امتیاز دهید

3.7
از
80
خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +5 درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره پاییز ایران کوک شاپ. کد تخفیف 5 درصد : irancookir اینجا کلیک کنید
این پاستا مرغ و قارچ خامه ای یکی از آن خوشمزههای لذتبخشی است که طعمش را فراموش نخواهید کرد: پاستای پنیری پخته شده با آب مرغ و قارچهای آبدار. در حین پخت این غذا، بخشی از سس به خورد پاستا میرود و از ترکیب مزهها انفجاری ایجاد میشود که نتیجه آن طعمی فوقالعاده خواهد بود. خلاصه این که پاستا مرغ و قارچ بسیار ساده و خوشمزه است و معمولاً بچهها هم از آن استقبال میکنند. در ضمن بعد از ماندن در یخچال و دوباره گرم شدن، پاستا مرغ و قارچ خامه ای کیفیتش را حفظ میکند. کل مراحل تهیه این پاستا را میتوانید در یک تابه عمیق مناسب فر انجام دهید. به این ترتیب تابه مستقیما از روی گاز به داخل فر میرود. البته میتوانید هم آن را قبل از قرار دادن در فر به ظرف فر پیرکس یا سرامیکی منتقل کنید.
طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه و شیر

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل روشن کنید تا گرم شود. ماکارونی را در قابلمه بزرگی پر از آب و کمی نمک بپزید تا پخته شود ولی خیلی نرم نشود (حالت آل دانته– بیش از حد ماکارونی را نپزید چون بعدا دوباره در فر پخته خواهد شد). سپس ماکارونی را آبکش کنید و کنار بگذارید.

در یک قابلمه یا تابه عمیق بزرگ ۱ قاشق (۲۰ گرم) از کره و ۱ قاشق روغن زیتون بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا کره ذوب شود. روی سینه مرغها نمک و فلفل بپاشید. وقتی روغن داغ شد مرغها را سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی و گوشت پخته شود (هر طرف حدود ۴ دقیقه). سپس مرغ پخته شده را به تخته گوشت منتقل کنید و با چاقو به شکل مربعهای کوچک برش بزنید.

در همان قابلمه ۳ قاشق روغن زیتون دیگر بریزید. قارچ ورقه شده را کمی سرخ کنید تا نرم شود. سپس پیاز خرد شده را نیز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا طلایی رنگ شوند. دو حبه سیر را داخل قابلمه رنده کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت بدهید. این مواد سرخ شده را روی تخته گوشت کنار مرغ بریزید.

حال در همان قابلمه دو قاشق کره باقیمانده را بریزید و ذوب کنید. آرد را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا شروع به طلایی شدن کند. آب مرغ، آبلیمو، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا مایع یکدست شود. سپس شیر و خامه را هم اضافه کنید و بگذارید سس روی حرارت ملایم داغ شود اما نجوشد.

حال وقت آن است که همه مواد را با هم مخلوط کنید. ماکارونی، مرغ و قارچ را داخل قابلمه سس بریزید. آن را هم بزنید و بچشید. اگر لازم بود نمک و فلفل اضافه کنید. جعفری خرد شده را هم با بقیه مواد مخلوط کنید.

روی پاستا مرغ و قارچ را با پنیر موزورلا رنده شده بپوشانید. درب قابلمه را بگذارید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. درب تابه را بردارید و ۱۵ دقیقه هم بدون در به پختن پاستا ادامه دهید.

نکته: برای راحت تر شدن تهیه پاستا مرغ و قارچ، میتوانید مرغ بریان آماده را از بیرون تهیه کنید.
دیدگاه *
نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

Δdocument.getElementById( “ak_js_1” ).setAttribute( “value”, ( new Date() ).getTime() );
آموزش آشپزی|فال شیخ بهایی|تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغریطرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه و شیر
غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed
© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.
طبقه بندی: قارچ
ستاره | سرویس آشپزی – حتما شما هم از طرفداران انواع پاستا ایتالیایی هستید. به خصوص اگر این پاستاها با سس مخصوص پخته و سرو شود. محبوب ترین پاستای ایتالیایی هم پاستا با سس قارچ و مرغ است که اسم های دیگری هم مثل پاستا با سس قارچ و شیر و پاستا با سس قارچ و خامه هم دارد.
البته شما میتوانید پاستای سبزیجات و پاستا با گوشت و … را هم امتحان کنید یا حتی پاستای با سس قارچ را بدون مرغ طبخ کنید. در این مطلب برای شما طرز تهیه این پاستای خوشمزه را با مواد اولیه ساده و طرز پخت آسان آماده کرده ایم و شما می توانید بنابر ذائقه خودتان کمی خلاقیت به خرج دهید و به سبک خودتان آن را طبخ و سرو کنید.
طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه و شیر
دستور تهیه پاستا با سس قارچ:
👩🍳 نکته: پیاز را به خاطر ذائقه ایرانی به این غذا اضافه میکنیم و در دستور اصلی یعنی دستور آشپزی ایتالیایی پیاز نمیریزیم.
👩🍳 نکته: جعفری ها را خیلی ریز نکنید و خیلی هم درشت نباشند. جعفری در این غذا علاوه بر طعم و بوی دلنشینی که به غذا میدهد؛ روی ظاهر آن هم خیلی تاثیر دارد. پس خیلی ریز نباید باشند.
👩🍳 نکات کاربردی:
در آخر
حالا که با هم طرز تهیه پاستا با سس قارچ را دیدیم دیگر نیازی به کافه یا رستوران نداریم، بخصوص در دوران قرنطینه که حتما همه ی شما مثل من دلتان برای این نوع غذاها در رستوران ها تنگ شده بود! اگر شما طرفدار غذاهای ایتالیایی هستید حتما به مطالب طرز تهیه پاستا پنه آلفردو، طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو و طرز تهیه پاستا با مرغ سر بزنید. مثل همیشه در قسمت نظرات و پرسش ها میتوانید تجربیات و نظراتتان را برای ما و دیگر مخاطبین ستاره بنویسید.
چندسالیست استفاده از دمنوش لاغری رواج پیدا کرده، اگر شما هم اضافه وزن دارید، حتما به مصرف دمنوشهای لاغری فکر کردید.
دمنوش لاغری سرعت سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد، درنتیجه کالریهای دریافتی شما سریعتر مصرف میشود و انرژی حاصل از آن به چربی سوزی کمک میکند. وجود فیبر بالا در این دمنوشها هم به کاهش اشتها کمک میکند. با کاهش اشتها و سوزاندن سریع کالری به طور خودکار وزن بدن کاهش پیدا می کند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
عاای
با عضویت رایگان در پلتفرم ستاره به گلچینی ازبهترین مطالب و منابع اطلاعاتی به زبان فارسی دست پیدا کرده و از ابزارها و امکانات مخصوص کسب و کارها نیز استفاده نمایید.
برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید
برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید
طرز تهیه ذرت خامه ای ذرت خامه ای یکی از خوراکی های خوشمزه ای است که با ذرت دان شده درست می شود، …
پاستا خامه ای از غذاهای معروف و خوشمزه بین المللی است که معمولا در رستوران های ایتالیایی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا خامه ای در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
برای تهیه پاستا خامه ای به روش ایتالیایی ابتدای کار سینه مرغ را به صورت نواری خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پوست سیر ها را جدا می کنیم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه و شیر
حالا سیر را به همراه خامه صبحانه، نمک و پودر آویشن به سینه مرغ اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و پس از آن اجازه می دهیم سینه مرغ به مدت ۲ ساعت درون یخچال استراحت کند.
در این مرحله پس از گذشت زمان سینه مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
حالا روغن زیتون را به تابه می افزاییم، سپس بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه قارچ را می شوییم، سپس خشک می کنیم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم.
در این مرحله قارچ را به پیاز اضافه می کنیم، سپس حرارت را زیاد می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا قارچ آب نیندازد. در ادامه سینه مرغ مزه دار شده را به همراه مواد طعم دهنده به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
حالا اجازه می دهیم سینه مرغ کاملا پخته شود. در ادامه سس بشامل را آماده می کنیم، برای این منظور یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس کره را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کره ذوب شود.
در این مرحله آرد به کره اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. در ادامه شیر را کم کم به قابلمه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس اجازه می دهیم سس غلیظ شود.
حالا زمانی که سس به غلظت مطلوب رسید، پنیر پیتزا را به همراه نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه یک قابلمه حاوی آب روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.
در این مرحله زمانی که آب جوش آمد، پاستا را درون آن می افزاییم، سپس اجازه می دهیم پاستا کاملا پخته شود. در ادامه زمانی که پاستا پخته شد، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود.
حالا پاستا را به مخلوط سینه مرغ اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه سس بشامل را به مخلوط پاستا اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و درون ظرف مورد نظرمان سرو می کنیم. نوش جان.
در دنیای غذاهای ایتالیایی پاستا طرفدار بیشتری دارد و به همین علت آشمزی برای شما عزیزان طرز تهیه پاستای مرغ و قارچ با سس بشامل را آماده کرده است تا یک پیشنهاد غذایی شاید هم جدید برای شما همراهان باشد. همراه ما باشید برای مواد لازم و طرز تهیه پاستای مرغ و قارچ.
در یک قابلمه پیاز را خرد کرده و روغن بریزید و سپس روی حرارت گذاشته و تفت دهید تا پیاز کمی سرخ شود. سپس سینه مرغ را به همراه ادویه ها به پیاز اضافه کرده و خوب تفت دهید تا کمی سرخ شود و سپس به میزان ۳ لیوان آب بریزد و درب قابلمه را بگذارید و زمان دهید تا به مدت ۱ ساعت مرغ پخته شود. سپس بعد از گذشت این زمان سینه مرغ را ریش ریش کنید و یا مکعبی خرد کنید. آب مرغ را می توانید نگه داری کنید.
در یک قابلمه تا نیمه آب بریزید و ۱ قاشق نمک و روغن اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارد تا روی حرارت بالا آب به جوش آید. سپس پاستا را در آب در حال جوش بریزید و زیر و رو کنید تا پاستا به مدت ۱۵ دقیقه به جوشد. سپس آبکش کرده و لعاب ماکارونی را دور نریزید و نگهداری کنید.
قارچ را خرد کرده و به همراه نمک و آبلیمو و روغن در تابه ریخته و با حرارت بالا تفت دهید تا قارچ دیگر سیاه نشود.
پاستا را در ظرف مورد نظر کشیده و مرغ و قارچ آماده را اضافه کنید. همچنین جعفری و پیازچه را خرد کرده و همینطور با نخود فرنگی به همراه سس بشامل به پاستا مرغ و قارچ اضافه کنید و سپس نوش جان فرمائید.طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه و شیر
ذخیره نام، ایمیل و سایت توسط مرورگر برای ارسال دیدگاه در زمانی دیگر.
اگر دلتان هوس یک غذای ایتالیایی کرده است و دوست دارید در مدت زمان کم، یک پاستای متفاوت درست کنید، این غذا را از دست ندهید. این پاستا با سس خامه درست شده است که ترکیب خوبی با پاستا، مرغ و قارچ است.
با یکم پودر سیر فوق العاده میشه♡
رفتم رو دوتش.همین هفته درست میکنم.
بهترین دستور برای تهییه پاستا همینه
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه و شیر
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و … باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
علامت تجاری برترین ها ثبت شده است و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.
طرز تهیه کوکوی گوشت کوکو یکی از غذاهای رایج است که از ترکیب سبزیجات مختلف با تخم مرغ بدست می آید. کوکو گوشت یک کوکو گوشتی بسیار خوشمزه و شیک است که …
طرز تهیه چیکن استراگانف چیکن استراگانف یکی از انواع غذاهای معروف کشور روسیه می باشد که شباهت زیادی به بیف استروگانف دارد، با این تفاوت که به جای گوشت قرمز در تهیه …
طرز تهیه آلو گوبی آلو گوبی یکی از انواع غذاهای پر ادویه و خوشمزه هندی است که با ترکیب گل کلم با سبزیجات دیگر تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه و شیر
پاستا خامه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. پاستا خامه ای هم مانند دیگر پاستاها اصالتی ایتالیایی دارد و به همین دلیل اگر به غذاهای ایتالیایی علاقمند هستید، توصیه می کنیم حتما این غذای خوشمزه را در منزل درست کنید. غذاهایی مثل پاستا خیلی سریع آماده می شوند و در میان ما ایرانیان به عنوان یک غذای لاکچری شناخته می شود، به همین دلیل می توانیم از این غذا برای مجالس و مهمانی های خود نیز استفاده کنیم. این پاستای خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم با انواع پاستا مانند فتوچینی ، فرم دار و … درست کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
برای تهیه پاستا خامه ای خوشمزه ابتدا سینه مرغ را می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و از وسط نصف می کنیم و داخل ظرفی قرار می دهیم.لیمو ترش تازه را از وسط نصف می کنیم و داخل پیاله ای آب آن را می گیریم.
سپس هسته های آنرا جدا می کنیم و 2 قاشق غذاخوری از آب لیمو ترش را روی سینه مرغ می ریزیم. در ادامه پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی خرد می کنیم و روی سینه مرغ می ریزیم.
بعد پاپریکا، آویشن، فلفل قرمز، پودر پیاز، فلفل سیاه، پودر سیر و نمک به هر میزان که تمایل دارید روی آن به صورت پخش می پاشیم و روی ظرف را سلفون می کشیم و اجازه می دهیم تا مرغ به همین صورت بماند تا به مدت 1 ساعت مزه دار شود.
در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب می کنیم و روی حرارت ملایم رو به بالا قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید و پاستاهای فرمی را داخل آب در حال جوشیدن می ریزیم و اجازه می دهیم تا بپزند.
در همین حین تابه ای متناسب با حجم سینه ها روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره را داخل آن قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا ذوب شود و سینه های مرغ را با دستمال خشک می کنیم (تا زمان گذاشتن داخل تابه کره نپاشد )
سپس داخل تابه قرار می دهیم تا سرخ شوند. در ادامه سینه هاب مرغ را به سرعت بر می گردانیم تا هر دو طرف آن ها یکدست سرخ شود. حالا پاستاها را هر 5 دقیقه چک می کنیم تا اگر پخته بودند آن ها را آبکش می کنیم.
سپس نصف لیوان از آب پاستا را کنار می گذاریم و باقی آن را بیرون می ریزیم. سینه ها که سرخ شدند آن ها را داخل توری قرار می دهیم تا روغن اضافه شان خارج شود. تابه را مجددا روی گاز می گذاریم.
حالا سیرها را پوست می گیریم و رنده می کنیم و داخل تابه می ریزیم و شعله را روشن می کنیم و سیرها را تفت می دهیم. سپس 50 یا 100 گرم خامه به دمای محیط رسیده را به آن اضافه می کنیم.
سپس آب پاستا که کنار گذاشته بودیم را هم در اینجا اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم، اجازه می دهیم تا این ترکیب کمی غلیظ شود. در ادامه سینه های مرغ را روی تخته آشپزخانه می گذاریم و به صورت مکعبی خرد می کنیم.
سپس داخل تابه محتوی سیر و خامه می ریزیم و پاستاهای آبکش شده را نیز اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه جعفری خردشده، اورگانو خشک و نمک و فلفل روی مواد می ریزیم.
سپس مواد را زیر و رو می کنیم تا پاستاها کاملا با سس آغشته شوند. در پایان پاستای آماده شده را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و با کمی جعفری یا پنیر پارمیزان آن را تزئین می کنیم.نوش جان
براساس تجارب ۳۰ سالهی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راهحل برای حفظ انگیزهی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت کوتاهه. تا ۲ دی فرصت داری تا با خرید رژیم گروهی سه ماههی برنافیت، 1 ماه رژیم رایگان هدیه بگیری.
در این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن پاستا با قارچ و سس خامه را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.
آموزش پاستا با قارچ و سس خامه
طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه و شیر
مواد لازم پاستا با قارچ و سس خامه :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
قارچ ورقه ای خرد شده
۳۰۰ گرم
100 گرم / 27 کالری
پیاز بزرگ رنده شده
۱ عدد
100 گرم / 36 کالری
ماکارونی فرمی
۱ بسته
100 گرم / 360 کالری
خامه
۲۰۰ گرم
100 گرم / 350 کالری
سیر له شده
۲ حبه
100 گرم / 120 کالری
کره
۵۰ گرم
100 گرم / 737 کالری
آبلیمو
۱ قاشق سوپ خوری
100 گرم / 5 کالری
شیر
نصف پیمانه
100 گرم / 110 کالری
جعفری ریز شده
۴ قاشق غذاخوری
100 گرم / 34 کالری
روغن
۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه و شیر
100 گرم / 0 کالری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
100 گرم / 0 کالری
طرز تهیه پاستا با قارچ و سس خامه :
*. پیاز را در روغن تفت داده و بگذارید تا کمی نرم شود سپس سیر را به آن اضافه کنید و بلافاصله قارچ را همراه آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت دهید (شعله گاز زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد).
*. خامه را با نصف پیمانه شیر مخلوط کنید و به هم بزنید تا یک دست شود.بعد آن را به مخلوط قارچ و پیاز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. جعفری خرد شده و کره را به مخلوط اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.
*. ماکارونی را درون آب در حال جوش که به آن نمک زده اید، بریزید. پس از پخته شدن ماکارونی را آبکش کنید و بلافاصله با سس و قارچ مخلوط کرده و غذا را در یک دیس گرد که دور آن را با گوجه فرنگی حلقه ای تزئین کرده اید، سرو کنید.
خواص قارچ :
*. قارچ ها منبع سرشاری از ریبوفلاوین، نیاسین و سلنیوم هستند. سلنیوم آنتی اکسیدانی است که با همکاری ویتامین «ای»سلول ها را از تاثیرات آسیب رسان و مخرب رادیکال های آزاد در امان نگه می دارد. همچنین مصرف سلنیوم در مردان مسن خطر بروز سرطان پروستات را تا 65 درصد کاهش می دهد.
*. قارچ ها همچنین منبع مهمی از اسید فولیک هستند که ویتامین مهمی برای زنان بویژه در دوران بارداری محسوب می شود.معمولا قارچ را بایستی فقط به صورت پخته مصرف کرد زیرا قارچها آلوده به موادی هستند که فقط در اثر طبخ از بین می روند.
اختصاصی آکاایران
طرز تهیه قیمه نثار مجلسی قیمه نثار یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و خوش عطر ایرانی است که معمولا در مراسم های مهم سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
پاستا پنه آلفردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایتالیایی است که معمولا با خامه، شیر، گوشت مرغ و قارچ درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پنه آلفردو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
برای تهیه پاستا پنه آلفردو خوشمزه ابتدا سیر را رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه سیر رنده شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه و شیر
پس از اینکه عطر سیر خارج شد، گوشت مرغ را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. گوشت مرغ را کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا مرغ بپزد.
در همین حین یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه کرده و صبر می کنیم تا آب جوش بیاید.
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، پاستا را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا به طور کامل بپزد. البته می توانیم زمان دقیق پخت پاستا را از روی بسته آن نیز نگاه کنیم.
در این مرحله پاستا را آبکشی کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پس از اینکه آب مرغ به طور کامل کشیده شد، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.
حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا قارچ نیز به طور کامل سرخ شود. در ادامه شیر را به همراه خامه به تابه اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس درب تابه را می گذاریم تا شیر جوش بیاید.
پس از اینکه شیر به نقطه جوش رسید، درب تابه را کنار گذاشته، سپس پاستا را به همراه پنیر پارمزان به تابه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم. در ادامه صبر می کنیم تا مواد به غلظت مناسب برسند.
پس از اینکه مواد به غلظت مناسب رسیدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه پاستا را درون ظرف سرو می ریزیم، سپس آویشن را به صورت پخش روی پاستا می ریزیم و آنرا به صورت داغ سرو می کنیم.
طرز تهیه قیمه نثار مجلسی قیمه نثار یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و خوش عطر ایرانی است که معمولا در مراسم های مهم سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
پاستا پنه آلفردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایتالیایی است که معمولا با خامه، شیر، گوشت مرغ و قارچ درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پنه آلفردو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
برای تهیه پاستا پنه آلفردو خوشمزه ابتدا سیر را رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه سیر رنده شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه و شیر
پس از اینکه عطر سیر خارج شد، گوشت مرغ را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. گوشت مرغ را کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا مرغ بپزد.
در همین حین یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه کرده و صبر می کنیم تا آب جوش بیاید.
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، پاستا را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا به طور کامل بپزد. البته می توانیم زمان دقیق پخت پاستا را از روی بسته آن نیز نگاه کنیم.
در این مرحله پاستا را آبکشی کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پس از اینکه آب مرغ به طور کامل کشیده شد، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.
حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا قارچ نیز به طور کامل سرخ شود. در ادامه شیر را به همراه خامه به تابه اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس درب تابه را می گذاریم تا شیر جوش بیاید.
پس از اینکه شیر به نقطه جوش رسید، درب تابه را کنار گذاشته، سپس پاستا را به همراه پنیر پارمزان به تابه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم. در ادامه صبر می کنیم تا مواد به غلظت مناسب برسند.
پس از اینکه مواد به غلظت مناسب رسیدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه پاستا را درون ظرف سرو می ریزیم، سپس آویشن را به صورت پخش روی پاستا می ریزیم و آنرا به صورت داغ سرو می کنیم.
طرز تهیه قیمه نثار مجلسی قیمه نثار یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و خوش عطر ایرانی است که معمولا در مراسم های مهم سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
پاستا پنه آلفردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایتالیایی است که معمولا با خامه، شیر، گوشت مرغ و قارچ درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پنه آلفردو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
برای تهیه پاستا پنه آلفردو خوشمزه ابتدا سیر را رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه سیر رنده شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه و شیر
پس از اینکه عطر سیر خارج شد، گوشت مرغ را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. گوشت مرغ را کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا مرغ بپزد.
در همین حین یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه کرده و صبر می کنیم تا آب جوش بیاید.
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، پاستا را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا به طور کامل بپزد. البته می توانیم زمان دقیق پخت پاستا را از روی بسته آن نیز نگاه کنیم.
در این مرحله پاستا را آبکشی کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پس از اینکه آب مرغ به طور کامل کشیده شد، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.
حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا قارچ نیز به طور کامل سرخ شود. در ادامه شیر را به همراه خامه به تابه اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس درب تابه را می گذاریم تا شیر جوش بیاید.
پس از اینکه شیر به نقطه جوش رسید، درب تابه را کنار گذاشته، سپس پاستا را به همراه پنیر پارمزان به تابه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم. در ادامه صبر می کنیم تا مواد به غلظت مناسب برسند.
پس از اینکه مواد به غلظت مناسب رسیدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه پاستا را درون ظرف سرو می ریزیم، سپس آویشن را به صورت پخش روی پاستا می ریزیم و آنرا به صورت داغ سرو می کنیم.
طرز تهیه قیمه نثار مجلسی قیمه نثار یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و خوش عطر ایرانی است که معمولا در مراسم های مهم سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
پاستا پنه آلفردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایتالیایی است که معمولا با خامه، شیر، گوشت مرغ و قارچ درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پنه آلفردو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
برای تهیه پاستا پنه آلفردو خوشمزه ابتدا سیر را رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه سیر رنده شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه و شیر
پس از اینکه عطر سیر خارج شد، گوشت مرغ را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. گوشت مرغ را کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا مرغ بپزد.
در همین حین یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه کرده و صبر می کنیم تا آب جوش بیاید.
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، پاستا را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا به طور کامل بپزد. البته می توانیم زمان دقیق پخت پاستا را از روی بسته آن نیز نگاه کنیم.
در این مرحله پاستا را آبکشی کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پس از اینکه آب مرغ به طور کامل کشیده شد، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.
حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا قارچ نیز به طور کامل سرخ شود. در ادامه شیر را به همراه خامه به تابه اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس درب تابه را می گذاریم تا شیر جوش بیاید.
پس از اینکه شیر به نقطه جوش رسید، درب تابه را کنار گذاشته، سپس پاستا را به همراه پنیر پارمزان به تابه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم. در ادامه صبر می کنیم تا مواد به غلظت مناسب برسند.
پس از اینکه مواد به غلظت مناسب رسیدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه پاستا را درون ظرف سرو می ریزیم، سپس آویشن را به صورت پخش روی پاستا می ریزیم و آنرا به صورت داغ سرو می کنیم.
طرز تهیه قیمه نثار مجلسی قیمه نثار یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و خوش عطر ایرانی است که معمولا در مراسم های مهم سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
پاستا پنه آلفردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایتالیایی است که معمولا با خامه، شیر، گوشت مرغ و قارچ درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پنه آلفردو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
برای تهیه پاستا پنه آلفردو خوشمزه ابتدا سیر را رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه سیر رنده شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه و شیر
پس از اینکه عطر سیر خارج شد، گوشت مرغ را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. گوشت مرغ را کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا مرغ بپزد.
در همین حین یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه کرده و صبر می کنیم تا آب جوش بیاید.
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، پاستا را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا به طور کامل بپزد. البته می توانیم زمان دقیق پخت پاستا را از روی بسته آن نیز نگاه کنیم.
در این مرحله پاستا را آبکشی کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پس از اینکه آب مرغ به طور کامل کشیده شد، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.
حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا قارچ نیز به طور کامل سرخ شود. در ادامه شیر را به همراه خامه به تابه اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس درب تابه را می گذاریم تا شیر جوش بیاید.
پس از اینکه شیر به نقطه جوش رسید، درب تابه را کنار گذاشته، سپس پاستا را به همراه پنیر پارمزان به تابه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم. در ادامه صبر می کنیم تا مواد به غلظت مناسب برسند.
پس از اینکه مواد به غلظت مناسب رسیدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه پاستا را درون ظرف سرو می ریزیم، سپس آویشن را به صورت پخش روی پاستا می ریزیم و آنرا به صورت داغ سرو می کنیم.
طرز تهیه قیمه نثار مجلسی قیمه نثار یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و خوش عطر ایرانی است که معمولا در مراسم های مهم سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
پاستا پنه آلفردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایتالیایی است که معمولا با خامه، شیر، گوشت مرغ و قارچ درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پنه آلفردو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
برای تهیه پاستا پنه آلفردو خوشمزه ابتدا سیر را رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه سیر رنده شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه و شیر
پس از اینکه عطر سیر خارج شد، گوشت مرغ را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. گوشت مرغ را کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا مرغ بپزد.
در همین حین یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه کرده و صبر می کنیم تا آب جوش بیاید.
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، پاستا را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا به طور کامل بپزد. البته می توانیم زمان دقیق پخت پاستا را از روی بسته آن نیز نگاه کنیم.
در این مرحله پاستا را آبکشی کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پس از اینکه آب مرغ به طور کامل کشیده شد، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.
حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا قارچ نیز به طور کامل سرخ شود. در ادامه شیر را به همراه خامه به تابه اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس درب تابه را می گذاریم تا شیر جوش بیاید.
پس از اینکه شیر به نقطه جوش رسید، درب تابه را کنار گذاشته، سپس پاستا را به همراه پنیر پارمزان به تابه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم. در ادامه صبر می کنیم تا مواد به غلظت مناسب برسند.
پس از اینکه مواد به غلظت مناسب رسیدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه پاستا را درون ظرف سرو می ریزیم، سپس آویشن را به صورت پخش روی پاستا می ریزیم و آنرا به صورت داغ سرو می کنیم.
طرز تهیه قیمه نثار مجلسی قیمه نثار یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و خوش عطر ایرانی است که معمولا در مراسم های مهم سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
پاستا پنه آلفردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایتالیایی است که معمولا با خامه، شیر، گوشت مرغ و قارچ درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پنه آلفردو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
برای تهیه پاستا پنه آلفردو خوشمزه ابتدا سیر را رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه سیر رنده شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه و شیر
پس از اینکه عطر سیر خارج شد، گوشت مرغ را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. گوشت مرغ را کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا مرغ بپزد.
در همین حین یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه کرده و صبر می کنیم تا آب جوش بیاید.
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، پاستا را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا به طور کامل بپزد. البته می توانیم زمان دقیق پخت پاستا را از روی بسته آن نیز نگاه کنیم.
در این مرحله پاستا را آبکشی کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پس از اینکه آب مرغ به طور کامل کشیده شد، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.
حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا قارچ نیز به طور کامل سرخ شود. در ادامه شیر را به همراه خامه به تابه اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس درب تابه را می گذاریم تا شیر جوش بیاید.
پس از اینکه شیر به نقطه جوش رسید، درب تابه را کنار گذاشته، سپس پاستا را به همراه پنیر پارمزان به تابه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم. در ادامه صبر می کنیم تا مواد به غلظت مناسب برسند.
پس از اینکه مواد به غلظت مناسب رسیدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه پاستا را درون ظرف سرو می ریزیم، سپس آویشن را به صورت پخش روی پاستا می ریزیم و آنرا به صورت داغ سرو می کنیم.
طرز تهیه قیمه نثار مجلسی قیمه نثار یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و خوش عطر ایرانی است که معمولا در مراسم های مهم سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
پاستا پنه آلفردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایتالیایی است که معمولا با خامه، شیر، گوشت مرغ و قارچ درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پنه آلفردو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
برای تهیه پاستا پنه آلفردو خوشمزه ابتدا سیر را رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه سیر رنده شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه و شیر
پس از اینکه عطر سیر خارج شد، گوشت مرغ را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. گوشت مرغ را کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا مرغ بپزد.
در همین حین یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه کرده و صبر می کنیم تا آب جوش بیاید.
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، پاستا را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا به طور کامل بپزد. البته می توانیم زمان دقیق پخت پاستا را از روی بسته آن نیز نگاه کنیم.
در این مرحله پاستا را آبکشی کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پس از اینکه آب مرغ به طور کامل کشیده شد، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.
حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا قارچ نیز به طور کامل سرخ شود. در ادامه شیر را به همراه خامه به تابه اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس درب تابه را می گذاریم تا شیر جوش بیاید.
پس از اینکه شیر به نقطه جوش رسید، درب تابه را کنار گذاشته، سپس پاستا را به همراه پنیر پارمزان به تابه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم. در ادامه صبر می کنیم تا مواد به غلظت مناسب برسند.
پس از اینکه مواد به غلظت مناسب رسیدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه پاستا را درون ظرف سرو می ریزیم، سپس آویشن را به صورت پخش روی پاستا می ریزیم و آنرا به صورت داغ سرو می کنیم.
طرز تهیه قیمه نثار مجلسی قیمه نثار یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و خوش عطر ایرانی است که معمولا در مراسم های مهم سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
پاستا پنه آلفردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایتالیایی است که معمولا با خامه، شیر، گوشت مرغ و قارچ درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پنه آلفردو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
برای تهیه پاستا پنه آلفردو خوشمزه ابتدا سیر را رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه سیر رنده شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه و شیر
پس از اینکه عطر سیر خارج شد، گوشت مرغ را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. گوشت مرغ را کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا مرغ بپزد.
در همین حین یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه کرده و صبر می کنیم تا آب جوش بیاید.
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، پاستا را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا به طور کامل بپزد. البته می توانیم زمان دقیق پخت پاستا را از روی بسته آن نیز نگاه کنیم.
در این مرحله پاستا را آبکشی کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پس از اینکه آب مرغ به طور کامل کشیده شد، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.
حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا قارچ نیز به طور کامل سرخ شود. در ادامه شیر را به همراه خامه به تابه اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس درب تابه را می گذاریم تا شیر جوش بیاید.
پس از اینکه شیر به نقطه جوش رسید، درب تابه را کنار گذاشته، سپس پاستا را به همراه پنیر پارمزان به تابه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم. در ادامه صبر می کنیم تا مواد به غلظت مناسب برسند.
پس از اینکه مواد به غلظت مناسب رسیدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه پاستا را درون ظرف سرو می ریزیم، سپس آویشن را به صورت پخش روی پاستا می ریزیم و آنرا به صورت داغ سرو می کنیم.
طرز تهیه قیمه نثار مجلسی قیمه نثار یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و خوش عطر ایرانی است که معمولا در مراسم های مهم سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
پاستا پنه آلفردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایتالیایی است که معمولا با خامه، شیر، گوشت مرغ و قارچ درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پنه آلفردو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
برای تهیه پاستا پنه آلفردو خوشمزه ابتدا سیر را رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه سیر رنده شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه و شیر
پس از اینکه عطر سیر خارج شد، گوشت مرغ را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. گوشت مرغ را کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا مرغ بپزد.
در همین حین یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه کرده و صبر می کنیم تا آب جوش بیاید.
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، پاستا را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا به طور کامل بپزد. البته می توانیم زمان دقیق پخت پاستا را از روی بسته آن نیز نگاه کنیم.
در این مرحله پاستا را آبکشی کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پس از اینکه آب مرغ به طور کامل کشیده شد، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.
حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا قارچ نیز به طور کامل سرخ شود. در ادامه شیر را به همراه خامه به تابه اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس درب تابه را می گذاریم تا شیر جوش بیاید.
پس از اینکه شیر به نقطه جوش رسید، درب تابه را کنار گذاشته، سپس پاستا را به همراه پنیر پارمزان به تابه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم. در ادامه صبر می کنیم تا مواد به غلظت مناسب برسند.
پس از اینکه مواد به غلظت مناسب رسیدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه پاستا را درون ظرف سرو می ریزیم، سپس آویشن را به صورت پخش روی پاستا می ریزیم و آنرا به صورت داغ سرو می کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید