
طرز تهیه فرنی پسته ای فرنی یک دسر ساده و خوشمزه و اصیل است که با مواد اولیه بسیار ساده ای تهیه می شود. فرنی پسته ای همان طور که از نامش …
طرز تهیه ساندویچ وافل پنیری ساندویچ وافل پنیری که با نام ساندویچ چافل هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای ساده و فوری خانگی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه سالاد تک نفره سالاد تک نفره یکی از انواع سالادهای خوشمزه روسیه ای است که برای مهمانی ها بسیار مناسب است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی …
طرز تهیه پیتزا خانگی ساده با قارچ
پیتزا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. این غذا ابتدا به صورت ساده و با خمیر و سس گوجه و پنیر پیتزا طبخ می شده است. به مرور، مواد مختلفی روی پیتزا اضافه شده است که بنابر مخلفاتی که اضافه می شود نام متفاوتی روی آن می گذارند. پیتزای قارچ یک پیتزای گیاهی است که حتی از پنیر پیتزا گیاهی نیز روی آن استفاده شده است و برای کسانی که رژیم گیاهی دارند قابل استفاده است. این پیتزا بر خلاف این که گوشت ندارد ولی بافت خوبی که قارچ روی آن ایجاد می کند، باعث می شود یک پیتزای خوش طعم و خوشمزه ایجاد کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا قارچ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
برای تهیه پیتزای خوشمزه با قارچ در ابتدای کار، خمیر پیتزا را تهیه می کنیم. برای این کار، ابتدا خمیر مایه را به عمل می آوریم. یک کاسه برداشته و آب ولرم و مخمر و شکر و روغن را به آن اضافه کرده و ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم تا به عمل آید.
سپس آرد و نمک را الک کرده و درون یک کاسه می ریزیم. وسط آن را گود کرده و خمیر مایه را به آن اضافه می کنیم. در ابتدای کار با قاشق مخلوط می کنیم و وقتی خمیر منسجم شد، با دست ورز می دهیم تا یک خمیر نرم و لطیف بدست آید.
خمیر را درون یک کاسه که از قبل چرب کرده ایم قرار می دهیم. روی آن را می پوشانیم و حدود ۲ ساعت زمان می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. در این فاصله، قارچ ها را شسته و با فلفل دلمه ای درون غذا ساز می ریزیم تا پوره شود.
سپس یک تابه را روی حرارت قرار می دهیم و مواد پوره شده را بدون روغن روی حرارت قرار می دهیم تا آب آن کشیده شود. سپس رب و نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن را به آن اضافه می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم.
سپس از روی حرارت بر می داریم. در این مرحله سس روی پیتزا را هم تهیه می کنیم. برای این کار، گوجه فرنگی ها را شسته و در غذا ساز پوره می کنیم. سپس درون یک تابه با رب گوجه فرنگی می ریزیم و مخلوط می کنیم.
سپس روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس فلفل و مرزه و نمک را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. کمی که حرارت دید و غلیظ شد کافی است و از روی حرارت بر می داریم. در این مرحله خمیر استراحت لازم را انجام داده است.
سپس حجم آن دو برابر شده است. پف خمیر را با دست گرفته و کمی ورز می دهیم. وسط ظرف فر خمیر را قرار می دهیم و به آرامی از وسط خمیر را پهن می کنیم. سپس سس تهیه شده را روی خمیر می مالیم.
مواد قارچی را روی سس می ریزیم. در آخر پنیر پیتزا گیاهی را روی پیتزا ریخته و پیتزا را در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار می دهیم تا نان پخته و پنیر روی آن آب شود. سپس از فر خارج کرده و برش می زنیم و سرو می کنیم.
براساس تجارب ۳۰ سالهی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راهحل برای حفظ انگیزهی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت کوتاهه. تا ۲ دی فرصت داری تا با خرید رژیم گروهی سه ماههی برنافیت، 1 ماه رژیم رایگان هدیه بگیری.
طرز تهیه حلوا سوهان حلوا سوهان یکی از انواع حلوهای خوشمزه ایرانی است که طعمی شبیه به سوهان دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وب سایت چی شی همراه …
طرز تهیه فریکادله فریدکادله یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه کشورهای آلمان و دانمارک می باشد که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه زرشک پلو با میگو زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای اصیل و مجلسی ایرانی است که در مراسم های مختلف سرو می شود. میگو یکی از آبزیان خوراکی است …
طرز تهیه پیتزا خانگی ساده با قارچ
پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.
برای تهیه انواع پیتزا اولین کاری که باید انجام دهیم آماده کردن خمیر پیتزا است، به سلیقه خود می توانید خمیر پیتزا را به صورت حاضری یا خانگی تهیه کنید. برای داشتن پیتزای خوشمزه تر آماده کردن خمیر پیتزا به روش خانگی توصیه می شود.
در این مرحله گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب ، پیاز و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریع به جوش بیاید، پس از اینکه آب جوش آمد حرارت زیر قابلمه را ملایم تر می کنیم.
حدود ۳۰ دقیقه زمان برای پخت کامل و تمام شدن آب درون قابلمه لازم است. حتما اجازه دهید آب مرغ به طور کامل به خورد مرغ برود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. پس از اینکه مرغ کمی سرد شد آنرا به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم.
در این مرحله فلفل دلمه را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقدار خیلی کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا کیم نرم شود، در ادامه قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده ( یک چهارم از قارچ را نگه می داریم ) و به فلفل دلمه ای اضافه می کنیم.
حالا قارچ را به همراه فلفل دلمه ای چند دقیقه تفت می دهیم تا قارچ آب بیندازد و آب اضافی موجود در تابه تبخیر شود. پس از اینکه آب موجود در تابه تبخیر شد ممرغ های خرد شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه می کنیم.
پس از دو دقیقه تفت دادن تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. حالا خمیر های پیتزا را داخل ظرف مخصوص پیتزا قرار می دهیم و روی هر خمیر پیتزا ۱ قاشق غذاخوری از سس کچاپ یا سس پیتزا می ریزیم و روی سطح خمیر پخشش می کنیم.
در این مرحله کمی پنیر پیتزا روی سس می ریزیم و روی سطح کار پخش می کنیم. حالا از مخلوط مرغ و قارچ روی پنیر پیتزا می ریزیم و در پاین روی سطح پیتزا را با پنیر پیتزا پر می کنیم. قارچ هایی که نگه داشتیم را روی سطح پنیر با ترتیب زیبا می چینیم.
فلفل دلمه ای رنگی هم باعث زیباتر شدن پیتز می شود. حالا پیتزاها را داخل فر که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اماده شوند. برای طلایی شدن پنیر روی پیتزاها هم دو دقیقه گریل را روشن می کنیم.
همانطور که در بالا اشاره کردیم، یکی از مهم ترین دلایل خوشمزه شدن پیتزا نان آن می باشد و بهترین نان برای تهیه پیتزا خمیر پیتزای خانگی می باشد. در صورت تمایل برای تهیه خمیر پیتزای خوشمزه خانگی توصیه می کنیم آموزش زیر را مطالعه نمایید.
یکی از روش های تهیه پیتزا قارچ و مرغ به صورت کاملا فوری استفاده از نان باگت به جای خمیر پیتزا می باشد. با این روش پیتزای ما به سرعت در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده سرو است. برای تهیه این پیتزا توصیه می کنیم دستور زیر را مطالعه نمایید.
شاید تمایل داشته باشید این پیتزای خوشمزه را به صورتی کیک درست کنید تا علاوه بر طعم خوبش ظاهرش نیز مجلسی تر شود. در مطلب زیر می توانید روش پخت پیتزا به صورت کیک را مشاهده نمایید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مواد داخل کیک را با مواد این پیتزا تغییر دهید.
براساس تجارب ۳۰ سالهی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راهحل برای حفظ انگیزهی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت کوتاهه. تا ۲ دی فرصت داری تا با خرید رژیم گروهی سه ماههی برنافیت، 1 ماه رژیم رایگان هدیه بگیری.
برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید
طرز تهیه حلوا نثار ارومیه حلوا نثار ارومیه یکی از انواع حلواهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که با روش های متنوعی درست …
پیتزا قارچ و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور ایتالیایی است که با رسپی های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا قارچ و مرغ در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ خوشمزه ابتدا خمیر را آماده می کنیم، برای این منظور شکر را به همراه خمیر مایه فوری و شیر یا آب ولرم درون یک کاسه کوچک با هم ترکیب می کنیم، سپس درب کاسه را می پوشانیم.طرز تهیه پیتزا خانگی ساده با قارچ
در این مرحله کاسه را به مدت ۱۰ دقیقه درون فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا خمیر مایه عمل بیاید. در ادامه تخم مرغ را به همراه نمک و روغن داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
حالا خمیر مایه عمل آمده را به کاسه اضافه کرده و در حدی که با دیگر مواد یکدست شود، مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را به صورت کنترل شده روی مواد الک کرده و مواد را با لیسک یا قاشق مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود.
پس از اینکه خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم. در ادامه سطح کار را آردپاشی کرده و خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا خمیر منسجم شود.
در این مرحله یک کاسه مناسب را با روغن چرب کرده و خمیر را درون کاسه قرار می دهیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت در فضای محیط استراحت می دهیم تا حجم خمیر تقریبا دو برابر شود.
در همین حین می توانیم مواد روی پیتزا را آماده کنیم. برای این منظور پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.
حالا گوشت مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، سپس ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ با حرارت ملایم به طور کامل بپزد.
پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، آنرا به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت دلخواه خرد کرده و مقداری از آنها را برای تزیین روی پیتزا کنار می گذاریم.
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا نرم شوند، سپس مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم.
حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن روی مواد می ریزیم و آنها را به خوبی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم مواد به طور کامل خنک شوند.
در این مرحله پس از گذشت یک ساعت فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. در ادامه خمیر را کمی ورز می دهیم، سپس آنرا به چند قسمت تقسیم کرده و درون ظرف های پیتزا قرار می دهیم.
پس از اینکه خمیر را به صورت یکدست درون ظرف ها پهن کردیم، آنرا با چنگال سوراخ می کنیم. در ادامه مقداری سس پیتزا (چگونه سس پیتزا درست کنیم؟) یا سس کچاپ روی خمیرهای پیتزا می مالیم، سپس مقداری پنیر پیتزا روی سس می ریزیم.
در این مرحله مخلوط گوشت مرغ را به صورت پخش روی پنیر پیتزا پخش می کنیم، سپس مجددا روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم. در ادامه روی پیتزا را با مقداری قارچ و فلفل دلمه ای به سلیقه خود تزیین می کنیم.
حالا پیتزاها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا به طور کامل بپزند. پس از اینکه پخت پیتزاها به پایان رسید، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پیتزها طلایی شود. در نهایت پیتزاها را با سس دلخواه سرو می کنیم.

طرز تهیه کالباس مرغ ساده کالباس مرغ یکی از انواع فراورده های گوشت مرغ است که با طعم ها و مواد بسیار متنوعی …
پیتزا قارچ و گوشت از پیتزاهای معروف بین المللی است که با رسپی های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
برای تهیه پیتزا قارچ و گوشت مخصوص ابتدای کار گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم، سپس درون چرخ گوشت قرار می دهیم و چرخ می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.طرز تهیه پیتزا خانگی ساده با قارچ
در این مرحله قارچ را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی آن کاملا خارج شود. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناست روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
حالا مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.
در این مرحله نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر آویشن را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. در ادامه پوست قارچ را جدا می کنیم و به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم.
حالا فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه درون سینی مخصوص پیتزا را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس خمیر پیتزا را درون سینی قرار می دهیم.
در این مرحله مقداری سس گوجه فرنگی روی خمیر می ریزیم، سپس به کمک قاشق روی تمام سطح خمیر پخش می کنیم. در ادامه مقداری پنیر پیتزا روی خمیر می ریزیم، سپس مواد گوشتی را روی پنیر پیتزا به صورت پخش اضافه می کنیم.
حالا فلفل دلمه ای و قارچ را به ترتیب روی مواد گوشتی می ریزیم، سپس روی آن را با پنیر پیتزا می پوشانیم. در ادامه مقداری پودر آویشن روی پنیر پیتزا می پاشیم و سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه پخته شود.
در این مرحله پس از گذشت این مدت زمانی که پنیر پیتزا آب شد در صورت نیاز گریل را روشن می کنیم و اجازه می دهیم پیتزا به مدت ۳ تا ۴ دقیقه گریل شود تا پنیر پیتزا طلایی و خوشرنگ شود. در ادامه پیتزا را از فر خارج می کنیم.
در نهایت پیتزا را به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم، سپس تکه های پیتزا را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در آخر پیتزا قارچ و گوشت را به همراه سس دلخواه و نوشابه سرو کرده، سپس میل کنید. نوش جان.
این روزها کمتر کسی پیدا می شود که علاقه ای به پیتزا نداشته باشد. پیتزا از غذاهای بین المللی است که در ایران نیز بسیار پرطرفدار است. یکی از انواع محبوب این غذا، پیتزا قارچ و گوشت است؛ زیرا در تهیه آن از هیچ گونه گوشت فرآوری شده ای استفاده نمی شود.
این غذا به علت وجود قارچ و پنیر و گوشت، کالری بالایی دارد و برای کسانی که می خواهند یک غذای سالم بخورند، گزینه مناسب تری از انواع پیتزاهای تهیه شده با سوسیس و کالباس محسوب می شود.
طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت در خانه بسیار ساده است و در این دستور پخت از وبسایت پارسی دی قصد داریم تا طرز تهیه این پیتزا خوشمزه را به طور کامل توضیح دهیم. با ما همراه باشید.
در ابتدا پوست پیاز را جدا کرده و آن را تمیز شسته و کاملا خرد کنید. سپس در داخل یک ماهیتابه، روغن زیتون ریخته و روی حرارت با شعله متوسط قرار می دهیم. وقتی روغن داغ شد، پیازها را در داخل ماهیتابه می ریزیم و تفت می دهیم تا به رنگ طلایی شود.طرز تهیه پیتزا خانگی ساده با قارچ
گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کرده و تفت می دهیم و مقداری نمک و فلفل به میزان دلخواه به آن اضافه می کنیم. گوشت را تفت می دهیم تا سرخ شده و تغییر رنگ دهد.
قارچ را شسته و خرد می کنیم. قارچ خرد شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و همه مواد را باهم تفت می دهیم تا سرخ شود. باید صبر کیند تا آب قارچ به طور کامل جمع شود.
فلفل دلمه ای را تمیز شسته و خرد می کنیم. سپس آن را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کرده و تفت می دهیم.
رب گوجه فرنگی و زردچوبه را به آن اضافه کرده و مواد را با قاشق زیر و رو می کنیم تا رب گوجه فرنگی و زردچوبه کاملا در مواد اثر کرده و آن را طعم دار کند. پس از آن درب ماهیتابه را گذاشته و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه صبر می کنیم. در این مدت مواد به طور کامل سرخ می شوند.
فر اجاق گاز را روشن کرده و آن را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم تا گرم شود و خمیر پیتزا را که از قبل آماده کرده ایم از یخچال بیرون می آوریم.

سینی فر را کمی با روغن چرب کرده و یک ورق خمیر پیتزا را در داخل آن قرار می دهیم. سس گوجه فرنگی را بر روی خمیر پیتزا ریخته و با پشت قاشق غذاخوری آن را به طور کامل بر روی سطح خمیر پیتزا بخش می کنیم.
نصف محتویات پیتزا را روی سس گوجه فرنگی ریخته و سپس بر روی خمیر پیتزا پخش کنید. سپس بر روی آن نصف پنیر پیتزا را بریزید. این کار باعث می شود تا طعم پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه تر شود.
سایر مواد پیتزا را روی خمیر پیتزا ریخته و پخش می کنیم.
باقی مانده پنیر پیتزا را بر روی مواد ریخته و پخش کنید.
در نهایت خمیر پیتزا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در داخل فر قرار دهید تا رنگ آن طلایی و برشته شود.
پس از این مدت پیتزا را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کمی از حرارت آن کم شود. سپس آن را برای تزئین در یک ظرف دیگر قرار داده و در اندازه های معمول پیتزا برش بزنید. در صورت تمایل می توانید سس گوجه فرنگی یا سس فرانسوی بر روی آن ریخته و میل کنید.
پیتزا از غذاهای خوشمزه و لذیذ و پرطرفدار در سرتاسر جهان است. پیتزا قارچ و گوشت به علت اینکه بدون سوسیس و کالباس و یا به طور کلی گوشت های فرآوری شده تهیه می شود، از سایر انواع پیتزاهای تهیه شده با گوشت سالم تر است.
امیدوارم که از طرز تهیه این پیتزا خانگی لذت برده باشید.
من هرکاری میکنم بعد از پخت وا میره و حالت سفت به خودش نمیگیره مثل پیتزاهای بیرون دلیلش چیه
خمیر وا می ره ؟ خوب خمیر ورز بدهید و تست پنجره را روی خمیر اجرا کنید به طوری که وقتی خمیر را نازک کنید اصلا نباید پاره شه. از آرد سفید استفاده کنید
نه منظورم مخلفاتش بود مثل پنیر و سوسیس و بقیه چیزا که به خمیر نمیچسبن پنیرش هم موقع خوردن مثل پیتزاهای بیرون کش نمیاد البته اینم بگم فر نداریم قابلمه ای درست میکنم
خمیر آماده استفاده می کنید یا خودتان خمیر را تهیه می کنید. کلن بحث کش اومدن پیتزا در منزل یکم قلق خاصی میخواد. مواد را خوب روی خمیر فشار دهید. بعد از قرار دادن در قابلمه با اسپری آب آن را نمدار کنید. پنیر پیتزا مرغوب استفاده کنید
بعد از زدن سس کچاب روی خمیر پیتزا ی لایه پنیر بریز و بعد مواد و بریز و بعد دوباره پنیر بریز دیگه وا نمیره
من با مایکروفر درست می کنم چون فر نداریم و توی قابلمه هم جا نمیشه
بخدا آقاهه خوش شناسه همه چی داره
بخار اینه که داخل گوشت نباید روغنی باشه.با حداقل ترین حالت ممکن روغن تفت بخوره.درضمن میتونید ب جای دردسر گوشت همبرگر یا استیک خورد کنید دیگه پیازو فلانی نمیخواد
اصلا انگار خمیر تو این آموزش نیست
با خمیر آماده تهیه شده شما می توانید برای تهیه خمیر پیتزا به لینک زیر بریزید
https://parsiday.com/1525-pizza-dough/
مواد این پیتزا برای چند نفر مناسبه؟

2 نفر
پیتزا مرغ و قارچ

پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان می باشد. پیتزا قارچ و مرغ کاری هم مانند دیگر پیتزاها اصالتی ایتالیایی دارد و اصلی ترین مواد تشکیل دهنده آن گوشت مرغ ، قارچ ، پنیر پیتزا و سس کچاپ هستند.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر پیتزا مرغ و قارچ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری پیتزا مرغ و قارچ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی پیتزا مرغ و قارچ با پرتال پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
طرز تهیه پیتزا خانگی ساده با قارچ
دستور پخت
برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ ابتدا خمیر پیتزا را آماده می کنیم و می گذاریم تا ور بیاید.سپس در قابلمه ای آب می ریزیم و می گذاریم روی حرارت زیاد تا زودتر به جوش بیاید و بعد پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و به چهار قسمت تقسیم می کنیم
و زمانی که آب به جوش آمد سینه مرغ و پیاز را با هم داخل آب در حال جوش قرار می دهیم و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم سپس درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ به طور کامل پخته شود.
پس از گذشت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه از پخت سینه های مرغ کمی نمک به آن اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کنیم و سینه ها را با کفگیر از قابلمه بیرون می آوریم ودر آبکش قرار می دهیم تا خنک شوند. ( آب مرغ را می توانیم نگهداری کنیم و با آن سوپ تهیه کنیم. )
آن وقت سینه ها را روی تخته آشپزخانه ریش ریش می کنیم. فلفل دلمه ای ها را نیز می شوییم و داخل آن ها را خالی می کنیم و نگینی خرد می کنیم و در بشقابی می ریزیم.قارچ ها را نیز با دستمالی نمدار تمیز کرده و سریع آبکش می کنیم
و حلقه حلقه برش می زنیم و با قلم مو آشپزخانه کف تابه ای را چرب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و قارچ ها را در داخل تابه می ریزیم و فلفل دلمه ای ها را نیز اضافه می کنیمو تفت می دهیم تا قارچ ها سبک شوند
و مرغ های ریش شده را نیز می افزاییم و ادویه کاری ، نمک ، فلفل سیاه نیز روی مواد می پاشیم و با هم مخلوط می کنیم و از روی حرارت تابه را بر می داریم ولی همچنان به تفت دادن ادامه می دهیم زیرا تابه داغ است
و اگر مواد رها شوند امکان دارد مرغ ها سوخاری و سفت شوند و یا قارچ ها سرخ شوند. سپس خمیر پیتزا را با حداکثر ۲ سانتی متر قطر آن روی سینی فر پهن می کنیم و روی آن را با وردنه مرتب و هم سطح می کنیم
و روی خمیر را با سس پیتزا کاملا پوشش می دهیم و مواد داخل تابه را با قاشق روی خمیر می ریزیم تا کاملا از مواد پوشیده شود و در آخر روی مواد کمی آویشن می پاشیم.سینی را داخل فر قرار می دهیم و فر را روشن می کنیم
و روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه پیتزا آماده شود. زمانی که خمیر پیتزا پخت یعنی ۲۰ دقیقه پس از گذاشتن پیتزا داخل فر،سینی فر را بیرون می آوریم و در آخر پنیر پیتزا روی مواد می ریزیم و مجددا سینی را داخل فر قرار می دهیم
تا به مدت ۱۰ دقیقه دیگر پنیر نیز روی مواد آب شود و پیتزای خیلی خوب و خوش طعمی داشته باشید.پس از پخت ۳۰ دقیقه پیتزا و آب شدن کامل پنیر پیتزا،سینی فر را بیرون می اوریم و پیتزای داغ تازه را با سس قرمز نوش جان کنید.
خیلی خوب بود.ممنون.

نوش جان.
ممنون عالی بودددد🤍
خیلی خوش مزه شد👌🏻
سلام نوش جان

پیتزا قارچ و سوسیس یکی از پیتزا هایی است که بدون گوشت تهیه می شود. تاریخچه پیتزا در شهر لاتزیو می باشد. در آن زمان پیتزا فقط توسط افراد سطح پایین ایتالیا مصرف می شد که بعد از گذشت زمان قشر مرفه جامعه نیز به معجزه ی طعم این غذای لذیذ پی بردند و آن را در سبد غذایی خود جای دادند و جالب است بدانید تاریخچه پیتزا در ایران در قرن ششم می باشد در آن زمان سرباز های داریوش خمیر را روی سپر های خود پهن کرده و روی آن را با پنیر و خرما می پوشانند و روی آتش قرار می دادند، امروز در آشمزی پیتزا قارچ و سوسیس با یک خمیر فوق العاده را با هم یاد می گیریم.
ابتدا شیر را گرم کرده به طوری که انگشت را داخلش فرو می کنید گرما را احساس کنید ولی دست نسوزد. سپس خمیر مایه و شکر را روش ریخته و هم می زنیم و درش را می گذاریم تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه عمل بیاد. در ظرفی دیگر تخم مرغ را شکسته و روغن و نمک را اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس خمیر مایه عمل آمده را داخل ظرفی ریخته و آرد را که از قبل سه بار الک کردیم اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود. سپس ۱۰ دقیقه خوب ورز داده تا چسندگی خمیر کم شود و به دست نچسبد سپس داخل ظرف از قبل چرب شده قرار داده و رویش را سلفون بکشید و در جای گرم بگذارید تا خمیر بمدت ۱ تا ۱٫۵ ساعت استراحت کند.
قارچ را خوب شسته و ورقه ورقه کنید و روش را یک ق غذا خوری آبلیمو ریخته و در تابه از قبل گرم شده برای چند دقیقه تفت می دهیم.
سوسیس ها را گرد بریده و داخل تابه با مقداری روغن تفت دهید.
فلفل دلمه ای را شسته و خلالی خرد کنید.
طرز تهیه پیتزا خانگی ساده با قارچ
پف خمیر را بعد از استراحت گرفته و با وردنه صاف کنید و داخل ظرف پیتزا که از قبل چرب کردید قرار بدید. سپس با قلمو سس کچاب و خردل را روی خمیر زده به طوری که ۱ سانت از اطراف خمیر خالی باشد. سپس مقداری پنیر پیتزا روی سس ها ریخته و مطابق سلیقه قارچ ها و سوسیس و فلفل دلمه ای را روی خمیر ریخته و روش پودر آویشن و پودر سیر بپاشید و در آخر پنیر پیتزا را اضافه کنید تا روی پیتزا خوب بگیرد. سپس در فر از قبل گرم شده بمدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدید تا خمیر خوب پخته شود و در پایان چند دقیقه گریل را روشن کرده تا روی سطح پیتزا طلایی شود.
نوش جان

سلام ممنون از مطلبتون
این طرز تهیه برا ۴ نفره؟
بهتر مواد دو برابر کنید
ذخیره نام، ایمیل و سایت توسط مرورگر برای ارسال دیدگاه در زمانی دیگر.

یک پیتزای ساده و خوشمزه میتواند عصرانه روزهای اول پاییز باشد و آن روز را متفاوتتر از هر روز کند. این پیتزا میتواند پیتزا قارچ باشد که علاوه بر این که فوقالعاده ساده است و در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده میشود، طعم فوقالعادهای دارد و برای کسانی که رژیم گیاهخواری دارند، بسیار مناسب است. با طرز تهیه پیتزا قارچ همراه ما باشید.
این پیتزای خوشمزه و خانگی میتواند یک وعده شام نسبتا سبک برای شما باشد. پس مواد اولیه را بردارید و آستینها را بالا بزنید و دست به کار شوید!
قارچ، فلفل دلمه، پیاز و سیر را خوب بشورید.
قارچ، فلفل دلمهای و پیاز را در اندازه متوسط خرد کنید. سیر را رنده کنید و یک دسته جعفری را ریز ریز کنید. حالا فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
نانها را روی یک سینی بچینید. بهتر است کف سینی را با کاغذ آشپزی بپوشانید. روی نانها یک لایه سس قرمز بریزید. سپس ترکیبی از قارچ، فلفل دلمه، زیتون، پیاز، گوجه خشک شده و سیر را روی آنها بریزید. روی این ترکیب کمی روغن زیتون بریزید و پنیر پیتزا را روی آنها بریزید. اگر میخواهید غذای کم چربتری بخورید، میتوانید پنیر کمتری استفاده کنید. روی پنیر کمی سس قرمز، نمک و فلفل سیاه بریزید. میتوانید تعداد نان تست را بر حسب تعداد افراد به نسبت مواد اولیه کم و زیاد کنید.طرز تهیه پیتزا خانگی ساده با قارچ
سینی را داخل فر (که قبلا گرم شده) بگذارید و اجازه دهید ۱۵-۲۰ دقیقه بپزد تا پنیر روی آن طلایی شود. سپس آن را از فر در بیاورید و جعفریهای خرد شده را روی پیتزا بریزید. چند دقیقه اجازه دهید تا سرد شود حالا میتوانید از خوردن یک پیتزا قارچ خوشمزه لذت ببرید!
گوجه خشک شده را میتوانید از روز قبل در خانه درست کنید و یا از بیرون تهیه کنید. برای درست کردن آنها گوجه را به صورت حلقههای نازک ببرید و جلوی آفتاب بچینید.
امتیاز
دیدگاه *
نام *
ایمیل *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
قصه زندگی روستاییان قبرسی، با هالومی گره خورده؛ پنیری که ابتدا در دستهای آنها ساخته شد و بعد به سراسر جهان سفر کرد. در این شماره از مجله کتاب کاله، راز محبوبیت هالومی یا پنیر کبابی را با شما در میان میگذاریم.
تمام حقوق محفوظ و متعلق به گروه صنایع غذایی سولیکو کاله است.
طرز تهیه دلمه بادمجان دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه می باشد، اما طعم بی نظیر بادمجان باعث شده تا دلمه بادمجان شکم …
طرز تهیه خوراک مرغ چینی خوراک مرغ چینی یکی از انواع غذاهای ساده و سبک کشور چین است که با ترکیبات متنوعی درست …
طرز تهیه آلبالو پلو آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که در فصل آلبالو بیشتر پخته می شود، …
طرز تهیه پیتزا خانگی ساده با قارچ
پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای بسیار محبوب در سراسر جهان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ رستورانی ابتدا پیاز را به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم، سپس به همراه سینه مرغ داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۱ لیوان آب و مقداری زردچوبه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
حالا صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند، پس از اینکه آب جوش آمد، کف های روی سطح آب را با یک قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم، سپس اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم نیمپز شود.
در این مرحله پس از اینکه گوشت مرغ نیمپز شد، آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود.
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم. سیر را در حدی تفت می دهیم که عطر آن خارج شود.
در این مرحله مرغ خرد شده را اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه کرده و به همراه مرغ تفت می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی سرخ شود. در همین حین قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم.
حالا قارچ را به همراه نصف فلفل دلمه ای به تابه اضافه می کنیم و با حرارت بالا تفت می دهیم تا قارچ آب نیندازد. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مواد از حرارت بیفتند و کمی خنک شوند.
در این مرحله خمیر پیتزا (آموزش درست کردن خمیر پیتزا در منزل) را درون قالب مخصوص پیتزا قرار می دهیم و آنرا با چنگال سوراخ می کنیم تا زیاد از حد پف نکند. سپس سس (روش درست کردن سس برای کف پیتزا) را روی خمیر می مالیم.
حالا مقداری پنیر پیتزا به صورت پخش روی سس می ریزیم، سپس مخلوط مرغ را روی مواد به صورت یکدست پخش می کنیم. در ادامه روی مخلوط مرغ را با پنیر پیتزا به طور کامل پوشش می دهیم، سپس مقداری قارچ و فلفل دلمه ای روی پنیر پیتزا می چینیم.
در این مرحله پیتزا را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه به طور کامل بپزد. در پایان پخت، گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزا رنگ بگیرد، سپس پیتزا را به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.
طرز تهیه دلمه بادمجان دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه می باشد، اما طعم بی نظیر بادمجان باعث شده تا دلمه بادمجان شکم …
طرز تهیه خوراک مرغ چینی خوراک مرغ چینی یکی از انواع غذاهای ساده و سبک کشور چین است که با ترکیبات متنوعی درست …
طرز تهیه آلبالو پلو آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که در فصل آلبالو بیشتر پخته می شود، …
طرز تهیه پیتزا خانگی ساده با قارچ
پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای بسیار محبوب در سراسر جهان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ رستورانی ابتدا پیاز را به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم، سپس به همراه سینه مرغ داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۱ لیوان آب و مقداری زردچوبه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
حالا صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند، پس از اینکه آب جوش آمد، کف های روی سطح آب را با یک قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم، سپس اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم نیمپز شود.
در این مرحله پس از اینکه گوشت مرغ نیمپز شد، آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود.
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم. سیر را در حدی تفت می دهیم که عطر آن خارج شود.
در این مرحله مرغ خرد شده را اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه کرده و به همراه مرغ تفت می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی سرخ شود. در همین حین قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم.
حالا قارچ را به همراه نصف فلفل دلمه ای به تابه اضافه می کنیم و با حرارت بالا تفت می دهیم تا قارچ آب نیندازد. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مواد از حرارت بیفتند و کمی خنک شوند.
در این مرحله خمیر پیتزا (آموزش درست کردن خمیر پیتزا در منزل) را درون قالب مخصوص پیتزا قرار می دهیم و آنرا با چنگال سوراخ می کنیم تا زیاد از حد پف نکند. سپس سس (روش درست کردن سس برای کف پیتزا) را روی خمیر می مالیم.
حالا مقداری پنیر پیتزا به صورت پخش روی سس می ریزیم، سپس مخلوط مرغ را روی مواد به صورت یکدست پخش می کنیم. در ادامه روی مخلوط مرغ را با پنیر پیتزا به طور کامل پوشش می دهیم، سپس مقداری قارچ و فلفل دلمه ای روی پنیر پیتزا می چینیم.
در این مرحله پیتزا را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه به طور کامل بپزد. در پایان پخت، گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزا رنگ بگیرد، سپس پیتزا را به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.
طرز تهیه دلمه بادمجان دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه می باشد، اما طعم بی نظیر بادمجان باعث شده تا دلمه بادمجان شکم …
طرز تهیه خوراک مرغ چینی خوراک مرغ چینی یکی از انواع غذاهای ساده و سبک کشور چین است که با ترکیبات متنوعی درست …
طرز تهیه آلبالو پلو آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که در فصل آلبالو بیشتر پخته می شود، …
طرز تهیه پیتزا خانگی ساده با قارچ
پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای بسیار محبوب در سراسر جهان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ رستورانی ابتدا پیاز را به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم، سپس به همراه سینه مرغ داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۱ لیوان آب و مقداری زردچوبه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
حالا صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند، پس از اینکه آب جوش آمد، کف های روی سطح آب را با یک قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم، سپس اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم نیمپز شود.
در این مرحله پس از اینکه گوشت مرغ نیمپز شد، آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود.
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم. سیر را در حدی تفت می دهیم که عطر آن خارج شود.
در این مرحله مرغ خرد شده را اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه کرده و به همراه مرغ تفت می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی سرخ شود. در همین حین قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم.
حالا قارچ را به همراه نصف فلفل دلمه ای به تابه اضافه می کنیم و با حرارت بالا تفت می دهیم تا قارچ آب نیندازد. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مواد از حرارت بیفتند و کمی خنک شوند.
در این مرحله خمیر پیتزا (آموزش درست کردن خمیر پیتزا در منزل) را درون قالب مخصوص پیتزا قرار می دهیم و آنرا با چنگال سوراخ می کنیم تا زیاد از حد پف نکند. سپس سس (روش درست کردن سس برای کف پیتزا) را روی خمیر می مالیم.
حالا مقداری پنیر پیتزا به صورت پخش روی سس می ریزیم، سپس مخلوط مرغ را روی مواد به صورت یکدست پخش می کنیم. در ادامه روی مخلوط مرغ را با پنیر پیتزا به طور کامل پوشش می دهیم، سپس مقداری قارچ و فلفل دلمه ای روی پنیر پیتزا می چینیم.
در این مرحله پیتزا را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه به طور کامل بپزد. در پایان پخت، گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزا رنگ بگیرد، سپس پیتزا را به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.
طرز تهیه دلمه بادمجان دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه می باشد، اما طعم بی نظیر بادمجان باعث شده تا دلمه بادمجان شکم …
طرز تهیه خوراک مرغ چینی خوراک مرغ چینی یکی از انواع غذاهای ساده و سبک کشور چین است که با ترکیبات متنوعی درست …
طرز تهیه آلبالو پلو آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که در فصل آلبالو بیشتر پخته می شود، …
طرز تهیه پیتزا خانگی ساده با قارچ
پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای بسیار محبوب در سراسر جهان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ رستورانی ابتدا پیاز را به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم، سپس به همراه سینه مرغ داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۱ لیوان آب و مقداری زردچوبه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
حالا صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند، پس از اینکه آب جوش آمد، کف های روی سطح آب را با یک قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم، سپس اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم نیمپز شود.
در این مرحله پس از اینکه گوشت مرغ نیمپز شد، آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود.
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم. سیر را در حدی تفت می دهیم که عطر آن خارج شود.
در این مرحله مرغ خرد شده را اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه کرده و به همراه مرغ تفت می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی سرخ شود. در همین حین قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم.
حالا قارچ را به همراه نصف فلفل دلمه ای به تابه اضافه می کنیم و با حرارت بالا تفت می دهیم تا قارچ آب نیندازد. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مواد از حرارت بیفتند و کمی خنک شوند.
در این مرحله خمیر پیتزا (آموزش درست کردن خمیر پیتزا در منزل) را درون قالب مخصوص پیتزا قرار می دهیم و آنرا با چنگال سوراخ می کنیم تا زیاد از حد پف نکند. سپس سس (روش درست کردن سس برای کف پیتزا) را روی خمیر می مالیم.
حالا مقداری پنیر پیتزا به صورت پخش روی سس می ریزیم، سپس مخلوط مرغ را روی مواد به صورت یکدست پخش می کنیم. در ادامه روی مخلوط مرغ را با پنیر پیتزا به طور کامل پوشش می دهیم، سپس مقداری قارچ و فلفل دلمه ای روی پنیر پیتزا می چینیم.
در این مرحله پیتزا را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه به طور کامل بپزد. در پایان پخت، گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزا رنگ بگیرد، سپس پیتزا را به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.
طرز تهیه دلمه بادمجان دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه می باشد، اما طعم بی نظیر بادمجان باعث شده تا دلمه بادمجان شکم …
طرز تهیه خوراک مرغ چینی خوراک مرغ چینی یکی از انواع غذاهای ساده و سبک کشور چین است که با ترکیبات متنوعی درست …
طرز تهیه آلبالو پلو آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که در فصل آلبالو بیشتر پخته می شود، …
طرز تهیه پیتزا خانگی ساده با قارچ
پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای بسیار محبوب در سراسر جهان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ رستورانی ابتدا پیاز را به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم، سپس به همراه سینه مرغ داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۱ لیوان آب و مقداری زردچوبه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
حالا صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند، پس از اینکه آب جوش آمد، کف های روی سطح آب را با یک قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم، سپس اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم نیمپز شود.
در این مرحله پس از اینکه گوشت مرغ نیمپز شد، آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود.
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم. سیر را در حدی تفت می دهیم که عطر آن خارج شود.
در این مرحله مرغ خرد شده را اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه کرده و به همراه مرغ تفت می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی سرخ شود. در همین حین قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم.
حالا قارچ را به همراه نصف فلفل دلمه ای به تابه اضافه می کنیم و با حرارت بالا تفت می دهیم تا قارچ آب نیندازد. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مواد از حرارت بیفتند و کمی خنک شوند.
در این مرحله خمیر پیتزا (آموزش درست کردن خمیر پیتزا در منزل) را درون قالب مخصوص پیتزا قرار می دهیم و آنرا با چنگال سوراخ می کنیم تا زیاد از حد پف نکند. سپس سس (روش درست کردن سس برای کف پیتزا) را روی خمیر می مالیم.
حالا مقداری پنیر پیتزا به صورت پخش روی سس می ریزیم، سپس مخلوط مرغ را روی مواد به صورت یکدست پخش می کنیم. در ادامه روی مخلوط مرغ را با پنیر پیتزا به طور کامل پوشش می دهیم، سپس مقداری قارچ و فلفل دلمه ای روی پنیر پیتزا می چینیم.
در این مرحله پیتزا را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه به طور کامل بپزد. در پایان پخت، گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزا رنگ بگیرد، سپس پیتزا را به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.
طرز تهیه دلمه بادمجان دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه می باشد، اما طعم بی نظیر بادمجان باعث شده تا دلمه بادمجان شکم …
طرز تهیه خوراک مرغ چینی خوراک مرغ چینی یکی از انواع غذاهای ساده و سبک کشور چین است که با ترکیبات متنوعی درست …
طرز تهیه آلبالو پلو آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که در فصل آلبالو بیشتر پخته می شود، …
طرز تهیه پیتزا خانگی ساده با قارچ
پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای بسیار محبوب در سراسر جهان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ رستورانی ابتدا پیاز را به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم، سپس به همراه سینه مرغ داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۱ لیوان آب و مقداری زردچوبه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
حالا صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند، پس از اینکه آب جوش آمد، کف های روی سطح آب را با یک قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم، سپس اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم نیمپز شود.
در این مرحله پس از اینکه گوشت مرغ نیمپز شد، آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود.
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم. سیر را در حدی تفت می دهیم که عطر آن خارج شود.
در این مرحله مرغ خرد شده را اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه کرده و به همراه مرغ تفت می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی سرخ شود. در همین حین قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم.
حالا قارچ را به همراه نصف فلفل دلمه ای به تابه اضافه می کنیم و با حرارت بالا تفت می دهیم تا قارچ آب نیندازد. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مواد از حرارت بیفتند و کمی خنک شوند.
در این مرحله خمیر پیتزا (آموزش درست کردن خمیر پیتزا در منزل) را درون قالب مخصوص پیتزا قرار می دهیم و آنرا با چنگال سوراخ می کنیم تا زیاد از حد پف نکند. سپس سس (روش درست کردن سس برای کف پیتزا) را روی خمیر می مالیم.
حالا مقداری پنیر پیتزا به صورت پخش روی سس می ریزیم، سپس مخلوط مرغ را روی مواد به صورت یکدست پخش می کنیم. در ادامه روی مخلوط مرغ را با پنیر پیتزا به طور کامل پوشش می دهیم، سپس مقداری قارچ و فلفل دلمه ای روی پنیر پیتزا می چینیم.
در این مرحله پیتزا را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه به طور کامل بپزد. در پایان پخت، گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزا رنگ بگیرد، سپس پیتزا را به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.
طرز تهیه دلمه بادمجان دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه می باشد، اما طعم بی نظیر بادمجان باعث شده تا دلمه بادمجان شکم …
طرز تهیه خوراک مرغ چینی خوراک مرغ چینی یکی از انواع غذاهای ساده و سبک کشور چین است که با ترکیبات متنوعی درست …
طرز تهیه آلبالو پلو آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که در فصل آلبالو بیشتر پخته می شود، …
طرز تهیه پیتزا خانگی ساده با قارچ
پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای بسیار محبوب در سراسر جهان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ رستورانی ابتدا پیاز را به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم، سپس به همراه سینه مرغ داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۱ لیوان آب و مقداری زردچوبه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
حالا صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند، پس از اینکه آب جوش آمد، کف های روی سطح آب را با یک قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم، سپس اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم نیمپز شود.
در این مرحله پس از اینکه گوشت مرغ نیمپز شد، آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود.
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم. سیر را در حدی تفت می دهیم که عطر آن خارج شود.
در این مرحله مرغ خرد شده را اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه کرده و به همراه مرغ تفت می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی سرخ شود. در همین حین قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم.
حالا قارچ را به همراه نصف فلفل دلمه ای به تابه اضافه می کنیم و با حرارت بالا تفت می دهیم تا قارچ آب نیندازد. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مواد از حرارت بیفتند و کمی خنک شوند.
در این مرحله خمیر پیتزا (آموزش درست کردن خمیر پیتزا در منزل) را درون قالب مخصوص پیتزا قرار می دهیم و آنرا با چنگال سوراخ می کنیم تا زیاد از حد پف نکند. سپس سس (روش درست کردن سس برای کف پیتزا) را روی خمیر می مالیم.
حالا مقداری پنیر پیتزا به صورت پخش روی سس می ریزیم، سپس مخلوط مرغ را روی مواد به صورت یکدست پخش می کنیم. در ادامه روی مخلوط مرغ را با پنیر پیتزا به طور کامل پوشش می دهیم، سپس مقداری قارچ و فلفل دلمه ای روی پنیر پیتزا می چینیم.
در این مرحله پیتزا را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه به طور کامل بپزد. در پایان پخت، گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزا رنگ بگیرد، سپس پیتزا را به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.
طرز تهیه دلمه بادمجان دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه می باشد، اما طعم بی نظیر بادمجان باعث شده تا دلمه بادمجان شکم …
طرز تهیه خوراک مرغ چینی خوراک مرغ چینی یکی از انواع غذاهای ساده و سبک کشور چین است که با ترکیبات متنوعی درست …
طرز تهیه آلبالو پلو آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که در فصل آلبالو بیشتر پخته می شود، …
طرز تهیه پیتزا خانگی ساده با قارچ
پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای بسیار محبوب در سراسر جهان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ رستورانی ابتدا پیاز را به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم، سپس به همراه سینه مرغ داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۱ لیوان آب و مقداری زردچوبه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
حالا صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند، پس از اینکه آب جوش آمد، کف های روی سطح آب را با یک قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم، سپس اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم نیمپز شود.
در این مرحله پس از اینکه گوشت مرغ نیمپز شد، آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود.
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم. سیر را در حدی تفت می دهیم که عطر آن خارج شود.
در این مرحله مرغ خرد شده را اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه کرده و به همراه مرغ تفت می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی سرخ شود. در همین حین قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم.
حالا قارچ را به همراه نصف فلفل دلمه ای به تابه اضافه می کنیم و با حرارت بالا تفت می دهیم تا قارچ آب نیندازد. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مواد از حرارت بیفتند و کمی خنک شوند.
در این مرحله خمیر پیتزا (آموزش درست کردن خمیر پیتزا در منزل) را درون قالب مخصوص پیتزا قرار می دهیم و آنرا با چنگال سوراخ می کنیم تا زیاد از حد پف نکند. سپس سس (روش درست کردن سس برای کف پیتزا) را روی خمیر می مالیم.
حالا مقداری پنیر پیتزا به صورت پخش روی سس می ریزیم، سپس مخلوط مرغ را روی مواد به صورت یکدست پخش می کنیم. در ادامه روی مخلوط مرغ را با پنیر پیتزا به طور کامل پوشش می دهیم، سپس مقداری قارچ و فلفل دلمه ای روی پنیر پیتزا می چینیم.
در این مرحله پیتزا را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه به طور کامل بپزد. در پایان پخت، گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزا رنگ بگیرد، سپس پیتزا را به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.
طرز تهیه دلمه بادمجان دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه می باشد، اما طعم بی نظیر بادمجان باعث شده تا دلمه بادمجان شکم …
طرز تهیه خوراک مرغ چینی خوراک مرغ چینی یکی از انواع غذاهای ساده و سبک کشور چین است که با ترکیبات متنوعی درست …
طرز تهیه آلبالو پلو آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که در فصل آلبالو بیشتر پخته می شود، …
طرز تهیه پیتزا خانگی ساده با قارچ
پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای بسیار محبوب در سراسر جهان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ رستورانی ابتدا پیاز را به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم، سپس به همراه سینه مرغ داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۱ لیوان آب و مقداری زردچوبه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
حالا صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند، پس از اینکه آب جوش آمد، کف های روی سطح آب را با یک قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم، سپس اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم نیمپز شود.
در این مرحله پس از اینکه گوشت مرغ نیمپز شد، آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود.
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم. سیر را در حدی تفت می دهیم که عطر آن خارج شود.
در این مرحله مرغ خرد شده را اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه کرده و به همراه مرغ تفت می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی سرخ شود. در همین حین قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم.
حالا قارچ را به همراه نصف فلفل دلمه ای به تابه اضافه می کنیم و با حرارت بالا تفت می دهیم تا قارچ آب نیندازد. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مواد از حرارت بیفتند و کمی خنک شوند.
در این مرحله خمیر پیتزا (آموزش درست کردن خمیر پیتزا در منزل) را درون قالب مخصوص پیتزا قرار می دهیم و آنرا با چنگال سوراخ می کنیم تا زیاد از حد پف نکند. سپس سس (روش درست کردن سس برای کف پیتزا) را روی خمیر می مالیم.
حالا مقداری پنیر پیتزا به صورت پخش روی سس می ریزیم، سپس مخلوط مرغ را روی مواد به صورت یکدست پخش می کنیم. در ادامه روی مخلوط مرغ را با پنیر پیتزا به طور کامل پوشش می دهیم، سپس مقداری قارچ و فلفل دلمه ای روی پنیر پیتزا می چینیم.
در این مرحله پیتزا را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه به طور کامل بپزد. در پایان پخت، گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزا رنگ بگیرد، سپس پیتزا را به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.
طرز تهیه دلمه بادمجان دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه می باشد، اما طعم بی نظیر بادمجان باعث شده تا دلمه بادمجان شکم …
طرز تهیه خوراک مرغ چینی خوراک مرغ چینی یکی از انواع غذاهای ساده و سبک کشور چین است که با ترکیبات متنوعی درست …
طرز تهیه آلبالو پلو آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که در فصل آلبالو بیشتر پخته می شود، …
طرز تهیه پیتزا خانگی ساده با قارچ
پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای بسیار محبوب در سراسر جهان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ رستورانی ابتدا پیاز را به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم، سپس به همراه سینه مرغ داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۱ لیوان آب و مقداری زردچوبه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
حالا صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند، پس از اینکه آب جوش آمد، کف های روی سطح آب را با یک قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم، سپس اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم نیمپز شود.
در این مرحله پس از اینکه گوشت مرغ نیمپز شد، آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود.
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم. سیر را در حدی تفت می دهیم که عطر آن خارج شود.
در این مرحله مرغ خرد شده را اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه کرده و به همراه مرغ تفت می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی سرخ شود. در همین حین قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم.
حالا قارچ را به همراه نصف فلفل دلمه ای به تابه اضافه می کنیم و با حرارت بالا تفت می دهیم تا قارچ آب نیندازد. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مواد از حرارت بیفتند و کمی خنک شوند.
در این مرحله خمیر پیتزا (آموزش درست کردن خمیر پیتزا در منزل) را درون قالب مخصوص پیتزا قرار می دهیم و آنرا با چنگال سوراخ می کنیم تا زیاد از حد پف نکند. سپس سس (روش درست کردن سس برای کف پیتزا) را روی خمیر می مالیم.
حالا مقداری پنیر پیتزا به صورت پخش روی سس می ریزیم، سپس مخلوط مرغ را روی مواد به صورت یکدست پخش می کنیم. در ادامه روی مخلوط مرغ را با پنیر پیتزا به طور کامل پوشش می دهیم، سپس مقداری قارچ و فلفل دلمه ای روی پنیر پیتزا می چینیم.
در این مرحله پیتزا را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه به طور کامل بپزد. در پایان پخت، گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزا رنگ بگیرد، سپس پیتزا را به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید