طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و قارچ
زرشک را می شوییم تا شن های ریز آن خارج شود و زمان می دهیم تا کاملا خشک شود حالا داخل تابه کوچکی کره باقی مانده را می ریزیم و زرشک را داخل کره به مدت کوتاهی تفت می دهیم و آماده می گذاریم.
حالا برنج دم شده را داخل دیس زیبایی ریخته و با زرشک تفت خورده تزیین سرو و نوش جان کنید.
ذخیره نام، ایمیل و سایت توسط مرورگر برای ارسال دیدگاه در زمانی دیگر.

برای ورود یا ثبت نام شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید.
کلمه عبور خود را وارد نمایید.
لطفا برای تکمیل ثبت نام کد ارسال شده به تلفن همراهتان را وارد نمایید.ارسال مجدد کد
لطفا یکی از آدرس های خود را جهت سفارش غذا انتخاب کنیدطرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و قارچ
به نام خدا
سلام به مامی فودی های دوست داشتنی …و مهربان …
ابتدا برنج را 6 الی 7 ساعت قبل در داخل ظرف حاوی آب و نمک خیس می کنیم تا هنگام پخت نرم تر و سفید تر و بلند تر شود.
سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت مکعب مربع در اندازه های کوچک خرد می کنیم و در داخل ظرف آبکشی ریخته و زیر شیر آب گرفته و تمیز می شوییم و آماده کنار می گذاریم.
پیاز ها را پوست می گیریم و تمیز شسته و بعد در داخل تابه مناسبی با رنده آن ها را رنده می کنیم و روغن سرخ کردنی را اضافه نموده سپس روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم و تفت می دهیم تا از خامی در آمده و کمی نرم و سبک شود.
حال در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و مواد را با قاشق زیر و رو کرده و هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شده و گوشت چرخ شده رنگش تغییر کند.

بعد در ادامه سیب زمینی خرد شده را اضافه می کنیم و با قاشق مواد را زیر و رو کرده و هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند.
حال رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و مجددا مواد را با قاشق زیر و رو کرده و هم می زنیم تا رب گوجه فرنگی با سایر مواد مخلوط شده و مواد مخلوطی را مزه دار و خوش رنگ کند.
حال نوبت اضافه کردن ادویه ها از جمله نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه و ادویه را اضافه می کنیم و با قاشق مواد را زیر و رو کرده و هم می زنیم تا ادویه ها با سایر مواد مخلوطی ترکیب شده و مزه دار کنند.
در آخر یک لیوان آب اضافه می کنیم و هم می زنیم وقتی که یه جوش زد حرارت را ملایم کرده و درب تابه را می گذاریم تا سیب زمینی خرد شده و سایر مواد پخته شوند.
زعفران ساییده شده را در داخل ظرف مناسب درب داری اضافه می کنیم و نصف استکان آب جوش اضافه نموده و درب ظرف را می گذاریم و ظرف را روی حرارت بخار آب و یا سماور می گذاریم تا زعفران دم بکشد.
حال در این فاصله برنج را آماده می کنیم …
برای این کار ابتدا 5 الی 6 لیوان آب را در داخل قابلمه مناسبی می ریزیم و روی حرارت با شعله زیاد می گذاریم وقتی یه جوش زد دو قاشق چای خوری نمک را اضافه نموده و با قاشق هم می زنیم تا نمک کاملا در آب جوش حل شود.
حال در ادامه آب برنج خیس خورده را دور می ریزیم و خود برنج را در داخل قابلمه حاوی آب و نمک در حال جوش ریخته و هم می زنیم بعد از 5 الی 8 دقیقه که شروع به جوشیدن کردن یکی از برنج ها را بین دو انگشت فشار می دهیم وقتی که برنج بین دو انگشت له شد ولی مغزش خام بود برنج را آبکش می کنیم.
حال در داخل قابلمه مناسبی دو قاشق غذا خوری روغن مایع می ریزیم و ته دیگ دلخواه را می گذاریم و برنج آبکش شده را می ریزیم سپس مواد مخلوطی پخته شده را اضافه می کنیم بعد زعفران دم کرده را اضافه نموده و درب قابلمه را دمکنی گذاشته و قابلمه را روی حرارت ملایم به مدت 30 الی 40 دقیقه دم می گذاریم.

حال بعد از زمان مقرر استانبولی با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی آماده شد آن را در ظرف سرو ریخته و همراه سالاد دلخواه میل کنید.
نوش … جان …
دستور آشپزی بلدی بنویسی؟؟ میخوای از دستور آشپزی نویسی، پول در بیاری؟؟
** اگر همین غذا یا هر غذای دیگه ایی رو خواستین سفارش بدین، روی لینک های زیر کلیک کنین **
ببخشید فقط اون موقع که برنجو میخایم دم کنیم همش بزنیم با مواد یا وقتی دم کردیم تموم شد 🙂❤️

سلام من تازه عروسی کردم عالی بود ممنونم واقعا از دستور خوبتون و اینکه خیلیییییی با دقت توضیح دادین مرسی.🌹
واقعا عالی شد ممنونم بابت دستور خوبتون

ممنونم بابت دستور خوبتون،عالی شد
عالی استامبولی پلو درست کردم خیلی خوب شد.مرسی از دستور پخت خوبتون.

خوب
طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و قارچ
بسیار خوشمزه شد ممنون

سلام
مرسی از دستور پخت خوبتون
ماکارونی رو ترجیح میدم
راحتتره
فقط به جای ماکارونی برنج رو میزاریم.فرقی نداره
عالی من درست کردم عالی شده
من چندبار تاحالا با توجه به همین دستور درست کردم بسیار عالی شده ممنون از شما

سلام من خودم آشپز هستم قراره فردا درست کنم بهترین دستور پخت را به اشتراک گذاشتن ممنون از توضیحتون
عالی شد ممنونم
خیلی عالی بودامروزدرست میکنم
به نظر من مرحله ای که برنج رو میخواهیم اضافه کنیم قبل از اضافه کردن آب یک تفت چند دیقه ای بدیم خیلی خوشمزه تر میشه
درست کردم ولی خب نمیدونم چرا شله زرد شد
چون زیادی برنجت نرم شده گفته تو دستورم یکم که با انگشت نصف شد
😥
عالیه
برای دریافت رایگان کتاب “غذاهای چربی سوز و غذاهای چربی ساز” در تلگرام، شماره موبایل خود را وارد نمایید.
برای ورود یا ثبت نام شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید.
کلمه عبور خود را وارد نمایید.
لطفا برای تکمیل ثبت نام کد ارسال شده به تلفن همراهتان را وارد نمایید.ارسال مجدد کد
لطفا یکی از آدرس های خود را جهت سفارش غذا انتخاب کنیدطرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و قارچ
استانبولی غذای رایج ایرانیان است که با انواع گوشت درست می شود. معمولا گوشت استفاده شده در استانبولی گوشت چرخ کرده است که ما هم در این بخش به تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده که به صورت کته درست می شود می پردازیم. اما اگر شما دوست دارید این غذا را با گوشت تکه ای درست کنید می توانید بجای اینکه گوشتتان را چرخ کنید آن را برش داده و استفاده کنید. مراحل تهیه استانبولی به این صورت است که اول باید گوشت چرخ کرده را با بقیه مواد آماده کنیم تا موقع دم گذاشتن برنج موادمان حاضر باشد.
اول از همه پیاز را پوست می کنیم و خرد می کنیم. در تابه روغن می ریزیم و روی گاز می گذاریم و بعد داغ شدن روغن، پیاز را در آن می ریزیم و سرخ می کنیم.
گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم. فلفل، زردچوبه و دارچین را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. باید از قبل کتری آبمان جوشیده و حاضر باشد و الان سه لیوان از آب جوش کتری را روی مخلوط گوشتمان می ریزیم و صبر می کنیم تا گوشت خوب بپزد.
بعد از اینکه گوشت پخته شد رب گوجه فرنگی و نمک را به آن اضافه می کنیم و وقتی آب گوشت کاملا بخار شده و تمام شد آن را از روی شعله برمی داریم و کنار می گذاریم.
گوجه فرنگی ها را می شوییم و سر و ته آنها را برش می دهیم. سپس در مخلوط کن می ریزیم و همه را له می کنیم. گوجه ها را در قابلمه می ریزیم و سه لیوان آب به آن اضافه می کنیم.
برنج را پاک می کنیم و چند دور با آب می شوییم تا تمیز شود و بعد به گوجه فرنگی اضافه می کنیم. آبی که از روی سطح برنج و گوجه فرنگی قرار می گیرد باید تقریبا 5 سانتی متر بالاتر باشد. اگر آب در سطح پایین تری بود مقداری آب به آن اضافه می کنیم تا به حد دلخواهمان برسد.
کمی نمک و روغن به برنج اضافه می کنیم و یک ساعت صبر می کنیم تا برنج در این حالت خیس بخورد. بعد از یک ساعت قابلمه را روی گاز می گذاریم و میزان حرارت را کم می کنیم تا آب برنج بجوشد و بخار شود.
هدف از جوشاندن برنج پخته شدن آن است برای همین اگر برنج هنوز مغز پخت نشده بود چند لیوان آب ترجیحا گرم به برنج اضافه می کنیم تا برنج خوب پخته شود.
بعد از پخته شدن کامل برنج، مرکز برنج را با قاشق کنار می زنیم یا خالی می کنیم و مخلوط گوشت چرخ کرده را داخل برنج می ریزیم و روی گوشت چرخ کرده، برنجی که کنار زده ایم را می ریزیم تا گوشت کامل زیر برنج مخفی شود.
اول دمکنی و بعد در قابلمه را می گذاریم و صبر می کنیم تا روی حرارت ملایم برنجمان دم بکشد. بعد از دم کشیدن برنج، استانبولی پلو آماده می شود و آن را کنار مخلفاتی که معمولا کنار برنج می گذارند سرو می کنیم.
نکته:
– برای پختن برنج در فر باید از قابلمه کاملا فلزی یا قابلمه ای که در دسته یا دیگر اجزای آن پلاستیک به کار نرفته باشد استفاده کنید و بعد کشیده شدن آب برنج روی گاز، قابلمه را در فر بگذارید. دمای فر باید 300 درجه سانتی گراد باشد. برنج معمولا در نیم ساعت داخل فر دم می کشد ولی اگر هنوز دم نکشیده بود زمان بیشتری صبر کنید.
– برای له کردن گوجه فرنگی اگر پوستش را بگیرید بهتر خواهد بود چون پوست گوجه در مخلوط کن له نمی شود. برای اینکه بتوانید راحت پوست گوجه فرنگی را بگیرید یک کاسه آب داغ حاضر کنید و گوجه ها را یکی یکی در آن بیاندازید و به راحتی پوستش را جدا کنید.
– از ته دیگ خوشمزه استانبولی غافل نشوید چون که بخاطر مخلوط شدن گوجه و برنج هم ظاهر زیبایی دارد و هم طعم فوق العاده ای.
دستور آشپزی بلدی بنویسی؟؟ میخوای از دستور آشپزی نویسی، پول در بیاری؟؟
** اگر همین غذا یا هر غذای دیگه ایی رو خواستین سفارش بدین، روی لینک های زیر کلیک کنین **
عالی
تشکر
عالی عالی بود مرسی از سازندش
با این دستور غذا در مورد استانبولی بیشتر آش تحویل میگیریم تا استامبولی ۵ سانت آب روی برنج باشه تازه تاکید هم کرده اگر نبود حتما اضافه کنید تا به اون حد برسه خلاصه که فقط مواد غذایی و برکت خدا را حروم کردین با این دستورتون
با این دستور غذا در مورد استانبولی بیشتر آش تحویل میگیریم تا استامبولی ۵ سانت آب روی برنج باشه تازه تاکید هم کرده اگر نبود حتما اضافه کنید تا به اون حد برسه خلاصه که فقط مواد غذایی و برکت خدا را حروم کردین با این دستورتون
منم آش تحویل گرفتم،نویسنده محترم درستش کن که بقیه مواد غذایی و وقتشون هدر نره
بد نیست
خوب بود 👍
طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و قارچ
خیلی عالی و کامل بود توضیحات
خیلی عااااالی ممنون از توضیحاتتون
🙂🙂🙂
لطف کردی عزیز
برای دریافت رایگان کتاب “غذاهای چربی سوز و غذاهای چربی ساز” در تلگرام، شماره موبایل خود را وارد نمایید.
استانبولی با گوشت چرخ کرده یکی از قدیمی ترین غذاهای ایرانی است که از ترکیب برنج با رب، سیب زمینی و ادویه تهیه و خیلی سریع و راحت آماده می شود. اصل استانبولی پلو بدون گوشت است ولی آن را با گوشت چرخ کرده، مرغ و … هم درست می کنند. برنج منبع خوب انرژی است و در کنار لوبیا سبز که دارای خواص بالایی است یک ترکیب عالی و پرانرژی می شود. از لوبیا در غذاهای مختلف استفاده می شود. لوبیا سبز منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است. لوبیا سبز در مبارزه با سرطان، کاهش خطر افسردگی، سلامت استخوان، کمک به کنترل وزن و سلامت قلب بسیار موثر می باشد. استانبولی از جمله غذاهایی است که می توان آن را با ماست، ترشی، شور و سالاد شیرازی سرو کرد. امروز در آلامتو طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و لوبیا سبز لذیذ و مجلسی را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.
داخل قابلمه ای آب و کمی نمک بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. آب برنج خیس خورده را خالی کنید و زمانی که آب درون قابلمه به جوش آمد برنج را داخل قابلمه بریزید. بعد از حدود 8 الی 10 دقیقه از دانه های برنج بردارید و بین دو انگشت خود له کنید اگر مغز دانه ها سفت نبود برنج را آبکش کنید.
لوبیا سبز را پاک کنید و سر و ته آن ها را بگیرید، تخته آشپزخانه را آماده کنید و لوبیا سبزها را روی آن به اندازه دلخواه و یکدست خرد کنید سپس با آب سرد بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب آن ها کشیده شود. داخل قابلمه ای مقداری آب بریزید و اجازه دهید به جوش بیاید. سیرها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. زمانی که آب به جوش آمد، سیر خرد شده را به همراه لوبیا سبز داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا لوبیاها به مدت 20 الی 30 دقیقه در آب جوش بمانند. بعد از پخت، لوبیا سبزها را آبکش کنید.
در این مرحله پیاز را به خوبی با آب بشویید و پوست آن را بگیرید سپس بر روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی و ریز خرد کنید. ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید و صبر کنید تا روغن کمی داغ شود. پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شوند بعد زردچوبه را اضافه و با پیاز مخلوط کنید. لوبیا سبزهای پخته شده را اضافه کنید و مقداری با پیاز داغ تفت دهید. مواد را در یک گوشه از ماهیتابه جمع کنید و گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید. کمی پودر سیر و 2 قاشق غذا خوری رب را به گوشت چرخ کرده اضافه و تفت دهید. نمک و 1 لیوان آب لوبیا سبز را به مواد اضافه و با هم مخلوط کنید و درب ماهیتابه را بگذارید و صبر کنید تا مایه گوشت غلیظ شود.طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و قارچ
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید زمانی که داغ شد کمی روغن داخل آن بریزید و اگر دوست داشتید تهدیگ زعفرانی داشته باشید که کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید. سیب زمینی یا نانی که برای تهدیگ آماده کرده اید را کف قابلمه بچینید، مقداری از برنج را داخل قابلمه بریزید سپس مقداری پودر گل محمدی، پودر هل و پودر دارچین اضافه کنید یک لایه از مواد گوشتی بریزید و دوباره یک لایه برنج و یک لایه گوشت تا جایی که مواد تمام شود. در لایه آخر زعفران دم کرده و روغن بریزید و اجازه دهید به مدت 40 دقیقه دم بکشد. پس از آن استانبولی با گوشت چرخ کرده و لوبیا سبز شما آماده است. نوش جان
✚ حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و حرارت شعله کم باشد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
استانبولی با گوشت چرخکرده جزو انواع غذای ایرانی ساده ولی خوشمزه است که پای ثابت تمام سفرههای ایرانی بوده است. استانبولی که نام دیگر آن کته گوجه است، هم بهعنوان شام خوشمزه یا ناهار قابل استفاده است و از زمان فتحعلیشاه قاجار در ایران باب شده است. ماده اصلی این غذای خوشمزه، برنج است که میتوانید آن را به مخلفات بسیاری مانند انواع سالاد، ترشی و حتی ماست میل کنید. حال در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده را با هم مرور کنیم.
اگر به دنبال یک غذای ساده با گوشت چرخ کرده هستید، استانبولی میتوانید گزینه خوبی باشد؛ زیرا هم بهسادگی و با کمتری مواد تهیه میشود و هم جزو غذاهایی است که اکثر افراد آن را دوست دارند. در ادامه موادی را که برای طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده نیاز دارید با هم مرور میکنیم.
طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و قارچ
جمعبندی
در این مقاله از مجله اسنپ اکسپرس درباره طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده صحبت کردیم. این غذا جزو آن دسته غذاهایی است که هنگامی که زمان کافی برای تهیه شام یا ناهار را ندارید، میتواند به کمکتان بیاید. همچنین میتوان از استانبولی بهعنوان یک غذا با گوشت چرخ کرده برای سرماخوردگی نیز استفاده کرد؛ زیرا در هنگام بیماری باید خوراکیهای مقوی میل کرد. استانبولی هم با داشتن موادی مانند گوجه، سیبزمینی و برنج، حاوی مقدار زیادی مواد معدنی مؤثر برای بدن است.
حال اگر شما هم با خواندن این مقاله و یادگیری طرز تهیه استانبولی مجلسی، هوس درست کردن آن افتادید، همین الان دستبهکار شوید. نگاهی به آشپزخانه و یخچالتان بیندازید. اگر چیزی کم و کسر داشتید لازم نیست در این ترافیک به بیرون از منزل بروید. کافی است اپلیکیشن اسنپ اکسپرس را از گوگلپلی یا کافهبازار نصب کنید. سپس از طریق آن به تمام فروشگاههای نزدیک منزلتان دسترسی پیدا کرده و هر چیزی را که نیاز دارید سفارش دهید. با استفاده از این اپلیکیشن تمام سفارشهای شما زیر 30 دقیقه درب منزل به دستتان خواهد میرسد تا بتوانید یک غذا با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی تحویل خانوادهتان دهید.
سؤالات متداول
بله با توجه به سلیقه خود میتوانید از گوشت چرخکرده در استانبولی استفاده کنید.
زیرا برنجتان بیش از حد پخته است و متأسفانه دیگر نمیتوان کاری برایش انجام داد.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه *
نام *
ایمیل *
وب سایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
دریافت لیست متنوعی از خبرها
دریافت لیست متنوعی از خبرها
طرز تهیه خوراک گوشت و کلم برگ خوراک گوشت و کلم برگ یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی …
طرز تهیه سیر پلو با مرغ نوآوری و به کار بردن طعم های مختلف در آشپزی بسیار مهم است. گاهی با انجام کار هایی ساده می توانیم چیز جدید و متنوعی درست …
طرز تهیه کاسه سیب زمینی کاسه سیب زمینی از غذاهای ساده و خوشمزه خاورمیانه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و قارچ
استانبولی پلو که با نام استامبولی پلو هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. از شناخته شده ترین دستورهای استانبولی پلو می توان به استانبولی با مرغ، استانبولی بدون گوشت و استانبولی پلو با گوشت اشاره کرد. البته هر کدام از این دستورها خود دارای چند نوع هستند. ما امروز در این آموزش طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت تکه ای را برای شما عزیزان آماده کرده ایم که یکی از معروف ترین دستورهای پخت استانبولی پلو می باشد. معمولا رستوران ها این غذای خوشمزه را با همین دستور درست می کنند، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
برای تهیه استانبولی پلو با گوشت تکه ای ابتدا یکی از پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
در این مرحله مواد را کمی تفت می دهیم تا پیاز با ادویه ها یکدست شود. در ادامه گوشت گوسفندی را به صورت خورشتی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
حالا 2 پیمانه آب به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت با حرارت ملایم بپزد. حالا به سراغ اماده کردن برنج می رویمف برای این منظور باید برنج را نسبت به نوع آن از چند ساعت قبل با آب ولرم و کمی نمک بخیسانیم.
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود.
حالا کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و در حد یکی دو دقیقه تفت می دهیم تا پیاز و ادویه ها یکدست شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود.
در این مرحله لوبیا سبز را به صورت یکدست خرد می کنیم، سپس به مدت 5 دقیقه درون آب جوش قرار می دهیم. در ادامه لوبیا سبز را آبکشی می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس گوجه فرنگی های پوره شده را اضافه می کنیم.
حالا مواد را ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند و آب درون تابه کشیده شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.
در این مرحله 1 قاشق غذاخوری نمک و 1 قاشق روغن به آب اضافه می کنیم. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، برنج خیسانده شده را به قابلمه اضافه می کنیم و به مدت 7 تا 10 دقیقه زمان می دهیم تا پخت اولیه برنج انجام شود.
پس از گذشت این زمان برنج را آبکشی می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم، سپس به سلیقه خود از نان لواش یا سیب زمینی ورقه شده برای ته دیگر استفاده می کنیم.
حالا روی ته دیگ را با یک یا دو کفگیر برنج می پوشانیم، سپس مقداری از مخلوط پوره گوجه فرنگی و لوبیا سبز روی برنج می ریزیم. می توانیم گوشت را هم به همین صورت بین برنج قرار دهیم یا به صورت جداگانه در کنار برنج سرو کنیم.
پس از اینکه قابلمه پر شد، یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم و استانبولی پلو را دم می گذاریم. پس از گذشت 45 دقیقه تا یک ساعت استانبولی پلو ما اماده است و می توانیم انرا به همراه سالاد یا ترشی سرو کنیم.
براساس تجارب ۳۰ سالهی دکتر کرمانی، رژیم گروهی بهترین راهحل برای حفظ انگیزهی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت کوتاهه.
تا 30 آذر فرصت داری تا با دریافت رژیم گروهی برنافیت، 1 ماه رژیم رایگان هدیه بگیری.
برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید
استانبولی پلو همینطور که از نامش پیداست غذای سنتی مردمان استانبول می باشد. استانبولی یک غذای شاهانه در زمان قدیم مردمان استانبول نیز می باشد. پلو استانبولی غذای سنتی ایرانیان هم می باشد آن هم به دلیل نزدیک بودن طعم و مزه ایست که نزدیک به ذائقه ما ایرانیان هم است.
به گزارش اقتصادآنلاین؛ استانبولی پلو جزء دسته دمپختک به شمار می رود و به دلیل اینکه سریع آماده می شود و همینطور به دلیل سادگی مواد اولیه موجود در استانبولی پلو بسیار مورد توجه مردم شده است.
معمولا استانبولی را به همراه ماست خیار و یا سالاد شیرازی و فلفل سبز سرو می کنند. با ما همراه باشید با طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده و رب گوجه.
مواد لازم برای تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده
برنج ۵ پیمانه
طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و قارچ
روغن نیم جامد ۱ ق.غ بزرگ
رب گوجه فرنگی ۲ ق.غ
سیب زمینی نگینی خورد شده ۱ عدد
پیاز نگینی خورد شده ۱ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
روغن مایع ۱ ق.غ
طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده و رب
مرحله اول: آماده سازی برنج
برنج را شسته و به میزان ۷ پیمانه آب می ریزیم و به مقدار ۱ ق.غ نمک به برنج اضافه می کنیم، کنار میگذاریم تا برنج کمی خیس بخورد.
مرحله دوم: آماده سازی مایه استانبولی پلو
درون قابلمه مناسب ۱ ق.غ روغن مایه می ریزیم و پیاز را به داخل قابلمه ریخته و اجازه می دهیم پیاز کمی سرخ شود سپس کمی زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم تا رنگ پیاز خوش رنگ شود، گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم رنگ گوشت که تغییر کرد رب گوجه را اضافه میکنیم که با ترکیب پیاز و گوشت خوب سرخ شود تا رنگ رب باز شود سپس سیب زمینی را اضافه کرده و ادویه های مورد نیاز را به مایع استانبولی پلو اضافه می کنیم.
مرحله سوم: اضافه کردن برنج
بعد از اینکه مایه استانبولی پلو آماده شد برنجی که از قبل خیس کرده ایم را به مایع استانبولی اضافه میکنیم و ۱ ق.غ روغن نیم جامد را به آن اضافه کرده و کمی هم میزنیم تا مایع استانبولی با برنج ترکیب شود.
مرحله چهارم: دم گذاشتن استانبولی پلو
اجازه می دهیم آب برنج تمام شود و زیر شعله گاز را کم کرده، از اطراف قابلمه برنج را به وسط جمع می کنیم و به در قابلمه دم کش انداخته و در قابلمه میزاریم و اجازه می دهیم پلو استانبولی دم بکشد.
مرحله پنجم: سرو کردن
پس از پایان دم کشیدن استانبولی پلو آماده است. در یک ظرف مناسب استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده را کشیده و سرو می کنیم.
نکاتی در مورد خوشمزه شدن استانبولی پلو
در تهیه استانبولی سعی کنید خیلی آب در برنج نریزید به دلیل اینکه برنج شفته میشود.
می توانید از گوشت خورشتی در استانبولی استفاده کنید.
همینطور می توانید استانبولی را به همراه ماهیچه گوسفندی نیز تهیه کنید.
اگر گوشت قرمز مصرف نمیکنید می توانید از تکه های مرغ در استانبولی نیز استفاده کنید.
در صورت تمایل می توانید از نخود فرنگی و قارچ در استانبولی نیز استفاده کنید.
می توانید در فصل گوجه از گوجه های رسیده و رنده شده به جای رب استفاده کنید.
بابا ناموسا خوب توضیح بدید برنج خیس رو با اب بذاریم یا بدون آب بعدش نفهمیدیم مایه استانبولیه یا مایع استانبولی درست بتایپید عه
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به
میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.
آکاایران: طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده
میزان مواد اولیه ذکر شده در جدول زیر، به منظور تهیه استانبولی برای ۶ الی ۸ نفر کافی است.
چند نکته:
برای تهیه این غذا، ابتدا باید گوشت چرخ شده را حاضر کنید، زیرا به محض آماده شدن برنج باید آن را میان پلو قرار دهید. بنابراین ابتدا مراحل آماده کردن گوشت را شرح میدهیم و سپس به سراغ تهیه پلو میرویم.
چند نکته:
طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و قارچ
منبع : setare.com
آکاایران: طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده
میزان مواد اولیه ذکر شده در جدول زیر، به منظور تهیه استانبولی برای ۶ الی ۸ نفر کافی است.
چند نکته:
برای تهیه این غذا، ابتدا باید گوشت چرخ شده را حاضر کنید، زیرا به محض آماده شدن برنج باید آن را میان پلو قرار دهید. بنابراین ابتدا مراحل آماده کردن گوشت را شرح میدهیم و سپس به سراغ تهیه پلو میرویم.
چند نکته:
طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و قارچ
منبع : setare.com
آکاایران: طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده
میزان مواد اولیه ذکر شده در جدول زیر، به منظور تهیه استانبولی برای ۶ الی ۸ نفر کافی است.
چند نکته:
برای تهیه این غذا، ابتدا باید گوشت چرخ شده را حاضر کنید، زیرا به محض آماده شدن برنج باید آن را میان پلو قرار دهید. بنابراین ابتدا مراحل آماده کردن گوشت را شرح میدهیم و سپس به سراغ تهیه پلو میرویم.
چند نکته:
طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و قارچ
منبع : setare.com
آکاایران: طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده
میزان مواد اولیه ذکر شده در جدول زیر، به منظور تهیه استانبولی برای ۶ الی ۸ نفر کافی است.
چند نکته:
برای تهیه این غذا، ابتدا باید گوشت چرخ شده را حاضر کنید، زیرا به محض آماده شدن برنج باید آن را میان پلو قرار دهید. بنابراین ابتدا مراحل آماده کردن گوشت را شرح میدهیم و سپس به سراغ تهیه پلو میرویم.
چند نکته:
طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و قارچ
منبع : setare.com
آکاایران: طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده
میزان مواد اولیه ذکر شده در جدول زیر، به منظور تهیه استانبولی برای ۶ الی ۸ نفر کافی است.
چند نکته:
برای تهیه این غذا، ابتدا باید گوشت چرخ شده را حاضر کنید، زیرا به محض آماده شدن برنج باید آن را میان پلو قرار دهید. بنابراین ابتدا مراحل آماده کردن گوشت را شرح میدهیم و سپس به سراغ تهیه پلو میرویم.
چند نکته:
طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و قارچ
منبع : setare.com
آکاایران: طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده
میزان مواد اولیه ذکر شده در جدول زیر، به منظور تهیه استانبولی برای ۶ الی ۸ نفر کافی است.
چند نکته:
برای تهیه این غذا، ابتدا باید گوشت چرخ شده را حاضر کنید، زیرا به محض آماده شدن برنج باید آن را میان پلو قرار دهید. بنابراین ابتدا مراحل آماده کردن گوشت را شرح میدهیم و سپس به سراغ تهیه پلو میرویم.
چند نکته:
طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و قارچ
منبع : setare.com
آکاایران: طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده
میزان مواد اولیه ذکر شده در جدول زیر، به منظور تهیه استانبولی برای ۶ الی ۸ نفر کافی است.
چند نکته:
برای تهیه این غذا، ابتدا باید گوشت چرخ شده را حاضر کنید، زیرا به محض آماده شدن برنج باید آن را میان پلو قرار دهید. بنابراین ابتدا مراحل آماده کردن گوشت را شرح میدهیم و سپس به سراغ تهیه پلو میرویم.
چند نکته:
طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و قارچ
منبع : setare.com
آکاایران: طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده
میزان مواد اولیه ذکر شده در جدول زیر، به منظور تهیه استانبولی برای ۶ الی ۸ نفر کافی است.
چند نکته:
برای تهیه این غذا، ابتدا باید گوشت چرخ شده را حاضر کنید، زیرا به محض آماده شدن برنج باید آن را میان پلو قرار دهید. بنابراین ابتدا مراحل آماده کردن گوشت را شرح میدهیم و سپس به سراغ تهیه پلو میرویم.
چند نکته:
طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و قارچ
منبع : setare.com
آکاایران: طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده
میزان مواد اولیه ذکر شده در جدول زیر، به منظور تهیه استانبولی برای ۶ الی ۸ نفر کافی است.
چند نکته:
برای تهیه این غذا، ابتدا باید گوشت چرخ شده را حاضر کنید، زیرا به محض آماده شدن برنج باید آن را میان پلو قرار دهید. بنابراین ابتدا مراحل آماده کردن گوشت را شرح میدهیم و سپس به سراغ تهیه پلو میرویم.
چند نکته:
طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و قارچ
منبع : setare.com
آکاایران: طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده
میزان مواد اولیه ذکر شده در جدول زیر، به منظور تهیه استانبولی برای ۶ الی ۸ نفر کافی است.
چند نکته:
برای تهیه این غذا، ابتدا باید گوشت چرخ شده را حاضر کنید، زیرا به محض آماده شدن برنج باید آن را میان پلو قرار دهید. بنابراین ابتدا مراحل آماده کردن گوشت را شرح میدهیم و سپس به سراغ تهیه پلو میرویم.
چند نکته:
طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و قارچ
دیدگاهتان را بنویسید