادی را از شما نمی‌گیرد و اگر هوس خوردن یک پنکیک متفاوت را کرده باشید، می‌توانید در همان زمان کوتاه یک بشقاب پنکیک شکلاتی را روی میز صبحانه‌تان بگذارید. پس وقت را هدر ندهید و با طرز تهیه پنکیک شکلاتی با ما همراه باشید.

    کره را ذوب کنید و همراه شیر به کاسه اضافه کنید. نیازی به زیاد هم زدن نیست. فقط در حدی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. در ادامه پودر کاکائو را اضافه کرده و دوباره با همزن دستی مواد را مخلوط کنید.

    بیکینگ پودر و آرد را الک کرده و به مایه پنکیک اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مایه پنکیک صاف و یکدست شود. غلظت مایه پنکیک نباید به قدری زیاد شود که باز نشود و نه اینقدر رقیق باشد که هنگام پخت کاملا پخش شود. بنابراین حواستان به مقدار آردی که اضافه می‌کنید، باشد.

    یک تابه نچسب برداشته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا داغ شود. بدون این که حتی کمی روغن داخل تابه بریزید، یک ملاقه از مایه پنکیک برداشته و داخل تابه بریزید.
    وقتی پنکیک شروع به حباب زدن کرد و کمی خودش را گرفت، به وسیله یک کفگیر پلاستیکی آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد. سپس داخل یک ظرف قرار دهید. با باقی مایه به همین صورت پنکیک درست کنید.

    امتیاز

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    دیدگاه *

    نام *

    ایمیل *

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    عالی بود……

  • طرز تهیه چلو مرغ زرندی
  • سلام سپیده عزیز،
    نوش جان.

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    عالی خیلی خوشمزه میشه

    سلام باران عزیز،
    نوش جانتان.

    باسلام. من چند بار درست کردم ولی طعم آرد و لاستیکی بودنشو دوست ندارم..میشه کاری کرد؟؟؟

    با سلام؛
    دوست عزیز اگر دقیقا طبق دستورالعمل بالا پنکیک‌های شکلاتیتان را تهیه کرده باشید طعم آرد آن با طعم وانیل و شکلات خنثی می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم قبل از سرو بین هر لایه پنکیک یک لایه خامه یا شکلات به همراه میوه‌های خرد شده مثل موز یا توت‌فرنگی قرار دهید تا ترکیب طعم این مواد با هم یک صبحانه کامل و خوشمزه برایتان بسازد. بافت پنکیک نرم و لطیف است و نباید لاستیکی باشد اگر پنکیک‌هایی که درست کردید بافت نرمی نداشتند حتما آرد را قبل از استفاده چند بار الک کنید و تاریخ انقضای بیکینگ پودری که استفاده می‌کنید را چک کنید. طرز تهیه پنکیک ساده را نیز همراه با عکس مرحله به مرحله برایتان در کتاب کاله قرار داده‌ایم؛ بد نیست این دستورالعمل را نیز چک کنید.

    قصه زندگی روستاییان قبرسی، با هالومی گره خورده؛ پنیری که ابتدا در دست‌های آنها ساخته شد و بعد به سراسر جهان سفر کرد. در این شماره از مجله کتاب کاله، راز محبوبیت هالومی یا پنیر کبابی را با شما در میان می‌گذاریم.

    تمام حقوق محفوظ و متعلق به گروه صنایع غذایی سولیکو کاله است.



    دانلود مجله
    Downloads-icon

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    پنکیک شکلاتی یک صبحانه فوری و خوشمزه می باشد و اگر به دنبال درست کردن یک صبحانه متفاوت و لاکچری هستید پنیکیک شکلاتی بهترین پیشنهاد می باشد و در کمتر از 20 دقیقه می توانید آن را آماده کنید و با کره، مربا، شکلات صبحانه و … سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه پنکیک شکلاتی پف دار با سایت اینترنتی بارونک همراه باشید.

    برای درست کردن این پنکیک خوشمزه ابتدا در یک ظرف مناسب آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط می کنیم و سه بار الک کرده و بعد مواد خشک را کنار می گذاریم.

    همچنین کره را روی بخار کتری آب قرار می دهیم تا ذوب شود. پس از ذوب شدن صبر می کنیم تا کره به دمای محیط برسد و بعد استفاده می کنیم. شما می توانید پنکیک شکلاتی را بدون کره هم درست کنید برای این کار به جای کره از 2 قاشق غذاخوری روغن مایع هم استفاده کنید.

    سپس تخم مرغ به دمای محیط رسیده را در یک ظرف مناسب با وانیل و شکر مخلوط می کنیم و با دور تند همزن به مدت 7 دقیقه هم می زنیم تا این مخلوط سبک، حجیم و روشن شود.

    در این مرحله کره مذاب به دمای محیط رسیده را به مخلوط اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در انتها شیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم.طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    در این مرحله مخلوط شیر و تخم مرغ را به مواد خشک اضافه می کنیم و با همزن در حد 20 شماره و در یک جهت ، مایه پنیکیک را با دور تند همزن هم می زنیم تا یکدست شود. دقت کنید زیاد هم نزنید چون در این صوت بیکینگ پود غیر فعال می شود و پنکیک شما پف نمی کند.

    سپس روی مایه پنکیک آماده شده را با سلفون می پوشانیم و به مدت نیم ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم تا آماده پخت شود.

    برای پخت کف تابه مورد نظر را با چند قطره روغن و فقط برای اولین بار چرب می کنیم و هر بار مقداری از مواد پنکیک را برمی داریم و داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم تا سطح پنکیک حباب بزند و بعد پنکیک را برمی گردانیم تا سمت دیگر هم پخته و آماده شود. امیدواریم دستور طرز تهیه پنکیک شکلاتی مورد پسندتون قرار گرفته باشد.

    chef

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بارونک می باشد

    

    طرز تهیه نان کولیره نان کولیره یکی از انواع نان های خوشمزه استان کردستان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، …

    طرز تهیه شیرینی کنجدی شیرینی کنجدی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه خانگی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، …

    طرز تهیه نان سایا یوزگات نان سایا یوزگان از نان های محبوب در کشور ترکیه است که معمولا برای عصرانه یا صبحانه استفاده …

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده
طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    پنکیک شکلاتی یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

    برای تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار آرد را درون الک می ریزیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری از آرد بر می داریم و نشاسته ذرت را به آن اضافه می کنیم و پس از آن پودر کاکائو، نمک و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم.

    در این مرحله مخلوط آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه شکر و عصاره وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با سرعت متوسط همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ پف دار و سفید رنگ شود.

    حالا بین کار کاسه را دور گیری می کنیم تا تخم مرغ کاملا هم زده شوند. در ادامه کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شود، سپس به همراه شیر به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم.

    در این مرحله مواد خشک را طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه پنکیک یکدست شود. در ادامه پودر نسکافه فوری را به مایه پنکیک اضافه می کنیم و هم می زنیم.

    حالا روی کاسه حاوی مایه پنکیک را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم در دمای محیط به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند تا بکینگ پودر فعال شود. در ادامه پس از گذشت این زمان یک تابه نچسب مناسب انتخاب می کنیم.

  • طرز تهیه سوپ جو با شیر
  • در این مرحله مایه پنکیک را مجددا با کمک لیسک کمی مخلوط می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود، سپس یک سوم پیمانه از مایه پنکیک را درون تابه می ریزیم.

    حالا اجازه می دهیم روی پنکیک حباب های ریزی ایجاد شود، سپس پنکیک را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا سرخ شود. تمام مایه پنکیک را به همین روش درون تابه درست می کنیم و روی توری قرار می دهیم.

    در نهایت اجازه می دهیم پنکیک ها کاملا خنک شوند، سپس آنها را درون ظرف مورد نظرمان روی هم قرار می دهیم. در ادامه پنکیک های شکلاتی را نسبت به ذائقه خود به همراه سس شکلات، کارامل یا نوتلا سرو می کنیم. نوش جان.

    

    طرز تهیه نان کولیره نان کولیره یکی از انواع نان های خوشمزه استان کردستان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، …

    طرز تهیه شیرینی کنجدی شیرینی کنجدی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه خانگی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، …

    طرز تهیه نان سایا یوزگات نان سایا یوزگان از نان های محبوب در کشور ترکیه است که معمولا برای عصرانه یا صبحانه استفاده …

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    پنکیک شکلاتی یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

    برای تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار آرد را درون الک می ریزیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری از آرد بر می داریم و نشاسته ذرت را به آن اضافه می کنیم و پس از آن پودر کاکائو، نمک و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم.

    در این مرحله مخلوط آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه شکر و عصاره وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با سرعت متوسط همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ پف دار و سفید رنگ شود.

    حالا بین کار کاسه را دور گیری می کنیم تا تخم مرغ کاملا هم زده شوند. در ادامه کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شود، سپس به همراه شیر به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم.

    در این مرحله مواد خشک را طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه پنکیک یکدست شود. در ادامه پودر نسکافه فوری را به مایه پنکیک اضافه می کنیم و هم می زنیم.

    حالا روی کاسه حاوی مایه پنکیک را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم در دمای محیط به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند تا بکینگ پودر فعال شود. در ادامه پس از گذشت این زمان یک تابه نچسب مناسب انتخاب می کنیم.

  • طرز پخت سوپ جو بدون مرغ
  • در این مرحله مایه پنکیک را مجددا با کمک لیسک کمی مخلوط می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود، سپس یک سوم پیمانه از مایه پنکیک را درون تابه می ریزیم.

    حالا اجازه می دهیم روی پنکیک حباب های ریزی ایجاد شود، سپس پنکیک را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا سرخ شود. تمام مایه پنکیک را به همین روش درون تابه درست می کنیم و روی توری قرار می دهیم.

    در نهایت اجازه می دهیم پنکیک ها کاملا خنک شوند، سپس آنها را درون ظرف مورد نظرمان روی هم قرار می دهیم. در ادامه پنکیک های شکلاتی را نسبت به ذائقه خود به همراه سس شکلات، کارامل یا نوتلا سرو می کنیم. نوش جان.

    

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    طرز تهیه نان کولیره نان کولیره یکی از انواع نان های خوشمزه استان کردستان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، …

    طرز تهیه شیرینی کنجدی شیرینی کنجدی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه خانگی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، …

    طرز تهیه نان سایا یوزگات نان سایا یوزگان از نان های محبوب در کشور ترکیه است که معمولا برای عصرانه یا صبحانه استفاده …

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    پنکیک شکلاتی یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

    برای تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار آرد را درون الک می ریزیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری از آرد بر می داریم و نشاسته ذرت را به آن اضافه می کنیم و پس از آن پودر کاکائو، نمک و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم.

    در این مرحله مخلوط آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه شکر و عصاره وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با سرعت متوسط همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ پف دار و سفید رنگ شود.

    حالا بین کار کاسه را دور گیری می کنیم تا تخم مرغ کاملا هم زده شوند. در ادامه کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شود، سپس به همراه شیر به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم.

    در این مرحله مواد خشک را طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه پنکیک یکدست شود. در ادامه پودر نسکافه فوری را به مایه پنکیک اضافه می کنیم و هم می زنیم.

    حالا روی کاسه حاوی مایه پنکیک را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم در دمای محیط به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند تا بکینگ پودر فعال شود. در ادامه پس از گذشت این زمان یک تابه نچسب مناسب انتخاب می کنیم.

  • طرز تهیه مربای بهی افغانی
  • در این مرحله مایه پنکیک را مجددا با کمک لیسک کمی مخلوط می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود، سپس یک سوم پیمانه از مایه پنکیک را درون تابه می ریزیم.

    حالا اجازه می دهیم روی پنکیک حباب های ریزی ایجاد شود، سپس پنکیک را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا سرخ شود. تمام مایه پنکیک را به همین روش درون تابه درست می کنیم و روی توری قرار می دهیم.

    در نهایت اجازه می دهیم پنکیک ها کاملا خنک شوند، سپس آنها را درون ظرف مورد نظرمان روی هم قرار می دهیم. در ادامه پنکیک های شکلاتی را نسبت به ذائقه خود به همراه سس شکلات، کارامل یا نوتلا سرو می کنیم. نوش جان.

    

    طرز تهیه نان کولیره نان کولیره یکی از انواع نان های خوشمزه استان کردستان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، …

    طرز تهیه شیرینی کنجدی شیرینی کنجدی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه خانگی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، …

    طرز تهیه نان سایا یوزگات نان سایا یوزگان از نان های محبوب در کشور ترکیه است که معمولا برای عصرانه یا صبحانه استفاده …

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    پنکیک شکلاتی یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

    برای تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار آرد را درون الک می ریزیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری از آرد بر می داریم و نشاسته ذرت را به آن اضافه می کنیم و پس از آن پودر کاکائو، نمک و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم.

    در این مرحله مخلوط آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه شکر و عصاره وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با سرعت متوسط همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ پف دار و سفید رنگ شود.

    حالا بین کار کاسه را دور گیری می کنیم تا تخم مرغ کاملا هم زده شوند. در ادامه کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شود، سپس به همراه شیر به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم.

    در این مرحله مواد خشک را طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه پنکیک یکدست شود. در ادامه پودر نسکافه فوری را به مایه پنکیک اضافه می کنیم و هم می زنیم.

    حالا روی کاسه حاوی مایه پنکیک را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم در دمای محیط به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند تا بکینگ پودر فعال شود. در ادامه پس از گذشت این زمان یک تابه نچسب مناسب انتخاب می کنیم.

  • طرز تهیه سرکه انگور فوری
  • در این مرحله مایه پنکیک را مجددا با کمک لیسک کمی مخلوط می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود، سپس یک سوم پیمانه از مایه پنکیک را درون تابه می ریزیم.

    حالا اجازه می دهیم روی پنکیک حباب های ریزی ایجاد شود، سپس پنکیک را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا سرخ شود. تمام مایه پنکیک را به همین روش درون تابه درست می کنیم و روی توری قرار می دهیم.

    در نهایت اجازه می دهیم پنکیک ها کاملا خنک شوند، سپس آنها را درون ظرف مورد نظرمان روی هم قرار می دهیم. در ادامه پنکیک های شکلاتی را نسبت به ذائقه خود به همراه سس شکلات، کارامل یا نوتلا سرو می کنیم. نوش جان.

    

    طرز تهیه نان کولیره نان کولیره یکی از انواع نان های خوشمزه استان کردستان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، …

    طرز تهیه شیرینی کنجدی شیرینی کنجدی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه خانگی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، …

    طرز تهیه نان سایا یوزگات نان سایا یوزگان از نان های محبوب در کشور ترکیه است که معمولا برای عصرانه یا صبحانه استفاده …

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    پنکیک شکلاتی یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

    برای تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار آرد را درون الک می ریزیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری از آرد بر می داریم و نشاسته ذرت را به آن اضافه می کنیم و پس از آن پودر کاکائو، نمک و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم.

    در این مرحله مخلوط آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه شکر و عصاره وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با سرعت متوسط همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ پف دار و سفید رنگ شود.

    حالا بین کار کاسه را دور گیری می کنیم تا تخم مرغ کاملا هم زده شوند. در ادامه کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شود، سپس به همراه شیر به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم.

    در این مرحله مواد خشک را طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه پنکیک یکدست شود. در ادامه پودر نسکافه فوری را به مایه پنکیک اضافه می کنیم و هم می زنیم.

    حالا روی کاسه حاوی مایه پنکیک را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم در دمای محیط به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند تا بکینگ پودر فعال شود. در ادامه پس از گذشت این زمان یک تابه نچسب مناسب انتخاب می کنیم.

  • طرز تهیه حلوا برای 4 نفر
  • در این مرحله مایه پنکیک را مجددا با کمک لیسک کمی مخلوط می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود، سپس یک سوم پیمانه از مایه پنکیک را درون تابه می ریزیم.

    حالا اجازه می دهیم روی پنکیک حباب های ریزی ایجاد شود، سپس پنکیک را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا سرخ شود. تمام مایه پنکیک را به همین روش درون تابه درست می کنیم و روی توری قرار می دهیم.

    در نهایت اجازه می دهیم پنکیک ها کاملا خنک شوند، سپس آنها را درون ظرف مورد نظرمان روی هم قرار می دهیم. در ادامه پنکیک های شکلاتی را نسبت به ذائقه خود به همراه سس شکلات، کارامل یا نوتلا سرو می کنیم. نوش جان.

    

    طرز تهیه نان کولیره نان کولیره یکی از انواع نان های خوشمزه استان کردستان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، …

    طرز تهیه شیرینی کنجدی شیرینی کنجدی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه خانگی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، …

    طرز تهیه نان سایا یوزگات نان سایا یوزگان از نان های محبوب در کشور ترکیه است که معمولا برای عصرانه یا صبحانه استفاده …

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    پنکیک شکلاتی یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

    برای تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار آرد را درون الک می ریزیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری از آرد بر می داریم و نشاسته ذرت را به آن اضافه می کنیم و پس از آن پودر کاکائو، نمک و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم.

    در این مرحله مخلوط آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه شکر و عصاره وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با سرعت متوسط همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ پف دار و سفید رنگ شود.

    حالا بین کار کاسه را دور گیری می کنیم تا تخم مرغ کاملا هم زده شوند. در ادامه کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شود، سپس به همراه شیر به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم.

    در این مرحله مواد خشک را طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه پنکیک یکدست شود. در ادامه پودر نسکافه فوری را به مایه پنکیک اضافه می کنیم و هم می زنیم.

    حالا روی کاسه حاوی مایه پنکیک را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم در دمای محیط به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند تا بکینگ پودر فعال شود. در ادامه پس از گذشت این زمان یک تابه نچسب مناسب انتخاب می کنیم.

  • طرز تهیه مربا به با گردو
  • در این مرحله مایه پنکیک را مجددا با کمک لیسک کمی مخلوط می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود، سپس یک سوم پیمانه از مایه پنکیک را درون تابه می ریزیم.

    حالا اجازه می دهیم روی پنکیک حباب های ریزی ایجاد شود، سپس پنکیک را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا سرخ شود. تمام مایه پنکیک را به همین روش درون تابه درست می کنیم و روی توری قرار می دهیم.

    در نهایت اجازه می دهیم پنکیک ها کاملا خنک شوند، سپس آنها را درون ظرف مورد نظرمان روی هم قرار می دهیم. در ادامه پنکیک های شکلاتی را نسبت به ذائقه خود به همراه سس شکلات، کارامل یا نوتلا سرو می کنیم. نوش جان.

    

    طرز تهیه نان کولیره نان کولیره یکی از انواع نان های خوشمزه استان کردستان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، …

    طرز تهیه شیرینی کنجدی شیرینی کنجدی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه خانگی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، …

    طرز تهیه نان سایا یوزگات نان سایا یوزگان از نان های محبوب در کشور ترکیه است که معمولا برای عصرانه یا صبحانه استفاده …

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    پنکیک شکلاتی یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

    برای تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار آرد را درون الک می ریزیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری از آرد بر می داریم و نشاسته ذرت را به آن اضافه می کنیم و پس از آن پودر کاکائو، نمک و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم.

    در این مرحله مخلوط آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه شکر و عصاره وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با سرعت متوسط همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ پف دار و سفید رنگ شود.

    حالا بین کار کاسه را دور گیری می کنیم تا تخم مرغ کاملا هم زده شوند. در ادامه کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شود، سپس به همراه شیر به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم.

    در این مرحله مواد خشک را طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه پنکیک یکدست شود. در ادامه پودر نسکافه فوری را به مایه پنکیک اضافه می کنیم و هم می زنیم.

    حالا روی کاسه حاوی مایه پنکیک را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم در دمای محیط به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند تا بکینگ پودر فعال شود. در ادامه پس از گذشت این زمان یک تابه نچسب مناسب انتخاب می کنیم.

  • طرز تهیه کتلت در فر
  • در این مرحله مایه پنکیک را مجددا با کمک لیسک کمی مخلوط می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود، سپس یک سوم پیمانه از مایه پنکیک را درون تابه می ریزیم.

    حالا اجازه می دهیم روی پنکیک حباب های ریزی ایجاد شود، سپس پنکیک را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا سرخ شود. تمام مایه پنکیک را به همین روش درون تابه درست می کنیم و روی توری قرار می دهیم.

    در نهایت اجازه می دهیم پنکیک ها کاملا خنک شوند، سپس آنها را درون ظرف مورد نظرمان روی هم قرار می دهیم. در ادامه پنکیک های شکلاتی را نسبت به ذائقه خود به همراه سس شکلات، کارامل یا نوتلا سرو می کنیم. نوش جان.

    

    طرز تهیه نان کولیره نان کولیره یکی از انواع نان های خوشمزه استان کردستان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، …

    طرز تهیه شیرینی کنجدی شیرینی کنجدی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه خانگی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، …

    طرز تهیه نان سایا یوزگات نان سایا یوزگان از نان های محبوب در کشور ترکیه است که معمولا برای عصرانه یا صبحانه استفاده …

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    پنکیک شکلاتی یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

    برای تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار آرد را درون الک می ریزیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری از آرد بر می داریم و نشاسته ذرت را به آن اضافه می کنیم و پس از آن پودر کاکائو، نمک و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم.

    در این مرحله مخلوط آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه شکر و عصاره وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با سرعت متوسط همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ پف دار و سفید رنگ شود.

    حالا بین کار کاسه را دور گیری می کنیم تا تخم مرغ کاملا هم زده شوند. در ادامه کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شود، سپس به همراه شیر به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم.

    در این مرحله مواد خشک را طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه پنکیک یکدست شود. در ادامه پودر نسکافه فوری را به مایه پنکیک اضافه می کنیم و هم می زنیم.

    حالا روی کاسه حاوی مایه پنکیک را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم در دمای محیط به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند تا بکینگ پودر فعال شود. در ادامه پس از گذشت این زمان یک تابه نچسب مناسب انتخاب می کنیم.

  • طرز تهیه مربای به نگینی خانگی
  • در این مرحله مایه پنکیک را مجددا با کمک لیسک کمی مخلوط می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود، سپس یک سوم پیمانه از مایه پنکیک را درون تابه می ریزیم.

    حالا اجازه می دهیم روی پنکیک حباب های ریزی ایجاد شود، سپس پنکیک را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا سرخ شود. تمام مایه پنکیک را به همین روش درون تابه درست می کنیم و روی توری قرار می دهیم.

    در نهایت اجازه می دهیم پنکیک ها کاملا خنک شوند، سپس آنها را درون ظرف مورد نظرمان روی هم قرار می دهیم. در ادامه پنکیک های شکلاتی را نسبت به ذائقه خود به همراه سس شکلات، کارامل یا نوتلا سرو می کنیم. نوش جان.

    

    طرز تهیه نان کولیره نان کولیره یکی از انواع نان های خوشمزه استان کردستان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، …

    طرز تهیه شیرینی کنجدی شیرینی کنجدی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه خانگی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، …

    طرز تهیه نان سایا یوزگات نان سایا یوزگان از نان های محبوب در کشور ترکیه است که معمولا برای عصرانه یا صبحانه استفاده …

    طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده

    پنکیک شکلاتی یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

    برای تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار آرد را درون الک می ریزیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری از آرد بر می داریم و نشاسته ذرت را به آن اضافه می کنیم و پس از آن پودر کاکائو، نمک و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم.

    در این مرحله مخلوط آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه شکر و عصاره وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با سرعت متوسط همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ پف دار و سفید رنگ شود.

    حالا بین کار کاسه را دور گیری می کنیم تا تخم مرغ کاملا هم زده شوند. در ادامه کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شود، سپس به همراه شیر به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم.

    در این مرحله مواد خشک را طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه پنکیک یکدست شود. در ادامه پودر نسکافه فوری را به مایه پنکیک اضافه می کنیم و هم می زنیم.

    حالا روی کاسه حاوی مایه پنکیک را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم در دمای محیط به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند تا بکینگ پودر فعال شود. در ادامه پس از گذشت این زمان یک تابه نچسب مناسب انتخاب می کنیم.

  • دستور تهیه سرکه انگور خانگی خانم گل آور
  • در این مرحله مایه پنکیک را مجددا با کمک لیسک کمی مخلوط می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود، سپس یک سوم پیمانه از مایه پنکیک را درون تابه می ریزیم.

    حالا اجازه می دهیم روی پنکیک حباب های ریزی ایجاد شود، سپس پنکیک را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا سرخ شود. تمام مایه پنکیک را به همین روش درون تابه درست می کنیم و روی توری قرار می دهیم.

    در نهایت اجازه می دهیم پنکیک ها کاملا خنک شوند، سپس آنها را درون ظرف مورد نظرمان روی هم قرار می دهیم. در ادامه پنکیک های شکلاتی را نسبت به ذائقه خود به همراه سس شکلات، کارامل یا نوتلا سرو می کنیم. نوش جان.

    دیدگاه‌ها

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *