طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

فهرست مطالب

طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

 

لازانیا بدون فر, یکی از انواع لازانیا میباشد که درون تابه پخته میشود, لازانیا از قدیمی ترین انواع پاستا می باشد که تاریخچه آن به کشور یونان برمیگردد و از یک نوع غذای یونانی به نام لاگانا گرفته شده است.

 

سیب زمینی   یک عدد

طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

لازانیا  یک بسته

مواد میانی لازانیا بدون فر

پیاز   1 عدد

طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

گوشت چرخ کرده   250 گرم

سویا یا مرغ و گوشت خرد شده در صورت دلخواه میتوانید اضافه کنید

زرد چوبه و فلفل و نمک و آویشن   به مقدار لازم

  • طرز پخت کباب چنجه در فر
  • قارچ   250گرم

    طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

    نخود فرنگی    1 فنجان

    فلفل دلمه ای   1 عدد کوچک

    رب گوجه   1 قاشق غذاخوری

    طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

    سس کچاب  1 قاشق غذاخوری

    پنیر پیتزا   300 گرم

     

    طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

     

    شیر   1  لیوان

    طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

    آرد   1  قاشق غذاخوری

    ادویه جات  ( نمک، آویشن، فلفل)   به مقدار لازم

    کره    1 قاشق غذاخوری

    طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

     

     

     

    طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

    در مرحله اول برای پختن لازنیا بدون فر, ابتدا یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و سرخ کرده سپس گوشت چرخ کرده یا مرغ یا سویا, را به آن اضافه کنید و تفت دهید, سپس ادویه جات (نمک, آویشن, فلفل) را به آن اضافه کنید.

    در مرحله بعد قارچ ها و فلفل دلمه ای را خرد کنید و به مواد اضافه کنید, مواد لازانیا تابه ای را با هم مخلوط  کنید و نخود فرنگی ها را اضافه کنید, خوب که آب مواد لازانیا جمع شد رب گوجه و سس کچاب را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

     

     

    در مرحله سوم تهیه لازانیا بدون فر, برای تهیه سس باید شیر سرد با یک قاشق آرد را روی حرارت مخلوط کنید, سپس ادویه جات(نمک, فلفل, آویشن) را به آن اضافه کنید, وقتی کمی غلیظ شد به آن مقداری کره اضافه کنید و هم بزنید.

    در مرحله چهار لازانیاها را با توجه به دستوری که پشت جعبه است آماده کنید, کف تابه ای روغن بریزید و سیب زمینی ها را حلقه حلقه کنید و در کف آن قرار دهید.

    در مرحله پنجم کمی از سس روی سیب زمینی ها بزنید. حالا چند ورق لازانیا نرم شده را در کف تابه قرار دهید و روی آن سس بریزید سپس مواد میانی را روی آن بریزید, و پنیر پیتزا بر روی مواد بپاشید تا کاملا سطح لازانیا را بپوشاند.

     

    طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

     

    دوباره چند ورق لازانیا قرار دهید و سس بر روی لازانیا ورقه ای بریزید و مایع لازانیا را روی آن بریزید این کار را تا زمانی که مواد تمام شود ادامه دهید و در نهایت سس لازانیا و کچاب روی مواد لازانیا بدون فر بریزید و پنیر پیتزا را نیز روی آنها بریزید.

    در مرحله ششم تابه را روی گاز بگذارید تا با حرارت ملایم روی شعله پخش کن پخته شود همچنین روی در آن دم کنی قرار دهید و مقداری آب کناره های تابه بریزید تا بخار آب باعث خشک شدن لازانیا تابه ای نشود, حدود به مدت زمان 30 دقیقه باید روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.

     

    من چقدر دنبال طرز تهیه لازانیا بدون فر بودم که اینقدر دقیق باشع❤️❤️❤️

    طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

    با دیدن این غذاها گشنم شد

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه *

    نام

    ایمیل

    وب‌ سایت

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    لازانیا از جمله غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که ریشه ایتالیایی دارد و از آن جا که روش‌های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد با هر نوع ذائقه‌ای متناسب است. سلایق گوناگون افراد باعث شده روش‌های گوناگونی برای تهیه لازانیا استفاده شود. از جمله این روش‌ها میتوان لازانیا لقمه‌ای یا رولی، لازانیا همراه با گوشت چرخ‌کرده، سس بشامل، بدون گوشت و همراه با سبزیجات و در نهایت به صورت قالبی را نام برد. برای تهیه لازانیا داشتن فر الزامی نیست و شما میتوانید مراحل پخت را روی اجاق گاز و یا با مایکروفر هم پیش ببرید.

    ابتدا لازم است مانند ماکارونی مواد میانی را آماده کنید. یک عدد پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ کنید. در صورتی که تمایل ندارید پیازها داخل غذا مشخص باشند می‌توانید آنها را رنده کنید.

    گوشت چرخ کرده را به پیازها افزوده و همراه با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ پیدا کند و قهوه‌ای رنگ شود، سپس سوسیس‌های خرد شده را به تابه اضافه نمایید.

    مرحله‌ی بعد فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و به پیازها اضافه نمایید و بخوبی تفت دهید تا مقداری نرم و پخته شود، سپس نمک و فلفل را هم به مخلوط اضافه نمایید و تفت دهید.

    در مرحله آخر سس کچاپ را به مخلوط اضافه کرده و مجدداً تفت دهید تا تمامی مواد یکدست شود. از آنجا که قارچ‌ها ممکن است در طی مراحل پخت له شوند و یا آب بیاندازد آنها را در ظرف دیگری سرخ کنید.

    طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

    در این مرحله ورقه‌های لازانیا را به مدت مشخص شده که روی جعبه درج شده در آب جوش قرار دهید تا کمی نرم شود.

    یک تابه مستطیل شکل را چرب کرده و یک ردیف از ورقه‌های لازانیا را در کف آن بچینید، روی آن را با سس گوشت که از قبل آماده شده و چند ورق قارچ بپوشانید و کمی پنیر روی سطح آن بریزید. مجدداً یک ردیف ورقه لازانیا را روی لایه قبلی بچینید و روی آن را سس گوشت، قارچ و پنیر بپوشانید. این عمل را تکرار کنید تا تمامی مواد آماده شده را مصرف کنید. دقت کنید لایه آخر با مایه گوشتی و پنیر و قارچ باشد.

    ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان دهید تا پخت آن تکمیل شود.

    اگر مایل هستید لازانیا را در میهانی خود سرو کنید میتوانید از این روش پخت نیز استفاده کنید چرا که باعث زیبایی و راحتی بیشتر زمان سرو برای میهمانان خواهد شد.

    ۱. ورق لازانیا: ۱۰ عدد

    ۲. گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم

  • طرز تهیه بستنی با ثعلب در منزل
  • ۳. پیاز: ۱ عدد بزرگ

    ۴. کالباس خشک: ۱۰۰ گرم (در صورت دلخواه)

    ۵. فلفل دلمه‌ای رنگی: ۱/۲ لیوان

    ۶. پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم

    ۷. آویشن: ۱ قاشق غذاخوری

    ۸. فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری

    ۹. نمک و روغن: به میزان کافی

    ۱. آماده سازی گوشت:

    برای تهیه سس لازانیا ابتدا پیازها را بصورت نگینی خرد کرده و یا رنده نمایید و سرخ کنید. پس از طلایی شدن پیازها، چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا به خوبی تغییر رنگ دهد. حال میتوانید زردچوبه و فلفل سیاه را به چرخکرده اضافه کنید و تمامی مواد را بخوبی تفت دهید.

    ۲. اضافه کردن دیگر مواد به گوشت:

    در مرحله بعدی فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را به مخلوط اضافه نمایید و سپس در قسمت وسط ماهیتابه فضایی را باز کنید و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. رب را تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.

    تمامی مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شود و سپس یک لیوان آب به مخلوط اضافه نمایید و درب ماهیتابه را ببندید تا تمامی مواد با حرارت ملایم به خوبی پخته شود.

    ۳. اضافه کردن قارچ‌ها به مخلوط:

    قارچ‌های از قبل خرد شده را زمانی که تقریبا تمامی مواد پخته شد و فلفل دلمه‌ای‌ها نیز نرم شد به مواد اضافه نمایید. اضافه کردن کالباس کاملاً به دلخواه است و در صورت تمایل میتوانید در این مرحله کالباس‌های خرد شده را به مخلوط اضافه کنید.

    ۴. آماده سازی برگه‌های لازانیا:

    قابلمه‌ای را پر از آب کرده و اجازه دهید بجوش بیاید، سپس لازانیا را در قابلمه آب جوش ریخته و حدوداً ۲۰ دقیقه زمان دهید تا ورقه‌ها نرم شود.

    پس از نرم شدن ورقه‌ها، آنها را روی سینی قرار دهید و دو طرف آن را چرب کنید. روی قسمتی از آن مواد گوشتی، مقداری قارچ ورقه شده و پنیر پیتزا بریزید و آرام شروع به رول کردن ورقه‌ها کنید.

    ۵. پخت لازانیا:

    تمامی ورقه‌های رول شده را داخل ماهیتابه بچینید و روی آنها مقدار کمی پنیر بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

    پس از گذشت ۳۰ دقیقه مقداری فلفل دلمه و قارچ را روی پنیر پیتزای آب شده قرار دهید و مجدداً اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.

    چربی کل: ۶ گرم

    چربی اشباع: ۳/۱ گرم

    کلسترول: ۲۴ میلی گرم

    کربوهیدارت کل: ۱۷/۲ گرم

    فیبر: ۱/۳ گرم

    قند: ۲/۷۲ گرم

    کلسیم: ۱۲۰ میلی گرم

    طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

    دفتر مرکزی:

    تهران، خیابان دکتر شریعتی، پایین‌تر از بهار شیراز،
    نبش خیابان صالحی، پلاک ۲۷۸

    کد پستی: ۱۵۶۳۹۳۶۶۳۹
    تلفن: (۰۲۱) ۷۷۵۰۸۳۰۳-۴
    فکس: (۰۲۱) ۷۷۶۰۴۸۱۵
    ایمیل: info@parssteel.com

    خدمات پس از فروش:


    تلفن: (۰۲۱) ۷۷۶۰۸۱۱۹
    ایمیل: support@parssteel.com

    The online version of the Iranian daily Hamshahri

    طرز تهیه‌ لازانیای بدون فر با گوشت را در این مطلب آموزش داده‌ایم تا در صورتی که به فر دسترسی ندارید بتوانید این غذای لذیذ و محبوب را درست کنید.

    به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اکالا، لازانیا یکی از محبوب‌ترین انواع پاستا محسوب می‌شود. در واقع این غذای ایتالیایی نوعی پاستاست که بصورت ورقه‌ای بوده و با مواد میانی مختلف گوشت، مرغ یا حتی سبزیجات و با سس‌های مختلف کرمی خامه‌ای و یا قرمز تهیه می‌شود. در این آموزش طرز تهیه‌ لازانیای بدون فر با گوشت را خواهیم داشت تا در صورتی که به فر دسترسی ندارید بتوانید این غذای لذیذ و محبوب را درست کنید.

    لازانیا ۲ بسته گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم پیاز ۳ عدد رب ۳ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی ۱/۲ پیمانه هویج ۲ عدد (کوچک) فلفل دلمه‌ای سرخ کرده یک عدد قارچ سرخ کرده یک پیمانه آرد ۱/۵ قاشق غذاخوری کره ۵۰ گرم شیر ۱/۵ لیوان پودر جوز هندی ۱/۴ قاشق چای‌خوری عصاره گوشت یا مرغ  یک عدد سیر یک حبه پودر سیر یک قاشق چای‌خوری آویشن یک قاشق چای‌خوری اورگانو  یک قاشق چای‌خوری پودر پاپریکا یک قاشق چای‌خوری پنیر پیتزا ۵۰۰ -۷۰۰ گرم پنیر پارمزان به میزان دلخواه نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

    ۱- برای تهیه لازانیا در ابتدا باید مواد میانی را آماده کنیم که برای این کار پیازها را خرد کرده و در مقدار مناسبی روغن تفت می‌دهیم. زمانی که پیازها کمی سبک و شیشه ای شدند هویج‌ها را با رنده‌ درشت رنده کرده و به آن اضافه می‌کنیم و با حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا کمی هویج‌ها نرم شوند.

    ۲- بعد از تفت دادن هویج‌ها، گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه می کنیم و با حرارت نسبتا زیاد تفت می‌دهیم. هنگام تفت دادن گوشت چرخ‌کرده با قاشق بصورت مداوم و عمودی به آن ضربه زده و تفت می‌دهیم تا گوشت چرخ کرده از هم باز شود و ذرات آن هنگام تفت خوردن به هم نچسبد و گلوله گلوله نشود. 

    ۳- بعد از اینکه کمی گوشت‌ها را هم زدیم می‌توانیم ادویه‌ها را که شامل آویشن، پاپریکا، پودر سیر، اورگانو و نمک فلفل است به آن اضافه می کنیم و مجددا تفت می‌دهیم.

    در این مرحله ادویه‌های مخصوص لازانیا و نصف قرص عصاره را که پودر کرده‌ایم، به گوشت اضافه می‌کنیم. فلفل دلمه‌ای و قارچ تفت داده شده را نیز به مواد اضافه می‌کنیم و مواد را به آرامی هم می‌زنیم. 

    ۴- رب را به مواد اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و مواد را هم می‌زنیم. در صورت دلخواه می‌توانید رب را حذف کنید و برای سس گوشت از مقدار بیشتری پوره‌ گوجه فرنگی استفاده کنید.

    ۵- برای اینکه سس گوشت خوب بپزد و عطر و طعم مواد باهم یکی شود یک الی یک و نیم لیوان آبجوش به مواد اضافه می‌کنیم و آن را هم می‌زنیم و حرارت را ملایم می‌کنیم تا سس گوشت بپزد و جا بیفتد. بعد از حدود ۱۰ دقیقه سس گوشت آماده شده را کنار می‌گذاریم تا مقداری حرارت آن کم شود و باقی مراحل را پیش می‌بریم. دقت کنید که آب سس باید تقریبا کشیده شود و نباید خیلی شل و یا خیلی سفت باشد.

  • طرز تهیه حلوا مجلسی دونفره
  • ۶- برای لایه‌های میانی این لازانیا علاوه بر سس گوشت و پنیر پیتزا از سس سفید نیز استفاده کرده‌ایم که باعث خوشمزه‌تر شدن لازانیا می‌شود.

    برای آماده کردن سس سفید کره را در قابلمه‌ای نچسب روی حرارت می‌گذاریم تا کره آب شود سپس آرد را به آن اضافه می‌کنیم و برای حدود ۲-۳ دقیقه با حرارت ملایم آرد را تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

    دقت کنید که نباید رنگ آرد تغییر بکند. 

    ۷- بعد از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد، شیر هم‌دمای محیط را بصورت آهسته و تدریجی به آن اضافه می‌کنیم و با دست دیگر بصورت همزمان هم می‌زنیم. اضافه کردن شیر باید بصورت تدریجی و در چند مرحله انجام شود تا سس یکدست باقی بماند و گلوله گلوله نشود. بعد از اضافه کردن تمامی شیر بصورت مداوم سس را هم می زنیم تا کم کم قوام پیدا کند و غلیظ شود. 

    ۸- بعد از حدود ۴ پنج دقیقه و با هم زدن مداوم سس روی حرارت کمی غلیظ می‌شود و در این مرحله طعم دهنده را به آن اضافه می‌کنیم. برای این کار از سیر رنده شده، پودر جوز هندی و مقداری نمک و فلفل استفاده می‌کنیم.

    می‌توانید نصف عصاره گوشت را هم به آن اضافه کنید تا سسی خوشمزه‌تر بدست بیاورید. اما در صورت اضافه کردن عصاره نمک را حذف کنید تا سس شور نشود. زمانیکه سس به غلظت فرنی رسید آن را از روی حرارت بر می‌داریم.

    ۹- برای این لازانیا باید حتما لازانیا را همانند ماکارونی آبکش کنیم. برای این کار قابلمه ای را از آب پر کرده و روی حرارت می گذاریم زمانیکه به جوش آمد چند قاشق غذاخوری و مقداری نمک به آن اضافه می‌کنیم و لازانیا را داخل آن قرار می‌دهیم. نیازی نیست لازانیاها را با فشار زیاد داخل قابلمه جا دهید. بر اثر حرارت و با فشار ملایم کم کم لازانیاها نرم شده و کامل در قابلمه جا می‌گیرند. بعد از حدود ۵ دقیقه لازانیا را آبکش می‌کنیم و مقداری آب سرد روی آن می‌ریزیم.

    ۱۰- کف قابلمه یا ماهیتابه‌ای نچسب مقداری روغن می‌ریزیم و دو ورق لازانیا را کنار هم کف آن پهن می‌کنیم. مقداری پنیر پیتزا روی آن می‌ریزیم و مجددا یک ورق دیگر لازانیا روی آن قرار می‌دهیم. یعنی در واقع لازانیا کمی پنیر و مجددا ورق لازانیا می‌گذاریم.

    ۱۱- روی ورق لازانیا اینبار از مواد گوشتی می‌ریزیم که برای هر وقت حدودا یک قاشق غذاخوری سر پر سس گوشت می‌توانیم استفاده کنیم. سپس یک قاشق سس سفید روی هرکدام پخش می‌کنیم. هنگام ریختن سس‌ها و پنیر باید دقت کنید که بدون اینکه سس از لبه بیرون بریزد آنرا بطور کامل روی هر ورق پخش کنید.

    ۱۲- مجددا یک ورق لازانیا روی هر ردیف می‌گذاریم و اینبار روی آن پنیر پیتزا پخش می‌کنیم.

    می‌توانید یک لایه درمیان روی هر لایه پنیر پیتزا مقداری پنیر پارمزان پودری نیز بپاشید که به خوشمزه‌تر شدن لازانیا کمک می‌کند. سپس یک ورق لازانیا روی آن بگذارید و لایه سس گوشت و سس سفید را تکرار کنید.

    این کار را تا بالا تکرار کرده و روی لایه آخر مقداری پنیر پیتزا می‌ریزیم و ماهیتابه را همراه با دم‌کنی (همانند دم‌کردن ماکارونی) روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا دم بکشد و لازانیا بپزد.

    بعد از دم کشیدن و در واقع پختن لازانیاها آن را با مقداری پنیر پارمزان و تزئین کرده و همراه با سس کچاپ و مخلفات دلخواه سرو می‌کنیم.

    ۱- برای این لازانیا می‌توانید بجای گوشت چرخ‌کرده از گوشت مرغ و یا چرخ کرده‌ مرغ نیز استفاده کنید. آن را در همان مرحله‌ اضافه کردن چرخ کرده به مواد اضافه می‌کنیم و باقی مراحل را پیش می‌بریم.

    ۲- برای لازانیای بدون فر نمی‌توانیم از لازانیای پیش پخت و بدون آبکشی استفاده کنیم در واقع حتما باید لازانیا را همانند ماکارونی آبکشی کنیم.

    ۳- زمان آبکش کردن لازانیا به جنس لازانیای شما بستگی دارد. ولی میزان سفتی و نرمی آن باید همانند ماکارونی باشد. یعنی بیرون آن کمی پخته و قسمت مرکزی مقداری سفت.

    ۴- برای لایه‌های پنیری می‌توانید از پنیر ورقه‌ای هم استفاده کنید. استفاده از ترکیب انواع پنیرها مانند موزارلا رنده شده، گودا و پارمزان باعث خوشمزه‌تر شدن لازانیای شما می‌شود.

    ۵- در صورت دلخواه می‌توانید قارچ نگینی و فلفل دلمه‌ای نگینی را همراه با پیاز و هویج تفت دهید. و یا از قبل تفت داده و بعد از تفت دادن گوشت آنها را به مواد اضافه کنید.

    ۶- به دلیل اینکه برای لازانیا از پنیر پیتزا و سس سفید نیز استفاده می‌کنیم بهتر است از چرخ‌کرده بدون چربی یا کم‌چرب استفاده کنید تا لازانیا بیش از حد چرب و سنگین نشود.

    ۷- همانطور که گفته شد می‌توانید مواد اصلی را طبق دلخواه تغییر دهید و از مخلوط سبزیجات تفت داده شده نیز می‌توانید استفاده کنید.

    ۸- هنگام پخت زیر حرارت حتما باید ملایم باشد و بهتر است از شعله‌پخش‌کن نیز استفاده کنید.

    ۹- اگر بعد از گذشت ۲۰ دقیقه احساس کردید لازانیا برای پخت بهتر نیاز به بخار دارد می‌توانید مقدار خیلی کمی آبجوش کف ماهیتابه بریزید. آب را حتما باید کناره ماهیتابه بریزید تا کف آن مرطوب شود نه روی خود لازانیاها.

    ۱۰- وقتی لازانیا آماده شد و در واقع دم کشید، که اینکار حدودا ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان می‌برد، بهتر است بعد از خاموش کردن زیر ماهیتابه برای حدود ۱۰ دقیفه اجازه دهید تا حرارت آن بیفتد و کمی خنک شود، سپس برش داده و سرو کنید (در صورتی که بلافاصله و داغ برش دهید از هم می‌پاشد).

    ۱۱- می‌توانید بعد از آبکشی لازانیاها برای اینکه بهم نچسبند، آن را با آب سرد آبکشی کرده و سپس روی پارچه تمیز و یا حوله قرار دهید تا آب آنها کاملا گرفته شود و سپس طبق دستور آن را در ماهیتابه بچینید.

    ۱۲- در بین لایه‌ها طبق سلیقه خود می‌توانید از پودر آویشن نیز استفاده کنید و روی هر لایه مقداری پودر آویشن بپاشید تا لازانیا خوشمزه‌تر شود.

    ۱۳- در صورت دلخواه می‌توانید برای پخت لازانیای بدون فر می‌توانید از تابه دوطرفه استفاده کنید.

    ۱۴- می‌توانید زیر لازانیا یک لایه سیب زمینی ورقه‌ای شده نیز قرار دهید اما لازانیا برشته همانند ته‌دیگ خوشمزه و لذیذ است.

    حقوق همشهری‌آنلاین متعلق به موسسه همشهری است

    طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

    Copyright © 2020 HamshahriOnline, All rights reserved

    روزانه

    طرز تهیه سوپ جو پرک و توضیحات درباره خواص آن (کامل ترین…

    طرز تهیه سوپ ساده با دستورهای مختلف از سوپ مرغ گرفته تا سوپ…

    طرز تهیه سوپ جو پرک و توضیحات درباره خواص آن (کامل ترین دستور)

    طرز تهیه سوپ ساده با دستورهای مختلف از سوپ مرغ گرفته تا سوپ جو

    طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

    طرز تهیه سوپ شیر مقوی و نکاتی برای خوشمزه شدن این غذا

    آموزش طرز تهیه سوپ جو (6 دستور متفاوت و خوشمزه)

    سالادهای خارجی معروف + طرز تهیه 20 سالاد خوشمزه بین المللی

    طرز تهیه دلمه کلم برگ؛ خوشمزه ترین دلمه کلم برگ با فنون خاص

    مطالب جدید

    فال روزانه واقعی امروز سه شنبه 1 فروردین | طالع بینی شخصی و جدید

  • فیلم طرز تهیه پیتزا ساده خانگی بدون فر
  • فال ابجد امروز سه شنبه 1 فروردین و محاسبه ابجد کبیر و صغیر (گرفتن فال)

    فال تاروت روزانه سه شنبه 1 فروردین (فال امروز، فردا و پیشگویی آینده)

    فال حافظ امروز سه شنبه 1 فروردین با تفسیر { پیشگویی دقیق }

    درباره تاریخچه عید نوروز، آداب و رسوم و جشن های ایرانیان در شروع سال

    تبریک عید نوروز به نامزد و دوست با متن های عاشقانه و جملات احساسی زیبا

    عکس نوشته سال نو مبارک برای پروفایل + زیباترین متن های تبریک عید نوروز

    متن تبریک سال نو به انگلیسی + جملات تبریک عید نوروز با ترجمه فارسی

    متن در مورد نوروز باستانی + جملات تبریک عید نوروز ایرانیان با عکس…

    متن تبریک عید نوروز به دخترم + جملات احساسی و عاشقانه تبریک سال نو به…

    متن تبریک عید نوروز به پسرم + جملات احساسی تبریک سال نو به فرزند پسر

    تبریک عید نوروز به خواهر + 20 پیام و جمله تبریک سال نو و بهار به خواهر…

    جملات تبریک عید نوروز به مادر + 30 متن زیبای تبریک سال نو به مامان

    متن تبریک مذهبی عید نوروز + جملات با موضوع مذهبی برای تبریک سال نو

    متن تبریک عید نوروز به انگلیسی + 20 جمله انگلیسی و فارسی تبریک سال نو

    متن ساده تبریک عید نوروز 1402 + جملات کوتاه و زیبای تبریک سال جدید

     

    طرز تهیه لازانیا بدون فر

     

    طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

    مواد لازم برای لازانیا بدون فر :

     

    طرز تهیه لازانیا بدون فر :

    انواع لازانیا وجود دارد که گاهی در مواد اولیه و گاهی هم در نوع طبخ با هم متفاوت اند. که در این مطلب با طرز تهیه لازانیا بدون فر آشنا خواهید شد.

     

    برای تهیه لازانیا بدون فر ابتدا پیاز خرد شده را در تابه تفت داده تا طلائی شود سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه تا خوب سرخ شود. فلفل دلمه ای نگینی را تفت می دهیم و بعد سوسیس های خرد شده را تفت داده و قارچ ها را به آن اضافه می کنیم بعد از کمی سرخ شدن همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. در قابلمه ای پر آب لازانیاها را پس از پانزده دقیقه جوشیدن آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.

  • طرز تهیه سوپ شیر و قارچ بدون جو پرک
  •  

    در آخرین مرحله مخلوط کردن مواد داخل لازانیا سس کچاپ را به مواد اضافه و به مدت ده دقیقه درب مواد را بسته تا با هم ترکیب شوند.

     

    در انتها تابه ای (تابه بزرگ) را آماده و مقداری روغن در آن می ریزیم سپس دو برگ لازانیا را بصورت بعلاوه روی یک سینی گذاشته مقداری مواد را همراه پنیر پیتزا روی آنها می ریزم و برای جمع کردن لایه ها باز بصورت یکی در میان مواد و پنیر پیتزا ریخته و جمع می کنیم (به حالت بقچه ) و یکی یکی در تابه گذاشته و باز روی هر لازانیا پنیر می ریزیم و به مدت نیم ساعت درب تابه را با حرارت ملایم بسته تا آماده شود.

     

    می توان از سس سفید هم در مواد به همراه سس قرمز استفاده کرد که پر چرب تر خواهد شد سس قرمز کم چرب خواهد بود. (مطلب پیشنهادی: طرز تهیه لازانیای کتو)

     

    نکاتی برای تهیه لازانیا بدون فر :

    درب ظرف را تا انتها زیاد باز و بسته نکنید.

    البته به صورتی که باز باشند هم می شود لازانیا را در تابه درست کرد.

     

    گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

    لذت آشپزی با بیتوته

    تا 50% تخفیف مجلل ترین تالارها + مشاهده لیست مزون و آتلیه

    با ای بی شاپ دیگه از معاملات عقب نمیمونی◀سپرده گذاری امن

    16 روش زیبایی دندان که تا الان نمی دانستید !!!

    چطور رابطه عاشقانه رو از آسیب حفظ کنیم؟

    سفید کردن دندان با مواد مخصوص در 1 جلسه

    دوره های آموزشی صنعت ساختمان رو بگذرون, معمار شو!

    اینجوری میشه عشقتون رو همیشگی و پایدار کنید

    سفارش آنلاین خشکبار ارگانیک/پرداخت در محل

    خرید اقساطی لپ تاپ و کامپیوتر ◀️ پی سی کالا

    خرید تلویزیون از بانه با اختلاف قیمت باورنکردنی!

    ارزانترین بلیط هواپیما فقط با این کد تخفیف:RSP

    بدون اینکه کسی متوجه این دوره سخت بشه اعتیادتو ترک کن

    با یادگیری این اصول میتونی از جدایی و مشکلات پیشگیری کنی

    میخوام درس بخونم، ولی نمیشه! اینجا ثبت نام کن

    خریدوفروش ارزدیجیتال با راهکاری سریع و امن

    عشق ورزی بلد نیستی؟ زودتر و تا دیر نشده یاد بگیر !!!

    طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

    برای سفر نوروزی از اینجا بلیط رزرو کن◀ تنوع و مقایسه قیمت

    ترس از شکست در کنکور داری؟ اینجا به ترست غلبه میکنی

    امن ترین سرمایه گذاری در شرایط فعلی*کم ریسک*سودهی بالا

    صفر تا صد بازسازی ساختمان توسط تیم حرفه ای+طراحی رایگان

    چطور آب سالم بنوشیم؟! ◀مشاهده راهکار

    روی فرصت های زندگیت سرمایه گذاری کن!امن و پرسود

    حفظ سرمایه در تورم فعلی*سود بالاتر از بانک*امنیت بالا

    بدون نگرانی از نوسانات بازار، روزانه سود کن|مشاوره رایگان

    ارائه ارزانترین قیمت بلیط هواپیما از تمامی ایرلاین‌ها

    کالا ها و خدمات منتخب

    Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2023

    سماتک

    طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

    لازانیا خوشمزه ترین فست فود و غذای سریع بسیار لذیذ است که شما می توانید پخت لازانیا بدون فر و یا پخت لازانیا در فر را انجام دهید. دستور پخت لازانیا بدون فر و آموزش طرز پختن لازانیا بدون فر را در ادامه برای شما تهیه و گردآوری کرده ایم. یادتون باشه برای خوشمزه تر شدن طعم لازانیا پنیر پیتزا اهمیت زیادی دارد و مقدار پنیر پیتزا بستگی به شما دارد.

     

    لازانیا یک غذای ایتالیایی بسیار معروف است که تقریبا در همه دنیا طرفداران زیادی دارد. معمولا همه افراد خانواده از افراد کم سن و سال گرفته تا افراد مسن، این غذا را دوست دارند. شاید شهرت آن به خاطر مواد خوشمزه، سس و پنیری است که در درست کردن آن استفاده می شود.

     

    موادی که در تولید لازانیا به کار رفته است، تقریبا همانند ترکیب پاستا و یا ماکارونی است. تفاوت آنها تنها در فرایند تولید شان در کارخانه است.

  • طرز تهیه کتلت گوشت در فر
  •  

    1. اگر می خواهید ورق های لازانیا در حین جوشاندن در آب به هم نچسبند، مقداری روغن و نمک داخل آب جوش بریزید.

     

    2.هنگام جوشاندن لازانیا در قابلمه ورق ها را به کمک یک قاشق چوبی یا کفگیر به آرامی تکان دهید تا به هم نچسبند.

     

    3. هنگامی که می خواهید ورق های لازانیا را آبکشی کنید حتما آب سرد روی آنها بریزید. این کار باعث می شود حرارت داخل ورق های لازانیا کم شود و در حین پخت، ورق ها خمیر نشوند.

     

    4. برای اینکه بعد از آبکشی، ورق ها به هم نچسبند، آنها را یا روی لبه آبکش فلزی آویزان کنید یا این که یک حوله تمیز پهن کنید و ورق ها را روی حوله قرار دهید. این کار باعث می شود ورق ها هنگام استفاده به ظرف نچسبیده و خرد نشود.

     

    5. اگر می خواهید لازانیای شما رژیمی باشد، هنگام آماده کردن لایه های لازانیا، به جای اینکه در هر لایه، پنیر بریزید، در مرحله آخر فقط روی مواد مقداری پنیر بریزید. از پنیرهای رژیمی هم می توانید استفاده کنید.

     

    6. برای اینکه ورق های لازانیا بعد از پختن به ظرف نچسبد و به راحتی جدا شود، کف ظرف و دیواره-های آن را با مقداری روغن چرب کنید.

     

    7. در دستور اصلی لازانیا از گوشت چرخ کرده برای تهیه مواد داخل آن استفاده می شود. ولی برای تنوع در طعم لازانیا، می توانید آن را با مواد مختلف درست کنید.

     

    8. بهتر است ترتیب قرار گرفتن ورق های لازانیا در ظرف به صورت حصیری باشد؛ یعنی یک لایه ورق های لازانیا را به صورت عمودی داخل ظرف قرار داده و بعد از قرار دادن مواد روی آن، لایه بعدی را به صورت افقی روی مواد قرار دهید. این کار باعث می شود مواد از لابه لای ورق ها نریزد.

     

    9. معمولا در بسته بندی های لازانیا یک یا دو بسته کوچک ادویه های مخصوص لازانیا قرار دارد. این ادویه جات را می توانید در مرحله آخر روی مواد بریزید. در صورت تمایل می توانید از ادویه جات مورد علاقه تان مانند ادویه کاری یا ادویه های دیگر استفاده کنید.

     

    در این روش پخت، احتیاجی نیست لازانیا داخل فر قرار گیرد. این روش برای کسانی که فر ندارند و یا استفاده از فر برایشان راحت نیست بسیار مناسب است. در این روش لازانیا را داخل تابه، قابلمه مناسب یا ظرف پیرکس نچسب می ریزند و سپس آن را روی حرارت اجاق گاز قرار می دهند. برای تهیه لازانیا با این روش، چند صورت می توانید عمل کنید. نوع اول این است که مواد را در ظرف مورد نظرتان که قبلا کمی چرب کرده اید به صورت لایه لایه قرار داده، در ظرف را گذاشته و سپس ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید.

     

    نوع بعدی به این صورت است که هنگامی که در تابه مواد لازانیا را آماده می کنید، ورق های لازانیا را بصورت خشک داخل مواد قرار دهید. نکته ای که در این روش باید دقت کنید این است که مواد داخل تابه باید کاملا رقیق باشد تا ورق های خشک، داخل مواد بپزند. روش دیگر به این صورت است که هر کدام از ورق ها را بعد از پختن و قرار دادن مواد روی آنها، ورق ها را بصورت بقچه بپیچید،آنها را آغشته به آرد سوخاری کرده و سپس در روغن سرخ کنید.

     

    روش دوم با روش اول کمی تفاوت دارد. تفاوت آنها در این است که در این روش قبل از آماده کردن لازانیا، ابتدا ورق ها را در یک قابلمه حاوی آب جوش قرار می دهند. بعد از اینکه ورق ها نرم شدند، آنها را آبکشی می کنند.

     

    آماده سازی لازانیا به این روش کمی دشوار است و احتیاج به تمرین و دقت بیشتری دارد؛ زیرا باید دقت کرد که ورق ها در حین پخت یا وقتی آبکشی می شوند به هم نچسبند.

     

    سسی که برای لازانیا استفاده می شود دو نوع است: سس سفید و سس قرمز. برای هر نوع لازانیایی که آماده می شود یک سس کافی است. بسته به نوع ذائقه و موادی که در لازانیا استفاده می کنید می توانید سس را انتخاب کنید.

    طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

     

    برای تهیه سس سفید از کره، آرد، شیر و در صورت تمایل کمی خامه استفاده می شود که با مخلوط کردن و قرار دادن آنها روی حرارت، سس سفید لازانیا آماده می شود. برای سس قرمز از رب گوجه فرنگی، سیر رنده شده، مقداری سبزی معطر خشک، آب و در صورت تمایل گوجه فرنگی رنده شده استفاده می شود. این سس هم روی حرارت درست می شود. بطور کل، لازانیا دستور پخت دشوار و پیچیده ای ندارد. معمولا آن را با هر موادی که در دسترس است می توان درست کرد. کافی است یک بسته لازانیا و مقداری پنیر تهیه کنید. بقیه مواد در یخچال و فریزر موجود است!

     

    در این نوع پخت، فر را نیم ساعت قبل از استفاده روشن می کنند تا گرم شود، سپس ظرف لازانیا را داخل فر در طبقه وسط قرار می دهند. بهتر است درجه فر برای پخت لازانیا 180 درجه سانتی گراد باشد. ولی به طور کل درجه فر بستگی به مواد لازانیا دارد. در بعضی مواقع روی ظرف را با فویل می پوشانند، سپس 10-5 دقیقه قبل از آماده شدن، فویل را بر می دارند و سپس دوباره ظرف را داخل فر قرار می دهند تا پنیر روی لازانیا طلایی شود.

     

    در این روش ابتدا با توجه به حجم مایکرو فرتان یک ظرف مناسب انتخاب کنید؛ یادتان باشد قرار است فقط به جای فر از مایکرو فر استفاده کنید پس مرحله آماده سازی ورق ها و سس را روی گاز انجام دهید وورق های لازانیا و سس را طبق معمول در پیرکس بچینید و آن را به مدت 10 دقیقه با قدرت 900 وات یا صد درصد داخل مایکروفر قرار گیرد. در انتها برای طلایی شدن روی لازانیا، پایه گریل را داخل دستگاه قرار می دهند، سپس ظرف را روی آن گذاشته و گریل دستگاه را به مدت 5-3 دقیقه روشن می کنند تا روی مواد طلایی شود.

    هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

    طرف‌داران غذاهای ایتالیایی، این مطلب برای شماست:)

    امروز قصد داریم شما را با طرز تهیه یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایتالیایی که همان “لازانیا” می‌باشد آشنا کنیم، شاید در نگاه اول و یا اگر حتی تا حالا لازانیا را تست نکرده باشید، این‌طور تصور کنید که باید طعمی مشابه ماکارونی داشته باشد. البته مواد اولیه موجود در تهیه لازانیا خیلی مشابه با مواد اولیه ماکارونی و پاستا است؛ اما در کارخانه، طی فرایند تولیدی متفاوتی تهیه می‌شود.

    شاید در فکر این باشید که برای وعده غذایی پیش رو چی درست کنید! این مقاله به تهیه یه غذای خوشمزه به شما کمک می‌کند >>> طرز تهیه لوبیا پلو با سالاد شیرازی

    برای مشاهده آموزش کامل و مرحله‌به‌مرحله طرز تهیه این غذای ایتالیایی خوشمزه با فروشگاه اینترنتی راه راه مارکت همراه باشید. در این پست برای شما آموزش طرز تهیه لازانیا رولی بدون فر را آماده کرده‌ایم، در ضمن ما ظروفی را که در تهیه این غذا برای شما بسیار کارآمد خواهد بود را نیز معرفی می‌کنیم. این ظروف ساخت و تولید شرکت نامدار ایکیا است. 

    طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

    این مقدار مواد برای حدود سی عدد لازانیا رولی می‌باشد و یا دو دیس بزرگ لازانیا کلاسیک. پس اگر مقدار کمتری می‌خواهید درست کنید حتماً مقدار مواد رو نصف کنید. خب، همانطور که در بالا اشاره کردیم. درقسمت پایین میتوانید لوازم مورد نیاز را با یک کلیک و به‌صورت اینترنتی در سریع ترین زمان ممکن تهیه کنید.

    این یکی از غذاهای موردعلاقه همه ما می‌باشد. اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که دوست دارید لازانیا درست کنید؛ اما فر ندارید؛ ما به کمک شما آمده‌ایم. با اجرای دستورالعمل‌های این مقاله شما می‌توانید لازانیای رولی بدون احتیاج به فر درست کرده و نوش جان کنید. این غذا بسیار خوشمزه و خوش‌عطر می‌باشد و یقیناً همه خانواده شما از میل کردن آن خوشنود و راضی می‌شوند. شما حتی می‌توانید برای مهمانانی‌هایتان این غذا را درست کنید تا بر روی میز شما بدرخشد. به‌هیچ‌عنوان این لازانیای خوشمزه را از دست ندهید و حتماً آن را امتحان کنید.

    در مرحله اول ابتدا می‌بایست یک عدد پیاز بزرگ را پس از شستن، پوست بکنید. سپس آن را به‌صورت نگینی ریز با چاقوی سرآشپز ایکیا مدل FORDUBBLA خردکنید. این چاقو ۲ تایی است به همین دلیل شما میتوانید با هرکدام که راحت تر بودید پیاز ها را ریز کنید هر ۲ چاقو بسیار تیز و خوش دست هستند اما اگر به صورت کلی کار با چاقو برای شما سخت است بهترین وسیله ی جایگزین رنده است. یک رنده‌ی تیز مانند ایکیا IDEALISK که به این زودی ها کند نمیشوند و تا مدتها نیاز به خرید رنده دیگر نخواهید داشت.

    حالا نوبت به سرخ کردن پیازهاست. در این مرحله هیچ چیزی بهتر از یک ماهیتابه نچسب من را خوشحال نمیکند، من تابه‌های متفاوتی را امتحان کرده‌ام اما ماهیتابه دو پارچه ایکیا KAVALKAD بسیار مقرون به صرفه است، کاملا نچسب و از جنس تفلون میباشد، درضمن دسته‌ی خوب و محکمی هم دارد. خب حالا این ماهیتابه همه چی تمام را روی گاز قرار داده، مقداری روغن در آن بریزید، پس از اینکه روغن داغ شد، پیازها را درون تابه ریخته و خوب تفت دهید تا نرم شده و به رنگ طلایی درآید.

  • طرز تهیه ی حلوای زنجبیلی تبریز
  • پس از نرم شدن پیازها، ۴۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده را که به مدت چند ساعت از فریزر بیرون بوده و به دمای محیط رسیده است را درون یکی از دو ماهیتابه بریزید تا زمانی که نرم و سبک شود، تفت بدهید. ادویه لازانیا که داخل بسته خمیر لازانیا است را نیز به مواد تابه اضافه کنید و تفت بدید. سپس به‌خوبی هم بزنید. سراغ کشوی قاشق هایتان بروید و یکی از بهترین قاشق های خود را انتخاب کنید، من که همیشه از قاشق سرویس کفگیر و ملاقه ایکیا FILBUNKE استفاده میکنم چون چوبیه و به تابه آسیب نمیرساند. اندازه اش هم استاندارد و اگر لازم باشد مثل الان کمی بیشتر و طولانی تر غذایی را هم بزنم دستانم اذیت نمیشود. 

    فلفل دلمه‌ها و ۴۰۰ گرم قارچ را نیز به مواد اضافه کرده و هم بزنید و تفت دهید. نمک، فلفل و آویشن را نیز به مقدار لازم به مایع اضافه کنید. سس گوجه‌فرنگی را به یکی از تابه‌های سرویس ماهیتابه ایکیا KAVALKAD افزوده و خوب هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود.

    مایع داخل لازانیا آماده شد. خمیر لازانیا را مطابق دستور روی جعبه لازانیا آماده کنید. خمیر لازانیای مناسب برای لازانیای رولی استفاده کنید.

    برای تهیه سس بشامل ابتدا از جدول بالا مواد لازم را کنید سپس کره را در کوچک‌ترین قابلمه دسته‌دار خود بریزید. من همیشه مجبور بودم قابلمه کوچک را جداگانه تهیه کنم اما سرویس قابلمه 5 پارچه ایکیا ANNONS اولین سرویسی بود که قابلمه کوچک استانداردی داشت تا به راحتی در روزمره از آن استفاده کنم. حالا قابلمه را کمی روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود. سپس آرد سفید را به آن افزوده و کمی تفت دهید. هنگامی که عطر خوش آن پیچید و خامی آن گرفته شد بایستی دو لیوان شیر را کم‌کم به مواد اضافه نمایید. زمانی که مایع سس کاملاً خنک شد خامه را اضافه کرده و هم بزنید. سس مخصوص شما آماده است.

    این سس به نام سس بشامل معروف است. 

    یک قابلمه بزرگ از سرویس ANNONS خود بردارید و آب بریزید، پس از اینکه آب به جوش آمد، نوبت اضافه‌کردن ورقه‌های لازانیا می‌باشد. اجازه دهید تا ورقه‌ها خوب آب‌پز و نرم شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید. در این مرحله نیاز دارید که از یک سینی مناسب یا یک تخته آشپزخانه استفاده کنید. تا فضای کافی برای رول کردن ورقه ها را داشته باشید. من معمولا از سینی ایکیا VARKUL استفاده میکنم زیرا هم سبک است و هم ورقه ها به راحتی روی آن جا میشود و یک فضای کافی و استاندارد برای رول کردن در اختیار من قرار میدهد.

    حالا مایع گوشتی لازانیا و پنیر پیتزا را کنار دستتان و در کنار سینی بگذارید. اول سس مخصوص بشامل روی ورقه‌های لازانیا بریزید و بعد مایع لازانیا را روی خمیر بریزید و با پشت یکی از قاشق‌های محبوب من یعنی ست قاشق و چنگال ایکیا MOPSIG فشرده کنید. من دوست دارم قاشق وزن مناسبی داشته باشد نه خیلی سنگین نه خیلی سبک، این مدل از قاشق ایکیا دقیقا همین ویژگی ها را داراست. پس از آن پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و خمیر را با مواد داخلش رول کنید.

    حواستان باشد که انتهای ورق رو به‌هیچ‌عنوان مایع پر نکنید؛ چون موقع رول کردن مایع بیرون می‌ریزد.

    این کار را مرتب تا زمانی که تمامی موادتان تمام شود، ادامه دهید. در نهایت یک‌لایه ورق را داخل قابلمه قرار داده و مقداری سس بشامل و پنیر پیتزا روی آن بریزید. در صورت تمایل می‌توانید روی ورقه لازانیا را با مقداری قارچ و فلفل‌دلمه‌ای بپوشانید. اینک قابلمه را روی شعله کم گاز بگذارید تا ورقه‌های لازانیا دم بکشد و پنیر پیتزا و سس بشاملی را که روی مواد ریختید به خورد آن برود. اکنون لازانیای شما آماده سرو می‌باشد. می‌توانید شما می‌توانید به هر روشی لازانیا را تزئین کنید.

    پیشنهاد ما به شما این است که از اثرات شمع و جا شمعی قافل نشوید. اگر نمیدانید که شمع ها چه تاثیری بر روی شما میگزارند پیشنهاد میکنم سری به مقاله معرفی انواع شمع بزنید. پیشنهاد دوم ما استفاده از ظروف مخصوص برای کودکان است، میتوانید از بشقاب کودک 6 عددی ایکیا KALAS  استفاده کنید. لازانیا جز آن دسته از غذاهایی است که در کنارش نوشیدنی میچسبد پس میتوانید از  لیوان ایکیا مدل POKAL برای سرو نوشیدنی استفاده کنید زیرا حجم مناسبی دارد و جنس شیشه آن بسیار مقاوم است.

    این ظروف را در کنار غذای خود بچینید و از زیبایی میز لذت ببرید. اگر به چیدمان خود ظروف دیگری اضافه کردید برای ما عکس بگیرید و در بخش کامنت اضافه کنید تا دیگران نیز ایده بگیرند و ساعتی را در کنار عزیزانشان لذت ببرند. امیدواریم که شما خواننده عزیز با استفاده از این رسپی و پخت این لازانیا به همراه دیزاین شیک و دلنشین میز غذای خود، نهایت لذت را از صرف این غذا برده باشید.

    نوش‌جانتان.

    همه میدانیم که ظروف استاندارد چه تاثیری بر روی پخت و پز ما میگذارد. اصلی ترین ویژگی ظروف ارجینال مانند ایکیا این است که سرعت پخت غذا را بالا برده و از نگرانی های ما مانند چسبیدن غذا و … جلوگیری میکند. ما برروی تمام ظروفی که معرفی کردیم لینک مستقیم خرید قرار دادیم تا به راحتی وارد صفحه محصول شوید و اطلاعات تکمیلی را مطالعه کنید. ما با پشتیبانی سریع و به موقع در کنار شما هستیم تا هر سوالی در رابطه با ظروف‌ خانه و آشپزخانه داشته باشید را پاسخ دهیم و بتوانید در همین راستا یک خرید مفید و به صرفه از محصولات ایکیا انجام دهید. 


    آموزش آشپزی با محصولات ایکیا

    لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرف‌دار ایرانی […]


    5 دیدگاه


    آموزش آشپزی با محصولات ایکیا

    سبزی پلو با ماهی جز آن غذاهایی است که پختن و خوردن […]


    3 دیدگاه

    معرفی محصولات ایکیا راهنمای خرید وسایل خانه

    از اتوماسیون کامل یک‌ خانه گرفته تا کنترل چراغ مطالعه، از انتخاب […]


    4 دیدگاه

    4.75


    از مجموع 04 امتیاز

    پیشنهاد شده توسط 04 کاربر

    طرز پخت لازانیا خیلی خوب بود.از رنده ایکیا و قابلمه ایکیا خیلی خوشم اومد به نسبت جنس های ایرانی واقعا قیمتش خوبه

    اشتراک‌گذاری در

    طرز پخت لازانیا بدون فر و پنیر پیتزا

    آیا مفید بود؟

    من آشپز هتل پارس تهران ام خیلی به مقاله های آشپزی علاقه دارم و خواستم بگم از خوندن این دستور پخت لازانیا لذت بردم ممنون.

    اشتراک‌گذاری در

    آیا مفید بود؟

    صبح ظهر شب به من لازانیا بدی میخورم اصلا داشتم این دستور پخت و میخوندم دلم غش رفت گشنه شدم :)‌ دارم به وسایل آشپزخانه ایکیا که معرفی کردید فکر میکنم ایول.

    اشتراک‌گذاری در

    آیا مفید بود؟

    بنظر من لازانیا یکی از خوش طعم ترین، محبوب‌ترین و در عین حال خوشمزه‌ترین غذا‌ی ایتالیاست . من میرم رستوران یا کافه تو منو سریع دنبال لازانیا میگردم😋
    لازانیا را می‌توان نوعی پاستا چند لایه دانست وسایل‌اییی که برای پخت پیشنهاد دادید واقعا کاربردی جالب بود مرسی از دقت و انتخاب 😎
    لازانیا از نظر مواد شباهت‌ زیادی به پیتزا دارده و شاید به همین دلیل است که طرفداران بسیار زیادی تو ایران یا دنیا دارد و، چون ورقه‌های لازانیا هم به صورت آماده مورد استفاده قرار می‌گیرن بنابراین نسبت به پیتزا غذای ساده تری ان به هر حال تهیه خمیر پیتزا در خانه کمی وقت گیره و نیاز به حوصله و البته مهارت دارد.

    پخت لازانیا بسیار ساده است این مدل دستور پخت هم که گفتید خیلی خوب بود اما مثل همه غذا‌های دیگر یک سری نکات طلایی دارد که اگر رعایت شود همون جور ک گفتید در نهایت غذای بسیار خوشمزه‌ای خواهید شود لازانیا را می‌توانید برای مهمانی‌های عصرانه یا تولد بچه‌ها به صورت لقمه‌ای هم درست کرد که دیگر نیازی برش زدن نداشته باشد. در کل مرسی از نوشته کامل و خوبتون💟

    اشتراک‌گذاری در

    آیا مفید بود؟

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    Δdocument.getElementById( “ak_js_1” ).setAttribute( “value”, ( new Date() ).getTime() );

    ما می‌خواهیم قسمتی از راه‌حل پایدار برای تأمین نیازهای شما باشیم. تلاش ما بر این است تجربه خوب خرید اینترنتی با رعایت اصولی چون ارسال سریع، تضمین اصالت کالا و بهترین‌قیمت را داشته باشید.

     

    var LanguageMenu; var LanguageMenu_keys=[“ar”,”bg”,”ca”,”zh-CHS”,”zh-CHT”,”cs”,”da”,”nl”,”en”,”et”,”fi”,”fr”,”de”,”el”,”ht”,”he”,”hi”,”mww”,”hu”,”id”,”it”,”ja”,”tlh”,”ko”,”lv”,”lt”,”ms”,”mt”,”no”,”fa”,”pl”,”pt”,”ro”,”ru”,”sk”,”sl”,”es”,”sv”,”th”,”tr”,”uk”,”ur”,”vi”,”cy”]; var LanguageMenu_values=[“Arabic”,”Bulgarian”,”Catalan”,”Chinese Simplified”,”Chinese Traditional”,”Czech”,”Danish”,”Dutch”,”English”,”Estonian”,”Finnish”,”French”,”German”,”Greek”,”Haitian Creole”,”Hebrew”,”Hindi”,”Hmong Daw”,”Hungarian”,”Indonesian”,”Italian”,”Japanese”,”Klingon”,”Korean”,”Latvian”,”Lithuanian”,”Malay”,”Maltese”,”Norwegian”,”Persian”,”Polish”,”Portuguese”,”Romanian”,”Russian”,”Slovak”,”Slovenian”,”Spanish”,”Swedish”,”Thai”,”Turkish”,”Ukrainian”,”Urdu”,”Vietnamese”,”Welsh”]; var LanguageMenu_callback=function(){ }; var LanguageMenu_popupid=’__LanguageMenu_popup’;

    var intervalId = setInterval(function () { if (MtPopUpList) { LanguageMenu = new MtPopUpList(); var langMenu = document.getElementById(LanguageMenu_popupid); var origLangDiv = document.createElement(“div”); origLangDiv.id = “OriginalLanguageDiv”; origLangDiv.innerHTML = “ORIGINAL: “; langMenu.appendChild(origLangDiv); LanguageMenu.Init(‘LanguageMenu’, LanguageMenu_keys, LanguageMenu_values, LanguageMenu_callback, LanguageMenu_popupid); window[“LanguageMenu”] = LanguageMenu; clearInterval(intervalId); } }, 1);

    پرداخت آنلاین امن

    پرداخت با کارت های شتاب

    ارسال سریع

    ارسال در کوتاه ترین زمان

    ضمانت اصالت کالا

    بازگشت کالا غیر اصل

    پشتیبانی پاسخگو

    پشتیبانی و مشاوره فروش

    ارسال هدیه

    ارسال کالا به صورت کادویی

    ارسال به سراسر کشور

    امکان ارسال به شهرستان

       خط ویژه  63 48 95 44 –  021

     پشتیبانی  154  10  35 –  0912 

    English

    var LanguageMenu; var LanguageMenu_keys=[“ar”,”bg”,”ca”,”zh-CHS”,”zh-CHT”,”cs”,”da”,”nl”,”en”,”et”,”fi”,”fr”,”de”,”el”,”ht”,”he”,”hi”,”mww”,”hu”,”id”,”it”,”ja”,”tlh”,”ko”,”lv”,”lt”,”ms”,”mt”,”no”,”fa”,”pl”,”pt”,”ro”,”ru”,”sk”,”sl”,”es”,”sv”,”th”,”tr”,”uk”,”ur”,”vi”,”cy”]; var LanguageMenu_values=[“Arabic”,”Bulgarian”,”Catalan”,”Chinese Simplified”,”Chinese Traditional”,”Czech”,”Danish”,”Dutch”,”English”,”Estonian”,”Finnish”,”French”,”German”,”Greek”,”Haitian Creole”,”Hebrew”,”Hindi”,”Hmong Daw”,”Hungarian”,”Indonesian”,”Italian”,”Japanese”,”Klingon”,”Korean”,”Latvian”,”Lithuanian”,”Malay”,”Maltese”,”Norwegian”,”Persian”,”Polish”,”Portuguese”,”Romanian”,”Russian”,”Slovak”,”Slovenian”,”Spanish”,”Swedish”,”Thai”,”Turkish”,”Ukrainian”,”Urdu”,”Vietnamese”,”Welsh”]; var LanguageMenu_callback=function(){ }; var LanguageMenu_popupid=’__LanguageMenu_popup’;

    var intervalId = setInterval(function () { if (MtPopUpList) { LanguageMenu = new MtPopUpList(); var langMenu = document.getElementById(LanguageMenu_popupid); var origLangDiv = document.createElement(“div”); origLangDiv.id = “OriginalLanguageDiv”; origLangDiv.innerHTML = “ORIGINAL: “; langMenu.appendChild(origLangDiv); LanguageMenu.Init(‘LanguageMenu’, LanguageMenu_keys, LanguageMenu_values, LanguageMenu_callback, LanguageMenu_popupid); window[“LanguageMenu”] = LanguageMenu; clearInterval(intervalId); } }, 1);

    English

    var LanguageMenu; var LanguageMenu_keys=[“ar”,”bg”,”ca”,”zh-CHS”,”zh-CHT”,”cs”,”da”,”nl”,”en”,”et”,”fi”,”fr”,”de”,”el”,”ht”,”he”,”hi”,”mww”,”hu”,”id”,”it”,”ja”,”tlh”,”ko”,”lv”,”lt”,”ms”,”mt”,”no”,”fa”,”pl”,”pt”,”ro”,”ru”,”sk”,”sl”,”es”,”sv”,”th”,”tr”,”uk”,”ur”,”vi”,”cy”]; var LanguageMenu_values=[“Arabic”,”Bulgarian”,”Catalan”,”Chinese Simplified”,”Chinese Traditional”,”Czech”,”Danish”,”Dutch”,”English”,”Estonian”,”Finnish”,”French”,”German”,”Greek”,”Haitian Creole”,”Hebrew”,”Hindi”,”Hmong Daw”,”Hungarian”,”Indonesian”,”Italian”,”Japanese”,”Klingon”,”Korean”,”Latvian”,”Lithuanian”,”Malay”,”Maltese”,”Norwegian”,”Persian”,”Polish”,”Portuguese”,”Romanian”,”Russian”,”Slovak”,”Slovenian”,”Spanish”,”Swedish”,”Thai”,”Turkish”,”Ukrainian”,”Urdu”,”Vietnamese”,”Welsh”]; var LanguageMenu_callback=function(){ }; var LanguageMenu_popupid=’__LanguageMenu_popup’;

    var intervalId = setInterval(function () { if (MtPopUpList) { LanguageMenu = new MtPopUpList(); var langMenu = document.getElementById(LanguageMenu_popupid); var origLangDiv = document.createElement(“div”); origLangDiv.id = “OriginalLanguageDiv”; origLangDiv.innerHTML = “ORIGINAL: “; langMenu.appendChild(origLangDiv); LanguageMenu.Init(‘LanguageMenu’, LanguageMenu_keys, LanguageMenu_values, LanguageMenu_callback, LanguageMenu_popupid); window[“LanguageMenu”] = LanguageMenu; clearInterval(intervalId); } }, 1);

    زودتر از همه، از حراجی‌ها و تخفیفات راه‌راه مارکت باخبر شو…!



    Δdocument.getElementById( “ak_js_2” ).setAttribute( “value”, ( new Date() ).getTime() );

    var LanguageMenu; var LanguageMenu_keys=[“ar”,”bg”,”ca”,”zh-CHS”,”zh-CHT”,”cs”,”da”,”nl”,”en”,”et”,”fi”,”fr”,”de”,”el”,”ht”,”he”,”hi”,”mww”,”hu”,”id”,”it”,”ja”,”tlh”,”ko”,”lv”,”lt”,”ms”,”mt”,”no”,”fa”,”pl”,”pt”,”ro”,”ru”,”sk”,”sl”,”es”,”sv”,”th”,”tr”,”uk”,”ur”,”vi”,”cy”]; var LanguageMenu_values=[“Arabic”,”Bulgarian”,”Catalan”,”Chinese Simplified”,”Chinese Traditional”,”Czech”,”Danish”,”Dutch”,”English”,”Estonian”,”Finnish”,”French”,”German”,”Greek”,”Haitian Creole”,”Hebrew”,”Hindi”,”Hmong Daw”,”Hungarian”,”Indonesian”,”Italian”,”Japanese”,”Klingon”,”Korean”,”Latvian”,”Lithuanian”,”Malay”,”Maltese”,”Norwegian”,”Persian”,”Polish”,”Portuguese”,”Romanian”,”Russian”,”Slovak”,”Slovenian”,”Spanish”,”Swedish”,”Thai”,”Turkish”,”Ukrainian”,”Urdu”,”Vietnamese”,”Welsh”]; var LanguageMenu_callback=function(){ }; var LanguageMenu_popupid=’__LanguageMenu_popup’; “>”>

    var intervalId = setInterval(function () { if (MtPopUpList) { LanguageMenu = new MtPopUpList(); var langMenu = document.getElementById(LanguageMenu_popupid); var origLangDiv = document.createElement(“div”); origLangDiv.id = “OriginalLanguageDiv”; origLangDiv.innerHTML = “ORIGINAL: “; langMenu.appendChild(origLangDiv); LanguageMenu.Init(‘LanguageMenu’, LanguageMenu_keys, LanguageMenu_values, LanguageMenu_callback, LanguageMenu_popupid); window[“LanguageMenu”] = LanguageMenu; clearInterval(intervalId); } }, 1);


    OTP *

    Don’t have an account? Register one!


    OTP *


    Username or email address *


    Password *

    Captcha*

    Remember me

    Log in


    Lost your password?

    کافیه کمی توی سرویس اشتراک ویدیو فیلو بچرخی تا بتونی جدید ترین ویدیوهای رایگان آموزشی، خبری، عاشقانه، طنز، مذهبی، سیاسی، ورزشی، آشپزی، سلامتی، موزیک ویدیو و… رو تماشا کنی! درضمن فیلو بهت این امکان رو میده که با آپلود ویدیو، درآمد آنلاین خیلی خوب داشته باشی.

    مسئولیت انتشار ویدیو در فیلو بر عهده انتشاردهنده است.


    Downloads-icon

    دیدگاه‌ها

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *