طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر

مواد لازم

طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر

ورقه لازانیا 300 گرم

کالباس 200 گرم

گوشت چرخ کرده 200 گرم

طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر
طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر

قارچ 5 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد

پیاز 2 عدد

طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر

سیر 2 حبه

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

سس قرمز ساده 1 لیوان

طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر
  • طرز پخت رولت مرغ مجلسی
  • پنیر پیتزا به میزان دلخواه

    نمک و فلفل به میزان دلخواه

    طرز تهیه : قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، داخل قابلمه چند لیوان اب بریزید و مقداری نمک و روغن اضافه کنید ، پس از اینکه آب به جوش آمد ورقه های لازانیا را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه با آب سرد ابکشی کنید.

    برای تهیه مایه لازانیا ، ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخل ان بریزید ، سیرها و پیاز را رنده کنید و داخل روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

    کالباس و فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید ، قارچ را نیز حلقه ای خرد کنید سپس همه این مواد را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا اب مواد کشیده شود ، پس از کشیده شدن اب غذا رب ، نمک و فلفل را اضافه کنید ، کمی مخلوط کنید سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مایه لازانیا سرد شود.

    برای تهیه سس قرمز 1 لیوان آب را بهمراه 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، مقداری نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید و بجوشانید تا اب سس به نصف کاهش پیدا کند ( میتوانید از 1 لیوان سس ماکارونی آماده هم استفاده کنید ).

    درون ظرف مخصوص مایکروفر یا ظرف پیرکس را کمی چرب کنید ، مقداری سس قرمز ته ظرف بریزید و پخش کنید سپس چند ورقه لازانیا ته ظرف بچینید ، مقداری سس قرمز روی ورقه های لازانیا بریزید و مقداری از مایه لازانیا روی ان پخش کنید ، روی مایه را با پنیر پیتزا ( پنیر رنده شده یا ورقه ای ) بپوشانید.

    مجدد یک لایه ورقه لازانیا بچینید و روی ان مقداری سس قرمز بریزید سپس مقداری مایه لازانیا و در انتها نیز با پنیر پیتزا روی ان را کامل پوشش دهید ، هر تعداد طبقه ای که دوست دارید بچینید.

    ظرف را روی سینی گردان بگذارید و با قدرت 100 درصد و به مدت 10 – 15 دقیقه بگذارید لازانیا بپزد. ( همچنین میتوانید برای پخت لازانیا از ترکیب کانکشن و گریل به مدت 30-45 دقیقه استفاده کنید ).

    پس از آماده شدن لازانیا را از مایکروفر خارج کنید ، مقداری پنیر پیتزای رنده شده روی لازانیای داغ بریزید سپس برش بزنید و بهمراه با سس گوجه فرنگی سرو کنید

    نکته ها : در صورت تمایل میتوانید بجای سس قرمز به همان مقدار از سس سفید مخصوص لازانیا استفاده کنید.

    برای تهیه سس سفید به 1 قاشق غذاخوری آرد سفید + 1 لیوان شیر + 3 قاشق چایخوری کره و کمی نمک نیاز دارید ، آرد را کمی تفت دهید سپس نمک و کره را اضافه کنید و در اخر نیز کم کم شیر را را اضافه کنید و مخلوط کنید تا سس غلیظ شود پس از سرد شدن داخل لازانیا استفاده کنید.

    برای: 4 نفر

    طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر

    حاضر است در : 35 دقیقه

    آکاایران: لازانیا رولـی در مایکــروویو

    طرز تهیه سس سفید

    طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر

    کره را در ظرفی با قدرت 20 درصد به مدت دو دقیقه در مایکروویو قرار می‌دهیم تا آب شود، بعد آرد را به کره افزوده و با قدرت 100 درصد به مدت دو دقیقه دیگر زمان می‌دهیم تا تفت بخورد و بوی خامی آرد از بین برود. شیر را نیز به این مواد افزوده و با قدرت 100 درصد سه الی چهار دقیقه زمان می‌دهیم تا سس غلیظ شده و همانند فرنی شود. مابین این زمان یک بار سس را هم زده و به آن نمک، فلفل و جوزهندی اضافه می‌کنیم.

    طرز تهیه

    پیاز سرخ شده را همراه گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل و سه قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کرده و درون یک ظرف مسطح فاقد درپوش می‌ریزیم. ظرف را در مایکروویو با قدرت 100 درصد به مدت چهار دقیقه قرار می‌دهیم تا تفت بخورند در این فاصله یک بار مواد را هم می‌زنیم. رب گوجه‌فرنگی را با دو قاشق غذاخوری روغن مخلوط کرده، درون مایکروویو با قدرت 100 درصد قرار داده و به مدت یک دقیقه زمان می‌دهیم تا تفت خورده و خوش‌رنگ شود. فلفل دلمه‌ای را نیز با کمی نمک و یک قاشق غذاخوری روغن مخلوط کرده، در دستگاه با قدرت 100 درصد به مدت دو دقیقه زمان می‌دهیم تا تفت خورده و سبک شود. قارچ‌ها را نیز به فلفل دلمه‌ای اضافه کرده و با همان قدرت به مدت دو دقیقه دیگر زمان می‌دهیم تا تفت بخورد. قارچ و فلفل دلمه‌ای را همراه رب گوجه‌فرنگی تفت خورده، زردچوبه، آویشن و آب گرم به گوشت اضافه کرده و ظرف را با درپوش، درون مایکروویو با قدرت 100 درصد به مدت پنج دقیقه زمان می‌دهیم تا بپزند. برای تهیه این خوراک از لازانیای پیش طبخ زر ماکارون استفاده شده است. قبل از توضیح دستور طبخ، ذکر چند نکته ضروری به نظر می‌رسد که باعث صرفه‌جویی در زمان و هزینه‌های شما خواهد شد. در این روش ورقه‌های نازک زر ماکارون که برای نخستین‌بار در ایران تولید شده است، به صورت پیش‌طبخ بوده و نیازی به جوشاندن در آب جوش ندارد، فقط کافی است ورقه‌ها را چند ثانیه در آب سرد قرار ‌دهید و سپس از آنها برای خوراک استفاده نمایید. حالا روی هر ورق کمی سس سفید، مایه گوشتی و پنیر پیتزا قرار داده و رول می‌کنیم. رول‌ها را درون یک ظرف چرب شده چیده و روی هر رول کمی پنیر می‌ریزیم.

    طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر

    دستگاه را با کانوکشن 180 درجه به همراه سه پایه کوتاه گرم کرده و بعد از گرم شدن یک بار کلید stop را زده و ظرف را روی سه پایه کوتاه قرارداده و به مدت 8 الی 10 دقیقه زمان می‌دهیم تا پخته و طلایی شود. لازانیا‌های آماده شده را درون ظرف سرو چیده و به صورت گرم با سس قرمز سرو می‌کنیم.

    غذای کشور ایتالیا

    منبع : new.ksabz.net

    طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر

    طرز تهیه ی لازانيا

     

    طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر

     بد نیست بدانید  ارزش غذایی و میزان کالری لازانیا در هر 100 گرم برابر با 127 کالری می باشد.

     

    طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر

    مواد لازم برای پخت لازانیا برای 6 نفر :

    طرز تهیه لازانیا:

    طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر

    ابتدا یک پیاز را ریز خرد کنید و آن را با مقداری روغن تفت بدهید، 4-5 دقیقه بعد سوسیس ریز خرد شده را اضافه کنید و پس از 5 دقیقه مخلوط سویا و گوشت چرخ كرده را اضافه کنید، پس از اضافه كردن مخلوط سویا و گوشت چرخ كرده به دلیل خاصیت جذب سریع روغن توسط سویا، نیاز دارید تا كمی روغن اضافه كنید.

     

    پس از تغییر رنگ كامل مواد قارچ را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا كمی رنگ آن عوض شود (زیاد هم قرمز نشود بهتر است) و در پایان ژامبون را همراه فلفل دلمه ای ریز خرد شده به مواد اضافه كنید. 2- 3 دقیقه بعد گوجه فرنگی های میكس شده را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. در این مرحله می توانید كمی فلفل سیاه و اورگانو نیز به مایه لازانیا اضافه كنید. وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند شعله را خاموش كنید و اجازه بدهید كمی سرد شوند.

     

  • طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه ساده
  • در حین سرد شدن مواد لازانیا قابلمه ی مناسبی را تا دو سوم آب بریزید همراه با یک قاشق چایخوری نمک و مقداری روغن مایع بگذارید بجوشد. بعد ورقه های لازانیا را یكی یكی و با دقت داخل آب در حال جوش قرار دهید و پس از 8- 10 دقیقه آبکش كنید.

    نكته برای تهیه لازانیا : موقع آبكش كردن حتماً كمی آب سرد روی آن ها بریزید. تا حرارت داخل نوارهای لازانیا سبب خمیر شدن آن در زمان پخت نشود.

     

    طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر

    كف و دیواره های یک ظرف (ترجیحا) پیركس را با میزان خیلی كمی روغن چرب كنید تا نوارهای لازانیا در آخر پخت به راحتی از ظرف جدا شوند. بعد كف ظرف را یک لایه نوار لازانیا بچینید و روی آن را یک لایه خیلی نازک سس گوجه فرنگی بریزید و با مواد لازانیا كه اكنون كمی سرد شده است، بپوشانید، بعد روی مواد را اورگانو بپاشید، یک لایه كامل پنیر پیتزا رنده شده بریزید (طوری كه تمام سطح مواد را بپوشاند) و بعد مجدداً یک لایه نوار لازانیا بچینید و همین مرحله ها را تكرار كنید تا ورقه های لازانیا تمام شود! یا مواد لازانیا و یا فضای ظرف!!در پایان هم با سس سفید مخصوص روی كل سطح لازانیا را بپوشانید و یک لایه پنیر پیتزا ی رنده شده بپاشید و در پایان هم سطح ظرف را با پنیر پیتزای ورقه ای بپوشانید. و ظرف ها را داخل فر با دمای 180 درجه قرار بدهید زمانی که زیر آن شروع به سرخ شدن کرد شعله رویی فر را روشن کنید و اجازه بدهید روی آن طلایی شود. و در آخر هنگام سرو روی لازانیا آویشن بپاشید.

     

    طرز پخت لازانيا

     

    * طرز تهیه سس سفید مخصوص لازانیامواد لازم برای سس لازانیا :

    طرز تهیه سس سفید لازانیا :ابتدا آرد را كمی تفت بدهید بدون روغن و كره و پیش از اینكه رنگ آن شروع به تیره شدن كند، كره را به آن بیفزایید و دائم هم بزنید تا كره نسوزد و به خورد آرد برود. وقتی كره آب شد و رنگ آرد كمی برگشت، نمک و فلفل را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.در این مرحله شیر را آهسته آهسته به ظرف اضافه كنید و تند تند هم بزنید تا مواد ته نگیرند. تا زمانی مواد را روی حرارت نگه دارید كه مایع شما تبدیل به یک سس غلیظ شود. به یاد داشته باشید که سس بعد از سرد شدن سفت تر می شود.

     

    * اگر شیر نداشتید می توانید از آب هم استفاده کنید اما شیر بهتر است.

    دلیل استفاده از سس سفید در پخت لازانیا: جلوگیری از خشک شدن لازانیا موقع گریل شدن و همچنین به دلیل داشتن شیر مانع از پخش شدن مواد در اثر حرارت می شود.طرز پخت لازانیا داخل مایكروفر:در صورت استفاده از مایكروفر، پایه بلند اختصاصی گریل را وسط سینی گردان قرار دهید و ظرف را روی آن بگذارید، بهتر است از برنامه پخت تركیبی + گریل استفاده كنید. در این صورت با قدرت 450 و زمان 20 دقیقه به نتیجه مناسب می رسید.نكته: درصورتی که از این دستور استفاده كردید یا از دستور فر، در یک استكان كوچک تا نصف آب بریزید و زیر چهار پایه گریل بگذارید تا مانع از خشک شدن لازانیا شود.در صورتی که از دستور گریل خالی استفاده كردید 30- 40 دقیقه زمان لازم است (بسته به مدل مایكروفر دارد) در این شیوه از ترفند استكان آب استفاده نكنید.نكات مهم درباره پخت لازانیا:سعی كنید مواد را یک دست خرد كنید تا زمان برش دادن لازانیا به مشكل بر نخورید.این روش، شیوه اصلی دستور پخت لازانیا است. شما می توانید مواد اصلی را به دلخواه تغییر دهید. به عنوان مثال می توانید به جای سوسیس و كالباس و گوشت چرخ كرده، از كدو و بادنمجان و سویا بدون گوشت چرخ كرده استفاده كنید (لازانیای سبزیجات) یا هر چیز دیگری كه میل داشتید.راجع به سویا. برای دست یافتن به طعم بهتر سویا، پیشنهاد می كنم از دو ساعت قبل سویا را به جای آب معمولی در شیر خیس كنید. این عمل هم باعث از بین رفتن بوی (به نظر بعضی ها) بد سویا می شود و هم طعم بهتری به سویا می دهد؛ و قبل از مصرف سویا را در آبكش بریزید و اجازه دهید كاملا خشک شود.

    دستور پخت لازانيای لقمه ای

    طرز پخت لازانیای لقمه ای:یک روش دیگر و ساده تر (ساده تر موقع خوردن البته!) برای تهیه لازانیا وجود دارد :

    دو عدد نوار لازانیا را به صورت یک علامت + روی هم قرار بدهید. وسط این + را كمی سس قرمز بریزید و با مواد لازانیا پر كنید و روی آن اورگانو و پنیر و… بپاشید و یكی یكی نوارها را ببندید و در نهایت روی آن سس سفید مخصوص را بریزید و باقی مراحل كه مانند همان شیوه قبلی است. اما درصورتی که به مزه پنیر علاقه دارید یک ورق درسته پنیر روی آن بگذارید نتیجه بهتری خواهید گرفت. می توانید از یک چوب خلال برای ثابت نگه داشتن نوارها استفاده كنید (در صورت نیاز).قرار دادن یک لبه ضخیم پنیر ورقه ای مانع از زیادی سرخ و خشک شدن لازانیای لقمه ای می شود و در ضمن برای كسانی كه به طعم پنیر علاقه دارند یک لقمه بسیار لذیذ به شمار می رود.

    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

     

     

    لذت آشپزی با بیتوته

    حفظ سرمایه در تورم فعلی*سود بالاتر از بانک*امنیت بالا

    میخوام درس بخونم، ولی نمیشه! اینجا ثبت نام کن

    خرید تلویزیون از بانه با اختلاف قیمت باورنکردنی!

    عشق ورزی بلد نیستی؟ زودتر و تا دیر نشده یاد بگیر !!!

    ارزانترین بلیط هواپیما فقط با این کد تخفیف:RSP

    تو رابطه مشکل دارین؟ از اینجا کمک بگیر و حلش کن

    ترس از شکست در کنکور داری؟ اینجا به ترست غلبه میکنی

    بدون اینکه کسی متوجه این دوره سخت بشه اعتیادتو ترک کن

    دوره های آموزشی صنعت ساختمان رو بگذرون, معمار شو!

    صفر تا صد بازسازی ساختمان توسط تیم حرفه ای+طراحی رایگان

    طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر

    امن ترین سرمایه گذاری در شرایط فعلی*کم ریسک*سودهی بالا

    برای سفر نوروزی از اینجا بلیط رزرو کن◀ تنوع و مقایسه قیمت

    اینجوری میشه عشقتون رو همیشگی و پایدار کنید

    خرید اقساطی لپ تاپ و کامپیوتر ◀️ پی سی کالا

    چطور رابطه عاشقانه رو از آسیب حفظ کنیم؟

    ارائه ارزانترین قیمت بلیط هواپیما از تمامی ایرلاین‌ها

    سرمایه گذاری امن با سود بالاتر از بانک ، محاسبه روز شمار

    سفید کردن دندان با مواد مخصوص در 1 جلسه

    به راحتی رتبه برتر کنکور شو!

    با یادگیری این اصول میتونی از جدایی و مشکلات پیشگیری کنی

    با ای بی شاپ دیگه از معاملات عقب نمیمونی◀سپرده گذاری امن

    بدون نگرانی از نوسانات بازار، روزانه سود کن|مشاوره رایگان

    چطور آب سالم بنوشیم؟! ◀مشاهده راهکار

    16 روش زیبایی دندان که تا الان نمی دانستید !!!

    میخوای رابطه عاشقانه و دائمی داشته باشی؟ مشاهده راهکار

    کالا ها و خدمات منتخب

    Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2023

    تعمیرگاه مایکروفر دیبا با تجربه و سابقه طولانی در زمینه ارائه خدمات تعمیرات مایکروفر در خدمت شما مشتریان ارجمند می باشد.شما عزیزان می توانید جهت تعمیرات ماکروفر خود با دیبا سرویس بعنوان نمایندگی تعمیرات ماکروفر ال جی،نمایندگی تعمیرات ماکروفر سامسونگ و همچنین پاناسونیک،بلک اند دکر،شارپ،مدیا،دوو،کنوود و… تماس حاصل فرمایید.تجریش ۲۲۷۲۶۹۶۱ ستارخان ۴۴۲۹۱۲۵۹ امین حضور ۳۳۴۴۴۲۱۹
    iranmacro.com

    تعمیرگاه مایکروفر دیبا با تجربه و سابقه طولانی در زمینه ارائه خدمات تعمیرات مایکروفر در خدمت شما مشتریان ارجمند می باشد.شما عزیزان می توانید جهت تعمیرات ماکروفر خود با دیبا سرویس بعنوان نمایندگی تعمیرات ماکروفر ال جی،نمایندگی تعمیرات ماکروفر سامسونگ و همچنین پاناسونیک،بلک اند دکر،شارپ،مدیا،دوو،کنوود و… تماس حاصل فرمایید.تجریش ۲۲۷۲۶۹۶۱ ستارخان ۴۴۲۹۱۲۵۹ امین حضور ۳۳۴۴۴۲۱۹
    iranmacro.com

    طرز تهیه لازانیا ی خوشمزه به سه روش ساده برای دور همی های دوستانه را در اختیارتان قرار دادیم. این غذای خوشمزه ی ایتالیایی مورد علاقه ی کودکان نیز میباشد. این خوراک لذیذ را درست کنید و لذت ببرید.

    برای تهیه لازانیای ساده و خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز را به همراه کمی روغن اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.

    در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. در ادامه فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه می افزاییم.

    فلفل دلمه ای را هم کمی تفت می دهیم تا با دیگر مواد یکدست شود، سپس قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به همراه آب لیمو ترش به تابه اضافه می کنیم. در ادامه قارچ را هم تفت می دهیم تا آب بیندازد و سرخ شود.

    طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر

    در این مرحله مواد داخل تابه را یک سمت جمع می کنیم و در سمت دیگر رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. رب گوجه فرنگی را چند دقیقه تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شده و طعم خامی اش گرفته شود.

    حالا درب تابه را می گذاریم تا مواد با آب خودشان بپزند. در همین حین سس بشامل را آماده می کنیم، برای این منظور آرد را درون یک تابه جداگانه می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.

    حالا کره را اضافه کرده و به همراه آرد تفت می دهیم تا به طور کامل با هم یکدست شوند. در ادامه شیر گرم را اضافه می کنیم و به صورت مرتب مواد را هم می زنیم تا آرد گلوله نشود، سپس اجازه می دهیم سس غلیظ شود.

    این سس را باید به صورت مداوم هم بزنیم تا غلظت آن شبیه فرنی شود، سپس از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم خنک شود. مواد گوشتی را هم پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد از روی حرارت کنار می گذاریم تا خنک شوند.

    در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس یک ظرف مناسب فر انتخاب می کنیم. در ادامه ورق های لازانیا را درون آب ولرم قرار می دهیم تا کمی نرم شوند.

    حالا مقداری سس بشامل در کف ظرف می ریزیم، سپس یک ورقه لازانیا روی سس قرار می دهیم. در ادامه یک لایه نازک از مخلوط گوشت چرخ کرده روی ورق لازانیا پهن می کنیم، سپس کمی پنیر پیتزا و آویشن روی آن می پاشیم.

  • طرز تهیه سوپ ساده بدون جو
  • به همین ترتیب مواد لازانیا را به صورت لایه ای روی هم می چینیم. لایه آخر را با پنیر پیتزا می پوشانیم، سپس ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا لازانیا آماده شود. در پایان پخت برای طلایی شدن روی پنیر، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم.

    برای تهیه لازانیا بدون فر ابتدا شیر و کره و خامه را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شوند.قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و خیلی سریع آبکش می کنیم و پیاز را نیز پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم

    و قارچ ها و سوسیس را نیز نگینی کمی درشت خرد می کنیم.تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و داخل آن روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود و پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شوند.

    و سوسیس ها را نیز اضافه می کنیم و با پیاز تفت می دهیم و کمی که تغییر رنگ دادند قارچ ها را نیز می افزاییم و تفت می دهیم تا سبک شوند و فلفل و نمک روی مواد می پاشیم و سس کچاب داخل لازانیا را نیز به مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

    سپس سس سفید را آماده می کنیم اول آرد را در قابلمه ای کوچک ریخته و خوب تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود سپس کره ر ا اضافه کنید و در ادامه شیر هم دمای محیط را به تدریج اضافه کنید و بعد مداوم هم می زنیم تا غلظتی شبیه به فرنی بگیرد و نمک را روی مواد می پاشیم و حرارت را خاموش می کنیم و خامه را اضافه می کنیم.

    آن وقت در ظرفی به صورت مستطیل آب ولرم می ریزیم و ورقه های لازانیا را در آب به مدت ۳ دقیقه قرار می دهیم و تابه ای را با فرچه چرب می کنیم.

    و کف تابه را با یک لایه نازک سس سفید می پوشانیم(باعث می شود ورقه لازانیا راحت پس از پخت بلند شود)و یک ورق لازانیا را از داخل آب بیرون می آوریم و روی سس قرار می دهیم و از مایه لازانیا روی ورقه می ریزیم. سعی می کنیم که لایه ها را بیشتر کنیم.

    تا اینکه مواد زیادی لای ورقه لازانیاها بریزیم.بعد یک قاشق از سس سفید روی مواد می ریزیم و کمی پنیر پیتزا روی سس می ریزیم و یک ورقه لازانیا روی آن قرار می دهیم و مجددا لایه بعدی مواد لازانیا،سس سفید و پنیر پیتزا می ریزیم و ورقه بعد را تا جاییکه دیگر ورقه لازانیا تمام شود.

    این لایه ها را می توانیم ادامه بدهیم.ورقه آخر را که گذاشتیم روی آن را کاملا با سس سفید می پوشانیم و روی آن را نیز با پنیر پیتزا می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه درب تابه را می بندیم تا با حرارت ملایم لازانیا خوب پخته شود. البته می توانید لازانیا ها را به صورت دیگری نیز در تابه آماده کنید.

    به این صورت که دو ورقه لازانیا را به صورت علامت جمع روی یک بشقاب قرار دهید و مواد را بریزید و سس سفید و پنیر پیتزا می ریزیم و به صورت یکی در میان مواد و پنیر پیتزا می ریزیم و ورقه ها را جمع می کنیم و در تابه می چینیم تا پخته شوند.

    ابتدا لازم است مایه لازانیا را آماده کنید. مایه لازانیا با مایکروفر تفاوتی با مایه ماکارونی، لازانیا در فر یا لازانیا روی اجاق ندارد و شما از هر ماده غذایی دیگر می توانید درآن استفاده نمایید. اول پیاز را نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید تا زمانی که کاملا سبک شود، سپس گوشت چرخ شده را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. گوشت که تفت داده شد، فلفل دلمه، ادویه و رب را نیز بیافزایید و اجازه دهید گوشت و پیاز همراه آن ها کمی سرخ شود. گوشت که به خوبی سرخ شد قارچ را اضافه کنید در ظرف را بگذارید تا خوب بپزد و آبش کشیده شود.

    دو سوم از ظرف مخصوصی را که قابلیت قرار گرفتن در مایکروفر دارد را با آب پر کنید. در مایکروفر قرار دهید تا به جوش آید. بعد از به جوش آمدن آب کمی روغن مایع، نمک، آویشن در آب بریزید. لازانیا ها را دانه دانه داخل آب جوش قرار دهید. به مدت 6 دقیقه با قدرت 100% در دستگاه قرار دهید تا لازانیا مغز پخت شود.

    لازانیاهای نیم پز را آبکش کنید و روی آن آب سرد بگیرید تا به هم نچسبند. (برای راحتی کار و جلوگیری از پاره شدن لازانیا که گاهی پیش می آید لازانیاها را که آبکش کردید در طرفی حاوی مقداری آب سرد قرار دهید)

    دقت داشته باشید برای طرز تهیه لازانیا در مایکروفر ظرف مناسبی انتخاب کنید (می دانید که هر ظرفی قابل قرار گرفتن در مایکروفر نیست).

    کف ظرف را کمی چرب کنید. یک لایه لازانیا بچینید تا کاملا کف را بپوشاند روی آن مقداری پنیر بریزید و مقداری از مایه لازانیا را با قاشق روی آن پخش کنید و روی مایه باز کمی پنیر بریزید و به همین ترتیب لایه های بعدی را بچینید. (مقدار مناسبی از مایه را در هر لایه، متناسب با ظرف، قرار دهید. اگر مقدار آن زیاد باشد لازانیا خمیر می شود و هنگام سرو غذا به مشکل بر می خورید.)

    آخرین لایه که چیده شد روی آن را کاملا با پنیر بپوشاید و مقداری آویشن و فلفل بپاشید و ظرف لازانیا را در مایکروفر به مدت 6 یا 8 دقیقه با قدرت 100% قرار دهید.

    – می دانید که برای فر و مایکروفر نمی توان زمان و درجه چندان دقیق و ثابتی گفت پس شما با توجه به دستگاه مورد استفاده خود در اثر تجربه به این موارد پی خواهید برد و آنچه در این دستور لازانیا در مایکروفر ذکر شد حالت میانگین دارد.

    – بعضی افراد لازانیا را در اول کار نیم پز نمی کنند و به صورت خشک در ظرف می چینند اما نیم پخت شدن لازانیا در بهتر شدن طعم و مزه غذا موثر است؛ مخصوصا اگر در آب جوش انواع ادویه هم اضافیه کنید.

    –  شما می توانید هنگام چیدن لایه ها از سس بشامل یا سس سفید نسبتاً غلیظ استفاده کنید که در این صورت لازانیا با سس بشامل یا سس سفید خواهید داشت.

    – هنگام سرو لازانیا از انواع سس مانند سس گوجه، سس تند، سس سفید و .. می توان استفاده کرد.

    – بهتر است لازانیا به صورت خیلی داغ سرو نشود. لازانیا را که از دستگاه خارج کردید اجازه دهید کمی از حرارت بیافتد و بعد برش بزنید و سرو کنید.

    برای بار بعدی نظر من، نام، ایمیل، و وب سایت من را در این مرورگر ذخیره کنید.

    جهت خرید رپورتاژ آگهی در پارس مگ می‌توانید با شماره 09901700014 تماس بگیرید یا در واتساپ پیغام ارسال بفرمایید

    این محتوا را به اشتراک بگذارید

    کسی رو می‌شناسید به لازانیا بگه نه؟! مطمئنیم که بیشتر مردم عاشق لازانیا هستن؛ یک غذای ایتالیایی که طعم و بوش هوش از سرتون می‌بره.

    در این مطلب از وبلاگ ال‌جی، شما رو با طرز تهیه یه لازانیای خوشمزه و متفاوت به شکل حلزون آشنا می‌کنیم که می‌تونین خیلی راحت با مایکروویوهای ال‌جی، مثل مدل‌های سولاردام، تهیه و نوش جان کنید.

    1 . ورقه های لازانیا را را یک ساعت در آب سرد بخیسانید، سپس آن را به آرامی آبکش کرده (دقت کنید تا ورقه ها پاره نشوند) و روی هم بچینید؛

    2 . در ظرفی حاوی روغن، پیاز را با ماکرو 900 وات تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس آن را با زردچویه تفت دهید؛

    طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر

    3 . رب گوجه فرنگی را در ظرف دیگری با روغن تفت دهید و بعد از تغییر رنگ، گوشت چرخ کرده و باقی مواد لازانیا را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت تغییررنگ دهد و آب گوشت کشیده شود.

    4 . سس سفید را آماده کنید، یک لایه لازانیا کف ظرف بچینید، سپس یک لایه سس سفید و یک لایه پنیر رنده شده و در ردیف بعدی مخلوط گوشت را بریزید و تا تمام شدن مواد لازانیا به این کار ادامه دهید. لایه آخر باید پنیر و سس سفید باشد.

    5. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در سیستم مایکرو 900 وات به مدت 8 الی 10 دقیقه قرار دهید سپس سلفون را برداشته روی لازانیا پنیر بریزید و 5 دقیقه گریل دهید.

    1 . در تابه ای، کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید؛

    2 . آرد، نمک، فلفل و جوزهندی را به تدریج به شیر بیفزایید تا مواد یکدست شوند؛

    3 . مخلوط آرد را به تابه حاوی کره افزوده، هم بزنید تا مواد مخلوط شوند و آرد گلوله نشود، کمی مخلوط را در حال هم زدن تفت دهید تا سس غلیظ و یکدستی حاصل شود، سپس از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیفزایید.

  • طرز تهیه پاستا ایتالیایی با سس آلفردو
  • Δdocument.getElementById( “ak_js_1” ).setAttribute( “value”, ( new Date() ).getTime() );

    در صورت نیاز به ارتباط با ما لطفاً با آدرس info@lgblog.ir با ما در ارتباط باشید.


    © LG. کلیه حقوق محفوظ است.

    

    طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای سیب زمینی بامیه ای را می توانید به عنوان دورچین انواع غذاهای مجلسی یا میان وعده سرو کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

    طرز تهیه تارت پیاز تارت پیاز یک پیش غذای خوشمزه و مقوی است. پیاز طعم عالی و بی نظیری دارد و هم چنین با ظاهر زیبا اشتها را تحریک می ‌کند. تارت …

    طرز تهیه پنیر خامه ای گیاهی پنیر خامه ای گیاهی از بادام و شیر گیاهی تهیه شده است. می توان از بادام هندی یا بادام درختی و بادام زمینی استفاده کرد. درون …

    طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر

    لازانیا نوعی پاستای ورقه ای بسیار محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان محسوب می شود که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. دستور اصلی لازانیا با موادی مانند گوشت چرخ کرده، قارچ و سس بشامل تهیه می شود، البته دستورهای فراوانی برای این غذا موجو است و آنرا با گوشت مرغ و یا حتی بدون گوشت هم درست می کنند. این غذای خوشمزه هم مانند دیگر پاستاها و ماکارونی های محبوب در جهان اصالتی ایتالیایی دارد. این آموزش یکی از محبوب ترین دستورهای پخت لازانیا می باشد که به لازانیای قالبی شهرت یافته است، البته برای تهیه این غذا به صورت تک نفره می توانیم از دستورهایی مثل لازانیای لوله ای استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی ایتالیایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لازانیا در ادامه با سایت آموزشی و فرهنگی چی شی همراه باشید.

    برای تهیه سس لازانیا یا همان سس سفید بشامل ابتدا کره و شیر را از یخچال خارج کنید تا با دما محیط هماهنگ شوند. در ادامه آرد سفید را دو مرتبه الک کنید ( بهتر است از آرد شیرینی پزی استفاده کنید ) سپس در یک تابه مناسب روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.

    در این مرحله کره را داخل یک ظرف گود مانند شیرداغ کن قرار دهید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود سپس آردی را که در مرحله یک تفت دادید را به کره اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس نمک و جوزهندی را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا مخلوط کره و آرد کارملی رنگ شود.

    در این مرحله شیر را که هم دمای محییط شده است را کم کم به مخلوط آرد و کره اضافه کتید و مواد را به صورت متداوم هم بزنید تا سس به غلظت کافی برسد. زمانی که سس به غلظت کافی رسید آنرا از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

    برای تهیه لازانیای خوشمزه ایرانی ابتدا بهتر است فر را روشن کنید تا زمان اماده شدن لازانیا برای گرم شدن فر معطل نشوید ؛ برای این منظور فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در ادامه باید مواد میانی لازانیا را اماده کنیم.

    برای این منظور فلفل دلمه ای و قارچ را به صورت نگینی ریز خرد کنید و کنار بگذارید. در ادامه پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن مایع در یک تابه جادار کمی تفت دهید تا پیاز کاملا نرم و سبک شود.

  • طرز پخت قابلی پلو ازبکی
  • حالا سیرها را هم به صورت خیلی ریز خرد کنید ( یا رنده کنید ) و به پیاز اضافه کنید ، پس از کمی تفت دادن گوشت چرخ کرده را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و سرخ شود.

    در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا قارچ و فلفل دلمه ای نیز سرخ شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه کمی آویشن به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و به طور کامل سرخ شود.

    پس از اینکه مواد را خوب تفت دادید یک لیوان آب به تابه اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد. تابه باید تا زمانی که آب به طور کامل تبخیر شود روی حرارت بماند. پس از اینکه مایه لازانیا اماده شد آنرا کنار بگذارید و به سراغ اماده کردن ورقه های لازانیا بروید.

    ورق های لازانیا را نیاز نیست در آب جوش قرار دهید کافیست یک ظرف جادار را پر از آب ولرم کنید و ورقه های لازانیا را به مدت ۳ دقیقه در ظرف قرار دهید تا نرم شوند. بهتر است ورقه های لازانیا را یک به یک داخل ظرف قرار دهید تا هنگام نرم شدن به هم نچسبند.

    پس از اینکه ورقه های لازانیا آماده شد یک ظرف مناسب مثل پیرکس انتخاب کنید و کف و بدنه داخلی آنرا با روغن مایع چرب کنید. در ادامه مقداری از سس بشامل کف ظرف بریزید به طوری که سس بشامل کف ظرف را بپوشاند.

    در این مرحله یکی از ورقه های لازانیا را کف ظرف روی سس بشامل قرار می دهیم و مقداری از مایه گوشت چرخ کرده روی ورقه لازانیا می ریزیم و آنرا با پشت قاشق صاف می کنیم تا در تمام نقاط ورقه لازانیا به طور مساوی پخش شود.

    نکته مهم در این مرحله این است که بهتر است به جای اینکه مقداری زیاد از مایه گوشت بین هر لایه لازانیا قرار دهید ، تعداد لایه های لازانیا  را بیشتر کنید تا پس از پخت در هنگام برش زدن مایه لازانیا از بین ورقه ها خارج نشود.

    پس از اینکه گوشت را روی روقه لازانیا پخش کردید مقداری سس بشامل روی گوشت بریزید و در ادامه کمی پنیر پیتزا برای چسبندگی ورقه های بهم روی سس بشامل بریزید. به همین ترتیب ظرف را با ورقه های لازانیا ، مایه گوشت ، سس بشامل و پنیر پیتزا پر کنید.

    در پایان یک ورقه لازانیا باید روی ظرف قرار بگیرد که روی انرا با سس فراوان بشامل پر کنید تا در هنگام پخت خشک شنود سپس روی لازانیا را با پنیر پیتزای فراوان پوشش دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر که از قبل گرم شده است قرار دهید تا لازانیا آماده سرو شود.

    اگر در منزل به فر دسترسی ندارید می توانید لازانیا را درون قابلمه هم درست کنید. برای درست کردن لازنیا بهتر است از قابلمه های چهارگوش یا تابه های دو طرفه که مستطیلی شکل هستند استفاده کنید. مواد را به همان ترتیب بالا داخل قابلمه یا تابه قرار دهید

    سپس آنرا روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا اماده سرو شود. حرارت زیاد باعث خشک شدن لازانیا خواهد شد پس به این نکته دقت داشته باشید. نکته دیگر این است که با این روش روی پنیز شما طلایی نخواهد شد که می توانید آنرا با کمی جعفری خرد شده جبران کنید.

    اگر لازانیا را به صورت ساده درست کنید، پس از پخت رنگ ورقه های لازانیا زرد کمرنگ می شود. اگر تمایل دارید رنگ ورقه های لازانیا زرد پرنگ و در نهایت خوشرنگ تر شود، فقط کافیست هنگام جوشاندن ورقه های لازانیا کمی زردچوبه به آب جوش اضافه کنید.

    برای تهیه لازانیا معمولا از گوشت چرخ شده استفاده می شود، هر چند در برخی دستورها برای تهیه لازانیا از گوشت ریش ریش شده هم استفاده می شود. نکته مهم در مورد گوشت لازانیا این است که باید کم چربی باشد.

    اگر از گوشت چرخ کرده برای تهیه این غذا استفاده کنیم، باید از گوشت با چربی بسیار کم استفاده کنیم، زیرا این غذا دارای پنیر پیتزا می باشد و بیش از اندازه چرب است، به همین دلیل بهتر است از گوشت کم چربی استفاده کنیم.

    یکی از مهم ترین نکاتی که در مورد لازانیا وجود دارد برش زدن آن است که خیلی از افراد مبتدی با آن مشکل دارند. همانطور که می دانید ماده ای که ورقه های لازانیا را به هم می چسباند پنیر پیتزا می باشد که اگر پنیر داغ باشد خیلی راحت وا می رود.

    پس برای اینکه پنیر پیتزا کمی خودش را بگیرد باید حدود ۱۵ دقیقه پس از اینکه لازانیا آماده شد آنرا کنار بگذارید تا خنک شود و پنیر پیتزا خودش را بگیرد سپس آنرا با یک کارد تیز برش بزنید. نکته دیگر اینکه حتما لازانیا را در همان ظرفی که آماده کرده اید برش بزنید و به هیچ وجه لازانیا را برای برش زدن از ظرف خارج نکنید.

    برای پخت لازانیا با مرغ ابتدا مرغ را به همراه ۱ عدد پیاز و کمی زردچوبه نیم پز می کنیم سپس به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم. روش پخت لازانیا با گوشت یا مرغ تفاوت چندانی ندارد فقط باید گوشت مرغ را از قبل نیمپز کنیم سپس به مواد دیگر اضافه کنیم.

    ابتدا المنت بالا و پایین را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن نمایید سپس ظرف لازانیا در قسمت میانی توستر ( روی سینی توستر قرار دهید نه قسمت میله ای ) قرار دهید. یک فویل آلومینیومی نازک را روی ظرف لازانیا بکشید تا حرارت مستقیم المنت روی لازانیا را خشک نکند.

    حدودا ۳۰ دقیقه زمان نیاز است تا لازانیا آماده شود. پس از اینکه لازانیا آماده شد فویل آلومینیومی را بر می داریم و مجددا ظرف لازانیا را داخل توشتر قرار می دهیم. این بار فقط المنت بالای توستر را روشن می کنیم تا ظرف مدت ۵ دقیقه پنیر روی لازانیا نیز طلایی شود.

    لازانیا رولی یا لقمه ای برای سرو در مهمانی ها بسیار مناسب است و می توانید آنرا به عنوان فینگرفود شیک و مجلسی سرو کنید. در صورتی که تمایل دارید لازانیا را به صورت رولی تهیه کنید توصیه می شود به آموزش زیر مراجعه نمایید.

    امروزه به دلیل اینکه خیلی افراد از رژیم های غذایی بدون گوشت استفاده می کنند، انواع غذاها با ورژن بدون گوشت یا گیاهی هم تهیه می شود. یکی از غذاهای محبوب در سراسر جهان که به صورت گیاهی و بدون گوشت تهیه می شود لازانیا می باشد.

    لازانیا یکی از غذاهای فوق العاده خوشمزه و مورد علاقه بسیاری از مردم سراسر جهان است. لازانیا یک غذای کامل بوده که با دارا بودن پروتئین و سبزیجات و کربوهیدرات، به راحتی انرژی شما را تامین میکند. بیشتر مردم لازانیا را جزء غذاهای ویژه می دانند و آن را برای مهمانی های خود سرو می کنند. وقتی لازانیا در آون توستر می پزید، خیالتان بابت نتیجه نهایی راحت باشد چون آون توستر از عهده این کار به خوبی بر می آید.

    آشپزی با آون توستر راحت و کم هزینه بوده و غذاهای زیادی در آن به سرعت حاضر می شوند. یکی از مزیتهای پخت لازانیا در آون توستر نسب به اجاق گاز این است که زمان بسیاری کمتری برای آن صرف می شود و محیط آشپزخانه نیز گرم نمی شود.

    بعد از پخت لازانیا در آون توستر می توانید غذای خود را به مدت 3 تا 5 روز در فریزر نگهداری کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که باقی مانده غذا را  در یک ظرف پلاستیک مخصوص مایکروفر گذاشته یا با پلاستیک بسته بندی کنید  و در فریزر نگهداری کنید.

    همچنین می توانید باقی مانده غذا  که در فریزر منجمد کرده بودید را بعد از پوشاندن با فویل آلومینیومی و پخت در دمای 350 درجه فارنهایت در آون توستر دوباره گرم کنید تا لازانیا داغ و مثل روز اول آماده خوردن شود.

    در این آموزش سعی میکنیم طرز پخت یک لازانیای خوشمزه را با آون توستر آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

    طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر

    اگر هنوز آون توستر نخریده اید راهنمای ما در مورد خرید آون توستر را مطالعه کنید:

     

    لازم به ذکر است که مواد لازم برای تهیه  این غذا مناسب برای 4 نفر است.

     

    تهیه لازانیا در آون توستر بسیار ساده است. با ما در آین آموزش همراه باشید و قدم به  قدم این غذای خوشمزه را آماده کنید.

     

  • فیلم طرز تهیه مربای هویج شفاف





  • برای آماده سازی دستگاه و تهیه لازانیا در توستر مراحل زیر را انجام دهید.

    مطمئن شوید که آون توستر روی یک سطح صاف و یکدست قرار دارد. ضمنا مطمئن شوید که وسایلی که در برابر حرارت تغییر شکل میدهند (مثل پلاستیک و کمد دیواری ها) از دستگاه دور باشد. سپس آن را روشن کنید و دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

    بعد از تنظیم دما، هر دو المنت بالا و پایین را روشن کرده و فن گردش هوا را نیز روشن کنید. حداقل 5 دقیقه صبر کنید تا فر به دمای دلخواه برسد.

    پس از قرار دادن ظرف لازانیا در آون توستر می بایست زمان پخت را روی 30 دقیقه تنظیم کنید. البته بسته به قدرت دستگاه، معمولا پخت لازانیا با توستر به 45 دقیقه زمان نیاز دارد.

    برای اینکه روی لازانیا طلایی و سرخ شود، المنت پایین و فن را خاموش کنید و فقط المنت بالا را روشن بگذارید. به مدت 2-3 دقیقه صبر کنید تا روی لازانیا طلایی شده و پنیر روی آن شروع به حباب زدن کند. حتما از پشت شیشه چک کنید که روی آن نسوزد. سپس آن را از دستگاه با دستگیره در بیاورید.

    قبل از سرو برای خانواده و مهمانان، اجازه دهید 15 دقیقه بیرون بماند. می توانید از موادی مانند سس گوجه فرنگی و خردل یا مایونز برای سرو این غذا استفاده کنید. همچنین استفاده از برگ ریحان برای تزئین این غذا خیلی جلوه زیبایی به آن می دهد.

     

     

    [highlight color=”black”]حتما بخوانید:آموزش تهیه برنج در آون توستر

     

    ممنون از شما. همه نکات رو ریز ب ریز بیان کردید.
    عالی بود🌹

    خواهش میکنم 🙂

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه *

    نام

    ایمیل

    وب‌ سایت

    جام جم سرا:

    طرز تهیه:

    ابتدا پیاز و سیر را رنده کرده و به همراه مقداری روغن سرخ کنید و بعد گوشت چرخکرده را اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
    ژامبون را نگینی خرد کرده و بعد از آنکه گوشت کمی پخت به مواد اضافه کنید.
    سوسیس و فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنید، قارچ را نیز حلقه‌ای خرد کنید.
    در تابه‌ای جداگانه مقداری روغن ریخته و فلفل را کمی تفت دهید و بعد سوسیس را اضافه کرده و بعد از تفت خوردن مقداری آبلیمو اضافه کنید.
    قارچ را هم به مواد افزوده و تفت دهید و بعد آن را به مواد اصلی اضافه کنید.
    ۱ لیوان آب جوش را به همراه ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، مقداری نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید و مخلوط کنید تا آب سس به نصف کاهش پیدا کند.
    ظرف مخصوص مایکروویو را با آب پر کرده و به آن مقداری نمک و روغن اضافه کرده و ۲تا۳دقیقه داخل دستگاه قرار دهید تا به جوش بیاید.
    بعد از آنکه آب به جوش آمد ورقه‌های لازانیا را به آن اضافه کرده و دوباره به مدت ۱تا۲دقیقه داخل دستگاه قرار دهید تا لازانیا به مرحله آبکشی رسیده و نیم پز شود.

    لازانیا را آبکش کرده و ظرف مناسبی مخصوص مایکروویو انتخاب کنید و آن را کاملا چرب کنید سپس یک لایه لازانیا ته ظرف چیده مقداری سس قرمز روی ورقه‌های لازانیا بریزید و رویش مواد بریزید و پنیر پیتزا اضافه کرده و از ادویه مخصوص لازانیا رویش بریزید و تا انتها ادامه دهید.
    ظرف را داخل دستگاه قرار داده و آن را ۱۰دقیقه با قدرت ۱۰۰درصد روشن کنید و بعد آن را روی گریل قرار داده و با دکمه مخصوص گریل دستگاه را روشن کرده و لازانیا را ۵تا۱۰دقیقه کاملا برشته کنید.

    طرز تهیه ی لازانیا در مایکروفر

    تذکر:

    ۱) این دستور برای تهیه غذا در دستگاه مایکروویو تهیه شده است نه مایکروفر.
    ۲) می‌توانید برای پخت لازانیا از ترکیب کانکشن و گریل به مدت ۳۰تا۴۵ دقیقه استفاده کنید.
    ۳) در صورت تمایل مقداری گوجه فرنگی هم به لازانیا اضافه کنید.
    ۴) می‌توانید بعد از پخت لازانیا مقداری پنیر پارمزان روی آن ریخته و بعد آن را سرو کنید. (آموزشکده بانوان)

    در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کرده‌ایم


    گفت‌وگو با محمد فیلی:

    به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعه‌های فاخر تاریخی-مذهبی

    گفت‌وگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:

  • طرز تهیه ی حلوا زعفرانی خوشمزه
  • گفت‌وگوی اختصاصی «جام‌جم» با رئیس پلیس فتای کشور

    «جام‎ جم» در گفت‎و‎گوی اختصاصی با دبیر ستاد نانو، عملکرد این مجموعه در سال ۱۴۰۱ را بررسی می‎کند

    گفت‌وگوی «جام‌جم» با نادر مشایخی، هنرمند تجربه‌گرا

    سیده الهام حسینی دختر تاریخ‌ساز وزنه‌برداری ایران

    دیدگاه‌ها

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *