طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

سرآشپزباشی

طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

مرجع دستورات آشپزی و شیرینی پزی

تاریخ آخرین به روز رسانی:
آبان 21ام, 1394

طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

  • طرز تهیه چلو گوشت پسران کریم
  • طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

    سلام
    بسیار عالی
    چه ظرف ترشی اشتهابرانگیزی
    ماهم اپیم

    ممنون هستی جون :*

    عاشقتم مهرشین

    عزیزمی شادن جون.

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

    خسته نباشی مهرشین جان اگه بی ادبی نباشه باید بگم تعداد آموزش ترشیها و مرباتون خیلی کمه ازشما بیشتر ازینا توقع میره بعععیده:-)

    :)) بله کاملا درست میگی فاطمه جان. ایشالا به زودی این قسمتم بیشتر بهش توجه میشه.

    سلام.میشه لطف کنید ترشی های بیشتری آموزش بدید
    بازم ممنون

    سلام. چشم به زودی انشالله

    سلام خانوم هنرمند عزيز
    خواستم بپرسم كه اين ترشي اگه مدت زيادي بمونه آيا رنگش عوض ميشه يا همون جور قرمز ميمونه؟
    مررررسي بابت همه چي عزيزم
    با آرزوي سلامتي براي شما
    بوس بوووس

    سلام.
    بله بانو جان رنگش یه کمی تیره میشه بعد از مدتی. کلاً نباید خیلی طولانی مدت نگهش داشت.
    موفق باشید.

    سلامي دوباره عزيزم
    خسته نباشيد
    من اين ترشي و درست كردم خيلي خووب بود

    امكانش هست ترشي شور و بقيه ترشي هاروهم آموزش بديد
    آخه الان فصل ترشي هست و آدم دوست داره درست كنه
    ممنونم ازت گلم

    سلام. نوش جانتون.
    بله حتما عزیزم. ان شالله به زودی.

    سلام مهرشين عزيز شرمنده باز مزاحم شدم
    سوالاتي داشتم ازت خانمي
    اينكه اگه به جاي آبغوره يكم آب و شكر بريزيم چطور ميشه؟؟
    بعد اينكه ترشي بايد داخل يخچال باشه براي اينكه جا بيوفته يا نه؟
    و اينكه من ترشي شور درست كردم وقتي آب و نمكش و ريختم به همراه سركه سفيد
    ي راست گذاشتم يخچال
    چون شنيده بودم جاي خنك بايد باشه!!
    حالا به نظر شما كارم درست بوده يا نه ؟؟
    ممنونم از وقتي كه گزاشتي عزيزم
    آرزوي بهترين ها براي شما ??

    سلام.
    من تجربه ی آب و شکر نداشتم عزیزم. میخوای تیزی سرکه رو بگیری؟
    بله تو یخچال بذارید بهتره. ولی اگه محیط خونه هم خیلی گرم نیست میتونید خارج از یخچال بذارید.
    والا میگن یکی دو روز تو دمای معمولی بذارید، که خوب سرکه اثر کنه و مزه ها به خورد هم برن. بعد بذارید یخچال.
    موفق باشی عزیزم.

    سلام مهرشین جان، ممنون از زحمتتون،یه سوال:نیازی نیست کلم ها بعد از شستن آب بندازن؟

    سلام عزیزم. نه دیگه وقتی میشوری بهشون نمک میزنید و میذارید حدود 2 ساعت بمونن که تو این فاصله آب میندازن خودشون.

    بعد از دو ساعت که دوباره میشوریم منظورمه، مهرشین جون

    آها، نه عزیزم نیازی نیست.

    ممنون گلم، واقعاً لطف کردین.

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

    خواهش میکنم عزیزم.

    مهرشین جان من این ترشیو درس کردم طعمش محشر شد تو مهمونی همه ازش تعریف کردنو تصمیم گرفتن ب این شیوه درس کنن واقعا ممنونم.فقط ی خواهشی دارم البته قبلن گفتما ولی میخام اگه میشه زودتر تو برنامتون بذارید طرز پخت چلو گوشت مجلسی ک یکمم ابدار باشه ممنون میشم

    نوش جانتون. خوشحالم خوشتون اومده.
    الان که سفر هستم، برگردم فرصت بشه حتما.

    سلام تودستور دادین اب انداخت بشوریم

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

    بله بعد از آب انداختن بشورید.

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

    سلام خسته نباشی…..
    ممنون از توضیحاتتون میخواستم بدونم حتما نرم میشه؟؟ نیازی به جوشاندن نیست؟؟ و اینکه مزه سیر نمیدهد؟؟

    سلام. ممنون.
    نرم نرم که نمیشه. ولی اصلا سفت نیست. مزه سیر هم نداره عزیزم.

    سلام خانمی خسته نباشید . دست گلتون درد نکنه
    میخواستم بپرسم شما تو تلگرام هم هستید؟؟

    سلام. بله عزیزم. روی لوگوی تلگرام کنار صفحه کلیک کنید به کانال سرآشپزباشی هدایت میشید.
    آی دی: sarashpazbashii

    دو تا i داره آخرش.

    خیلی عالیه دهنم آب افتاد !

    منم همینطور 😉

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

    سلام و خدا قوت اگر براتون مقدور هست لطف کنید دستور شور مخلوط رو هم بذارید

    سلام. من چون شور خور نیستم شاید فعلا نتونم دستورش رو بذارم 😉

    سلام من برا بار اولم درست کردم با دستورت عالی و بی نظیر شد . ممنون عزیزمممممم

    سلام. نوش جانتون خوشحالم راضی بودید عزیزم.

    سلام
    ترشی خوبیه

    سلام. بله درسته.

    سلام عزیزم میخواستم بپرسم سرکه سفید ندارم میتونم سرکه سیب بزارم ممنون

    سلام. بله عزیزم میتونید.

    سلا م من وقتی نمک زدم ابی که از کلم خارج شد قرمز نبود بنفش بود

    سلام. مشکلی نیست.

    سلام .نیاز نیست کلم رو خشک کنیم بخاطر کپک زدگی

    سلام. نه نیازی نیست عزیزم.

    سلام.مگه نباید کلم رو بزاریم خشک بشه تا کپک نزنه؟؟؟!

    سلام. نیازی نیست.

    سلام/طرز تهیه پاز ترشی و سیر ترشی رو هم بگید.ممنون

    سلام. فرصت بشه حتما.

    سلام مرسی ازدستورتون..من الان میخوام درست کنم،سیردر دسترسم نیس،بجاش از پودرش میتونم استفاده کنم؟

    سلام. نه پودر سیر استفاده نکنید. خوب نمیشه.

    سلام خسته نباشید،چندتا سوال داشتم:
    اگه سیر رو حذف کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
    این ترشی عموما تا چند وقت بعد از درست کردن قابل استفادس؟
    برای کمتر کردن تیزی سرکه و آبغوره میشه آب استفاده کرد؟
    با تشکر

    سلام. میتونید سیر رو حذف کنید.
    سه چهار روز بهش زمان بدید و بعد مصرف کنید.
    اگه آب استفاده میکنید با سرکه بجوشونیدش.

    سلام ممنونم ازتون به خاطر سایت خوبتون. میخوام الان این ترشیو درست کنم. سرکه سفید ندارم با سرکه قرمز میشه

    سلام. بله با سرکه قرمز هم میشه.

    ممنون عزیزم, خواستم بدونم بعد نمم زدن که دوساعت موند و دوباره شستین دیگه لازم نیست بذاریم کلما خشک بشن؟ بلافاصله سرکه میریزین؟ اگه آب داشته باشن کپک نمیزنه ترشی؟

    نه نیازی نیست. بلافاصله سرکه بریزید مشکلی پیش نمیاد.

    سلام خسته نباشی
    میخواستم بپرسم همین ترشی مواد لازمش برای ی دبه ده کیلویی به چه مقدار هست؟
    و اگر توضیحات اضافی نیاز هست لطف برمایید.
    خیلی ممنون

    سلام. مواد رو ۶ برابر کنید.

    سلام میشه به جای سرکه سفید و ابغوره از ترکیب ابلیمو با سرکه قرمز استفاده کرد ممنون میشم اگه جواب بدین

    سلام. آبلیمو استفاده نکنید. طعم خوبی نمیده به این ترشی.

    سلام میش سرکه اصلا استفاده نکنیم وبا آبغوره خالی درست کنیم

    سلام. نه سرکه نیازه.

    سلام ببخشید من انجام دادم یکم مزه شیرین میده به نظرتون نمک بریزم یا نه ؟یه سوال دیگه من یکم سیاهدانه ریختم داخلش وقتی استفاده میکنم سیاهدانه ها یکم سفته چیکار کنم که نرم بشه اخه تو بعضی ترشی ها سیاهدانه رو میبینم؟و در اخر ممنون از سایت خوب و مفیدتون

    سلام. میتونید نمک بریزید اگه کلا نریختید.
    بعضیا سیاه دونه رو آسیاب میکنند. ولی کلاً همونجوری سفته سیاه دانه.

    سلام خدا قوت.
    دستورایه غذا و ترشیتون و همه چی که میزارین عااااااالیه.من تازه عروسم هر موقعه میخاستم غذا درست کنم میترسیدم بدمزه بشه واسه همین از آشپزی خوشم نمیومد اما الان با دستورات شما عاااشق آشپزی شدم چون مطمئنم خیلی خوشمزه میشه.خدا خیرتون بده.اگه میشه دستوره سیر ترشی رو هم بزارین ممنون میشم عزیز

    سلام. ممنون از کامنت پر مهرتون. خوشحالم سایت مورد استفاده تون قرار گرفته و ازش راضی هستید.
    سیر ترشی هم فرصت بشه حتما.
    موفق باشید.

    سلام میشه بپرسم کلم قرمز و سفیدو میشه باهم مخلوط کرد و ترشی کرد؟خراب میشه یا خوب میشه ؟

    سلام. من خودم تا بحال امتحان نکردم ولی از شدن میشه. فقط قرمز رنگ میده به سفید.

    مهرشین جان من آبغوره ندارم، با چی باید جایگزین بشه؟

    حذف کنید کلا آبغوره رو.

    وااای که چقد خوشمزه شد
    مررسی

    به به نوش جانتون.

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Comment

    Name*

    Email*

    Website

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    Δdocument.getElementById( “ak_js_1” ).setAttribute( “value”, ( new Date() ).getTime() );

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دوستانی که از دستورات سایت استفاده میکنند، میتونند عکس کارهای زیباشون رو برای من در تلگرام، اینستاگرام یا ایمیل بفرستند.

    عکسها خیلی زیاده، ولی هر کدوم از عکسها در پست مربوط به خودشون درج میشن. در قسمت پایین میتونید یه تعدادی از کارهای دوستان رو ببینید.
    تماس با من در تلگرام

    پیج من در اینستاگرام

    ایمیل من

    

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوش رنگ و خوشمزه و خانگی فوری رستورانی ، این کلم غنی از مواد شیمیایی گیاهی، آنتی اکسیدان ها، مواد مغذی، ویتامین ها و مواد معدنی است .

    این ترشی خوشمزه با طعمی ملس را میتونید به عنوان یه سالاد بینظیر کنار بشقاب آماده کنید .🥗 کلم ها را تمیز شسته و از وسط به چهار قسمت تقسیم کنید ، برای اینکه ظاهر خوشگلتری داشته باشه کلم ها رابه صورت رشته ای برش بزنید (رشته های باریک ) کلم ها را داخل ظرف بزرگ قرار دهید و لا به لای آن ها نمک بپاشید و کلم ها را با دست حسابی مخلوط کنید . روی ظرف سلفون بکشید وحدود ۱/۵ کلم ها را کنار گذاشته تا آب کلم پس داده بشه .

    کلم ها را با دست برداشته و فشار میاورید تا همه آب کلم خارج شود کلم ها را داخل ظرف شیشه بریزید ولا بلایش ۷ یا ۸ قاشق شکر اضافه کنید وقتی به لایه آخر کلم ها رسیدید سرکه را رو کلم ها بریزید میتونید به همون اندازه که سرکه میریزید برابرش آب جوشیده سرد شده اضافه کنید ، آب جوشیده را درصورتی اضافه کنید که دوست ندارید این ترشی خیلی هم ترش باشد تا با شکر و سرکه مزه ملس به خودش بگیره . بعد دوساعت این ترشی آماده سرو کردن کنار بشقاب غذای شماست ، این ترشی رستورانی را درست کنید و لذت ببرید ☺️😋

    آنچه در این مقاله میخوانید

    ما ایرانی‌ها علاوه‌بر اینکه برای غذا خوردن به سالاد، ماست و سبز‌ی‌خوردن وابسته‌ هستیم، به انواع ترشی‌ها نیز ارادت خاصی داریم. در تهیه ترشی‌ها از جمله طرز تهیه ترشی کلم قرمز از مواد بسیار گوناگون که البته بیشتر از سبزیجات است استفاده می‌شود که در نهایت، چیزی که می‌بینیم شیشه‌های متنوع با طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها و طعم‌های خوشمزه است. در واقع این یک امر خوشایند و هنرمندانه است که مواد و سبزیجات را برای فصولی از سال که وجود ندارند، حفظ کرد. علاوه‌برآن، مزه ترش یا ملسی که ترشی‌ها دارند، غذا را برای ما بسیار لذت‌بخش و دلپذیتر می‌کند. بنابراین تصمیم داریم یکی از خوش‌طعم‌ترین تر‌شی‌ها را به شما آموزش دهیم. با طرز تهیه ترشی کلم سریع و خوشمزه همراه ما باشید.

    با توجه به رنگ زیبای کلم قرمز و زود عمل آمدن آن و نیز با توجه به سلیقه و ذائقه افراد، انواع زیادی از دستور ترشی کلم قرمز مانند دستور تهیه شور و یا ترشی مخلوط فوری متداول می‌باشد. در واقع برخی طرز تهیه ترشی کلم قرمز با انار را پیش گرفته تا رنگ قرمز بیشتری به ترشی بدهند و برخی دیگر طرز تهیه ترشی کلم قرمز مخلوط را دوست دارند. البته اگر با کلم قرمز ترشی مخلوط درست کنید، رنگ قرمز کلم به سایر مواد داده شده و خود کلم قرمز به صورتی گرایش پیدا می‌کند. لذا توصیه می‌شود از لبو به جای آن در ترشی مخلوط استفاده کنید. در هر حال، ابتدا شیوه تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه قرمز را که معمول‌تر است آموزش داده و سپس به انواع دیگر اشاره می‌کنیم.

    در دستور تهیه ترشی کلم معمولا از مواد اولیه اختیاری متنوعی استفاده می‌شود که علاوه‌بر ایجاد رنگ بهتر، مزه‌ سبزیجات مختلف نیز با هم ترکیب شده و ترشی را فوق‌العاده لذیذ می‌کنند. اما در اینجا ترشی کلم قرمزی را آموزش می‌دهیم که پایه اصلی آن خود کلم قرمز است و شما می‌توانید با اضافه کردن مواد دیگر، رسپی متفاوت‌تری را پیش بگیرید. بدین ترتیب، برای تهیه تقریبا 2 شیشه متوسط از ترشی کلم قرمز رستورانی و ویژه به مواد زیر نیاز داریم:

    برای تهیه این ترشی خوش‌رنگ، دستور ساده زیر را دنبال کرده تا کمتر از 1 ساعت ترشی آماده شود:طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

    برای طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره تنها کافیست از زیره و فلفل تند سوزنی یا قلمی به همراه میزان کافی آبغوره بهره ببرید. تنها نکته‌ای که در مورد این ترشی وجود دارد مدت زمان ماندگاری آن است. در واقع اگر از طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید، این ترشی‌ها بیش از 2 الی 3 ماه دوام نمی‌آورند.

    بعضی از افراد مزه ملس‌ را در ترشی‌ها بیشتر می‌پسندند. در واقع آنها علاوه‌بر استفاده از سرکه از شکر نیز بهره می‌برند. بدین ترتیب در طرز تهیه ترشی کلم قرمز با شکر، مانند روال سابق عمل کرده و تنها از شکر، فلفل قرمز، سرکه سفید و تخم گشنیز استفاده می‌شود. فقط دقت کنید که در ابتدا باید تخم گشنیز را به همراه نمک روی کلم‌های خردشده ریخته و قبل از انتقال به شیشه آنها را خوب مخلوط نمایید.

    اگر به دنبال طرز تهیه ترشی کلم قرمز شور بدون سرکه هستید، باید بگویم این شدنی نیست. در واقع شما فقط می‌توانید از سرکه سفید، آبلیمو، آبغوره و یا مانند اینها به جای سرکه قرمز استفاده کنید. البته ناگفته نماند بهتر است هنگامی که طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سیب یا همان سرکه سفید را مدنظر دارید از فلفل سبز سوزنی، شوید و ترخون برای طعم بهتر بهره ببرید.

    شاید فکر کنید که تهیه ترشی‌ها همانند آماده کردن انواع مربا با در نظر گرفتن یکسری از نکات ساده به نتیجه خوب می‌رسد. اما حقیقت این است که آماده‌سازی انواع ترشی‌ها پیچیده‌‌تر بوده و آگاهی از نکات ریز و درشت بیشتری را می‌طلبد. بدین منظور، مجموعه نکات ساده اما مهم زیر را مدنظر قرار دهید:

    بعضی از ما همچنانکه عاشق شیرینی هستیم، ترشی را نیز در کنار غذاها بسیار دوست داریم. حتی افرادی هستند که با هر نوع غذایی ترشی می‌خورند، از طرفی بعضی نیز در پی گرفتن ترشي غذا هستند که مبادا کمی مزه ترش معده‌شان را ناراحت کند. در هر حال، صرف‌نظر از اینکه می‌توانید ترشی بخورید یا نه، اگر انواع طرز تهیه ترشی کلم قرمز برایتان مفید و جذاب بوده، آن را برای درچین و گارنیش نهایی غذاها درست کنید. حتی می‌توان برای تزیین ترشی‌های دیگر از ترشی کلم قرمز استفاده کرد. در هر صورت، با اینکه طرز تهیه ترشی کلم قرمز آسان است و زمان کمی می‌برد، اما برای عمل آمدن آن دست کم هفته‌ها صبر نیاز است. بنابراین دست‌دست نکنید و با سفارش آنلاین غذا از اسنپ‌فود، هم غذا و هم ترشی‌های جورواجور کلم قرمز را سفارش دهید.

    شاید به این موضوع فکر کنید که درست کردن فالوده امری سخت است و در خ …

  • طرز تهیه مربای سیب نگینی
  • بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه و مورد علاقه تمام افراد است، اما وق …

    به کار بردن طرز تهیه شیر برنج مجلسی تنها محدود به مراسم‌های افطار …

    اگر در فصل پاییز، گذر شما به گیلان افتاده باشد و سر سفره یک گیلانی …

    اسنپ فود، اولین و بزرگ‌ترین سامانه آنلاین سفارش و دلیوری غذا است که سفارش اینترنتی غذا را برای همه امکان‌پذیر کرده است. زودفود، اولین برند سفارش آنلاین غذا در ایران است که با هدف پایه گذاری فرهنگ سفارش اینترنتی غذا کار خود را آغاز کرد. در سال ۱۳۹۶، شرکت های اسنپ و زودفود تحت نام تجاری مشترک اسنپ فود به فعالیت خود ادامه دادند

    حقوق سایت متعلق به اسنپ فود می باشد

    طراحی و توسعه : مینا پاسبانپور

      ترشی کلم  با آبغوره جدید   

    مواد لازم :

    کلم قرمز                                               1 کیلو

    آبغوره تازه خام بی نمک                             1 کیلو 

    سیر تازه                                               2 حبه طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

    سیاه دانه

    تخم حلبه بو داده آسیاب شده                    1/2 ق چایخوری

    فلفل قرمز و سیاه                                   کمی

    زیره سیاه                                            1 ق چایخوری پر

    نمک دریا                                              1 ق سوپخوری 

  • طرز تهیه الویه مرغ دونفره
  •  

       روش تهیه :

    کلم را شسته و خشک کرده وبعد تکه ودر اندازه دلخواه خرد می کنیم با دست یا ماشین . 

    در
    شیشه تمیز و خشک آبغوره -نمک – فلفل- زیره – حلبه – سیر و سیاه دانه را
    ریخته مخلوط کرده و سپس کلم خرد شده رو اضافه می کنیم .در شیشه رو بسته و
    در محل خیلی خنک نگهداری کرده بعد از دو سه روز میل می کنیم . 

    بهتره خیلی زیاد درست نکنید. بلکه همیشه تازه درست کنید چون بیشتر از دو سه ماه نمی شه نگه دارید.

    خواص درمانی غوره :

    خواص غوره رو میتونین تو پست خواص غوره (پست قبلی ) بخونین 

    خواص کلم:

    کلم شامل مواد آلبومینوئیدی ، مواد چرب، مواد قندی،
    میروزین[1]، و گلوکوزیدهای مختلف کلم دارای کلسیم، پتاسیم، منیزیم، گوگرد،
    ارسنیک و همچنین ویتامین های آ، ب، ث، پ می باشد. خواص دارویی


    

    طرز تهیه ترشی زنجبیل ترشی زنجبیل یکی از انواع ترشی های ساده و خوشمزه ایرانی است که طعمی بسیار تند و آتشین دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

    طرز تهیه ترشی مخلوط با لبو ترشی مخلوط با لبو یکی از انواع ترشی های خوشمزه و مجلسی است که طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

    طرز تهیه لیمو شکری لیمو شکری هم مثل لیمو عسلی یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با لیمو ترش تهیه می شود و به صورت معمول در …

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

    ترشی کلم قرمز یکی از انواع ترشی های محبوب ایرانی است که بر خلاف دیگر ترشی ها در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد. این ترشی خوشمزه از پر مصرف ترین ترشی های ایرانی محسوب می شود که امروزه در کنار انواع غذاهای سنتی و فست فودی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی کلم قرمز در ادامه با چی شی همراه باشید.

    برای تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی ابتدا برگ های کلم قرمز را جدا کرده و به خوبی می شوییم ، سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود. در ادامه با یک دستمال تمیز برگ های کلم قرمز را به طور کامل خشک می کنیم و به صورت نوارهای باریک برش می زنیم.

    برای زیباتر شدن ترشی کلم قرمز بهتر است برگ های کلم قرمز را به صورت نوارهای باریک و یک اندازه برش بزنید. پس از اینکه کلم قرمز آماده شد ان را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و نمک را روی تمام قسمت های ان می پاشیم.

    پس از اضافه کردن نمک ، کلم قرمز ها را با دست خوب مخلوط می کنیم تا نمک به تمام قسمت های آن برسد سپس یک سلفون روی درب قابلمه می کشیم و آنرا به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا خوب استراحت کنند.

    در این مرحله یک ظرف شیشه ای مناسب انتخاب می کنیم و کلم قرمز ها را بعد ازگذشت ۳۰ دقیقه داخل ظرف شیشه ای می ریزیم و به اندازه ای سرکه اضافه می کنیم که به اندازه یک بند انگشت روی کلم قرمز ها را بگیرد.

    پس از اینکه سرکه را روی کلم ها ریختیم یک کیسه فریزر روی درب ظرف شیشه ای قرار می دهیم و درب انر ا محم می بندیم به صورتی که هیچ گونه هوایی وارد ظرف نشود. در ادامه ظرف را به مدت یک هفته در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی اماده شود.

  • طرز تهیه باقلوا یزدی بدون فر
  • نکته مهم در مورد محل قرار دادن ترشی این است که حتما باید دور از نور مستقیم خورشید باشد زیرا ممکن است ترشی خراب شود. پس از گذشت یک هفته ترشی اماده است و می توانیم آنرا در یخچال نگهداری کنیم.

    برای تهیه ترشی کلم قرمز یک روزه ابتدا لک بنفش را به صورت نواری خرد می کنیم و پس از شستشو، داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه سرکه را به همراه مقداری آب داخل یک قابلمه می ریزیم.

    در این مرحله مقداری نمک و شکر به قابلمه اضافه می کنیم و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا شکر و نمک به طور کامل حل شوند و مخلوط سرکه و آب به نقطه جوش برسند. پس از اینکه به نقطه جوش رسید، کلم قرمزها را اضافه می کنیم.

    حالا حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم و اجازه میدهیم کلم قرمزها به مدت ۱۰ دقیقه درون مخلوط آب و سرکه بجوشند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم ترشی در دمای محیط خنک شود.

    اگر می خواهید ترشی نرم تر شود می توانید انرا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید. پس از اینکه ترشی خنک شد، آنرا درون ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم. پس از اینکه خنک شد سرو می کنیم.

    اگر دوست دارید طعم ترشی شما خیلی ترش نباید و ملایم تر شود می توانید مقداری شکر به مواد ترشی اضافه کنید. برای ملس شدن طعم مقدار مواد بالا توصیه می شود از یک قاشق غذاخوری سر خالی شکر استفاده کنید. شکر را در سرکه حل به طور کامل کنید ، سپس روی کلم ها بریزید.

    به دلیل اینکه ممکن است سرکه موجود در ترشی با ترکیبات موجود در ظرف های پلاستیکی واکنش نشان دهد، بهتر است از این نوع ظرف های برای تهیه ترشی استفاده نشود. مطمئن ترین ظروف برای تهیه ترشی ظرف های شیشه ای هستند.

    

    طرز تهیه مربای انجیر مربای انجیر یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار است که همانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو می …

    ترشی آبغوره یکی از انواع ترشی های خوشمزه و متفاوت است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی آبغوره در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

    برای تهیه ترشی آبغوره خانگی در ابتدای کار گوجه فرنگی ها را شسته و پوست شان را کاملا جدا می کنیم، سپس خرد کرده و درون غذاساز می ریزیم. در ادامه گوجه فرنگی را کاملا میکس می کنیم تا پوره شوند.طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

    حالا پوره گوجه فرنگی را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه می دهیم پوره گوجه فرنگی به مدت ۲ ساعت روی حرارت بماند تا کاملا پخته و آب اضافی اش تبخیر شود.

    پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم پوره گوجه فرنگی کاملا خنک شود. در ادامه گل کلم را خرد کرده و می شوییم، سپس درون آبکش ریخته تا آب اضافی شان کشیده شود.

    حالا هویج را به همراه خیار و کرفس شسته، سپس درون آبکش قرار می دهیم. در ادامه سبزی ترشی (نعناع، جعفری، مرزه، گشنیز، ترخون و ریحان) را شسته و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.

    در این مرحله پوست هویج را جدا کرده و به صورت درشت خرد می کنیم و بعد درون غذاساز می ریزیم. در ادامه چند پالس می زنیم تا هویج کاملا ریز و خرد شود، سپس درون یک لگن نسبتا بزرگی می ریزیم.

    توجه داشته باشید تمام مواد ترشی کاملا خشک باشند، در غیر این صورت ترشی کپک می زند. حالا گل کلم را درون غذاساز ریخته و به اندازه هویج به صورت ریز میکس می کنی، سپس به لگن اضافه می کنیم.

    در ادامه خیار و کرفس را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به لگن می افزاییم، سپس سبزی ترشی را به همراه سیر به غذاساز اضافه کرده و به خوبی میکس می کنیم تا مخلوط سبزی کاملا پوره و یکدست شود.

  • طرز تهیه اشکنه کشک خوشمزه
  • حالا فلفل سبز تند را به صورت ریز خرد کرده و به همراه پوره گوجه فرنگی به لگن می افزاییم. در ادامه مواد ترشی را کاملا مخلوط کرده تا یکدست شوند، سپس زردچوبه، گلپر را به همراه مقداری نمک به لگن می افزاییم.

    در این مرحله سرکه را به همراه آبغوره به لگن افزوده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب شوند. حالا ترشی را درون شیشه درب بسته ریخته و درب آنرا محکم می بندیم، سپس در یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان.

     

      لطفا اگر مطلبی خلاف قوانین مشاهده و یا اعتراضی به مطالب منتشر شده دارید ، با ما در ارتباط باشید. 

    جهت ارسال پیام اینجا را کلیک کنید

     

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

    یا به ما ایمیل بزنید

     

    Email : moslem7026[at]gmail.com

     

    ترشی کلم قرمز یکی از ترش های بسیار فوری و خوشمزه می باشد که می توانید خیلی فوری آن را تهیه کنید و در کنار غذا های خود سرو کنید. شما می توانید در کمتر از نیم ساعت یک ترشی یک روزه تهیه کنید که برای دورچین غذا ها نیز بسیار مناسب است. ترشی کلم قرمز با چند قلم مواد تهیه می شود و بسیار راحت است. اگر زمان کافی برای یک دورچین یا پیش غذا ندارد ترشی کلم قرمز را تهیه کنید. امروز در آشمزی طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

    کلم قرمز را بشورید و خرد کنید. کلم را به صورت نواری برش بزنید و داخل یک کاسه بریزید و تخم گشنیز و نمک را اضافه کنید. حالا دستکش انداخته و کلم ها را با دست خوب فشار دهید تا آب کلم خارج شود.

    در ادامه ترشی ها را داخل یک شیشه تمیز و استریل شده بریزید و و یک لایه کلم با کمی فلفل قرمز خرد شده و بعد دوباره همین مراحل را تکرار کنید تا کلم بنفش و فلفل تمام شود.

    در ادامه باید سرکه قرمز را روی کلم ها بریزید و روی آن یک نایلون انداخته و بعد درب ظرف را بریزید و یک ساعت به صورت وارنه قرار دهید و بعد از نیم ساعت ترشی ما حاضر شده است. نوش جان

    ذخیره نام، ایمیل و سایت توسط مرورگر برای ارسال دیدگاه در زمانی دیگر.طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

     

    ترشی گل کلم قرمز یکی از ترشی های بسیار  خوشمزه و ساده و خوشرنگ می باشد که به ترشی گل کلم بنفش نیز بسیار معروف است و شما می توانید در بیشتر ترشی فروشی ها و رستوران این ترشی خوشمزه را و خوشرنگ را مشاهده کنید و آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. شما برای رنگ این ترشی می توانید از کلم بنقش یا لبو استفاده کنید که این کاملا دلخواه است اگر لبو بریزید رنگ ترشی شما بیشتر قرمز رنگ می شود و اگر کلم بنفش بریزید رنگ ترشی شما بنفش تر می شود و این کاملا سلیقه ای است. میزان خرد کردن مواد نیز به سلیقه خود بستگی دارد. امروز در پارسی دی طرز تهیه ترشی گل کلم قرمز ساده و رستورانی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

    ابتدا باید گل کلم را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل یک لگن بریزید و و چندین بار بشورید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافه آن خارج شود. ساقه کرفس را خرد کنید و برگ سبز آن نیز بشورید. هویج پوست بگیرید و ریز خرد کنید. خیار را نیز بدون پوست کردن بشورید و خرد کنید. فلفل را بشورید و کمی خرد کنید. پیاز ترشی را خوب بشورید و به صورت حلقه ای یا ریز خرد کنید. سیر را نیز پوست بگیرید و کمی خرد کنید. کلم بنفش را کمی خرد کنید.

    در ادامه همه خرد شده و شسته شده را روی یک دستمال نخی قرار دهید و برای چند ساعت بگذارید تا کاملا خشک شود و اصلا نباید رطوبت داشته باشند. آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا بجوشد و جدا قرار دهید تا خنک شود.طرز تهیه ترشی کلم قرمز با آبغوره

    همه مواد خرد شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید و بعد تخم گشنیز و سیاه دانه و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا مواد به طور یکدست باهم مخلوط شوند. شیشه ترشی مورد نظر را بشورید و استریل کنید و خوب خشک کنید.

    کف ظرف شیشه را با سبزی کرفس پر کنید مواد ترشی مخلوط شده را داخل شیشه بریزید و روی شیشه نیز کمی برگ کرفس قرار دهید و حالا باید سرکه و آب را به طور مساوی داخل شیشه بریزید و روی درب شیشه یک پلاستیک قرار دهید و درب ترشی را محکم بسته و برای ۲ روز در دمای محیط قرار دهید تا رنگ ترشی تغییر کند و بعد برای ۴ روز در یخچال قرار دهید بعد ترشی آماده سرو است. نوش جان

    همچنین ببینید 

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

    برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید


    منتشر شده

    در

    توسط

    دیدگاه‌ها

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *